ed hardy


jaa.. detta pluggande. mina ögon borde vara fyrkantiga just nu eftersom jag inte gjort annat än att suttit här och skrivit dokument efter dokument. har försökt skriva ner det viktigaste till provet imorgon (iallafall det jag tror är viktigast) så jag kan nöta in det, för det enda jag kan just nu är det om allemansrätten som man kunnat ända sen man var liten. har iallafall tagit en liten paus nu i skrivandet om oraklet i delfi, som jag förövrigt inte fattar ett skit om så snart ger jag upp det också och går och lägger mig.

har iallafall suttit en stund och drömt mig bort bland ed hardy kläder (nähä?) förvånande va. det finns så jävla mkt som jag vill ha. men  hade absolut inte tackat nej till att krypa in i dom här myskläderna just nu:




detta pluggande..



gud vad less jag är. har ingen motivation alls, vet inte var den försvunnit. och koncentrationen ska vi inte ens prata om.. tagit en paus nu och tänkte se lite one tree hill, kommit på mig själv att jag missat det på tv två-tre söndagar på raken nu så har några avsnitt att se. sen ska jag gå hem till lägenheten och snöra ihop lite grejer innan jag ska åka med hem till pappa.

*

sitter hemma hos mamma just nu. käkat plättar till frukost för en stund sen, tummen upp!
nu tänkte jag iallafall hoppa in i duschen så jag vaknar till liv, sen ska jag pluggpluggplugga.
blir aldrig att jag pluggar hemma i lägenheten, men hemma hos mamma går det, hur fan går det ihop?

helgen

helgen har varit bra & rolig, minst sagt! har haft jätteroligt dom senaste helgerna, hoppas det fortsätter så :)!
i fredags var vi ju då hos macke, sen for vi till stefan på fest. var där en stund sen gick jag till oskar där det var några st, sen tillbaka till stefan igen innan jag, tess & elina åkte hem till svartlå. somnade halv sju på morgonen och vaknade halv fem på eftermiddagen!!!! steg upp, käkade nå svingoood middag som pappa fixat och sen kom timmy, jon & lucas och hämtade oss i svartlå. när vi kom till stan for vi hem till mig där jag drog ihop en liten "fest".
somnade kring fyra-halv fem imorse om jag inte minns fel? skulle jobba idag men när jag vaknade kring nio var jag jätte uppsvälld i halsen så kände att jag skulle vara hemma och vila istället.

har bara legat och såsat i sängen, sett på vänner osv framtill jag tog tag i städningen, diskade, dammsög, plockade undan osv. fick hjälp av tess & elina också :) sitter iaf hemma hos mamma just nu och väntar på plättar. sen ska jag hem igen och dammsuga klart + skura.

helgen:


happy födelsedag

sitter hemma hos macke just nu, han fyller 19 imorgon så vi har börjat småfira han lite redan ikväll :)!
det är jag, macke, elina, jimmy, laxen, dennis, kim & john som är här just nu!
får väl se var kvällen leder oss, antingen krogen eller lägenhetsfest.

lekte lite med mackes webcam:




va?

alltså vad är det här? haha.



lustigaste huset/ bussen jag sett haha.

sitter iallafall hemma hos pappa i svartlå just nu. mår så fruktansvärt illa fortfarande och är jätte skakig i hela kroppen.. hoppas verkligen inte att det är magsjuka på g med tanke på helgens planer & jobb..
nåja ska strax se andra avenyn avsnittet jag missade igår sen försöka sova om det nu går, börjar bara må ännu mer illa så fort jag lägger mig och är rädd för att spy.. (intressant fakta, ja)

illamående

sitter hemma hos mamma just nu. har mått jätteilla hela morgonen, men har vilat 1,5 timme nu så börjar kännas lite bättre iaf.. får hoppas på att det går över snart. svenskaprovet idag gick inte alls bra, kunde inte koncentrera mig för att jag mådde så illa och pga. lite annat, så tror jag skrev det på 5-10 min? lär nog bli ett IG där och omprov..
nu ska jag iallafall dricka lite vatten och få bort det här illamåendet, ska ta lite friskluft sen.

Staaaan

Hemma i lägenheten i stan nu! Blev inte många timmars sömn inatt så satsar på att lägga mig tidigt ikväll. Har iaf suttit och pluggat svenska i tre timmar, tagit en liten paus och ser wallander med elina nu. Tänkte plugga lite till när det slutar och sen se orphan innan jag ska sova, om jag orkar hålla mig vaken så att säga...

natthumor

hahahaha dog nån minut när jag såg det här klippet.


kärlek

tror jag blivit lite kär. hoppas på pengar i julklapp?
























jag ♥ kläder.
lite väl fööör mkt ibland..

sitter iallafall hemma i svartlå hos pappa nu och ser lite tv. tänkte strax slå upp svenskaboken och plugga lite till provet på onsdag. imorgon har jag inga planer än så länge, så får se vad som händer.


Morrn

Sitter och försöker få liv i den här döingen Just nu eftersom hon börjar 12:20. Men det är inte det lättaste kan jag be att få tala om! Finns nog ingen som är mer svårväckt än henne på denna jord... Jag kom iaf precis hem från mötet som gick bra. Tänkte hinka i mig lite kaffe och fixa lite grejer innan jag ska gå hem till mamma och plugga. Riktigt jävla slaaaaskväder idag, det gillar vi inte...

New moon

Nu har jag anna x2, tess och elina varit och sett new moon! Den var riktigt bra, fast tyckte faktiskt första filmen var bättre :-) sitter iaf och ser "på spaning med bridget jones" på trean med tess och elina. Ska väl försöka ta mig i säng snart så jag orkar med mötet klockan nio imorgon, sen hem till mamma och plugga efter det!

Yooo

Ska jag vara ärlig så känner jag mig "liiiiiite" smått bakis efter att ha festat från halv sex igårkväll till halv sju imorse... Vaknade iaf för en timme sen (varför kan jag inte sova länge när jag druckit alkohol?!!) Och slog på tvn. Funderar på att gå till elin och hämta min plånbok strax, sen får jag se vad den här söndagen mer har att bjuda på förutom new moon på bio ikväll med tess, elina, anna & anna! Nå nu blir elina utan pengar på mobilen om jag fortsätter skriva, hej!

*

jahaa, igår umgicks jag med macke, dennis, elina, tess & martin :) vi hann även med svartlå en sväng.
imorse tänkte jag få sova till halv tio iaf, men si nä det fick jag inte för lunka & nille kom stormandes in i lägenheten strax före åtta så då var det bara att stiga upp. följde med dom till skolan en sväng och var social med lite folk, sen gick vi på stan en svängom också. sen gick jag hem innan pappa kom och hämtade mig, elina & tess. sitter hemma på lite kalas hos pappa just nu! var tänkt att jag skulle sova här inatt men då ska farmor & farfar till stan så ska åka med dom, lika bra när jag ändå ska jobba imorgon! efter jobbet blir det iallafall lite festligheter, kan nog bli kul ;)!

plugggg

sitter hemma hos mamma och pluggar just nu, eller ja nu har jag gjort ett uppehåll - rättare sagt ett avslut för idag.
tänkte gå hit under dagen imorgon och fortsätta innan jag åker hem till pappa.
martin kom precis hit så ska vara social med han & elina nu, vi ska strax gå hem till mig.. sjuuukt trött idag.
macke & dennis skulle mest troligt komma förbi mig sen också, blir mys.

funny people



någon som hört talas om den filmen? såg en trailer om den på bion igår och den verkar sjukt rolig.
hittar den dock ingenstans på internet och ändå hade den biopremiär 23 oktober, skumt.

här är iallafall en trailer, vet dock inte hur kvallan och ljudet är eftersom mormor är utan ljud på datorn:



handling:
George Simmons (Adam Sandler) är en framgångsrik komiker som får sitt liv upp och nedvänt av beskedet att han har leukemi. Plötsligt framstår alla år med groupies, limousineresor och kraschade förhållanden som fullkomligt meningslösa och George inser att han inte har en enda riktig vän. Ira är (Seth Rogen) är ung och ambitiös men tvingas jobba på ett snabbmatshak för att skrapa ihop till hyran och kämpar med att få igång en karriär som ståuppare. När deras vägar korsas anställer den trötte mästaren Ira som assistent och en märklig relation får en början.

hos mormor!

sitter hemma hos mormor just nu, hennes rygg har pajjat igen :/
tänkte strax springa ner på hemtex och köpa värmeljus åt henne, sen ska jag väl hänga här ett tag till innan jag går hem och pluggar lite. bion igår var bra, inget mer än  så, hade faktiskt lite högre förväntningar på den men den var absolut inte dålig :) helt okej. måste iallafall sova i stan inatt för ska plugga undan lite grejer osv, men imorgon  åker jag hem till pappa för ska vara kalas för han då. sen jobbar jag 10-15 på lördag och efter det blir det lite festligheter :)!

hej!



har precis duschat och ska strax klä på mig för att springa iväg och köpa en present till pappa innan nille & kibba kommer till mig. pappa kommer iallafall efter fyra så ska väl han duscha osv innan vi far. vi ska till luleå och se trubbel i paradiset på bio! tror den kommer vara jättebra :)! och lång är den också, det är ett +.
nåja nu ska jag skynda mig. här har ni trailern på filmen iaf:


Pappa

Nu är klockan efter tolv, vilket betyder att pappa fyller 42 idag :)!
så grattis till världens bästa pappa! ♥
puss & kraaaam!


trädhus

jag tycker trädhus är så jäävla coola :)! jag hade absolut velat bo i ett sånt hus!









också en bild på hur det ser ut invändigt i ett hus:



kolla också in den här sidan: http://www.blueforest.com/

nåja nu ska jag återgå till pluggandet som sagt!

historia

döööööööö vad tråkigt historia är... suttit med en och samma uppgift i två timmar som äntligen är klar och inskickad. tänkte väl ge mig på den andra nu innan jag ger upp och slänger mig i sängen och ser en film. min plan är att INTE sova bort hela dagen imorgon.

hos mamma

sitter hos mamma just nu och försöker plugga lite, men är förjävla trött.. igår kom iaf nille & kibba förbi mig en sväng och hängde lite. försökte sova efter det men gick mindre bra. somnade sex imorse och vaknade kring två?
mormor kom och hälsade på mig och elina sen innan jag gick hit till mamma. måste också passa på att säga grattis till fanny som fyller 19 idag :)! och imorgon fyller pappa 42! så då ska jag och elina på bio med han i luleå och se trubbel i paradiset, sen skulle han sova hos mig i stan. nåja nu ska jag återgå till pluggandet så jag får något gjort!

Stan

Hemma i lägenheten Just nu! Mitt internet är ju som sagt fortfarande nere så mobilbloggar från systers telefon. Mötet klockan nio gick bra. Pappa hämtade mig efter det och följde med hem till mig en sväng. Jag somnade direkt och sov till fyra, vilket var mindre bra... Jag och elina har iaf sett 2012 på bio ikväll, den var verkligen jättebra! Sitter hemma hos mig och ser weeds nu, tänkte somna till någon bra film efter det!

cupcakes

alltså dom här cupcakesen är ju för coola och för fina för att ätas upp enligt mig :)!















helt sjukt.. avslutar med lite konst gjord av cupcakes:







nu ska jag försiktigt försiktigt lyfta bort nisse som somnat på mig och sen krypa ner själv.
blir att se 2012 på bio imorgon med elina och tess. natti!

hej

fråga mig inte vad jag gör vaken men jag vill faktiskt inte sova. har mkt att tänka på och mkt att fixa just nu, så sömn hinner jag med så småningom. okej.. att jag är så pigg kan faktiskt också bero på att jag sov någon timme tidigare idag, och att jag sov till halv två idag. men ska ändå sova alldelens strax.

dom här två låtarna & filmklippen är så himla bra! jag blir verkligen gråtfärdig av save a life. den låten har jag tyckt om ända sen jag hörde den för första gången. lyssna på texten till den låten och kolla igenom hela filmen.



sen även den här låten - we are the world. den låten är så mäktig, speciellt den här versionen.


-

haha såhär hoppas jag då verkligen inte att jag behöver göra med mitt hår om jag gör dreads :)


hos pappa

sitter hemma hos pappa just nu, kom hit kring tre tiden idag. helgen har varit jättebra, längesen jag hade så roligt :) i fredags kom macke, dennis, laxen & anna och var med mig och elina! vi spelade alias, drack, lite, spelade tvspel och pratade. när dom åkt hem kom nille, kibba & henke en sväng. i lördags var jag först med elina, nille, linus & kibba. sen följde jag och elina med när macke skjutsade pappa till svartlå och efter det for vi hem till mig och sov film innan vi sov. vaknade halv två idag.. steg upp och packade ihop lite grejer innan mamma skjutsade mig och elina hem till pappa. har bara tagit det lungt, sett film och pratat. just nu sitter iallafall elina och provar göra dreads på mig, vilket går mindre bra för det är något fel på mitt hår haha :)!
när hon är klar med det ska jag iallafall sova, möte klockan nio i stan imorgon.

lite bilder från helgen:


hos pappa

är hemma hos pappa just nu om jag inte nämnt det? ingen koll alls idag.. har iallafall hunnit med en runda på stan med mamma & mormor. köpte uggsen iallafall, eller ja mamma betalade dom åt mig. och dom var riiiktigt sköna och varma måste jag säga :)! och lätta att gå i också, känns som tofflor. iallafall så sprang vi runt i alla affärer + galleria, jag var så rastlös så vi var in i varje affär i max 2 minuter innan jag slet iväg dom till nästa affär. efter rundan på stan gick jag hem och såg lite one tree hill och tog en powernap med systeryster innan pappa hämtade oss för att vi skulle följa med hem till han. började se filmer original men den verkade inge bra så vi slog av den och satt och pratade istället och såg sen björn gustafssons film innan dom la sig. tänkte lägga mig strax jag också.. är väääldigt dåligt med uppdatering nu för tiden, vilket som sagt beror på att jag är utan internet. hoppas väl det ska fixa sig snart, men comhem är ju inte känd för att vara så bra. hörs imorgon eller på söndag, natti!

trött...

sitter hemma hos mamma och dricker ett glas nypressad apelsinjuice! har precis kommit hem från mötet på skolan, gick bra. tänkte kanske gå ut och gå med mormor på en stund om jag orkar, kändes så jävla kallt ute. tror nästan det är dags att skaffa sig ett kort på step in istället för att vara ute och gå i den här kylan, måste fundera på det.
ska bestämma mig om jag ska köpa uggsen jag la undan igår också, dom var ju så jävla sköna men helt ärligt tycker jag dom är fula, fast på något coolt sätt, haha svårt att förklara. men tror nog jag köper dom :)! ska köpa en kajal idag också, och möjligtvis någon julklapp! måste betala in min nya t-shirt och mössa också, mkt utgifter nu...

jaha..

nu sitter jag hos mamma ännu en gång med pluggböckerna uppslagna. ska göra klart allt nu som ska vara inne imorgon på mötet! känner mig sjukt trött och seg och inte alls motiverad till att plugga just nu.. men ska skynda mig för ska på stan och ta en fika med mormor sen. sen ska jag också och hämta ut ett paket på coop, mössan jag beställde förra veckan har äntigen kommit :)!

hos mami

sitter hemma hos mamma just nu och väntar på att hon ska komma hem från jobbet. hon ska hjälpa mig plugga lite.
igår då. hade ju som sagt inte sovit på hela natten så när jag kom till stan skulle jag vila en timme innan jag skulle på mötet klockan nio. tror ni jag vaknade? nej. mamma hade ringt och väckt mig, vilket jag inte kommer ihåg så hade pratat i sömnen med henne. vaknade till en stund klockan elva då pappa kom hem till mig på lunchen, sen somnade jag om och sov till efter fyra. klev upp halv fem och såg film resten av kvällen. somnade nån timme efter tess och elina kom till mig kring halv tolv och sov till kring tjugo över tre idag.. och jag är fortfarande trött! ska iallafall plugga här till innan nio då andra avenyn börjar, sen går jag hem och sover. har fortfarande inget internet hemma i lägenheten så pappa ska få ringa och säga upp det imorgon så ska jag skaffa bredbandbolaget istället. ska fika med mormor i gallerian imorgon så planerar inte att sova bort hela dagen då.

alltså.. vad ska man tro om dom här klippen egentligen?







och nej det blev ingen sömn för mig inatt. nu ska jag snöra ihop lite kläder och grejer innan vi ska åka mot stan. så godmorgon! vi hörs ikväll eller imorgon beroende på var jag sover inatt.

?

klockan är nu lite över halv fem och än så länge har jag inte somnat. har försökt sova i flera timmar nu men det är omöjligt.. så nu har jag med andra ord gett upp. frågan är bara hur jag ska orka hålla mig vaken hela dagen utan att somna? kommer nog gå mindre bra om jag känner mig själv rätt..
nu ska jag iallafall ägna mig åt något roligare. tänkte se någon bra film innan pappa & elina vaknar.
och skulle jag somna till filmen så säger jag godnatt & godmorgon.

"life is not about finding your soulmate, life is about finding yourself"

sovsäcksjacka?

smart eller inte smart? kanske är det lite varmare att rulla omkring i en sovsäck som sitter som en jacka/overall eller bara obekvämt?



nu ska jag iallafall se avsnittet av andra avenyn från i tisdags innan jag ska försöka sova. ska till stan på morgonen på möte klockan nio. får se om jag följer med pappa hem sen eller sover i lägenheten i stan.

köttiga shorts?

sugen på att ta på dig ett par köttbitar?
haha vem kommer på allt egentligen?!
shortsen levereras alltså i köttförpackning och ser faktiskt ut som köttbitar om man kollar snabbt innan man  tar ut dom från förpackningen.





shortsen kommer från:  http://www.shop.weird.com.br/ecommerce_site/index.php?zt=1&cdg=3924

ett tag sen

nu var det några dagar sen sist ja! men har ju som sagt inget internet hemma i stan och har varit där sen i fredags? min helg har iallafall varit lugn, minst sagt. fredag var jag bara hemma och såg film med tess & elina om jag minns rätt? lördag jobbade jag 10-15. sprang sen en sväng i gallerian med tess & elina och på stan å grejer. sen gjorde vi tacos som mamma handlade åt oss och efter det for tess & elina till mats och jag funderade på om jag skulle följa med elin & fanny å dom ut men jag kände bara för att vara hemma så såg massa filmer istället. somnade seeeent.. och idag har jag varit riktigt trött och sliten så jag låg i sängen tills pappa kom och hämtade oss kring halv fem-fem tiden nångång. och nu har vi precis sett sista johan falk filmen. mer än så händer nog inte ikväll.

*

låt oss inte fastställa skulden för det förflutna, låt oss istället acceptera vårt ansvar för framtiden.

och med dom orden säger jag godnatt & somnar in till that '70s show (för ovanlighetens skull). hörs om några dagar då jag kommer tillbaka hem till pappa igen.

 

 


svartlå

hemma hos pappa i svartlå just nu! innan vi for hit åt vi först middag hos farmor & farfar. när vi sen kom hit såg vi en av dom nya johan falk filmerna och satt och pratade. nu ligger både han och elina och sover sen nån timme tillbaka. mitt internet i stan har förövrigt slutat funka ännu en gång - inte förvånad. så i helgen blir det dåligt med uppdatering eftersom jag åker till stan imorgonbitti och sover där till iallafall lördag. sen får jag se om jag sover i svartlå lördag-söndag eller om det blir stan. jobbar iallafall 10-15 på lördag.

edinburgh

det måste vara en av världens coolaste städer. det finns i stort sett inga nya byggnader där, bara gamla stenhus. hela staden i sig är historia. det var här JK Rowling fick sin inspiration till miljöerna i harry potter. även miljöerna till ivanhoe är inspirerade av denna stad. för er som inte hört talas om edinburgh så är det skottlands huvudstad. ändå bor det bara drygt 400 000 människor där, det måste anses som lite för att vara en huvudstad. men å andra sidan bodde det lika mycket folk där för 300 år sedan. staden har med andra ord inte byggts ut speciellt mkt. därav den gamla stadsbilden. det gamla slottet mitt i centrum är stans självklara hjärta. det byggdes redan på 1100-talet.

visar några bilder så ni förstår vad jag pratar om:







här kan man nästan känna lite harry potter känsla.








slottet vakandes över staden.








gratis fashion

alltså den här sidan är verkligen jättebra! har blivit medlem på olika sidor där man ska samla poäng för att få presentkort förut men det har varit så mkt tjafs och svårt att samla poäng. på den här sidan är det jätte enkelt att samla poäng och få presentkort. så om du är intresserad av att få presentkort gratis, bli medlem här:  http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=64142

paranormal activity

nu har ju nästan alla sett den här och sagt att den är så sjukt bra och läskig så nu måste jag också ge den en chans. jag, tess & elina ska därför se den imorgon hade vi tänkt! här är en trailer  till filmen då dom filmat publiken i biosalongen också:


lite konst med lego


















svartlå

hemma i svartlå nu med tess & elina. har precis ätit middag som dom lagade :)! nu hade vi ialllafall tänkt se något avsnitt av true blood tills pappa är klar, sen ska vi se nya johan falk filmerna. eller iallafall en av dom!
efter det ska jag försöka plugga också. haft jättesvårt att koncentrera mig idag och varit utan internet i stan.


mössan osv

lovade ju en bild på mössan jag beställde igår, så här är den:





*

idag har jag först och främst varit på möte klockan nio, gick bra :)! sen for jag hem och såg lite true blood och kollade igenom böckerna lite. pappa kom en sväng också med lite skolböcker osv. sen vilade jag ett tag innan vi for och åt middag hos farmor och farfar. tess & elina kom hit sen också, vi har bara ägnat kvällen åt att se true blood och sen ska vi se paranormal activity, hört mkt hemskt om den så ska bli intressant.

oth + gossip girl + djävulen bär prada + titanic

jaa vad har jag och elina gjort idag då? först gick vi på coop en sväng och handlade lite. sen såg vi one tree hill, gossip girl och började se titanic men pausade då djävulen bär prada började på fyran. nu ska vi strax se klart titanic innan vi ska sova. ska iväg på möte nio imorgonbitti så bäst att somna i tid. har precis klickat hem en svart mössa från wesc. hittade massa annat som kommer beställas den närmsta månaden, slänger upp någon bild på mössan och andra grejer sen om bloggen blir som vanligt igen. går inte att slänga upp bilder just nu, bara skriva och publicera inlägget.

tjaaa

nu har elina också vaknat, eller ja jag väckte henne för andra gången strax före tre nångång. vi har suttit och sett på film och pratat lite om vad som hände igår osv. ser ut som att vi sover i min lägenhet i stan inatt iaf. tänkte strax gå på coop och köpa något, sen ska vi hem och käka middag och resten av kvällen ska vi väl bara se tv skulle jag tro.

scream awards

sitter och ser på scream awards på femman just nu, som förövrigt slutar om 15 min. för er som inte vet vad det är så är det en slags oscars gala, fast dom delar bara ut priser i genrerna skräck, science fiction och fantasy. har inte sett hela programmet utan började se för kanske 40 min sen, men av vad jag har sett så har bla. true blood & taylor lauther (jacob i twilight) fått pris. när det här slutar ska jag slå på en film och soooova!

ny månad

jahaa nu var det en ny månad. det är nu i november/december/januari den riktigt kalla vintern kommer så ser inte direkt framemot det. det enda jag ser framemot är julafton och nyår, har längtat sjukt mkt efter det nu på senaste.
ikväll då? har bara legat i soffan och sett filmer som gått på tv. känns ändå skönt faktiskt att vakna pigg imorgon. fast farmen hade säkert varit kul, men hade verkligen ingen lust alls ikväll kände jag. nu ska jag leta igenom mina gamla filmer och se om jag hittar något bra innan jag ska sova.

RSS 2.0