Anose

Joo 'AMMARNÄS, DÄR ÄR VI'

Ammarnäs

Jaa, ca 1-2 timmar kvar innan vi når ammarnäs! Ska bli undeeeerbart att äntligen få komma dit och spendera en vecka där. Kan väl beskriva ammarnäs som "bästa platsen på jorden" delat med österby såklart.

eeh..

sitter i skolan och gör bort massa uppgifter. måste ju erkänna att det är så jääävla tråkigt att vara den enda i min klass som är här. nåväl. igår var en tung dag, helgen har varit galen, minst sagt. men ojoj så kul jag har haft! varit många roliga helger nu på senaste, det gillar vi.

idag har jag fullt upp. göra klart allt här på skolan, sen hem och övningsköra med min körskollärare, sen kommer morfar på besök, sen ska jag och elin iväg och köpa allt dricka till ammarnäs, sen handla till ammarnäs, sen tvätta massa kläder till ammarnäs & sist men inte minst packa. sen har vi ju mysteriumet kvar att lösa - var min bräda är? men det löser sig. nu ska jag fortsätta så jag blir klar någongång. vi åker till ammarnäs efter 14:00 imorgon, guuud så skönt!

hejhejhej

jag har ju då som sagt flyttat, och har inget internet i nya lägenheten ännu så kommer vara lite torrrrt här ett tag framöver! sitter iallafall i svartlå med johanna & elin hemma hos pappa just nu, vi ska bränna lite skivor till ammarnäs på tisdag osv, sen ska vi och hämta micke i harads. har haft en sjuukt rolig helg! druckit alkohol och gjort mkt impulstrippar med bla. elin & morbror micke! igår hamnade vi bla. i kåbdalis och sen efterfest hos mig i stan halv sex imorse, sjukt hur 10 personer rymdes att sova i min lilla lägenhet.. nåja nu ska vi åka mot harads.

Stökigt..

Jo det blir rörigt när man flyttar... Är helt jävla död efter den här dagen. Fått hjälp med flytt av elin, hennes pappa, micke och johanna, så det tackar vi för! Halvligger utslagen i soffan nu och dricker kaffe med elin och johanna.. Ska väl göra iordning snart.

home

kom hem från skolan för 30 min sen. suttit och hårdpluggat sen halv nio imorse, inte kul men mkt gjort. nu ska jag iallafall packa ihop det sista från skafferiet osv, sen kommer elin och hjälper mig att flytta, vi ska bara iväg och hyra släp osv. så första natten i nya lägenheten spenderar jag med johanna :)!

Plugg..

Blä.. Sitter i skolan och pluggar undan det jag kommit efter i. Kan ju säga att det verkligen inte är kul att vara den enda i min klass som är här haha.. Men å andra sidan får jag mkt mer gjort då jag är själv här. Vill bara hem och flyttaaa..

morrn

har precis vaknat. vill ha kaffe men kom precis på att jag tog det till nya lägenheten igår så det går icket.. nu ska jag iallafall klä på mig och gör mig klar för att gå till skolan. får se vilken tid jag slutar idag, beror på hur snabbt jag blir klar med uppgifterna. sen blir det iaf flytt direkt efter skolan :)

flyttiflytt

joho den här dagen har jag fått mkt gjort. var ju då i skolan hela dagen som sagt och jobbade undan massa. sen var det tänkt att jag, pappa & mamma skulle flytta min säng osv till nyläggan men det blev inte av för att det kom annat emellan. for iaf med elin & hennes mamma till kalix nångång efter fem och hämtade bilen, vi var inte tillbaka i stan förrän kvart i nio ikv för att vi gjorde massa saker i kalix :) vi började iaf flytta kartonger direkt vi kom till stan så nu har jag typ bara kvar dom stora möblerna här i gammelläggan. så imorgon flyttar jag resten, fan vad skönt :)! nu ska jag iallafall lägga mig och se gossip girl och sen sova, börjar 8:20 imorgon! natti.



Flytt

Jaaa, ramsne bild som vanligt, men bry.. Är iaf i nya lägenheten nu med elin och ställer iordning. Men nu ska vi ta en paus med en kopp kaffe :-)

ghetto commandments


flytta meera

kom precis hem från skolan. var först där 9:00-10:30. sen gick jag till stan och mötte upp syd, tog en kaffe på hanssons och satt och surrade till tio över tolv, sen gick jag tillbaka till skolan. varit i skolan sen dess framtill nu och gjort massa uppgifter osv som jag halkat efter med, hunnit med riktigt mkt idag faktiskt. nuu ska jag iallafall smälla i mig en macka innan pappa & mamma kommer och ska hjälpa mig att flytta sängen och andra stora saker till nya lägenheten. sen ska jag till kalix med elin klockan fem och hämta bilen, sen hem och fortsätta flytta. skulle nog få hjälp av elin, syd & marie lät det som, så hoppas på det :)

outfit

aldrig tidigare kört med outfit här i bloggen förut så kan väl slänga upp hur jag ser ut idag innan jag traskar iväg till skolan:





mmh..

jag är trött, jag vill ha kaffe, jag vill bli pigg, jag vill fortsätta sova.... kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill vara vaken eller sova?! har iallafall precis duschat så nu tänkte jag hälla i mig några kaffekoppar så jag vaknar till liv, sen sminka mig, klä på mig och gå till skolan. ingen aning om när jag slutar idag, hoppas på en kortis så jag hinner med allt jag ska göra idag.

jason derulo





flytta liiite

nu har jag och gabbi varit över med tre flyttkartonger, två ikeapåsar med kläder + handdukar och en stor tavla till lägenheten. också har vi ställt iordning lite grejer och hängt upp gardiner osv, så börjar se lite hemtrevligare ut där nu :) nu är jag iallafall helt död.. och gabbi också haha, så när hon går hem ska jag lägga mig och sova. börjar klockan nio imorgon, sen ska jag på stan och fika med syd, sen flytta lite till lägenheten, sen åka med elin till kalix och hämta bilen vi ska ha till ammarnäs, sen hem igen och flytta lite mer och sen plugga. så min dag är ganska full imorgon. natti!

såhär fint är det i den här lägenheten nu då jag håller på att packa och flytta:



yes!

var till nya lägenheten mellan sju-halv åtta och var med under besiktningen, sen fick jag skriva på nå papper och fick nycklarna till lägenheten :) var tänkt att jag inte skulle få dom förrän på torsdag så är jätteglad att jag fick dom redan ikväll! gabbi är iallafall påväg hit så ska vi springa över med någon flyttkartong redan ikväll. sen hinner jag nog flytta lite mer imorgon innan jag och elin ska åka till kalix och hämta en bil. sen flyttar jag det sista på torsdag :) sköönt! då är det bara kvar det tråkiga sen, att städa ur den här lägenheten.. usch och fy.

SOOOL!!

fan vad härligt väder det varit ute idag! varmt, stor sol och blå himmel, kan nästan inte bli bättre. idag hade jag då APU som vanligt, ute på torpgärdan. var helt slut i huvudet efter sista lektionen, var lite väl livat haha. pappa hämtade mig iallafall då jag slutade klockan två så följde jag med till hans jobb och drack kaffe och surrade med erik, john, perarne och olav en svängom. sen hjälpte jag pappa med lite olika saker i 1,5 timme innan han skjutsade hem mig. nu måste jag packa klart det sista inför flytten i övermorgon, samt börja torka ur skåp osv.

prommis

joo, imorgon har jag tänkt gå till APUn och hem. vilket är ett jävligt stort steg för en så lat människa som jag är haha.. även om det bara är på torpgärdan så ja, babysteps! nuu håller jag allafall på att somna sittandes. vet inte vad det varit med mig sista veckan, varit helt slut och trött hela tiden, börjar nästan tro att jag har något virus i kroppen. hur som haver så ska jag söka mig till sängen nu och se ett avsnitt av gossip girl innan jag ska sova.

teorilektion

happ! jag och elin satt och surrade ett tag innan hon for hem kring fyra nå sånt, sen käkade jag palt och pluggade lite teori. kan väl inte säga att det gick sådär jättebra eftersom min motivation och koncentration ligger på minus nu för tiden.. nåväl sen gick jag till körskolan och satt och pluggade framför datorn där med lovisa & hanna innan teorilektionen började klockan sex. fick se nån film och lyssna på massa grejer, samt anmäla oss till riskettan. skönt att få det gjort! sen gick jag hem och hann bara in genom dörren innan nille ringde :) surrade med han i en kvart och sen har jag packat nån flyttkartong osv. nuu ska jag ta och skriva dagbok till APUn och göra nån uppgift, sen fortsätta plugga osv.

reggae & reggaeton

är väl ingen som kunnat undgå att jag är väldigt förtjust av reggae & reggaeton? ;) är dock inte så ofta jag får lyssna på det eftersom ingen av mina kompisar är speciellt förtjust i det haha, men när jag är med mormor får jag lyssna på det för hon tycker faktiskt också väldigt bra om det! bjuder iallafall på några låtar jag är extra förtjust i:





'










finns en miljon andra låtar som också är bra men ni får nöja er med det där! nu ska jag återgå till något roligare, nämligen teoriplugg!

tjatjatja

idag då, hade APU 8:15-13:00 sen iväg på ett möte mellan ett-två. sen gick jag hem från garnis med musik i lurarna, vääärldens skönaste promenadväder idag så jag rent ut njöööt på hemvägen. när jag kom hem till lägenheten låg tess & elina och sov i min säng och elin låg i soffan och såg på sjätte sinnet. slog mig ner bredvid henne och såg den med henne och nu ska vi skaka liv i tess & elina, sen blir det att plugga teori i tre timmar innan teorilektionen börjar klockan sex, förjääävla kul måndagkväll.

torrt

här var det torrt! ids inte dra allt i detalj som hänt i helgen eftersom jag är extremt trött och seg i huvudet idag. men ska försöka sammanfatta helgen lite kort.
fredag: var på stan och fikade inne i gallerian med erika & annasofia. sen for jag och elin och hämtade lite grejer hos hennes mamma. efter det for vi och köpte öl & pizza och for till micke (morbror nummer 2) och surrade med han. gick ut och pratade med ivan kring halv två-två tiden. sen följde jag med han och hämtade krille & patrik från krogen osv, sen for jag hem och sov.
lördag: jobbade 10-14, gick fint. sen for jag med några brudar och käkade från max, eller rättare sagt dom åt och jag kollade på. sen for jag hem och försökte sova i en timme men det gick inte. sen kom annasofia så satt jag och pratade med henne osv. sen ringde micke och frågade om jag kunde vara barnvakt åt samuel i någon timme så då for jag och annasofia dit. efter en stund for hon och jag satt och spelade xbox med samuel tills micke kom. for hem direkt och bytte om och fixade mig, sen for vi på förfest och efter det lotus.
idag: vaknade upp med extrem huvudvärk av ett samtal haha. sen for jag hem och bytte om och gick sen och klistrade ihop gårdagen med några brudar. for sen till fanny och käkade pizza osv och tog det chill, sen fick jag skjuts hem av hennes papi. har gått med telefonen mot örat hela jävla dagen. nu ska jag se gossip girl, få till nån mer flyttkartong och sen soooova ♥

storm


vänner + packning

hunnit med mkt idag också! den här veckan har bara sprungit iväg för att det hänt så mkt. hade APU i unbyn 8-14, sen fick jag skjuts hem med min handledare. först kom elin, sen johanna & sen annasofia. vi satt och surrade lite innan elin for. sen såg jag, annasofia & johanna på bridewars och käkade mackor. efter det blev vi rastlösa så vi gick till gallerian och satte oss på CQ och surrade innan vi gick in i biblioteket och satte oss och bläddrade i tidningar på barnavdelningen. sen gick vi förbi seeme och kikade lite innan vi gick till coop. har hittat tre jackor, ett par jeansleggins och en väska som jag vill ha.... det går tungt med sparandet nu!! iallafall hämtade vi flyttkartonger på coop och gick sen hem till mig och packade lite. nu har annasofia åkt hem till sin mamma och jag & johanna ser på vänner och packar flyttkartonger. tänkte återgå till det nu!

Snebild

Orkar inte räta upp bilden. Men sitter iaf i biblioteket på barnavdelningen och läser tidningar med annasofia & johanna, med andra ord har vi väldigt lite att göra ikväll haha!

i'm going down.

somnade kring halv två inatt. var verkligen stor skillnad att vakna till ett alarm i mobilen som fungerade då endast min vibrator funkat på lånetelefonen, så jag vaknade direkt mobilens larm ringde. hunnit prata med elin, kollat runt lite och duschat. nu ska jag bara blåsa håret sen är jag klart! elin kommer och hämtar mig tjugo-kvart i. slutar kring två nångång tror jag! här har vi en av bruce springsteens bättre låtar:



packning..

såhääär fint är det i min lägenhet just nu ;)! har haft gabbi som hjälpt mig, så tack så mkt till henne! sen kom annasofia in på ett hörn en stund också så tack till henne också! iallafalll.. gabbi kom efter sextiden nångång. vi gick till coop och frågade efter lite flyttkartonger och sen gick vi hem till mig och satte igång med packningen. sen kom annasofia kring halv nio och hjälpte till. sen gjorde vi korv & makkisar och såg andra avenyn :) och nu har vi tagit en liten paus med packandet och ser the blind side. tänkte vara lite social med dom nu och sätta mig och se den med dom, sen ska jag packa nån kartong till innan jag ska sova så jag orkar med APUn imorgon. föressten, här har vi min nya mobil som jag fick idag:




funkar finnemang, än så länge! med min otur lär den väl vara pajj om en vecka eller liknande. bjuder på nån bild från idag också:

hej bara...

.. vad den här dagen har sprungit iväg! efter tre kom stina & hennes broder och kollade på min lägenhet eftersom jag bestämde mig för att flytta igår haha :)! han lät iallafall lite intresserad så får inte elin min lägenhet för hyresvärden så är den hans om han vill! sen gick jag iallafall ut på stan med annasofia & ahmed. vi bestämde oss för att gå och äta på oregano igen. åt deras fruktansvärt goda sallad. sen kom elin in också så drack vi en vaniljlatte, även den jättegod. sen for jag och elin till dialect och hämtade ut min nya telefon, fungerar bra än så länge som tur är. sen for vi tillbaka till stan, gick till gallerian en sväng och kikade på seeme. alldelens för mkt därinne som jag ville ha.. men jag kämpar fortfarande med mitt sparande! efter det gick vi in till smycka och surrade med mamma innan jag gick och mötte upp emelie och skrev på hyreskontraktet, så nu äger jag en minitvåa :) inte illa. och flytten blir redan om 2 veckor så är kanske dags att börja packa flyttkartonger? usch finns inget värre än att packa och flytta.. men finns inget roligare än att få packa upp och inreda så då har jag något att se framemot! nu ska jag klura på ammarnäs, nämligen kommit upp lite förhinder som jag, elin & erik försöker lösa, får hoppas på det bästa. sen dyker gabbi upp när som helst, vi ska umgås lite och se andra avenyn, också ska hon prova nå kläder jag vill bli av med :) hörs sen!

kläder någon?!

kan inte någon bara som behöver kläder klicka sig in på min annons på blocket? :) är verkligen i stort behov av pengar. har åkt med 2 st lee jeans och lite annat också som inte finns med på bild men jajaaaaa, här har ni:
http://www.blocket.se/boden/Nastan_oanvanda_klader_26164911.htm?ca=1_3&w=0

STRESS!

är minst sagt det rätta ordet för idag.. tror aldrig jag känt mig så stressad i hela mitt liv haha. APUn gick bra som vanligt. slutade klockan två och pappa plockade upp mig kring kvart över. for hem och väntade på att annasofia skulle höra av sig :) gick och mötte henne och ahmed kring halv fyra och tog en fika i gallerian. sen gick vi och mötte upp mamma & pappa och kollade på en liten tvåa. den var huuuur fin som helst, och om jag blir av med min lägenhet senast imorgon så flyttar jag in i tvåan om ca 2 veckor :) ska hålla tummarna för fullt imorgon! trivs ju verkligen jättebra här i min lilla etta, men skulle vara så skönt med ett litet "sovrum" och ett större kök + toa! enda nackdelen med lägenheten var att den inte hade balkong, men det är väl saksamma när den var så fin! har iallafall suttit hela jävla kvällen och ringt runt, smsa och skrivit på facebook och msn och frågat om någon är intresserad av min, så nu har fyra st nappat på min lägenhet och ska höra av sig på förmiddagen imorgon och säga om dom ska ha den eller inte. nu ska jag iallafall varva ner rejält och se en film med ahmed & annasofia! juste, var in på nya salladsbaren oregano och åt med annasofia & ahmed idag också, och guuud vad gott det var, mitt nya favoritställe helt klart!


trött

shit vad den här dagen har gått segt... ville verkligen inte kliva upp imorse. tror aldrig någonsin jag sett så sliten ut haha, fick inte upp ögonlocken för att jag var så svullen runt ögonen, såg ut som att jag inte sovit på ett år. började iallafall 8:15 och slutade 14:50. nu sitter jag och tess och väntar på att annasofia ska komma :) hon kom till boden med tåget imorse och ska stanna en vecka, har saknat henne så ska bli kul att få umgås lite med henne :)! ska på teorilektion klockan sex ikväll så ska hinna med en powernap och lite middag innan det också.
jag & anna <3 :


bilder från helgen

sååja. nu ska jag krypa ner bredvid johanna i sängen och soova.. är helt slut efter den här helgen :)

helgen

fyyfan vad roligt jag har haft i helgen, roligaste helgen på väldigt länge :) for ju då till svartlå med johanna & erik efter jobbet kring tre-halv fyra. for hem direkt och bytte om till skoterkläder och for med skotrarna till österby där det bjöds på tacos! sen for vi hem till per-arne, karin, erik & john. drack något vinglas och öl innan vi for hem och duschade osv innan erik kom. satt och surrade och drack litegrann, sen for vi tillbaka till erik och var social med dom som var där :) sen var det ju tänkt att vi skulle på pubkväll i klinten men visade sig att det var stängt, så då for vi till edeborg i harads istället. var inte så många där men var kul ändå! for en sväng till evalena & rosita också efter det innan vi for hem till svartlå med erik, pappa, johanna, elin & micke. satt och drack vin och pratade innan vi la oss kring fyra tiden. vaknade kvart i tio idag, klev upp och klädde på oss skoterkläderna sen for jag och johanna ut med erik och körde! hämtade upp micke, elin & pappa lite senare och for och åt palt i stugan innan vi for ut och körde ännu mer. nu är iaf jag och johanna hemma hos mig. har precis duschat och nu ska vi gå till coop och köpa något så jag orkar med att plugga ikväll, kommer sova som en stock!
nu ville inte blogg.se riktigt göra som jag ville, så slänger upp ett inlägg senare ikväll med bara bilder från helgen!

svartlååå

jobbat 10-14 idag, nu är jag uppe i tre lördagar på raken så nästa helg blir sista innan det blir varannan lördag som vanligt igen. har iallafall precis packat ihop alla skotergrejer så nu sitter jag bara och väntar på att erik ska hämta mig & johanna innan vi åker till svartlå :) blir att köra en liten sväng idag så  mkt vi hinner. ska över till stugan och äta tacos hos farmor & farfar också, sen ser det ut som att det kan bli en sväng till klinten på pubkväll ikväll, den som lever får se! nu ska jag gå ner så jag är beredd då erik kommer.

-

elin kom hit kring sju tiden. hon satt och kollade på när jag åt sen följde vi med mamma och hämtade tess & elina i svartlå. jag, elin & elina for hem till min lägenhet och såg tomten är far till alla barnen. sen for vi och hämtade bella och skjutsade henne till harads. mer än så har inte hänt ikväll. nu är jag och elina väldigt trötta så vi ska lägga oss i sängen och prata lite och se vänner innan vi ska sova, jobbar imorgon!

*

igår var jag med johanna, ivan & patrik hemma hos patrik! vi såg två filmer:
En ung pojke vid namn Percy Jackson upptäcker att han är en halvgud och son till den grekiska guden Poseidon. Han påbörjar en resa genom dagens Amerika tillsammans med vännerna Annabeth Chase, som också är halvgud, och Grover Underwood, en satyr, för att rädda sin mor, lämna tillbaka Zeus stulna åskblixt, och förhindra ett krig mellan gudarna.



En stad i Alaska har sett oförklarliga försvinnande under en tidsperiod över 40 år och det finns beskyllningar på att regeringen sopar undan alla spåren.

dom var faktiskt bra! johanna & ivan somnade efter första filmen så var bara jag och patrik som såg the fourth kind, som sägs vara baserad på verkliga händelser, men det tvivlar jag på. vi satt då med uppspärrade ögon blixtstilla under hela filmen haha. sen fick han skjutsa hem mig för jag vågade då fan inte gå hem efter den.
idag hade jag min första körlektion. fick lära mig lite nya saker osv, men var så jävla nervös så kan väl inte säga att det gick sådär jättebra, men det kommer väl så småningom. efter det kom pappa och hämtade mig så följde jag med på hans jobb och drack kaffe och for omkring i olika byggnader med honom. nu är jag iallafall hemma och tänkte röra ihop lite mat åt syster som kommer med halv sju bussen och ska sova här ikväll :)

tjena

kom hem för ca 40 min sen. idag har jag varit i unbyn och haft syslöjd med tre olika klasser :) var mys & gick jättebra, barnen är så sööta! nu sitter jag iallafall och väntar på att min kära systeryster som jag inte sett på ett tag ska kika förbi här innan hon åker hem med pappa klockan fyra. när hon åkt ska jag på stan med johannna och shoppa!!! äntligen.. fick ett presentkort på see me av min älskade syster så tack vare henne kan jag köpa något nytt, älskar dig! ♥ nåja ska röja från bordet innan elina kommer, hörs sen!

pust..ar ut

nu jävlar blev det ändring i läggan kan jag lova, men är dock inte klar ännu haha.. fast kan skylla det på att jag lagat mat, sett andra avenyn 45 min också ringde nille mig så pratade med han i 20 min :) sen har jag vikt om allt i garderoben också tog det ett tag att tömma alla påsar med kläder som var utspridda i lägenheten.. men har precis dammsugit så nu har jag bara kvar skura, dammtorka & plocka undan från vardagsrumsbordet sen äre cleeeant! men är helt jävla slut i kroppen kan jag lova.. så funderar på att ta en snabbdusch och slänga mig i min renbäddade säng och sova, så tar jag det som är kvar imorgon. låter som en fruktansvärt bra idé så det får nog bli så!

lite musik jag städade till:



städning

nu ska jag vara svinjävla snäll och ännu en gång visa er min svinstia till lägenhet som jag ska ta tag i nu, haha fattar inte att jag alltid låter det gå SÅHÄR långt innan jag tar tag i det. skulle ju aldrig bli såhär om jag småstädade då & då? men det är jag för lat för, helt ärligt.:
ehehehehheeee... men ni ska faktiskt få se sen efteråt hur fiiiint det blev. har då bara börjat med att diska och rensa alla jävla påsar med kläder och grejer som jag har så det lär nog ta ett tag. hörs om en timme eller två.

peace & love


Jay-Z gör svensk festivaldebut i sommar. Superstjärnan är klar för årets upplaga av Peace and Love i Borlänge.

-Det här är ungefär som att Elvis skulle komma till Borlänge, säger festivalens presschef Ronny Mattsson i ett pressmeddelande.

Jay-Z har släppt elva studioalbum, varav det senaste, "The blueprint 3", kom förra året. Han är en av världens högst betalda hiphopartister - bara mellan juni 2008 och juni 2009 drog han in cirka 242 miljoner kronor.

Dessutom är bland andra Patti Smith, The Kooks och Danko Jones klara för festivalen, som pågår mellan 28 juni och 3 juli. Bokade sedan tidigare är bland andra Robyn, Kent, Moto Boy och John Fogerty.

 

 

Peace & love festivalen är ett måste i sommar om min älskade jay-z ska dit, helt sinnes!

 

 

har iallafall precis kommit hem från APUn. idag var jag på korpen. är ju med en syslöjdslärare så åker runt på tre olika skolor och assisterar henne. fast på korpen är det träslöjd som gäller, vilket jag suger på så kan väl inte rekomendera mig själv för det yrket haha. nu ska jag iallafall äta, sen måste jag städa och plugga. sen ska jag hinna med en sväng på see me också och se om jag hittar något!


Relaterat



.

har verkligen ingen lust att skriva pga att min dag har varit åt helvete och är det fortfarande, men någon rad kan jag väl slänga in för det har väl ingen dött av. första apu dagen idag då, gick bra. lite förvirrande bara att ha tre olika klasser om dagen. många namn att hålla reda på med andra ord! hur som haver så var min handledare jätte snäll & bra så det här ska nog gå an i 4 veckor. hade ju dock hellre velat vara i ammarnäs men man får inte alltid som man vill. och jo, danska dieten som jag berättade om igår eller när det nu var började jag med idag, den finnemang. fast måste erkänna att jag är förjävla hungrig just nu, men biter ihop! har legat i sängen i tre timmar och stirrat i taket så ska väl fortsätta med det nu då.

fullt upp..

.. nästan iaf. har då hunnit med mkt idag tycker jag, iallafall jämfört med alla andra dagar. gick till skolan strax före halv elva och pratade med mari-louise & britt-inger om min apu och lite skolarbeten. sen gick jag hem och slet upp johanna så gjorde vi (eller ja mest hon då) ris & något kött i rödcurry :) tio i fyra gick jag till körskolan och hade teorilektion från 16-20:00.. jobbigt. sen gick jag, mamma & johanna och handlade på coop och nu har vi precis ätit samma som vi åt tidigare idag. hunnit med att diska också och nu ska jag plugga! börjar apun 8:15 imorgon så upp & hoppa klockan sju...

danska dieten?

hört vääldigt mkt om den dieten, både plus & minus. så nu ska jag prova på den själv innan vi åker till bulgarien hade jag tänkt. blir spännande att se om den funkar eller inte, om jag klarar av den så att säga haha, tror då knappast det kommer gå så länge jag och johanna bor under samma tak ;)
sitter iallafall och väntar på att mamma ska höra av sig så ska vi och fixa ett busskort till mig och hämta ut lite annat på apoteket vid kvantum. tänkte höra om vi kunde handla lite då också, eller om jag bara får en slant kanske.

*

har inte riktigt blivit människa ännu känns det som, men det kommer väl imorgon. jag & johanna har varit hos patrik med han, ivan, krille & ralle ikväll. vi har käkat tacos, kollat då dom spelat ps3 och sett animerade filmen "upp" :) kom hem för 40 min sen, svängde förbi johanna och hämtade lite mat också. nu sitter vi och ser one tree hill som vanligt, ska sova efter det här avsnittet. imorgon väntas apu och en fyra-fem timmars teorilektion.. ser verkligen fram emot det. aja, godnatt!

dagens

Dagens humör: glad och pigg samtidigt som jag är trött och illamående

Dagens mående: haha, kunde ha varit bättre.

Dagens borde: städa, diska, plugga.

Dagens frisyr: just nu nyduschat, såå ruffsigt och blött.

Dagens smink: inget

Dagens klädsel: jeansleggins & ett svart långt brottarlinne från gina tricot.

Dagens planer: gå till patrik med johanna och käka tacos & lira rockband hela kvällen

Dagens materiella vill ha: bra fråga

Dagens fundering: vad som hände igår haha

Dagens beroende: vattenvattenvatten

Dagens tråkigaste: att vara bakis

Dagens längtan: tacoooos

Dagens superlängtan: samma här

Dagens tidning: ingen

Dagens låt: chiddy bang - kids

 

bjuder på några bilder från igår & fredags:

(dock väldigt få eftersom jag glömde att jag hade med mig kameran ut både igår & i fredags)






-

efter att ha duschat, sovit två timmar och ätit två mackor börjar jag känna mig som människa igen. kan hända att jag trodde jag var kung i baren igår och hällde i mig lite för mkt tequila och cider.. men kul var det! ser iaf one tree hill med johanna nu, tänkte klä på mig och fixa håret strax. sen ska vi iväg till patrik och käka tacos och lira rockband hela kvällen, blir nog ett perfekt avslut på den här helgen, och lovet också för den delen. nu ska jag rädda er från det här otrooooligt intressanta inlägget, hörs!

baksmällan ja..

hade visst glömt bort att man får den på köpet om man festar två kvällar på raken! vaknade för en timme sen, som vanligt då jag varit ute så vaknar jag före fan och sover max 3-4 timmar. nåja, sitter och pratar med fanny på msn om gårdagen, som är liiiiite väl suddig för oss båda två haha. men vem bryr sig om 100 år, vet en sak iaf och det är att jag dansade som fan och hade svinkul, och det är då huvudsaken. nu ska jag röra ihop någon mat, slå på en film och joina johanna i sängen!

fest hit fest dit

jobbat 10-14 idag som sagt, gick bra som vanligt. dock var jag lite trött och seeeg tack vare gårdagen, men det gick över sen. elin droppade in på jobbet 15 min före vi stängde också, så vi drack en kopp kaffe och sen for vi ut en sväng. for hem sen och vilade lite och såg one tree hill med johanna. nu håller vi på att fixa oss, sen blir det antingen först harads eller klinten med elin :) senare ikväll blir det nog så att jag och johanna åker till stan och går ut med fanny, sofia m.m. ;)

jobb osv

igår var jag & johanna ute och körde skoter med erik på dagen :)! har längtat jätte mkt efter att få köra, bästa känslan som finns då man sätter sig på skotern första gången då man inte kört på ett år. sen kom iaf ivan och hämtade oss i svartlå så for vi till mig och duschade osv. sen kom elin så for jag, hon & johanna hem till patrik där han, ivan, krille & ralle var. drack någon öl osv sen for vi på max och åt innan vi gick på lotus. hade dock jätte tråkigt eftersom jag i stort sett var nykter då jag var där haha, men det funkade :) jag & johanna gick iaf hem till mig då det stängde och jag somnade mellan tre-halv fyra nångång.
nu har jag vaknat för en stund sen och tänkte börja klä på mig och borsta tänderna osv. sen är det jobb 10-14 som väntar. efter det blir det utgång, men vi vet dock inte var eller med vilka men det löser sig :)
bilder från skoterkörningen igår:



skoter

ändrade planer, jag och johanna får strax skjuts av erik över till stugan för att få igång skotrarna så idag blir en skoterdag :) men kanske svängen förbi klinten med skotrarna ändå om jag hittar min bräda. ingen aning om var den är, letat överallt i svartlå.

dagens

yes, jag har gjort det igen. suttit och drömt mig bort bland lite kläder på internet..


och sist men inte minst, dom här klänningarna från stylein är underbaraaa & värd varenda krona:


slänger in en dagens på det!

Dagens humör: just nu trött, men när jag vaknar senare idag kommer jag nog vara väldigt glad eftersom jag får åka på min älskade bräda!

Dagens mående: bra än så länge!

Dagens borde: städa när jag kommer hem till lägenheten

Dagens frisyr: slarvigt uppsatt

Dagens smink: inget

Dagens klädsel: just nu pyjamasbyxorna & ett linne, senare idag blir det rosa wesc tröjan, vita wesc mössan & vita täckbyxorna med nitbältet

Dagens planer: åka bräda, sen ikväll får jag se vad jag och johanna hittar på

Dagens materiella vill ha: är för slut i huvudet för att komma på något just nu

Dagens fundering: min ekonomi den här månaden

Dagens beroende: vatten & snus

Dagens tråkigaste: att jag måste gå och sova..

Dagens längtan: att få åka bräda

Dagens superlängtan: ja jag får väl vara tråkig och säga "samma här som ovanför"

Dagens tidning: cosmopolitan

Dagens låt: jason derulo - queen of hearts

nuu ska jag och johanna se klart dom sista 15 minuterna av one tree hill avsnittet innan vi ska sova så vi orkar upp och åka i klinten imorgon!


nu så..

+

... är det det här som väntar mig, elin & johanna idag och imorgon :) äntligen! hade helst velat stanna hos pappa hela helgen men har tyvärr jobb som väntar på lördag.. sen efter det blir det utgång :)! nu ska jag packa det sista innan pappa kommer och hämtar mig och johanna. tänkte köra hem till svartlå också, så om jag överlever utan att krocka med en ren eller älg så hörs vi senare ikväll.

tidsfördriv

Hur bor du: i en etta på 38,5 kvadrat centralt i boden

Brukar du komma i tid: jo oftast, om det inte hänt något

Hur lång är du: 163-164

Kan du laga mat: kan och kan, korv & makkisar?

Vad jobbar du med/pluggar du: pluggar barn & fritid, jobbar på smycka

Vad har du på dig just nu: pyjamasbyxor och blått linne

Har du någon fobi: spindlar, flygplan, ormar

Hade du en bra kväll igår: javisst :)

Vilket är ditt senaste inköp: en platta öl

Din favoritdryck på morgonen: loka eller juice

Var fick du dina senaste pengar ifrån: studiebidrag + lön

Har du sovit i din egen säng inatt: yes

Vad hade du sönder senast: en mugg

Vem snackade du med senast: farfar i telefon, annars johanna som är hos mig

Varm favoritdricka: kaffe

Favoritdricka när du är riktigt törstig: loka eller vatten

Alkoholhaltig favoritdricka: öl, vin eller smirnoff ice

När gjorde du senast något riktigt dumt: minns inte

Saknar du någon just nu: ja

Vad ska man göra för att få dig irriterad: tjata om att jag är sur när jag inte är det

Någon jag stör mig på: -

Intressen: umgås med vänner, köra skoter, åka bräda osv.

Senaste person du kramade: elin

Senaste person du ringde: elina

Senaste person som ringde dig: mamma ringde precis

Vad drack du senast: juice

Vill du ha barn: ja!!

Längtar du till din nästa födelsedag: ja självklart

Har rakat dina ben någon gång: haha antagligen

Är du sugen på något nu: köra skoter och åka bräda

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: beror på, när jag är riktigt trött och ska tex. jobba blir det väl upp mot fem koppar

Använder du hudkräm: yes

Attraheras du av män med skägg: jo

Micro-pop eller poppa själv: micropop

Brukar du baka: ibland

Röstade du i det senaste valet: nej

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: nja

Vilken låt lyssnade du senast på: message in the bottle

Har någon annan sovit i din säng inatt: ja johanna ;)

Har du pengar på mobilen: yes, hela 170 kr.

SOL

vårvääääder ute, det gillar vi!
var ju tänkt att jag, elin & johanna skulle till klinten och inviga brädorna idag, men elin kände sig inte riktigt pigg så vi tar det imorgon istället :) jag och johanna sitter och försöker hitta någon som ska mot svartlå/harads så ska vi lifta dit och köra skoter idag istället. får se hur det går, tänker då inte sitta här och ruttna i finvädret.

filmkväll

har haft en riktig filmkväll med johanna, elin & ivan ikväll :) först såg jag, elin & johanna final destination 4!
Handling:
Under ett rally kraschar en bil i 250 km/h in bland
publiken så att hela stadion rasar samman. Nick
ser detta i en vision och han och tolv andra undkommer
olyckan, bara för att snart förföljas av Döden som är
ute efter att fullgöra sitt verk.

sen kom ivan kring tolv om jag minns rätt. då slog vi på saw 6!

Handling:
Specialagenten Strahm är död och detektiv Hoffman har tagit på sig det stora ansvaret som krävs att ta över efter den berömda Jigsaw. När FBI börjar komma honom på spåren så tvingas han sätta igång spelets slutliga fas. Målet är att alla bitar ska kunna hinna falla på plats så att Jigsaws vision äntligen ska kunna bli verklighet och hans ideologi ska förstås av mänskligheten.

sen började vi se lite av män som hatar kvinnor också eftersom jag ännu inte sett den, men det slutade bara med att jag och elin satt och surrade istället så får ta den en annan kväll. nu har iallafall ivan åkt hem, elin somnat på soffan och jag och johanna ska också söka oss till sängen nu. imorgon har jag hört rykten om sol & varmt ute så jag, elin & johanna ska nog ta vårat pick & pack och dra till klinten och inviga brädorna för iår.

music


*


oth

sitter och ser one tree hill med johanna just nu :) vi har gjort det oavbrutet i tre dagar nu haha, började se från början igen så är bara inne på säsong två än så länge. vaknade iallafall av att elin ringde mig så gick ner och pratade lite med henne osv, sen följde hon med upp till mig så åt jag, hon & johanna köttbullar & makkisar. nu har hon iallafall åkt och jag och johanna ska väl se något mer avsnitt av one tree hill, sen måste jag helt seriöst få kraft att orka städa för det är verkligen ett bombnedslag här nu.. hoppas på att få träffa morbror ola en sväng idag också, han anlände till vinterlandet igårkväll så får väl se om det hinns med ikv eller imorgon innan han och erik tar sitt pick och pack och drar till ammarnäs.

empire


snöööö

svintrevligt med snö. nej men, lite till får det komma, sen räcker det! vill bara ha härliga våren nu och sen sommaren.. sovit bort hela dagen iaf, vänt på dygnet rejält nu då det blivit lov ja.
igår var jag med elin en sväng, vi var först hos mig och pratade och sen for vi och hämtade bilen hos hennes pappa. for till harads en svängom och träffade daniel, tess & elina :) sen skjutsade hon hem mig och hon for och färgade håret. johanna kom hit kring elva? igårkväll. vi såg one tree hill och åt, som vanligt då haha. somnade efter sex imorse. nu har iaf johanna farit och jobbat och jag funderar på att duscha och sen göra något åt röran här.. lät inte så lockande men det måste ju göras någon gång?

RSS 2.0