grillat

åt grillspett, yummie potatos, fetaost sallad & grillade majskolvar hemma hos mamma strax efter sex tsm med henne, elina, ola, wille, akke & mormor, mys!
efter maten gick jag och mormor hem till henne så jag fick skriva ut lite grejer till provet imorgon.
klockan var väl strax före halv åtta då vi var där och jag kom nyss in genom dörren så det har tagit sin tid. har suttit och förkortat allt och skrivit in det i ett nytt word-dokument, gjort blankrader så jag kan ha "prov-med-mig-själv" ikväll,
och gjort en liten mind-map. sååå, nu ska jag snöra ihop lite grejer, sen ska jag gå hem till mamma där elina också är förövrigt, och få lite hjälp med mitt pluggande. kommer få plugga längelängelängelänge ikväll/inatt för att provet ska sitta imorgon. såå önska mig lycka till.
puss


home sweet home, eller?

nu var jag hemma igen efter en skön och avslappnande helg i stugan.
jag har sagt det förut och jag säger det igen, finns ingen bättre plats på jorden än stugan. så enkelt är det.
har iallafall legat och pressat i solen i två timmar idag, sen for jag, farmor & farfar till kyrkogården i harads. farmor skulle göra fint på sin mamma & pappas grav. sen for vi till svartlå och hem till elsa en sväng.
nu hade jag tänkt plugga lite, sen hoppa in i duschen och sen bege mig till mamma och äta grillat.
puss

Pannkaka & plugg

Åh vad underbart härligt väder, äntligen! Sitter ute på studsmattan och äter pannkaka & pluggar till provet imorgon. Det S U G E R att jag måste sätta mig i en bil på ca 1,5 timme och åka mot svartlå eftersom farmor och farfar ska till elsa, och jag ska väl också dit tror jag. Efter vi varit där åker jag iaf hem till stan och ska hem till mamma och käka grillat ikväll!

Hallonpaj och vaniljkräm

Sitter ute på altanen och äter hallonpaj och vaniljkräm i eftermiddags solen nu när allt folk har åkt hem. Känner mig jättetrött efter få timmars sömn inatt också.. Låg och såg one tree hill i 5 timmar, var t.o.m vaken när farmor klev upp halv fem imorse, så siktar in mig på en tidig kväll ikväll..

23 grader

Nu är det 23 grader varmt och blått på himlen, det gillar vi! Mkt folk på besök nu, pappa & eleonor + kidsen också är nisse och erika här. Elin kanske dyker upp senare ikväll om hennes feber försvinner, blir mys isfl :-) men måste spendera en stor del av kvällen med plugg tyvärr... Har prov i fritidskunskap på måndag.. Det gillar vi inte.

SOL

Äntligen blev det sol och varmt! Ligger på studsmattan och solar just nu och lyssnar på k'naan - wavin flag. Cissi och pauline är här också medans pappa, lucaz och eleonor är och kör skrot till soptippen.

Sitter med farfar

Sitter med farfar vid dammen som han har gjort :-) det är mys. Har slutat blåsa nu också, så nu fattas bara lite kvällssol så skulle allt vara toppen.

Österby

Så var jag tillbaka i älskade österby ännu en helg :-) det finns inget skönare än att få komma hit efter en jobbig vecka... När jag kommer hit kan jag slappna av och släppa alla bekymmer och bara njuta av att vara här. Viktor och jonakim är påväg hit strax, dom skulle komma och hälsa på en sväng. Farmor och farfar är inne i köket och fixar med tacosen och jag sitter här ute på altanen och tar det lungt. Tvivlar starkt på att det blir 28 grader varmt och en stor sol imorgon, men den som lever får se.

hej

hej.
jag har the sims 3 på datorn nu ha, har typ spelat oavbrutet sen jag installerade det. jävligt kul nu när man har bil och grejer och kan åka till gymmet och blablabla.
nu ska jag snöra ihop lite grejer, sen kommer farmor & farfar här utanför och hämtar mig, ska göra ett stopp på ok/statoil och köpa snus och sen åker vi raka spåret till stugan. skönt att komma bort, även om det bara är för en helg och fortfarande inom bodens kommun.
puss

homeee

nu är jag hemma från storheden!
hittade absolut ingenting.. förutom ett usb minne.
klänningen jag ville ha från h&m fanns bara kvar i medium, men provade den iallafall men den bara hängde så den var på tok förstor, och dom hade inga andra storlekar på lagret heller..
kul iallafall att solen kikar fram nu, känns som att jag inte sett den på evigheter.
nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och se vänner, är helt död pga min sömnbrist inatt, så lär nog somna tiiiidigt ikväll..
puss

storheden

matteprovet på skolan imorse gick inte bra alls.. men det var det inte många som tyckte så det var nog lite svårt..
jaja nu ska vi börja åka mot storheden.
ska höra om vi kan stanna förbi max så jag för köpa en supreme jr, har nämligen inte ätit frukost eller lunch.
puss

...

joo, jag är vaken och tröttare än någonsin efter 2,5 timmes sömn inatt..
meen ska iallafall pallra mig iväg till skolan redan nu, måste kolla igenom matten osv innan provet.
puss

men snälla?!

kan jag få sova?
mina grannar lever om som fan.. vet inte vad dom håller på med. en tjej som skrikit och sen har ett dunkande i väggen hörts ett antal gånger. sen är det någon som vandrat runt i trapphuset och ropat "yohoooo" en gång.. wierd.
sen kan jag inte sova pga stormen utomhus heller, låter som fan.
och jag måååste sova, för har matteprov 8:20 på skolan imorgon, kan inte komma dit som en zoombie för då kommer jag vara hjärndöd och kugga på alla frågor. jaja nu ska jag se om dom kanske lugnar ner sig lite så jag får sova..

one tree hill



jag och elina har som sagt haft one tree hill maraton idag.
vi har sett sju avsnitt ikväll eftersom elina inte hade sett sen avsnitt 14.
så nu har vi tre avsnitt kvar att se sen har vi sett klart säsong sex.

imorgon har vi matteprov, om statistik, medelvärde osv.
får se hur det går.. sen åker iallafall jag, mormor, farmor & farfar till storheden efter tolv någon gång,
ska se om klänningen från h&m finns kvar i min storlek, får hoppas på det.
nu ska vi sussa, godnatt.
puss

there will be a day with no more tears



but i hold on to this hope and the promise that he brings,
that there will be a place with no more suffering


there will be a day with no more tears, no more pain, and no more fears
there will be a day when the burdens of this place, will be no more, we'll see jesus face to face.

yeees



idag bestämde jag mig för att beställa den här, så nu är det gjort och nu kommer jag att få leva fattigt i juni..
men det var det värt, för den här kommer verkligen att komma till användning.

hade ju som sagt prov idag, och det var ju inget att hurra för.. gick verkligen inte bra.. så går det när man är ute i sista minuten, så är mitt eget fel.. blir glad om jag alls får godkänt på det.

jag och elina gick iaf på coop när jag skrivit provet. vi köpte tre chipspåsar och två dippar + varsin dricka, smalt.
så vi har iallafall haft vänner och one tree hill maraton från halv fyra till halv åtta då hon gick ut på stan med sanna. alla affärer har ju kvällsöppet ikväll, men kände att jag inte orkade. ska plugga lite istället och dona med lite annat.
puss


godmorgon



ska förövrigt beställa antingen den här eller klänningen i inlägget här under.
jag mååste göra det.. för har trånat efter dom två klänningarna i snart två månader nu....

skulle iallafall ut och gå med mamma klockan sex imorse, men när jag vaknar av alarmet kvart i sex har hon skrivit ett sms tio över fem: "orkar inte gå ut och gå." jahaaaaa.. så då klev jag upp och tänkte gå ut och gå själv, men ångrade mig, är inte lika kul att gå själv så får ta det efter skolan istället med mormor.
nu ska jag iallafall äta frukost och slå på vakna med the voice när det börjar.
puss

varför?




varförvarförvarför ska den här klänningen kosta 649 kronor när jag inte har råd att lägga så mkt pengar på den?
vill verkligen ha den här till skolavslutningen eller midsommar.. den är precis så som jag vill ha en klänning..
pappa? mamma? skänk mig en slant.. min garderob är TOM.

jag är DÖD efter min och mormors promenad på 1,5 timme idag haha, det är nu jag inser hur otroligt otränad jag är. måste ta tag i det här nu känner jag.. måste försöka ta mig upp klockan sex imorgon så jag kan gå på en timmes promenad om mamma är sugen på det för är inte alltför roligt att gå själv faktiskt..
nu ska jag krypa ner under täcket och se vänner.
puss

<3



käääärleeeek ♥

i´m not happy for you



har kommit hem för en stund sen efter 1,5 timmes promenad med mormor, var jävligt skönt!
vi var förbi på kyrkogården också, alltså gud vad hemskt, tror vi kom upp i 11 st om inte mer som var nybegravda..
nu sitter jag iallafall och äter pasta carbonara!
ska börja med pluggandet efter maten.. ser inte fram emot provet imorgon, blir så arg på mig själv när jag gör allt i sista minuten.. tur iallafall att jag har 4 timmars hål imorgon då jag kan plugga innan provet.
farmor ringde mig när jag var ute och gick också och sa att hon och farfar kommer till stan kring 12 på torsdag så skulle vi åka till storheden då :) nä nu ska jag ta tag i pluggandet.
puss

promenad

blev inge storheden för mig idag heller tråkigt nog..
ska försöka lura mamma att åka dit på torsdag då hon är ledig och jag ändå slutar klockan tolv,
annars får jag åka på fredag med farmor & farfar kanske om dom är sugen på det.
har iallafall hunnit med en sväng på stan med mormor, hittade faktiskt ingenting, men det tycker jag att man nästan aldrig gör här i boden.. gallerian behövs verkligen.
nåja, nu ska jag och mormor ut på en promenad runt träsket eftersom det inte blev av imorse.
puss

*

d blev inte att åka och ta bort födelsemärket idag.. dom tyckte d var bättre om jag tog bort d efter sommaren, annars hade jag varit tvungen att ha ett plåster på ryggen hela sommaren och d skulle bli pigmentförändringar, så tar d till hösten..
sitter iallafall hemma hos mamma nu och har precis ätit lunch.
nu hade jag tänkt springa på stan med mormor, ska försöka lura med mamma till storheden sen när hon slutar jobba så jag kan köpa en klännng.
puss

huvva

är jätte nervös inför imorgon.. ska på vårdcentralen och ta bort ett födelsemärke på ryggen. vet egentligen inte varför jag är nervös över det eftersom det mest troligt inte kommer att göra ont..
nu tänkte jag iallafall lägga mig och göra ett försök till att sova, ska ju ut och promenera med mormor runt träsket halv nio imorgonbitti innan vi ska till vårdcentralen.
puss

seeg

usch vad trött och seg jag är idag trots att jag legat i sängen och vilat hela förmiddagen pga mensvärken...
mormor var iallafall på apoteket och köpte något som hette cyklo-f till mig som tydligen skulle minska mensvärken, och mkt riktigt, det funkade faktiskt.. iallafall nu för ett tag.

har hämtat ut mitt paket från h&m på coop nu också, hade ju råkat klicka hem i storlek 34 men det gjorde inget, dom satt bra ändå så d var ju tur :) ska slänga in en bild på hur dom såg ut sen, orkar inte d just nu.
var och handlade på coop nyss också nu när lönen kommit idag. men behövde knappt handla något så sa mormor "är du säker på att du inte glömt något nu då?" och nejnej det hade jag ju inte.. men jo, jag har redan kommit på två saker. har glömt att köpa snus & glömt att fylla på telefonen.. så måste springa iväg till kioskbaren nu strax och fixa d.
puss

a day to be alone



she said i wonder when it'll be my day
'cause i'm not too far from breaking down
and all i've got are screams inside
but somehow they come out in a smile
and i'm wondering if i'll always feel this way, this way

tell me about those nights you stayed awake
tell me about those days you hated me
tell me how you'd rather die alone
than being stuck here with me
and maybe you've fallen down
and maybe you just took the long way home
but baby you could never love you ... like me
and one day this will fade away
in the mirror you'll see a smiling face
and standing next to you will always be me, yea me

one less reason ♥

börjar kännas lite bättre med mensvärken nu faktiskt.. så kanske borde ta tag i städningen då med andra ord.
ska iallafall hem till mamma och äta på 15 min, sen ska jag hem och plugga och försöka städa också.
fick veta nyss att vi är lediga imorgon, ios lektionen & idrotten är inställd. skönt med en ledig dag.
sen är det bkf prov på onsdag så måste pluggapluggaplugga.
puss

updateee

varit lite dåligt med uppdatering här ja..
väntar fortfarande på bilder från mattias 30 års fest eftersom kameran är hemma i svartlå, så dom får ni senare.
kan beskriva dagen med fyra ord:
mensvärk
• städning
• middag hos mamma
• plugg

OM mensvärken går över så att säga, annars lär jag nog bara bli sängliggandes.. har faktiskt precis tagit mig upp, ska ta en till panodil och sen lägga mig i badet och se om det blir lite bättre då.. måste förbi skolan klockan fyra också då frida kommer med min skåpnyckel som jag glömde där i lördags, har inte alla papper till provet på onsdag hemma..
puss





*

har jobbat 10-14 sen sprang jag hem och har stressat, stressat, stressat.
har absolut ingenting att ha på mig.... har ingen lust att ens åka på 30 årsfesten längre för att jag är så jävla sur över att jag fan inte har nå kläder.
hej

*

har jobbat 10-14 sen sprang jag hem och har stressat, stressat, stressat.
har absolut ingenting att ha på mig.... har ingen lust att ens åka på 30 årsfesten längre för att jag är så jävla sur över att jag fan inte har nå kläder.
hej

trist väder..

kom hem från stugan för ca 10 min sen. är jätte trist väder ute idag tyvärr.. duggade lite smått på vägen hem från stugan och här i stan ser jag bara stora åskmoln...
igår åt vi iallafall palt, sen tog pappa, farfar & esko ner båten till älven också så nu går det att åka ut och fiska :)!
sen såg vi lite tv och avrundade kvällen med att spela plump.

idag väckte farmor mig klockan elva, så klev upp och såg när mörkret faller med pappa & elina och sen åt vi grillad lax, pressad potatis, romsås & grillade majskolvar. och nu sitter jag här.
ringde mormor innan jag for till stugan för hade tänkt komma förbi henne men då var hon i luleå och shoppade så vet inte riktigt vad jag ska hitta på, städa kanske? är inte så sugen på det men det måste ju göras nån gång.
puss

den här låten ♥


en sista

en sista låt hinner vi med.
den här låten upptäckte jag förra sommaren. tycker det är en otrolig sommarkänsla i den om ni frågar mig,
så nu när sommaren har börjat komma tyckte jag det passade bra att gräva fram just den här låten ännu en gång.


skaburbian collective



innan jag åker till stugan måste jag bara låta er njuta av skaburbians nya låt, så bra!
nu ska vi bege oss mot stugan. hoppas solen dyker upp så man kan sola en stund på studsmattan innan det är dags för palt.
puss

solsolsol

har suttit ute på mammas balkong och solat med henne och elina i 2-3 timmar, skönt!
och äntligen börjar det synas att jag fått lite färg, har varit så sur för att jag fortfarande har sett lika blek ut..
nu ska jag iallafall springa hem och snöra ihop lite grejer och sen ska mamma & mormor skjutsa mig & elina till österby där vi ska sova inatt. farmor & farfar skulle skjutsa hem mig imorgon under dagen.
puss

morrn



har varit och gått runt träsket i 1 h & 15 min med mamma och mormor i det härliga vädret.
nu ska jag först och främst få liv i elina, sen ska jag äta en fullkornstoast och sen springa över till mamma och lägga mig på hennes balkong och sola. sen kring tre-fyra tiden ska mamma skjutsa oss hem till svartlå så ska vi åka över till österby och äta palt hos farmor & farfar. sover nog över i stugan inatt och åker hem till stan imorgon igen.
puss

romeo



har varit på romeo och ätit middag med mamma, mormor & gunilla.
blev en pasta carbonara för mig och en kebabtallrik för dom.
efter maten satt vi och pratade ett bra tag innan vi bestämde oss för att röra oss hemåt.
så nu sitter jag här och ska ladda upp med en fruktsallad och loka och se sista one tree hill avsnittet, spännande.
puss


even the best fall down sometimes



I'm quiet, you know
You make a first impression
I've found I'm scared to know
I'm always on your mind


Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
You somehow find, you and I collide


Don't stop here
I've lost my place
I'm close behind

lite pixxxx

 

bjuder på lite bilder från kvällen hemma i svartlå igår.
for ju ut och körde bil en sväng till efter att jag kört hem till svartlå igår, och gick faktiskt jättebra om jag får säga d själv.
så nu blir d att börja följa med hem oftare och köraköraköra så kanske jag hinner med körkortet i sommar?

såå vad händer ikväll? känns konstigt med långhelg och inte ha något inplanerat.
skulle tro att d blir att göra bort en massa plugg och ta d lungt.. sen blir d nog en tripp till stugan imorgon, hört rykten om att farmor & farfar skulle bjuda på palt så d kan jag ju inte motså. sover nog över i stugan tors-fre också om farmor & farfar ska ner till stan något på fredag. nä nu ska jag göra någon nytta här hemma.
puss


sallad!

sitter och äter en fruktansvärt god sallad till lunch innehållande blomkål, vitkål, gurka & tomat.
sallad är alltid så gott på sommaren, har svårt för att äta mer fet mat när d är varmt och soligt ute, då tar jag hellre en sallad.
nåväl, imorse när vi var påväg från svartlå till stan så small det till i bilen och den gick sönder, d gick inte att gasa.
såå pappa & eleonor stod ett tag och försökte fixa problemet men när d inte gick ringde vi johan som fick hämta oss och skjutsa tillbaka oss hem till svartlå, där vi bytte bil och for mot stan igen. varför har vi alltid otur?
nu ska jag iallafall strax gå till bkf lektionen klockan 14:00.. känns inte så kul när solen tittade fram en sväng.
får hoppas på att den inte visar sig förän bkf lektionen är slut.
puss

kalas

sitter hemma i svartlå hos pappa & eleonor just nu.
har ju som sagt varit lite kalas här hemma. först åt vi en räksoppa som farmor gjort, och den var verkligen jätte god!
sen var d tårta & kaffe efter d, men d avstod jag minsann från :)!
körde iallafall bil på vägen från stan-svartlå, gick faktiskt väldigt bra. trodde de skulle gå åt helvete eftersom jag inte kört något sen februari, men jag sitter ju här och skriver nu så jag dog ju inte iallafall.
ska strax ut och köra bil igen, väntar bara på att pappa ska bli klar. vi ska hinna förbi johan också, pappas kusin. han har köpt ett hus här i svartlå som han har som stuga :) nåja nu ska jag kolla vad pappa håller på med.
puss

oj..

jag hade helt glömt bort att eleonor fyller 29 år idag, vad hemskt det känns..
pappa ringde iallafall precis, så ska springa ner strax och följa med han och köpa en present till henne.
sen ska jag hem och snöra ihop lite grejer för följer med hem till svartlå ikväll då eftersom det blir lite kalas för henne där hemma. såå, nu ska jag göra mig klar.
puss

don´t you know



får mycket summerfeeeling av den här låten måste jag säga.
efter vädret vi hade i söndags och igår kan man ju inte annat än ogilla vädret som är idag..
får hoppas på att molnen hinner försvinna till imorgon så man kan sola lite.
nä nu ska jag ta den där powernapen jag surrade om tidigare.

puss


allt jag ser är moln

verkar inte spricka upp något på himlen idag nej.. solen kikar fram då och då men ser mest bara moln på himlen idag.
hade matte nationella 8:20 idag på skolan, och d gick rent sagt åt pipan... får hoppas på att man får komplettera d man missade på nationella så man slipper se ett stort IG på betyget i matte..
har precis ätit mina fullkornstoast & sett på vänner för ovanlighetens skull.
nu tänkte jag ta en liten powernap och sen gå över till mormor & se vad hon och gunilla har för sig idag.
puss

d gillar vi



sol idag, och VARMT, d gillar vi.
har blivit mkt "gilla" på sista tiden, men när det börjar bli sommar kan man ju inte göra annat än att använda just ordet "gilla". solen, värmen, träden börjar blomma ut, grönt gräs börjar komma, sommarlov, sommarjobba och få pengar, resa, boden alive, luleåkalaset, pdol m.m. sommaren är lika efterlängtad varje år.

pappa kom hit efter tolv någon gång på sin lunch, vi såg vänner osv, sen när han for gick jag hem till mamma och åt lunch på balkongen, sen solade jag 1-2 timmar också innan ola skrev att jag skulle komma och sola med han på mormors balkong istället, så då gick jag dit och satt och pratade och solade lite med honom innan han for iväg på träning. sen åt jag, mamma & mormor grillat hemma hos mormor, sen satt vi på balkongen och åt chips & guaccamole (stavning?) dipp och surrade, kom hem för kanske 20 min sen.
har mattenationella 8:20 imorgon så där rök min sovmorgon.... jaja, får hoppas på att d går bra, har ju inte alltför jobbig dag imorgon heller, slutar 13:10 så. nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa ut den där jävla boken nångång innan jag ska sova, ska ut på prommis med mamma klockan sex imorgonbitti.
pussnatt


sms

Skicka Gratis SMS på GratisSMS.se!

den här sidan räddar verkligen alltid mig när jag har slut pengar på mobilen och slut gratis sms.

österby

på ca en timme åker jag, macke, dennis, putte & anna till min stuga i österby.
ska bli så jääävla skönt, blir där till söndag.
så jag nås på mobilen,
hejhej.

djup

tänkte förvarna lite om att jag kommer vara ganska djup i det här inlägget.
låg och funderade väldigt länge igårkväll och hade problem med att kunna somna...
boden är verkligen för liten stad att bo i. alla känner alla och pratar bakom ryggen på alla.
det enda samtalsämnet som kretsar på björknäs är ju just "skitsnack" bara för att ingen har något bättre att prata om eller något spännande att berätta så blir det just så att alla pratar skit om alla med varandra.

det är också väldigt svårt att veta vem man egentligen kan lita på i den här staden. jag har väääldigt svårt för att lita på folk och för att öppna mig för människor, har öppnat mig för en enda person dom senaste fyra åren och det är till elin.
hon är den enda som jag känt att jag verkligen kan lita på av alla i den här staden. visst, jag har väl inte varit så mkt bättre själv i mina yngre dagar och kanske inte nu heller? alla har vi ju varit i den där perioden då man pratat om en kompis så fort hon/han har vänt ryggen till. men det är ju bra om man inser i tid att det man gör är fel, för man vill ju inte själv bli behandlad på det sättet.

jag har fått många nya och underbara vänner på senaste tiden, men det kommer ta jättelänge innan jag kan öppna mig helt och hållet inför dom och berätta saker för dom, om det överhuvudtaget kommer att hända så att säga. jag menar absolut inte att jag tycker att dom här personerna är falska eller att jag inte riktigt "vet var jag har dom", det är bara sån jag är, att jag har svårt för att lita på människor.

jag har börjat känna mig lite isolerad på senaste tiden för att jag mest sitter här och trycker och umågs helst inte med någon, just för att jag har gjort på tok för många misstag och har blivit väldigt folkskygg efter det helt enkelt. jag är jätterädd för att folk ska prata illa om mig och inte tycka om mig, det värsta jag vet är att bråka med folk och när folk inte tycker om en. det enda jag kan tänka på är att försöka ta mig till skolan varje dag, vara på lektionerna och sen får jag gå hem igen. och om två år så kan jag flytta så långt ifrån den här staden som möjligt, göteborg är mitt nästa mål. där har jag alltid velat bo ända sen jag var liten. det är så lätt att kunna vara precis den man är i en stor stad som stockholm och göteborg, där är alla accepterade och kan betee sig och vara precis som dom vill. här i boden måste man vara si och så för att bli accepterad och slippa ha tio släp med rykten bakom sig.

det jag egentligen försöker säga med allt det här är att jag är så fruktansvärt less på den här lilla staden och alla människor som bor här. jag är less på att vara i den här åldern då prat bakom ryggen, rykten och skitsnack bildas. jag vill spola fram tiden så jag slipper allt det här.
nej nu blev jag vääääldigt djup känner jag, så det får räcka såhär.
ha en bra dag.

stek

det är VARMT ute idag, tyckte d blåste lite imorse när jag gick till skolan men nu verkar värmen ha kommit fram.
hade ju dataprov klockan två, gick väl inte lysande men kunde vissa saker så får väl hoppas på ett g..
nu ska jag springa över med lite tvätt till mamma, hon skulle bjuda på lövbitar & kroketter också!
puss

härligt



åh så härligt promenadväder det var ute!
har precis kommit in och tagit en snabbdusch efter promenaden, blev bara en 35 minuters promenad eftersom elina inte kom förän kvart över sex, men det är ju alltid nånting :)!
känner mig otroligt mkt piggare och fräschare efter att ha varit ute och promenerat direkt på morgonen, så det kommer jag fortsätta med.
nu ska jag klä på mig och sätta mig i soffan och äta fullkornstoast och se vakna med the voice!
puss

morrrrrn

ställde klockan på halv sex så nu är jag påklädd och redo för att gå ut och gå med systeryster.
om hon dyker upp snart så att säga.. man vet aldrig med henne, hon kan lika gärna ha somnat om nu, men ska ringa henne strax och kolla.
satt förövrigt och drömde mig bort bland kläder igår,  så tänkte visa några av dom kläderna jag vill ha:



så sjuuukt snygga kläder enligt mig...
jaja nu ska jag ut och gå, klarblå himmel och ganska varmt och skönt för att vara så tidigt på morgonen, d gillar vi!
puss

kalas!



har varit på kalas hemma hos mammas kille ola. det bjöds på mååånga godsaker och tårta, så nu har jag lite ångest över att jag smällde i mig så mkt.. men gott var det.
jag och elina har iallafall sett roomservice med timbuktu, sjukt rolig stil han inredde med, tänkte först när dom började spika upp möbler på väggarna "vad fan gör dom?", men blev jävligt nice sen faktiskt, annorlunda stil, men blev snyggt!
nu har hon iallafall traskat över till mamma och jag hade tänkt tvätta bort sminket och lägga mig och se vänner och läsa ut boken, eller ja, iallafall läsa några sidor. imorgon börjar jag 8:20 och slutar 12:00, men eftersom vi tappat så mkt tid i data så har vi varit tvungen att lägga in en extra lektion på torsdagar så börjar klockan två igen och har data en timme, eller är dataprov i word imorgon så tar väl inte en timme att göra det hoppas jag. nåja nu blir det sängen.
puss

oj

ojdå, slumrade visst till i någon halvtimma.. men är väl inte så konstigt när jag bara sovit 3,5 timme inatt antar jag..
får hoppas på att jag kan somna ikväll iallafall, brukar ha lite svårt för det om jag somnar ett tag under dagen..
tänkte kika lite på nya one tree hill avsnittet nu, sen ska jag pallra mig iväg över till mammas kille på lite tårta och grejer.
sen blir det hem och fortsätta städa och läsa ut den där jääävla boken någon gång så mari-louise blir happpy!
puss

nationellt prov

träffade moa, stina och johanna vid skåpen kring åtta, gick sen till fordons korridoren för att skriva nationella i matte..
och ja, det gick väl inte strålande om jag säger så, del ett hade jag väldigt svårt med, men del två var det inte ens någon idé att försöka göra eftersom jag inte ens har börjat räkna statistik ännu.. så efter d var d klärrrt.
jag och johanna gick då hem till mig och såg lite andra avenyn, sen åt jag lunch och sen sprang vi på coop och handlade innan vi gick tillbaka till skolan på sista lektionen.
nu har jag precis ätit fullkornstoast, har varit sugen på det hur länge som helst nu så det var väldigt gott.
jag har tagit tag i disken (vet att jag skulle ha gjort det igår men..) idag, sen har jag städat undan lite från barbordet och vardagsrumsbordet, så nu är det bara golvet och toan kvar, tänkte rengöra handfatet, toan och badkaret också, har nog inte gjorts på ett tag, sen ska jag dammsuga och skura, och dammtorka om jag hinner före vi ska vara hos mammas kille ola klockan sju, han fyller nämligen år idag, så då lär det bjudas på en hel del onyttiga saker...
nej nu ska jag ta tag i d här.
puss

*

det där med att somna om en timme kunde jag ju glömma..
det var omöjligt.
såå, har legat och sett vänner hela morgonen, och nu har jag precis ätit frukost, duschat och klätt på mig, ska kika igenom matteboken en sista sväng och sen lite makeup innan jag ska gå iväg till skolan och möta johanna, stina & moa klockan åtta.
har hål till klockan två direkt efter nationella, det gillar vi.
puss

vad är detta?!

vad gör jag vaken den här tiden på dygnet?!!
jag la mig ju som sagt tidigt igårkväll och tänkte "gud vad skönt att äntligen få somna före fan",
men låg och vred och vände på mig i en timme och sen slog jag på vänner och låg och kollade på det till klockan var tolv, då försökte jag sova och somnade väl relativt fort efter det tror jag, men sen vaknade jag såklart halv fyra och försökte somna om i en timme men d gick verkligen inte, så nu sitter jag här och är hur trött som helst..
kan nog vara så att jag hade svårt att somna igår och vaknade tidigt idag för att jag är så jävla nervös inför nationella i matte som vi har idag, jag är jättedålig på matte och har klarat ett prov sen jag började på björknäs hösten 2007.. SÅÅ det lär ju gå åt helvete idag med andra ord, jajajajaja...
nu måste jag försöka somna om någon timme.
puss

jajajaja!





alltså.. DOM HÄR KLÄNNINGARNA!!!!
den som ändå hade 20.000 på kortet varje månad..
nej men dom är helt klart ett måste för mig i sommar.
nåväääl, har pluggat matte för fulla muggar, så nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och se vänner och fortsätta läsa rävungen som vi skulle ha lämnat tillbaka till IOSen för typ två veckor sen? läste tio sidor igår så är på bättringsvägen iaf.. sen måste jag ju hinna svara på frågorna om den också innan jag lämnar in det till mari-louise. har iallafall bestämt att jag ska hinna läsa ut den under den här veckan, lär nog inte vara så tuff match.
ska förövrigt bli kanonväder i helgen har jag hört, så då ska jag dra till stugan och pressapressapressa i solen och bara må gott, låter som en bra plan.
nej nu säger jag godnatt!
puss

luleeyooo



var ju som sagt till luleå idag med mormor!
vi for med 13:10 bussen, hoppade av på busstation och började gå mot ola som bor på skurholmen.
när vi kom dit så åt vi varsin vaniljbulla som jag & mormor köpte med oss på vägen, sen surrade vi och såg lite tv.
sen gick jag och mormor till stan igen. köpte mig ett par vita tygskor på lundins skor och det här röda linnet från carlings.
var in en sväng på monki också, har ju inte varit i luleå sen det öppnade, men hittade ingenting jag ville ha iaf, inte heller på ginatricot, och där brukar jag alltid hitta något som passar mig men nej inte idag. klänningen jag ville ha från h&m fanns ju såklart inte kvar heller.. nåja jag och johanna ska åka en sväng till luleå den 25e då lönen kommer, hoppas på att hitta mer då :)!
nu ska jag äta mina wokgrönsaker & kycklingvingar och plugga matte.
puss

tjaa

tjatjahejhej.
stress, stress & åter stress.
ska göra ett ryck här hemma med b.la disken som återigen har blivit till ett enda stort berg..
sen ska jag slänga i mig lunch, springa på coop och handla lite frukt så jag inte hungrar ihjäl på vägen hem från luleå,
sen måste jag springa på banken och plocka ut lite pengar så jag har råd att unna mig något i luleå eftersom jag endast har nio kronor på kortet, och för det får jag väl två äpplen el något.
sjukt härligt med sol ute idag iaf, men ser att det börjar dyka upp moln på himlen nu så den lär väl vara borta inom kort.
jag och mormor ska iaf och hälsa på ola när vi kmr till luleå, har ju inte varit och hälsat på honom sen han flyttade...
sen ska vi springa på stan och jag vet ungefär vad jag ska köpa, har varit in och kikat på h&m och gina tricots hemsidor :)
nu var det disken ja,
puss.

*

har spenderat hela eftermiddagen tillsammans med mormor, och sen mamma på ett hörn.
jag och mormor tog en fika på bodensia kring tre? satt väl där ungefär en timme, sen sprang vi in med olas klocka på smycka och sen begav vi oss hem till mamma och började med middagen. blev flintastek, grillsätt och majskolvar :)
mamma kom hem efter fem någon gång så då åt vi och sen promenerade vi till dollar store där jag fick lite grejer av mamma och mormor. gick sen hem och inväntade evalena som var på besök i stan :) vi gick till coop och sen till mormor och hämtade min matta till balkongen och sen såg vi fucking åmål.
hon gick hem till elin för en stund sen så nu ska jag gräva ner huvudet i matteboken så man klarar nationella på onsdag.
jag och mormor har iallafall bestämt att vi ska ta en tripp till luleå med 13:35 bussen imorgon, springa på stan en sväng och hälsa på hemma hos ola om han ska vara hemma.
puss

Bodensia

Sitter och fikar på bodensia med älsklingsmormor som äntligen har kommit hem från ammarnäs :-) synd bara att vi tappade solen...

dåligt

har varit lite dålig på att uppdatera ser jag.
ser iaf film med evalena & sofia nu, dom ville så ngt svenskt så fröken sverige fick d bli.
hade förövrigt en skön kväll igår, hade väldigt trevligt. alla andra kvällar hittills har ju inte varit något att hurra för, men igår var det faktiskt värt att gå ut trots att jag i stort sett var nykter hela kvällen eftersom jag var utan pengar.
nu ska jag fortsätta se film m sofia & evalena, vi kanske tar oss ut i finvädret en sväng sen.
puss

Grillning på g

Farfar sitter här ute och vaktar köttet på grillen och farmor grejar med potatisgratängen i ugnen :-) sen ska vi grilla majskolvar också, och det älskar jag, hade kunnat leva på det! När vi har ätit ska vi iaf se en bra film och lite hockey, blir en tidig kväll för mig så jag orkar jobba imorgon, åker till stan kring nio imorgonbitti skulle jag tro :-)

Framme

Nu är vi framme i härliga österby :-) gud så jag har saknat att vara här, är den bästa platsen på jorden enligt mig. Och äntligen kikade solen fram, sitter och solar ute på gården just nu, farmor och farfar ska strax börja med maten, vi ska grilla flintastek också potatisgratäng till det, mums :-) synd bara att jag måste hem så tidigt imorgonbitti för att jag ska jobba, men kommer snart åka tillbaka hit, tror det blir nästa helg :-)

eminem is back

ohja, eminems nya album har börjat läka ut på youtube för ca 12 timmar sen, så har suttit och lyssnat igenom låtarna nu, jag älskar eminem och allt som har med honom och hans musik att göra:



där var några låtar från hans nya album iaf.
farmor & farfar ringde mig tidigare och frågade om jag ville följa och luncha med dom, så vi har varit och ätit lunch på diners :)
nu ska jag städa lite, sen packa ihop lite grejer jag ska ha med till stugan, vi skulle fara strax före fyra sa dom.
sen skulle vi grilla flintastek då vi kom dit, med potatisgratäng till det, kommer bli gott :)
puss

:)

godmorgon :)!
jätte tråkigt väder ute idag.. usch, när ska vi få sånt där kanonväder som vi hade förra veckan igen?
vill ju hinna sola lite och få lite färg innan skolavslutningen...
inatt beställde jag iallafall en bikini från nelly som jag blev kär i:



nu ska jag hoppa in i duschen och sen klä på mig och äta lite frukost.
kanske springer in och jobbar 2 timmar elr mer på smycka en sväng idag också, får se.
sen åker jag till stugan med farmor & farfar kring klockan fyra i eftermiddag, skönt :)!
puss

vänner

sitter och ser på vänner just nu, tror jag sett alla säsonger tio varv om inte mer och blir inte less, man kan aldrig bli less vänner, eller iallafall inte jag :)
har föressten beställt två t-shirtar från hm, tyckte dom var riktigt snygga och det kostar ju inte skjortan med t-shirtar därifrån heller så det var ju ett plus :)
men mina favorit t-shirtar just nu är iaf dom här:


dom kommer bli mitt nästa inköp, när pengarna räcker till så att säga :)
har väldigt mkt på önskelistan bland kläder just nu kan jag säga, så ska bli svårt att kunna köpa allting, men det jag vill ha mest kommer jag att köpa :)
nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och fortsätta kika på vänner, det är ju en dag imorgon också.
puss

stefan & daniel - finns här för er ♥

save a life



alltså jag har lyssnat på den här låten oavbrutet i över en månad nu, den är så jävla bra.
+ att alla pengar dom får in för låten går till sjukhus för barn som har cancer och andra dödliga sjukdomar, och det gör låten 1000 gånger bättre :)!
sen så är musikvideon jävligt bra också, så den borde ni titta på.

har iallafall varit och ätit kebab hemma hos mamma precis.
elina är här också och packar lite grejer för hon och gabbi sticker till ulvön imorgon, jag ville också följa men måste ju jobba på lördag såå får följa med en annan gång.
har iallafall tagit tag i mitt diskberg innan jag gick och åt hos mamma, så nu ska jag bara plocka upp alla kläderna från golvet och sen är det städat här igen.
puss

klärrrt

nu har jag jobbat klart för idag, blev bara två timmar för att jag skulle bli lite varmare i kläderna och uppdatera mig lite innan jag ska jobba från 10-14 på lördag.
nu är det ju såhär att om det är något jag absolut inte kan så är det att slå in paket, och det gör man ju ja, flera gånger per dag på smycka, så har stått och tränat på att slå in paket idag och slog in fyra paket åt kunder, och dom blev faktiskt hyffsat fina så nu är jag stolt haha, kanske inte är så big deal men för mig är det det eftersom jag absolut inte kan det.
nåja, imorgon ska jag följa med farmor & farfar till stugan och sova där en natt, sen skjutsar farfar ner mig till stan kring nio för ska vara på jobbet kring tio i tio. sen får jag se vad jag gör på lördagkväll, blir nog att ta det lungt med johanna :)!
men nu ska jag städa lite här och sen fixa middag.
puss

njaa

solen vill inte riktigt kika fram idag, är till och från, jävligt mkt moln på himlen dock tyvärr..
skulle iallafall kliva upp halv tio och vara med johanan men då råkade jag somna om och vaknade inte förän efter tolv..
såå ska vara med henne imorgon eller lördag istället för hinner inte idag då jag ska in och jobba klockan två ungefär.
ikväll måste jag plugga lite och städa igeeen.. känns som att det inte är någon idé att städa för blir lika stökigt på en gång.. jaja nu ska jag klä på mig.
puss

lite bilder från igår:


jaaa



hemma i stan nu, jag och elina sprang in på kents bageri och köpte nybakat bröd då vi hoppade av sex bussen :)"
meen, nu ska jag ta och lägga mig och sova 2-3 timmar innan jag ska vara med johanna, ska bara ringa vårdcentralen osv först och höra om dom har någon tid åt mig.
puss

Usch

Usch vilket väder... Kallt. Vi står iallafall och väntar på tio över sex bussen till stan.. Ska hem och SOVA, sen vara med johanna och sen jobba :-) sen måste jag boka tid på vårdcentralen också måste jag fixa lite skolarbeten.

Promenad

Är ute på kvällspromenad med gabbi och elina hemma i byn :-) vi är vid sågen nu och här tar typ vägen slut, så vi ska väl vända om strax. Var faktiskt härligt ute trots rusket :-)

Sitter hemma

Sitter hemma hos pappas farmor i svartlå och fikar med gabbi och elina :-)

tjaaa

jag är TRÖTT... hade sån lust att stänga av alarmet imorse och somna om, men måste ju till skolan nu på 8:20 lektionen eftersom jag, julia & jenny ska redovisa om scouterna..
igår var ju jag och elina som sagt ute på en kvällsprommis. vi gick förbi gabbi en sväng också, så följde hon med oss till godisarenan, fast var bara elina som handlade.
sen gick gabbi med oss en bit och sen gick hon hem och vi gick hem kring tio tiden nångång.
nu ska jag iallafall äta frukost, sen klä på mig osv och sen traska iväg till skolan.
puss

några bilder sen igår;

Promenad

Är just nu ute på en promenad med syster :-) mitt internet verkar ha lagt av hemma så lär inte uppdatera så ofta eftersom jag inte har råd att blogga från mobilen hela tiden.

hm..



den här låten gör verkligen mig glad just nu :) förut var det MGMT - kids, men nu blir jag ännu gladare då jag hör den här!
alltså.. min lägenhet är lika stökig igen? fan att jag aldrig kan hålla ordning.. måste ta tag i det här när jag kommer hem, ska nämligen springa iväg och handla lite mat på coop nu.
juste, pratade föressten med pappa kring elva och han var framme i gbg då, flygresan hade gått hyffsat sa han, lite jobbigt med starten och landningen bara, annars gick det bra :)
puss

Brännboll

Jag, moa och emanuel håller i idrotten idag, så vi plågar dom andra med brännboll och straffarmhävningar om motståndarläget gör frivarv eller tar lyra :-)

Gömma nyckel

Vi har inte bara tråkiga lektioner, vi leker gömma nyckel just nu på mari-louises lektion :-)

Tralalala

Tralalalala, vilken trevlig dag. Börjar nu och slutar 13:10.. Pappa sitter just nu på ett flygplan påväg till gbg, hoppas det går bra, han är dock flygrädd precis som jag.

godmorgon

johanna är på ingång och jag sitter här nyduschad.
systeryster kom hem klockan sex imorse, så har varit vaken till och från sen dess, skönt att hon är här iaf :)
jaja nu ska jag göra frukost och se vilka kläder jag ska ha på mig idag.
jag, moa & emanuel ska hålla i idrotten idag också, hehehe :)
puss

fan

såg just ett mail jag fått från nelly, och det gjorde mig inte på bättre humör:

Hej Josefine!

Tyvärr har nedanstående produkter i din beställning utgått pga lagersaldofel som upptäckts först vid plockning av dina produkter.
Aktuella artiklar är slut i lager hos våra leverantörer och vi tvingas därför slutnotera dessa varor.
Vi justerar med aktuellt belopp på din order. Vi ber om ursäkt för det inträffade

Om hela din order har slutnoterats och du använt nellypengar ber vi dig kontakta kundtjänst för återföring av nellypengar.

Om belopp dragits från ditt kort för aktuella artiklar kommer aktuellt belopp att återföras till ditt kort inom de närmaste dagarna. Om du inte fått tillbaka belopp som dragits från ditt kort ber vi dig kontakta kundtjänst för justering.

Beställ gärna nya produkter på www.nelly.se

Art.nrFärgStlk.BenämningAntalLeveransdatum
4750290133011Zip Shoulder Top, Korall, XS/S1 
 
jahaaaa, så då kommer jag alltså inte få tunikan jag beställt därifrån.. sviiiinkul att den inte finns kvar i lagret när jag tyckte om den så mkt, typs

underbart



alltså, man kan inte tro att det här är i sverige? hit ska jag i sommar har jag precis bestämt.
frågan är bara med vem? systeryster är säkert på, så 2-3 pers till återstår då alltså.
det här med att städa ur garderoben gick inget vidare, blev less efter att jag hade rensat kläder så den är fortfarande lika stökig, men ska ta tag i det imorgon har jag bestämt.
elina kommer iallafall hem från göteborg klockan sex imorgonbitti, så hon kommer hem till mig då, så lär ju inte få en lång sovmorgon imorgon som planerat, men det skiter jag i, huvudsaken att hon kommer hem :)
nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och kolla på vänner,
puss

fittblogg.se

har försökt publicera ett inlägg i 20 minuter nu men det går ju fan inte,
skulle inte förvåna mig om det här inlägget går att publicera bara för det.
jajjjjaaa ska inte sitta och haka upp mig på det nu utan tar det sen då bloggen börjar funka igen,
tydligen inte bara för mig den har krånglat idag.

zlatan



JAJOMEN!
där satt den så att säga!
zlatan är guld.

eminem



här är eminems nya låt och musikvideo, lite scaaary :)
har sagt det förr och kommer säga det igen, eminem är min gud.
har precis ätit middag och nu ska jag diska lite och sen fortsätta med städningen i garderoben.. det går seeegt.
puss

Middag

Köttfärs och wok grönsaker till middag :-) mums, älskar det!

chris brown



det sägs att det här är chris browns comeback låt med T.I., och måste ju medge att den inte direkt var dålig heller ♥
det går framåt i garderoben, har rensat tre påsar med kläder åt elina, eller ja jag har packat lite slarvigt så är väl egentligen typ två påsar, har växt ur hur mkt som helst av mina kläder, och var massor som jag inte använder som hon ska få. nåja, nu ska jag fortsätta där inne och sen börja med middagen.
puss

nej nu

nej nu ska jag ta tag i min garderob en gång för alla, använder inte ens hälften av kläderna jag har i garderoben så är på tiden att den rensas och städas.
johanna for iallafall hem kring kvart i tre, så har suttit här sen dess.. nåja, efter att jag städat klart garderoben ska jag ta och laga middag och läsa mer ur boken vi läser i klassen, eller är väl bara jag som inte läst ut den än skulle jag tro..
ska iallafall försöka läsa ut den ikväll, är ju ändå inget bra på tv så har inget bättre för mig.
puss

Sitter och tittar

sitter och tittar på andra avenyn med johanna just nu :-) vi slutade kvart över tolv, så sprang iväg till mammas jobb med johanna och fick lite pengar till mat, sen sprang vi på coop och nu sitter vi här :-)

Tragiskt

Fan så tragiskt att vara tillbaka i skolan igen. Dom andra i klassen har sprungit på en snabblunch och jag sitter här på en bänk i korridoren och väntar på att nästa lektion ska börja.. Slutar ca kvart över tolv, skönt!

sara



elina är ju på klassresa i göteborg den här veckan, dom for onsdag och kommer hem på tisdag.
iallafall så tog hon kontakt med sara, som förövrigt är pappas förra flickvän, dom bestämde då att dom skulle träffas och gjorde det igår har jag för mig, eller förrgår? jaja anyway, elina mmsade iallafall den här bilden på sara till mig och skulle aldrig i min livligaste fantasi kunna föreställa mig att hon såg ut såhär nu, har inte träffat henne sen jag gick i sexan.
enligt mig ser hon grymt bra ut, hon ser ut att må bra helt enkelt, vältränad och snygg.
saknar henne otroligt mkt, hon la till mig på facebook samma dag som hon & elina träffades och vi har nu bestämt att jag och elina ska komma och hälsa på henne i hennes hus utanför gbg då vi ska dit i sommar, ser verkligen fram emot det, har tänkt jätte mkt på henne ända sen hon flyttade hem till gbg då det tog slut mellan henne och pappa så ska verkligen bli roligt att äntligen få träffa henne :) hon är underbar!

nu tänkte jag förövrigt lägga mig i sängen och se på vänner så jag orkar med morgondagen, inte så lockande med skola efter dom här korta lovdagarna, men nu börjar det dra ihop sig mot slutet så man måste stå ut dom sista veckorna.
puss

Efterrättttt

Nu bjuds det på efterrätt, kan ju inte motstå det trots att jag är så mätt så jag knappt kan andas.

Middagen

Har precis avnjutit det här till middag, eller precis och precis, kanske 40 min sen. Men vi har suttit och diskuterat i över 30 min.. Fruktansvärt gott var det :-)

Ola sköter grillen

Kom precis hem till mamma, hon trixar och fixar med ugnsbakade potatisen och ola sköter laxen på grillen i det underbara vädret :-)

garderoben

har börjat med lite städning och rensning av kläder i garderoben nu innan jag ska till mamma på middag,
har bara lust att kasta ut allt och köpa en helt ny garderob, är så less på alla mina kläder..
såhär ser den ut just nu iallafall:





ni ska få efterbilder sen också när allt är klart, elina ska få ett helt drös med kläder som jag inte vill ha kvar också!
nu ska jag snöra ihop lite tvätt och sen traska över till mamma på middag.
puss

mat snart?

magen kurrar som fan nu, men är 30 min kvar tills jag ska vara hemma hos mamma och käka lax & ugnsbakad potatis så får stå ut ett tag till..
idag har jag iallafall varit med johanna :) vi har sett andra avenyn, haha ovanligt? nämen vi börjar komma rätt långt nu, vi är på avsnitt 72 så snart kan hon börja se andra säsongen ;)
ikväll när jag har ätit hos mamma osv MÅSTE jag verkligen läsa ut rävungen, har sagt att jag ska göra det i två veckor nu..
nåja, tänkte ringa elina en sväng och höra hur dom haft det på liseberg nu, känner att jag också vill komma bort ett tag, helst till göteborg, skulle inte vara helt fel.
puss

blått

lika härligt väder idag som igår och förrgår och valborgs, solen håller i sig än ett tag iaf :)
har inte skrivit sen i fredags tror jag? nåväl i fredags var jag iallafall med johanna efter att jag fått ut adam och macke från lägenheten, vi såg andra avenyn och pratade och mös på som vanligt :) sen när hon for hem somnade jag och sov 10,5 timme? har inte hänt på år och dagar kan jag lova..
sen igår då så var jag också med sötjohanna :) vi möttes typ vid coop så gick vi in och handlade lite gott, sen satt vi på min balkong och surrade och sen såg vi andra avenyn igeeeen, sen hjälpte hon mig att städa haha, tack för det babe :) ♥
sen skulle jag., mamma, ola & akke och käka middag hos olas föräldrar på torpgärdan, så då cyklade vi dit och johanna också eftersom hon bor där, käkade grillat för tredje dagen i rad :)! sen cyklade jag och johanna hem till mig igen och fortsatte städa lite och sen se andra avenyn. har haft så jävla kul med johanna dom här två dagarna, får inte nog av hennes surrande och underbara skratt, man blir glad i hela kroppen av att höra henne skratta :) puss på du
tänkte iallafall bjussa på lite pics från tors-lör:

    
  

nu tänkte jag äta lite frulle ute på balkongen i finvädret, sen kommer johanna hit en stund före hon ska på spinning ;)!
puss

vaaarmt

är jäääääävligt varmt ute idag, har suttit med mamma ute på balkongen hemma hos henne och håller på att flyta bort..
ska iallafall gå hem nu och byta om och sen ut på stan med elin,
sen ska jag vara med johanna :)
puss

jaha

somnade efter fyra och vaknade klockan sex, yeeeeees två timmars sömn..
har iallafall börjat städa lite sen förfesten här igår, såg ut som en svinstia kan jag lova, men nu är allt från balkongen, vardagsrumsbordet och barbordet borta.. måste bara röja upp grejerna från golvet, + dammsuga och skura, adam välte ut en powerking över hela golvet igårkväll, for typ hälften över mina kläder såå blir att springa över med en påse tvätt åt mamma sen. johanna ska förövrigt vara med mig idag :)! tänkte typ höra av mig till henne snart för hon är ju ändå uppe före fan, måste bara komma på ett sätt att få ut macke och adam härifrån först, och det lär ju inte gå att få liv i dom i första taget. funderar starkt på att gå ut och gå eller något i det här fina vädret och fördriva tiden lite innan coop öppnar, svänger nog förbi mamma en sväng också för hon är ju också uppe före fan, låter som en bra plan tycker jag så kan adam och macke få ligga och snarka ifred.
puss


RSS 2.0