¤

elina väckte mig kvart i två, så sov föör länge idag också..
elin och winroth kom iaf förbi här kring sex-halv sju tiden, såg lite tv osv.
sen for vi och elina och käkade på max, har varit sugen på maxmat i en vecka nu så det var efterlängtat :)
sen for vi hem till elin och spelade med andra ord, vem får sista ordet och games :)
och nu håller jag på att tanka hem dom 2 senaste one tree hill avsnitten så tänkte jag och elina se dom innan vi ska sova.
puss

*

igår följe jag med ivan & chrille hem till jocke en sväng, sen gick vi tre hem till mig och såg på en ny skräckfilm "mirrors", och det är mest troligt den läskigaste skräckfilmen jag sett, iaf en av dom.
sen spelade vi lite mariokart och dom gick hem vid två tiden. jag såg på one tree hill och försökte bli trött, men somnade inte förän halv sju imorse såå.. är iallafall uppe i god tid idag.
har precis duschat och nu tänkte jag äta lite fruunch.
puss

såå..

jag somnade klockan sex imorse och vaknade halv tre. så har i stort sett sovit bort hela dagen... vilket är mindre kul.
har iallafall inte gjort så mkt sen jag vaknade, men ska strax ut med ivan & jocke tror jag det var.
får se vad vi hittar på. sen imorgon klockan elva kommer mamma & elina hem med tåget från linköping :)!
så nu är det bara att tagga inför halloweeeeeen.
puss

dom är tillbaka!

.. mina sömnproblem. tur att det är lov annars hade jag helt enkelt skippat skolan imorgon.
har försökt med det ena och det andra men det går verkligen inte att sova... är sååå less på att inte kunna sova för det är det bästa jag vet. nåja, har hunnit med lite annat nu inatt när jag inte kunnat sova, bla pluggat lite matte och städat rummet lite bättre och lite andra grejer, så det var ju bra iaf. ska iallafall göra ett sista försök och lägga mig och se one tree hill och se om ögonen sluter sig en liten stund iaf.
puss

pengaaaar



.... är ett stor problem för mig. kan helt enkelt inte hålla i dom. men har faktiskt köpt ganska bra saker för en del av mina pengar den här gången, lite nya kläder osv :) nu är det bara pappas födelsedags present kvar och nån julklapp eftersom jag bara köpt två st än så länge, + fannys present.. faaaan, kommer inte räcka.

nåväl var iallafall på stan med elina tidigare idag, köpte en tunika och nå strumpbyxor. sen gick vi hem och åt middag osv, sen drog elina iväg till mamma så skulle dom med tåget till linköping sen. jag och cissi gick på åhléns vid halv sex tiden för jag skulle köpa fotopapper, lim & silverpenna till fotoalbumet nu när mina digitala bilder har kommit :) sen har jag inte gjort så mkt mer idag, är väldigt rastlös och funderar på att ringa och fråga om någon vill hooka.
puss


*

sååå, jag och elina har absolut inte gjort någonting idag.. vi har sett några avsnitt av one tree hill, sen har vi sett 27 dresses & sen tre avsnitt av andra avenyn.
imorgon ska jag iallafall och köpa något snyggt man kan ha på sig på halloween. sen får jag se vad dagen bjuder på.
fick iallafall tråkigt och gjort det här testet http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810261801589163&a=1& , gör det och se hur bra ni känner mig :)
puss

#



vaknade halv ett enligt min klocka och blev väääldigt förvirrad när klockan på datorn var halv tolv, men kom då på att man skulle ställa om klockan till vintertid :)!
iallafall så skulle jag, pappa, eleonor & elina fara och käka på panelen men dom öppnade inte föräns klockan tre, så då tänkte vi fara på thai restaurangen men dom öppnade inte heller för än klockan tre, så vi beslöt oss för att fara och käka på nordpoolen istl, alla åt varsin black & white :) och nu tänkte jag ovanligt nog lägga mig i sängen och se one tree hill. somnade halv fem imorse så är ganska slut, jaa.
puss

*

jaaa, min kväll blev inte direkt som planerat..
skulle till martin med fanny, sofia & elin. men försökte ringa elin i över en timme men fick inget svar, så fanny ringde till jesper och då var elin i harads istl, så då skulle fanny & sofia komma utanför mig klockan nio så skulle vi dra till martin, men då orkade inte dom fara för en massa gorm, så ringde david, niklas & adam mig. så kom dom upp en sväng sen gick vi hem till adam och chillade lite & då var även ivan och krille med. och nu gick dom på boddan så jag har precis kommit hem. känns ändå rätt skönt att bara vara hemma och ta det lungt ikv iofs :)
ska titta lite one tree hill med elina nu,
puss

morgon



den här killen är så sjuuukt jävla duktig ♥

igår fick vi sluta redan kvart i två, så gick hem en sväng och såg lite oth, sen gick jag mot mammas jobb så gick vi och köpte hem mat från korvmojjen, sen for jag, mamma & ola och grattade melvin som fyllde ett år :)!
sen for jag hem och såg idol & film med elina och hennes kompisar. sen for alla hem förutom martin så han sov här med mig & elina. nu tänkte jag strax duscha, sen ska jag pallra mig ut på stan en snabbbis och sen får jag se vad som händer.
puss

lipstick jungle



idrotten var inställd idag, så det betyder att jag är lediiiig, skönt :)!
har iallafall sett ett avsnitt av lipstick jungle på canal plus precis, tänkte bänka mig framför tvn och sen vänner på en liten stund. sen ikväll ska jag plugga inför redovisningen om veganer imorgon så att allt går vägen :)
puss

bloggtorka

här har det inte skrivits på ett tag kom jag precis på!
i helgen har jag bara varit hemma och sett film/tv med pappa & eleonor, rätt skönt faktiskt.
sen idag var det då skola, som kändes riktigt jobbigt imorse, men jag, stina & johanna har fått oss ett gott skratt tack vare jennifer som gör så att det är roligt att vara i skolan nu för tiden :)! har iallafall inte gjort ett piss sen jag slutade halv fyra, ätit middag, surrat lite med elina, suttit vid datorn osv. ska möta johanna vid coop halv elva imorgon så ska vi gå och äta tacos på skolan och sitta och chilla i soffan tills idrotten börjar 12:10, sen slutar jag en timme efter det, så får se vad min dag kommer bestå av imorgon. ska iallfall träna på redovisningen om veganer så jag kan allt på onsdag då vi ska redovisa.

nu ska jag försöka sova,
puss

mums!

gormorgon!
är inte världens piggaste just nu, blir mkt nattsudd på helgerna..

igår åt vi yummie potatos och fläskfilé fylld med persilja, soltorkade tomater och gorgonzola. det var fruktaaaansvärt gott, men det är alltid maträtterna pappa hittar på :) sen efter maten bakade jag dumlekakor, och dom blev också fruktansvääärt goda, dom kommer jag nog baka mkt av när jag flyttat hemifrån istl för att köpa godis osv.
sen kom macke & martin också hit, så såg vi idol. hell jaaa för att yasmina åkte ut ur idol, och anna är helt enkelt bäst.
sen gjorde vi inte så mkt mer, såg på eftersnacket med pappa & eleonor, men det varade inte så länge för vi alla tre störde oss lika mkt på katrine....

idag tänkte jag iallafall strax gå iväg och inhandla lite dvdskivor så jag kan bränna ut filmerna jag tankat åt barnen & åt mig själv, sen ska pappa & eleonor till piteå och hämta cissi & lucaz, så följer nog med dit då för har inget annat för mig idag. så får jag se vad som händer ikv.
puss

¤



ååh vad jag är glad nu, har äntligen fått in lite inför provet i huvudet :)
satte mig och pluggade direkt jag kom till mamma, fixade en mindmap & anteckningar som jag kan kika på nu innan jag ska sova och innan provet imorgon, tog mig 2 timmar men det var det värt!
slipper dessutom göra om matteprovet idag sa kerstin, hade ju bara 1,5 poäng ifrån godkänt så hon tyckte inte det behövdes, kändes jävligt skönt, så nu kan jag sikta in mig på provet i matten efter lovet istl, och det ska gå bra!
imorgon sa pappa att han skulle laga något riktigt gott till middag för att det är fredag, sen skulle vi äta massa gotta och se idol, också tänkte jag hinna baka något gott :) blir mysfredag helt enkelt, passar bra.
nåväl, ska lägga mig och läsa till provet en sista gång nu.
puss

*



goosh ♥
den här delen med pluggandet går ju inte bra... håller på att somna direkt jag börjar läsa något i häftet.
såå, tänkte gå ner i källaren nu och sätta igång dom två sista maskinerna så får pappa & eleonor plocka ur dom sen.
sen så tänkte jag göra mig iordning och lägga mig och plugga framtills jag somnar, måste få ett slut på den här tröttheten nu.
puss

trött och sliten..

jag är trött hela tiden på hösten ;s förra veckan sov jag varje dag efter skolan, men det resulterade i att jag inte kunde sova sen på kvällen så försöker hålla mig vaken nu istället också lägger jag mig tidigt istället, men det går tungt...
måste börja röra på mig så kanske jag blir lite piggare, ett kort på step in på nordpoolen hade inte suttit helt fel, då hade jag kunnat träna med stina & johanna, för det suger att träna själv.. så det önskar jag mig alltså i julklapp!
på tal om julklappar så inhandlade jag en till idag, så nu är två julklappar avklarade, är ute i tid för en gångs skull.

nåja, ska ta tag i pluggandet nu då, sen ner i tvättstugan och sätta på två nya maskiner.
puss

gormgormgorm..

ja, jag är som jag är... gormig.
har nästan bestämt mig för att jag inte ska ta lägenheten nu, kände inte "åh, här vill jag bo" när jag kom in i den, den var mer "okej!".. så får hoppas på att det kommer ut någon annan lägenhet som jag tycker om, står ju i kö på många ställen nu så.. börjar iaf 8:20 idag, sen hål från 9:45-14.00.. farmor kommer och hämtar mig på skolan 9:45 så åker jag hem till dom, käkar lite pastasallad och sen skjutsar hon mig + katten hem till oss så får jag se vad jag hittar på fram till klockan två.
puss

nu är det på riktigt


nu har jag fått en lägenhet, den jag kollade på igår.
har inte riktigt hunnit känna efter hur det känns ännu för känns fortfarande rätt overkligt så mkt som jag har letat.
blir nog bra iaf, får komma på en smart lösning för möblering när den var så liten, den är fem kvadrat mindre än mitt rum jag har nu så.
ska iallafall göra mig iordning osv nu så ska jag pallra mig iväg på coop med johanna, sen till idrotten.
efter det ska jag och hälsa på elin i hennes nya lägenhet och sen följa med mormor och kolla på en etta på gågatan.
puss

grattis till elina!



har varit hos farmor & farfar sen klockan fem till halv sju.
har ätit, ätit och ätit.. är så mätt så jag knappt orkar röra mig.
elina blev iaf väääldigt glad över presenterna hon fick, massa grejer till kameran gav vi henne :)
sen fick jag 300 kr för att hon fyllde år, haha och igår fick jag en ed hardy tshirt av mormor för att elina fyllde år :)!
for iallafall och kollade på en lägenhet sen efter vi varit hos farmor & farfar, och jag måste bestämma mig ikväll/tidigt imorgon.. svåååååårt. men den var fin och kändes väldrig stort för att bara vara på 31 kvadrat.
ska iallafall lägga mig och se en film nu, är helt slut efter den här hemska dagen.
puss

åh..

min dator har fått ett tuppjuck.. allt elektroniskt jag äger går sönder just nu.
var på storheden lite tidigare med eleonor och handlade mat och köpte en webbkamera.
så när jag kom hem skulle jag installera den, men då kom det bara upp en massa meddelanden och datorn startar om hela tiden när jag har webbkameran ansluten till datorn.. kan det bli så på grund av en webbkamera? skumt.
ska iallafall till farmor & farfar klockan fem och äta smörgåstårta & pastasallad och vanlig tårta, pappas släkt ska nämligen fira elina idag, hon blev 15 idag :) så grattis på henne.

hemskt..

idag när jag kom till skolan fick jag en chock.
fick höra att det skett en bilolycka och att en kompis till mig varit en utav dom tre som satt i bilen, och en hade dött men man visste inte vem som dött ännu. jag bestämde mig för att gå hem för jag skulle inte kunna koncentrera mig på skolan när jag inte visste vem som hade dött. men fick veta att min kompis lever nu för en stund sen, vilken lättnad... tror aldrig jag har varit med om något såhär jobbigt att bara gå och vänta på att få höra om det är ens kompis som dött eller någon annan, det är hemskt att någon har dött men tur att det inte var den jag trodde.. men jag tycker synd om dom som känner han som dog.. kan inte föreställa mig hur dom som känner honom mår just nu.

: )

 

hahaha tyckte om den här bilden, diggar mackes min :)
hade jättekul igår, var först här med vickan & rubban, också kom krille, hj & ivan en sväng.
sen fick vi skjuts av ryding till martin på svea.
där var vi till typ halv ett, sen åkte jag hem med fanny, sofia & bula. jag for hem, fanny for hem & sofia skulle ut på boddan.
somnade vid två nångång inatt. ska iallafall till mamma klockan två och äta tårta och gratta elina osv, sen ikv får jag se vad som händer.kanske pluggar lite. andra avenyn iaf :)
puss

kul :)

shit vad kul jag hade igårkväll, längesen jag hade så roligt :)!
jag, elli, linda, marie, stina, elina & macke var hemma hos stina och sjöng sing star och snacka skit osv, hur nice som helst. jag & elina sov sen hos stina också men for hem vid tio imorse för hon skulle göra massa grejer :)
ikväll ska jag iaf ut med macke, rebecka och nån fler :b
hoppas på en trevlig kväll!
min mobil har fått något tuppjuck så den slår av och på hela tiden... eller ja, den är igång i kanske en halv minut sen slår den av, sen slår den på i 30 sek igen osv.. så, ska lämna in den på måndag, och kommer inte kunna svara på sms/samtal ikväll eller imorgon.
puss

nice

slutade tio i tolv idag, var tänkt att jag och johanna skulle å söka jobb, men vi kikade ut på piss vädret och bestämde oss för att göra det på måndag under håltimmarna istället. så gick hem och la mig i sängen och tänkte vila en kvart-tjug min. men vaknade nångång efter klockan fyra såå.. lycka till med sömn inatt josefine.
jaja, ska iallafall snart ut en sväng osv, sen fixa läxan till imorgon,
sen imorgon mellan 6-8 ska jag, stina, elli, marie, linda & elina och bowla, sen efterdet ska vi hem till stina och sjunga singstar osv, blir nice :)
nä, nu blir det att göra annat..
puss

no matter what

sitter och försöker plugga matte, men förstår som vanligt ingenting.
kommer hoppa upp i taket om jag blir godkänd imorgon, tack gode gud för att vi får ha fusklapp under provet.
ska iväg och kika på en lägenhet klockan sju iallafall, sen hem och fortsätta plugga.
jag och johanna bestämde oss idag för att vi MÅSTE skaffa ett extrajobb, gud vad skönt det skulle vara att ha si sådär 3000 extra i månaden.
puss

if you´re out there



igår gjorde jag absolut ingenting. jag satt bara här och tankade hem ny musik hela kvällen.
idag har jag iaf fyra timmars hål, så jag och johanna ska väl gå på stan en sväng, sen kanske vi skulle gå hem hit ochs e nån bra film. annars blir det bara matteplugg ikväll, prov imorgon :/ tur att man får ha fusklapp...
puss

ingen spruta

blev inte att ta en spruta idag, var visst bara ett test vi skulle göra med någon nål och en vätska.
känner mig jätte yr efter det där testet, tog jätte länge för mig att gå den korta biten hem fast än jag försökte speeda up farten. nu när jag är ledig idag tänkte jag försöka börja städa rummet när jag börjar må lite bättre, sen plugga matte.
puss

jaaa..



godmorgon! vaknade för fem min sen.. faktiskt pigg & utvilad. somnade ju kring halv fyra-fyra inatt, så har ju ändå sovit sju timmar som man ska göra :)! tänkte skippa frukosten och gå direkt till mamma när jag klätt på mig osv.
ska in på coop och köpa nån loka också :)!
pyss

då var det dax igen..

hände en sjuk grej tidigare ikväll.. elina kom inrusandes på mitt rum och sa att sixten håller på att dö (hennes hamster). eleonor stod och höll i honom ovanför diskbänken, han hade blod runt hela munnen och hulkade sig som att han skulle spy. så vi visste inte riktigt vad vi skulle göra utan satte ner honom i buren och tänkte att han ska få dö ifred. en timme senare skulle eleonor gå och titta om han fortfarande plågades, och då sprang han så glatt omkring i buren och allt blod runt munnen var borta? haha, var ganska lustigt faktiskt :)!

nåja, kan inte sova, är hur pigg som helst.. som vanligt då nu för tiden.
var så glad över att mina sömnproblem blivit bättre här för ett tag sen men nu verkar det visst ha kommit tillbaka. klockan är kvart i två och här sitter jag pigg som en uggla. tur att jag är ledig imorgon, annars hade det varit katastrof att ta sig upp imorgonbitti... ska över på lunch hos mamma klockan tolv imorgon, sen iväg och ta sprutan på vårdcentralen. sen skulle eleonor följa mig till bodenbo så ska jag (mest troligt) få kolla på lägenheten jag gått och trånat efter en vecka nu.
sen blir det många timmars matteplugg.
film nu,
puss

fan

skulle sova en halvtimme där kring kvart i tre tänkte jag.. men vaknade kvart över sex och trodde att jag hade sovit hela natten. nu kommer jag verkligen inte kunna somna inatt, så typiskt. men skönt ändå att jag är ledig imorgon, ska bara på vårdcentralen och ta en spruta mot tbc, och före det ska jag äta köttsoppa hos mamma till lunch :)!
ska följa med eleonor på stan sen efter jag tagit sprutan och vara smakråd till vad hon ska ha på sig då hon och pappa ska på joe labero på lördag.. och eftersom jag sov så länge så har jag inte städat rummet ännu, får ta det imorgon för ikväll måste jag ägna tiden till att plugga innan jag ska sova.
puss

"



jag somnade tillslut igår, men inte förän mellan två-halv tre tiden tyvärr. så är ganska slut idag..
började iallafall kvart över tio, hade matte och sen arbetssätt och lärande. sen gick jag och johanna till urban som jobbar åt team 49 och ställde lite frågor till vårat arbete om droger & missbruk, och sen slutade jag för dagen, skönt!
så jag tänkte med andra ord lägga mig och sova en stund nu, och sen måste jag faktiskt städa.. ser verkligen ut som en svinstia här nu.. och efter det blir det att plugga matte.
puss

sömnproblem..

kan inte sova. har legat och vridit mig i sängen sen strax före elva, men gav upp tillslut... så får väl sitta här och vänta på att jag blir riktigt trött. tur iallafall att jag har sovmorgon till kvart över tio. johanna skrev ett sms tidigare idag och sa att jag är ledig på tisdag för idrotten är inställd, gud vad skönt det kändes! :) nåja.. ska prova slå på en film nu och se om det gör saken bättre.
puss

*



fick lust att "piffa" upp det här blogginlägget med en liten bild.
igår gjorde jag absolut ingenting under dagen, sen mötte jag johanna vid coop klockan fem, vi köpte godis och sen gicik vi hem till mig och såg stay alive, och lyckligtvis var den så bra som jag hade hört att den skulle vara också :)
sen kom annasofia efter ett tag så vi satt och pratade lite, sen for johanna hem och jag och annasofia såg film osv.
dennis kom och sov här sen också, vi hade sett två skräckfilmer innan vi la oss så jag tvingade dennis att sova med mig.

sen idag vaknade jag halv tolv, barnen kom kring halv ett nångång så såg på peter pan med dom tills pappa och eleonor kom hem från edefors och sen gick jag till mamma och fikade för hon hade bakat. ankie, ola och maj var också där.
och nu har jag och elina precis sett två avsnitt av one tree hill, det är spännande nu.
ska iallafall se mamma mia med pappa, elina & eleonor strax, sen andra avenyn klockan åtta.
puss

hejhå

vaknade kring halv tolv, det första jag gjorde var att kolla mobilen och där hade pappa så fint skrivit: "vi lever..!!!". så då kunde jag pusta ut. har inte gjort någonting alls idag sen jag vaknade, bara duschat och ätit frukost och suttit och surrat lite med amanda & elina. stina och johanna kommer hit kring 5-6 tiden ikväll så ska vi äta karra och se stay alive osv : )
sen kommer annasofia hit vid nio och ska sova här, blir mys!
puss

som vanligt..

jahaja, då kommer jag inte kunna sova inatt då tack vare min kära pappa.
ringde honom lite tidigare ikväll och skulle höra hur han och eleonor hade det i edefors (dom är där med husvagnen över helgen). och då kläckte han ur sig att han inte kommer kunna sova inatt för att han är rädd att dom ska gasas ihjäl. han har snackat om gasen i husvagnen hela veckan och att han måste köpa ett gaslarm och blablabla... han ska alltid skrämma mig när han är borta.

jag & elina har iallafall sett idol ikväll, och förstår inte vad jesper gör kvar i tävlingen... är nog många småflickor som är störtkär i honom och inte förstår att han är en vanlig "pop" kille. skrek iallafall rätt ut när lars gick vidare, han är så söt :)!
efter idol avslutade vi kvällen med john tucker must die. ska roa mig med en annan film nu.
puss

*

gud vad jag älskar han/hon som uppfann håltimmar.
har precis ätit köttfärssås och pasta.
jag blev glad idag på matte lektionen när kerstin berättade en sak. hon började rabbla upp några namn från klasslistan, ungefär 6-7 st namn inklusive mitt namn. sen sa hon att "ni är dom enda som varit på varje mattelektion sen skolan började". det känns bra att vara en av dom :) nu när vi hade IOS innan lunch fick vi skriva några viktiga saker från början, sen fick vi två olika häften, det första skulle vi diskutera två och två och det andra skulle vi skriva... var ganska jobbigt.

nåja nu ska jag göra annat.
puss

#

har minst sagt haft en luuugn kväll. såg fyra avsnitt av mysteriet på greveholm med lucaz & elina efter middagen, sen såg jag och elina på road trip. sen var det dax för idol, och efter det såg vi några sally avsnitt. och nu har vi precis sett vem som åkte ut ur idol. jag är chockad.. fattar inte hur sepideh kunde hänga löst och fattar inte hur linda kunde åka ut... sjukt. måste ju vara så att alla tänker som mig "men hon sitter säkert så henne behöver jag inte rösta på". för det var ju såhär det blev när daniel åkte ut ur idol förra året också.

nåja, ska egentligen sluta klockan tolv imorgon men pga våran idrottslärare som fick den smarta idén att han skulle lägga in ett extra idrottspass klockan två på torsdagar så är jag tyvärr kvar till klockan tre på torsdagar. sen blir det att åka hem till mamma efter skolan och äta bullar.
natti natti


äntligen

äntligen kan jag tanka hem filmer på datorn igen. blev nå craap med datorn i vintras så varje gång jag tankade hem en film stod det "diskproblem". men igår laddade jag hem senaste uppdateringen av limewire och se på fan nu funkar det, så tankar hem 13 avsnitt av gossip girl nu och stay alive med sophia bush, har inte sett den ännu men har hört att den ska vara bra så det blir kul :) ska ladda hem avsnitt 4 och 5 av one tree hill också sen när jag får tid. hoppas min brännare på datorn har börjat funka nu igen också, har några tomma dvdskivor liggandes här någonstans, är så jobbigt att se på datorn så det vore ett stort plus om allt gick som det skulle för mig och min kära dator idag.

nu ska jag se be kind rewind, och sen finputsa rummet lite.
puss



skönt

började 8:20 idag, hade ett oförberett prov i LPL, sen slutade jag 09:40 för dagen :)
så skönt! skulle egentligen ha hål till 14:00, men vi fick istället en hemuppgift så slipper den lektionen :)
jag och eleonor gick till boden bo för en stund sen för att jag ville kolla på en lägenhet som jag tittade på igår, men man var tvungen att ställa sig i kö (dum som jag är så förstod jag inte det) så har fixat en intresseanmälan nu så får svar på någon vecka.

ska börja göra hemläxan vi har till på fredag nu, sen får jag se vad som händer.
puss

RSS 2.0