hm..

fan nu börjar jag känna att jag ändå skulle vilja åka på kalaset ikv.. haha förstod att det skulle bli såhär.
nåja har ändå inge dricka eller biljett så går ju som inte att lösa heller. får helt enkelt stå ut med att sitta hemma och glo tv hela kvällen och spara mig till imorgon. kan ju blir skönt det också men..
strax blir det kräftor hemma hos mamma, sen kommer johanna.
puss

kalaset

ikväll var det tänkt att jag skulle på kalaset i luleå ja.. men ändrade planer, stannar hemma och ser film & äter gotta med johanna istället, blir så stressigt och kommer vara så trött efter jobbet så sparar mig till imorgon istället. där sparade vi nån krona också, och det är ju alltid bra :) känner mig ändå inte så taggad ikväll så.
sitter hemma på lunch och äter pastasallad nu som farmor & farfar var så snälla och gav mig.
tänkte duscha håret snabbt strax för hann inte med det imorse, sen ska jag vila innan jag ska tillbaka till jobbet.
blir kräftor ikväll hos mamma också.
puss

vädret!!!



fan vad härligt väder det är ute. gaaalet... fast jävligt varmt och äckligt här inne i lägenheten då det är sån här hetta ute, är väl det enda negativa. och att jag står och jobbar inomhus hela dagarna då men.. det är snart över :)!


(bild på mig och mamma ute på en prommis)

efter jobbet var det iallafall tänkt att jag skulle åka till luleå med ivan, men han ville ta bussen klockan fem eller halv sex, och eftersom jag slutar klockan fem blev det alldelens för stressigt så det sket sig. gick hem och åt sallad och tog tag i diskberget jag hade, sen blev det en sväng till farmor & farfar som är hemma i stan inatt. satt och surrade lite och visade farmor lite grejer på datorn, och nu är jag hemma. tänkte gå och ta ut linserna och sen lägga mig i sängen och se film.
puss

ajaj..

blev en liten försovning idag.. men mamma ringde och sa att jag kunde börja klockan tio så det var ju bra.
sitter och äter delikatess mackor med salami, ost & paprika på just nu.
tänkte strax klä på mig osv och sen börja traska iväg till jobbet. blev chockad när jag vaknade för 20 min  sen, såg att nån låg på soffan men när man är i nattmössan tänker man alltid inte så långt så visste inte vem de var. men det visade sig att det var elina som åkt till stan typ sju imorse med tess för att tess skulle jobba? nödvändigt..
aja, nu ska jag skynda mig.
puss

lite nytt



vit we t-shirt från hollywood.se



vita converse från intersport



rosa we t-shirt från topstreetwear.com



vit tunika från nelly.se



tröja från hollywood.se (sjukt bra bildkvalité)



tunika från
nelly.se

kul att det tog 10.000 år att ladda upp alla bilder.. nåja där är mina paket jag hämtat ut under senaste veckan.
nåmen nu hade jag tänkt hoppa i säng och se på vänner innan jag ska sova. äckligt varmt i lägenheten är det dock, så får hoppas på att det hinner bli lite svalare innan jag somnar..
puss

jahaaa

idag har jag jobbat på som vanligt.
när jag gick på lunch gick jag till bodensia och satt på uteserveringen och pratade med daniel & mange, sen följde dom mig till coop för att hämta ut mina paket. ena från hollywood, en vit we t-shirt & det andra från nelly, vita converse.
ni ska få se bilder sen på dom senaste paketen jag hämtat ut.

men såååklart så var skorna för stora.. så skickade tillbaka dom till nelly och gick och köpte dom på intersport efter jobbet. nåmen efter vi hämtat ut paketen gick vi på dagoberts där jag åt en kycklingmacka. sen tillbaka till jobbet och jobbajobbajopppaaa.. efter jobbet åt jag och mamma middag hos ola (hennes ola). sen gick vi på intersport och sen en sväng med bilen och kikade på lite hus. och nu är jag hemma. jag måste verkligen städa här, ser förjävligt ut. men har dock varken kraft eller ork att göra det ikväll, somnade nämligen fem imorse. så jag är död. gissar på en tidig kväll ikväll, så därför ska jag lägga mig och se en riktigt bra film nu.
puss

pappa..

jag saknar verkligen min pappa just nu :(.
han kan man alltid prata med om allting och det finns ingen som förstår mig lika bra som vad han gör..

fetaost sallad



fetaost sallad blev det till middag idag ja.
nu ska jag lägga mig i soffan och se nån bra film, helt död i kroppen.
8 arbetsdagar kvaaaar.

....

lesssssss.

kräftor





ikväll har jag varit hem till svartlå en sväng och ätit kräftor med pappa, eleonor, frida, elina & tess :)!
var gott & mys att vara hem till dom en sväng, kommer inte ihåg sist jag var där förutom en snabb sväng efter storforsen i början av juli eller när det nu var? måste bli bättre på att hälsa på där hemma.. har inte träffat barnen på år & dagar heller känns det som. men nu ska det bli ändring på det efter mitt fullspäckade schema framöver:

LK till helgen
Farmen avslutning helgen efter det
• The voice festivalen i sthlm helgen efter det
• Pärfestivalen i ammarnäs helgen efter det

huvva vad fullt upp det är fyra helger framåt.. men är ju roliga saker så.
nu har jag bara 9 arbetsdagar kvar, sen två veckor sommarlov och sen drar skolan igång igen. känns väl inte sådär jätte kul men men.. stressat som en idiot på jobbet idag också, har känt mig stressad hela dagen, t.o.m efter jobbet.
nu ska jag iallafall ta ut linserna och lägga mig i sängen och se på vänner innan jag ska sova.
puss

rare fashion



vill ha den här rare fashion klänningen... alla deras klänningar är snygga.
men vill inte bränna nåmer pengar nu innan sthlm så får vänta med att beställa den här då jag kommer hem från sthlm, om den då finns kvar i min storlek och om jag har pengar över från sthlms resan.

har två bra saker att se fram emot nu:
- LK fredag & lördag till helgen
- Sthlm & the voice festivalen 13-17 augusti

igår var ju alla man känner på pdol. själv spenderade jag kvällen på trundön. var 60 års fest där för min morfar. är ju sjuk och hade 40 graders feber i fredags så var lite seg och trött i början av kvällen, men efter några cider och drinkar kände jag mig bättre. var hemma kring två tiden om jag inte minns helt fel, somnade där kring tre nångång och mår som en drottning idag, förutom förkylningen då. nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och vila lite innan jag ska på bio med elin & winroth. vi ska se "the proposal" :)! hört att den ska vara jävligt bra och den verkar bra på trailern:



nåja nu ska jag vila så jag orkar med kvällen.
bjuder på lite bilder från gårdagen efter bion.
puss

new moon




rally brudar



har precis sett klart rally brudar. har haft filmen på dator i flera månader men har inte kommit mig för att se den förän nu då jag inte hade något att göra. den var rätt kul & bra faktiskt, hade inte så höga förväntningar men den var helt okej, lite bättre än okej faktiskt till och med. den får 8/10 iallafall.
nu har jag precis duschat, så tänkte väl börja blåsa håret och välja kläder osv. vi skulle åka från stan kring halv fyra, sen till luleå och hämta upp ola och efter det mot trundön där 60 års festen äger rum. hoppas kvällen blir treeevlig.
puss

jag har sagt det förut och jag säger det igen, så gaaalet bra, får inte nog av den här videon, den ger mig rysningar varje gång:


jaanii

nu är jag vaken ja... men kan inte direkt påstå att jag är utvilad trots att jag sovit över nio timmar inatt..
har hostat som en galning inatt och haft tungt att andas så har vaknat ett ex antal gånger.. skulle kunna sova mkt längre än vad jag gjorde men vaknade av att det var varmt som en bastu här inne. nåå ska äta nån macka nu och sen lägga mig i sängen igen, vi ska ju ändå inte vara på trundön förän klockan fem så behöver inte direkt stressa. skönt.
puss


matisyahu



det är något med matisyahu som får mig att må så jävla bra. ända sen jag hörde låten "one day" någon gång i våras har jag tyckt om allt med honom. hans andra låtar är självklart också bra, time of your song är också en favorit, men just one day är låten som jag riktigt fastnat för. och en vacker dag ska jag se han live, så är det. tänk er själva:



"sometimes in my tears i drown, but i never let it get me down"

och här har vi videon:



och här är min andra favorit med han:




guuuld.

*

feber, förkyld, trött.
så kan jag sammanfatta min otroligt trevliga fredagkväll.
nee.. blir lugn kväll för mig ikväll. planen var ju att fara på bränna och dricka någon öl med johanna som fyllde 18 förra helgen, men si nä då åkte jag på en rejäl förkylning istället..
nåja ska försöka lägga mig i sängen nu och se på vänner och knapra panodil så jag är pigg och kry imorgon då det är 60-års fest för morfar på trundön. kommer nog bli himla kul!
puss


"tomt"

jaa.. inte orkat uppdatera här på ett tag nej.
började känna av i måndags kväll att jag var påväg att åka på en förkylning, men den bröt inte ut förän igår morse.
och det är ingen liten förkylning heller.. när jag ska sova kan jag knappt andas varken genom munnen eller näsan, CHILL!
sen till råga på allt så måste jag ju vara på jobbet också för kan inte tappa så mkt pengar som jag skulle göra om jag skulle vara hemma en dag.. men får stå ut, är ju trots allt fredag idag så kanske är frisk igen innan måndag om jag har tur. är iaf hemma på lunch just nu, sprang och hämtade ut mina tre paket som kommit innan jag gick hem, och allt satt jättebra så jag är nöööjd! bara skorna som fattas nu, hoppas dom kommer imorgon.
puss

nitro



funderar starkt på att beställa den här brädan. på tiden att jag köper en ny för har haft min sen typ.. 6an? haha.
den var inte speciellt dyr heller, så tror jag ska slå till på den sen. undra vad frakten kan kosta då när det är en snowboard? beställer man en t-shirt blir det ju typ en 100ing.. aja.
hemma på lunch nu, ska koka upp ett paket nudlar, sen vila lite och sen tillbaka till jobbet... är så jäääävla less nu, vill ha sommarlov!!!! bra iaf att gullemormor kommer hem idag så jag har något positivt att se fram emot.
puss

WESC




alltså den här klänningen.... jag vill ha den!!! gult är så jävla fint på sommaren också när man börjar få lite färg. nog för att jag inte fått det eftersom jag står och jobbar inomhus hela sommaren men förhoppningsvis hinner jag väl få lite färg dom sista två veckorna jag är ledig innan skolan börjar. funderar iallafall starkt på att beställa den, men vill spara lite pengar till då vi ska till sthlm 14 augusti också ifall jag skulle hitta nå snyggare där. men blir svårt att stå emot den här klänningen..
johanna har iallafall varit här en sväng, suttit och surrat & sett på heja björn :)!
nu ska jag kika lite vänner och sen sooova.
puss

so far away



hemma på lunch nuuu. blev att snöra ihop lite carbonara och ett glas vatten.
är extremt mkt piggare idag än vad jag var igår.. sjukt egentligen att jag alltid är mkt piggare ju färre timmar jag sover.
sovit ca 5-5,5 timme inatt och då mår jag som bäst.
nåja ska äta nu och sen vila innan jag ska tillbaka på jobbet.
puss

echo



johanna och stina har varit här en sväng ikväll, dom kom efter sju och for kring nio tiden :)
har suttit och surrat och lyssnat igenom gammal musik osv.
nu tänkte jag iallafall lägga mig och se på vänner innan jag ska soooova. kan inte fatta att jag orkat hålla mig vaken ända tills nu.. har varit helt död hela dagen. trodde jag skulle somna på jobbet där ett tag så har fått dricka många kaffekoppar idag för att orka med hela dagen.
nåja, natt.
puss

luuunch



hemma på lunch just nu. farmor & farfar var förbi med en påse med palt och tre matlådor så nu har jag mat ett tag framöver iaf. tänkte lägga mig och sova en stund nu så jag orkar med eftermiddagen. är helt slut, och då har jag ändå sovit "många" timmar för att vara mig inatt.
och idag fyller min morfar 60 år också, så grattis till han :)!
neee, powernap nu.
puss

anna nicole smith



har precis sett den verklighets baserade filmen om anna nicole smith.
i början tyckte jag den verkade bra och intressant men sen spårade den ur.
nu tänkte jag iallafall lägga mig i sängen och se ett avsnitt av one tree hill och sen försöka sova så jag orkar med en ny arbetsvecka. men imorgon har jag bara tre veckor kvar, hoppas det går fort.

beställde föressten två tröjor i fredags, en från hollywood.se:


och en från nelly.se:


tyckte om dom riktigt mkt faktiskt.
nåväl nu ska jag som sagt lägga mig och se one tree hill.
puss

johanna 18 år!!!


nämen inte är det väl så att jag är stressad igen? njaa...
ska dra en snabb updatee då ja.
var hos johanna kring två tiden, satt ute på hennes gård och åt tårta och fikade, johanna hade bakat så de var jätte gott :)!
var iaf jag, jennifer, moa & stina som var hemma hos henne. efter fikat gick vi ut och gick, till skolan på torpgärdan b.la och satt och pratade osv. sen gick vi in till stan och åt på kina, var myyys.
sen gick jag hem efter det.
och nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag se filmen om anna nicole på femman.
puss

stress



nu är jag som vanligt stressad som fan så hinner inte dra upp allt vi gjorde igår just nu.
vaknade för kanske 30 min sen. tänkte slänga i mig nån macka nu sen klä på mig osv innan jenne & stoffe kommer och hämtar mig här ute. ska och äta tårta och gott hemma hos johanna idag för hon fyller 18 idag :)! så grattis till henne!
drar en längre uppdatering ikv med bilder osv.
puss

hemma!

nu är jag äntliiiiiiigen hemma efter den här otroligt långa och framför allt roliga dag!
vi har ju som sagt haft möhippa för cathrine, hon fick träffa på spågummor, rida, klä ut sig och åka till beach partyt och bada badtunna bland annat.. som jag sa i förra inlägget så orkar jag inte dra upp allt i detalj just ikväll, tar det imorgon.

kom iallafall hem för kanske 15-20 min sen, så nu ska jag lägga mig ner och sovasovasova.
imorgon väntas kalas hemma hos johanna klockan två, kommer bli myyyyyyyys : )!
puss

Plats fyra

Nu har vi nått plats nummer fyra under möhippan. Orkar inte dra upp allt vi gjort nu, får bli en lång uppdatering imorgon istället :-) vi är iaf i botjärn just nu, ätit grillat och nu blir det jordgubbar och grädde. Sen ska vi till beach partyt en sväng, sen tillbaka hit och bada badtunna och sen drar jag elin och bea tror jag till beach partyt igen :-)

Första stoppet

Första stoppet på cathrines möhippa uppe på klippan i harads just nu :-)

gaaaleet...



åh fyfan.. det här ger mig verkligen rysningar.
hade velat vara i sthlm och sett det där :/ så jävla bra!

nu tänkte jag iallafall hoppa i duschen, sen klä på mig och packa lite grejer och sen far vi kring ett!
kommer nog bli en riktigt rolig dag ;) kan inte avslöja vad vi ska göra ifall att personen läser min blogg.
ni får höra imorgonbitti!
puss

*

stressig dag på jobbet idag jaaa.. kom säkert in 15-20 pers då jag kom tillbaka efter lunchen, och då hade ju mamma gått på lunch så var helt ensam på guldsidan. kände mig som en yr höna som sprang fram och tillbaka mellan alla kunderna. nåväl, johanna kom utanför då vi slutade klockan fem. följde med mamma på apoteket och fixade lite, sen gick jag och johanna på stan en sväng och kikade på lite kläder. sen till coop, köpte en loka, sen hem med grejerna och sen skjutsade mamma oss till sävast fram och tillbaka för skulle hämta lite grejer jag glömde i mackes bil i lördags.
sen har vi väl inte gjort alltför mkt, ätit rabarber paj, suttit och surrat, sett hjälp, sett heja björn osv :)! mys som vanligt.
nu är jag iallafall sjuuukligt trött och tänkte lägga mig och se lite one tree hill så fort mamma har kommit nedanför porten, hon ska hämta ett par jeans jag måste ha tvättade till imorgon.
pussnatt

lunchlunch

hemma på lunch just nu. tryckt i mig en kycklingsallad och loka, gott :)
ska iallafall börja pallra mig tillbaka till jobbet strax.. tungt. men är bara fyra timmar kvar av den här dagen sen har jag HEEELG! uppskattar verkligen helgerna under tiden jag jobbar. har iallafall bara tre ynka veckor kvar efter idag. känns skönt att jag jobbat bort fyra veckor redan, tiden har trots allt gått fort.
nåja nu är det jobb.
puss

Yuum

Kycklingsallad till lunch idag :-) passande mat i sommarvärmen tycker jag.

såja!

i'm back!
comhem fick äntligen till mitt internet som strulat och varit ur funktion i fyra veckor. tragiskt att man är så beroende av en dator med fungerande internet som jag är.. men skönt iallafall att det är tillbaka.
efter jobbet gick jag hem, sen kom johanna hit. blev en sväng på coop sen hem till mig. satt och surrade i säkert 2,5-3 timmar, sen slog vi på hjälp. det är humor :)! och nu har hon hoppat upp på cykeln och farit hemåt.
jag tänkte lägga mig i sängen och se ett one tree hill avsnitt innan jag ska sova, mamma gav mig ett par öronproppar imorse så hoppas på att jag kan sova inatt. gjorde förövrigt ett till hål i örat idag så hoppas jag kan sova utan smärta inatt också. nåja godnatt!
puss


Trött...

Är oerhört trött idag... Men jag somnade iallafall till slut någon gång efter halv tre. Hade verkligen ingen lust att kliva upp imorse men halv nio tvingade jag mig upp ur sängen och hann i tid till jobbet. Blir nog att sova en halvtimme på lunchen om comhem inte är kvar i lägenheten fortfarande då. Nu ska jag dricka kaffe så jag vaknar till liv.

Gud...

Jag vill verkligen sova just nu... Är så jävla trött så det finns inte... Men nu smäller det och härjar i väggarna igen och någon skriker till då och då... Fan vad less jag är på det här.. Hur ska jag orka jobba imorgon när jag inte får sova? Bra fråga...

Oth

Så.. ni kan ju lista ut vad jag gör just nu? Precis som alla andra kvällar före sängdax ligger jag och ser på one tree hill. Den här veckan har jag varit helt död efter jobbet, vet inte riktigt varför för jag sov betydligt färre timmar förra veckan och då orkade jag med mkt mer än att bara komma hem, laga mat, äta, diska och lägga mig i sängen och se one tree hill.. Nåväl, har försökt skriva lite ikväll, försökte igår också men blir bara några rader med meningar. Får hoppas på att det går bättre imorgon kanske. På tal om imorgon så kommer comhem hit igen då, dom fick ju som sagt inte till internet när dom var här förra veckan så får hoppas på att dom får till det imorgon då, för annars lär mina pengar på mobilen ta slut väldigt fort om jag ska hålla på att blogga från den. Nåväl nu tänkte jag se klart avsnittet och sen sova så jag orkar med ytterligare en arbetsdag..

ruggigt..

vädret idag har varit skumt.. först jätte varmt och soligt imorse och sen blev det spöregn och åska, sen jätte mörkt och mulet ute och nu syns solen igen? nåja solen ser ut att komma tillbaka till helgen igen så får hoppas på det då..
ikväll hade jag tänkt städa lite hemma i lägenheten, har inte riktigt orkat med det.
sen ska jag nog bara ta det mest lungt.. känner mig jättetrött och hängig idag, och har inte tänkt gå och bli sjuk så jag missar sju arbetstimmar till lönen så.
funderar på vad som händer i helgen, antingen en lugn helg hemma, en helg i stugan eller beach partyt i södra..
hade ju varit kul att åka på beach partyt men lutar nog mest åt en lugn helg hemma, inte haft det på länge så skulle inte sitta helt fel. nä nu ska jag fortsätta med mitt.
puss

Fint väder

Såhär fint väder var det ute tidigare ikväll då jag och mamma var ute på promenad! När vi kom hem från promenaden for vi iväg och letade efter mitt legg som jag tappade i lördags. Först utanför fanny och sen på farmen, hittade det dock inte.. Ringde polisen tidigare idag också och frågade om dom fått in det men icke det... Blir nog så att jag får gå in på banken och skaffa mig ett nytt som det ser ut just nu... Nåja, ligger i sängen och ser one tree hill just nu, ska väl sova strax så jag orkar med ytterligare en arbetsdag imorgon.. Gud vad jag längtar tills jag får åka till sthlm och shoppa.... Men trivs jättebra på jobbet och kommer faktiskt bli tråkigt att sluta där och gå tillbaka till skolan, men that's life. Nå nu ska jag se klart avsnittet, godnatt!

Promenad

Är ute på en promenad med mamma. Men vi gjorde precis ett stopp hemma hos janne och catarina i deras nya hus, ett jättemysigt och fint hus :-) så nu blir vi bjuden på kaffe och nybakat.

One tree hill

Ligger i sängen och ser one tree hill just nu, legat här sen åtta-halv nio så tänkte försöka sova strax så jag orkar med jobbet imorgon.. Har haft en rolig dag i storforsen iaf. När jag kom tillbaka till stan bjöd ola mig på kinamat i mormors lägenhet, hann se lite av twilight också, sen gick jag och köpte en loka innan jag gick hem och la mig här. Nåja nu ska jag se klart avsnittet och sen sova.

Storforsen

Har varit i storforsen med frida, mattisen, kidsen, eleonor, pappa och elina. Kom hem till svartlå för en stund sen, så ska strax rulla mot stan med frida och mattisen. Blir bara att ta det lungt och sova tidigt ikväll så man orkar jobba imorgon.

Sally

Ligger i sängen och ser på sally just nu. Som vanligt är jag vaken med tuppen när jag har druckit... Men tänkte försöka somna om en stund strax. Kom btw inte ens in på farmen igår, glömde legget hos fanny sååå blev inte så lyckad kväll för mig igår.. Jaja, ska åka till storforsen idag med frida, mattisen, pappa, eleonor, cissi, lucaz och pauline. Blir nog kul!

better on the other side



syster dök in kring sju-halv åtta. vi satt och pratade lite och såg några avsnitt av sally haha, hon är så jävla rolig.
hann förbi en sväng på coop också före det. och nu har vi slagit på en film, inte svårt att välja vilken det skulle bli heller, twilight såklart ;)!
tänkte iallafall gå och ta ut linserna nu och sen lägga mig bredvid elina och fortsätta se filmen. äntligen är det fredag imorgon!
det innebär också att det är sista dagen jag jobbar med ewa, catarina och åsa innan dom går på semester.. känns trist, kommer sakna att jobba med dom... nåja nu blir det sängen som sagt. om jag inte hinner skriva på morgonen imorgon innan jag lämnar tillbaka datorn till åsa så tänkte jag bara upplysa er om att jag sticker till stugan en natt imorgon med johanna och myyyyser, sen blir det att fira elin & rosita på farmen på lördag, kommer nog bli en bra helg får vi hoppas :)!
puss

irriterad..

guuud vad irriterad jag är just nu... gubben från comhem sa att mitt internet skulle funka då jag kom hem, men tror ni det gjorde det? NEJ.
säger bara det, välj aldrig comhem, bara strul och gorm med dom alltid... gud så fruktansvärt less jag är på dom.
sååå nu blir jag utan internet igen från och med imorgon, tummen  upp.
ska försöka äta något nu, systeryster kommer och sover över ikv, hon trillar nog in vilken minut som helst.
puss

came along



kärlek 

paltlunch

har precis ätit palt till lunch, gott! pappa, eleonor och kidsen har varit och hälsat på mig på jobbet och här hemma i lägenheten. killen från comhem fick inte till mitt internet.. han förstod inte vad felet var men skulle fortsätta kolla. så får hoppas på att han får till det för måste lämna tillbaka åsas dator imorgon... nåja nu ska jag vila innan jag ska tillbaka till jobbet.
puss

stronger



morniiiiing. vaqknaqde för 10 min sen, tänkte äta lite frukost osv nu innan han från comhem kommer hit för att fixa mitt internet.
känns lite varmare ute idag, det gillar vi. barqa två ynka dagar kvar att jobba av den här veckan nu, låt det gå fort.
puss

know your name



seeeg dag på jobbet.. kändes som att tiden stod still där ett tag. men tillslut tog dagen slut och jag fick gå hem. johanna stod utanför jobbet då jag slutade, vi sprang först över till åhléns för hon skulle köpa andra twilight boken, sen gick vi hem till mig :)! satt och pratade lite osv och sen på coop en svängom, sen hem till mig igen och ni kan ju gissa vad vi gjorde? jo vi såg twilight såklart. femte gången för mig och sjunde gången för johanna ;)! blir aldrig less som sagt.. sen såg vi ett avsnitt av andra avenyn och sen nått avsnitt av big brother, och nu har hon precis cyklat hem. ska lägga mig och se vänner nu, nån från comhem kommer mellan 8-10 imorgon och fixar mitt internet, finallllyyyy.
puss

luuunch



titta vad catarina sprang iväg och köpte åt mig, henne och åsa imorse på jobbet! hon är så sööt!

iaf hemma på lunch just nu. tänkte äta klart nu sen lägga mig och vila en stund. är rätt slut.. försov mig imorse dessutom, tummen upp!
nåja, nu ska jag skynda mig.
puss

sign



im in love. seriöst han är snygg, han kan sjunga.
nä nu var det sängen som sagt. måste ju orka med ännu en dag mellan 09:00-17:00 på jobbet.

*

jaaa, idag efter jobbet mötte jag johanna. vi gick först till coop där farfar var, fick 200 till mobilen av han och palt och lite annan mat :)! sen gick jag och johanna hem till mig och lämnade de jag fått av farfar och sen tillbaka till coop.
sen hem till mig igen och såg twilight, för FJÄRDE gången haha. sen surrade vi ett tag och sen såg vi fyra-fem avsnitt av andra avenyn och nu har hon precis cyklat iväg hemåt. tänkte gå och ta ut linserna strax och sen lägga mig och se vänner innan jag ska sova, ska mest troligt börja läsa lipstick jungle boken jag fick låna av johanna också :)!
puss

guud..

usch vad tråkigt väder det är ute nu hela tiden.. och förut då det var jättevarmt och soligt klagade jag också för att jag var tvungen stt jobba. men är faktisk mkt roligare att jobba då det är fint väder, så det vädret får gärna komma tillbaka nu.
hemma på lunch nu iaf, ska äta lite pasta carbonara strax. sen tillbaka till jobbet klockan ett.
systeryster skulle sova här ikväll. kan hända att det blir en till omgång av twilight med henne & johanna haha :)
puss

let me sign



jahaaa.. har varit med johanna ikväll :)
vi gick på coop så handlade jag lite också köpte vi lite gott till filmkvällen! vi såg först twilight, IGEN. haha, alltså kommer ju hinna se den 1000 gånger innan 2an kommer på bio.. går helt seriöst inte att bli less den filmen, lika bra varje gång.
sen bestämde vi oss iaf för att se a walk to remember. också världens bästa film, man gråter ju floder till den.
nu hade jag iaf tänkt lägga mig och göra ett försök till att sova, trots att jag inte är ett dugg trött.. men ska undvika att ha 14 missade samtal av mamma på mobilen imorgon, så ska ställa väckarklockan ikväll också och hoppas på att jag hör den.
puss

braaabraaaaa

hemma efter en trött dag på jopppppet nuu.. eller ja inte hemma, hemma hos mamma rättare sagt. var sagt att det var middag kvart över fem så kutade hit efter jobbet och maten är inte klar än så får skjuta upp min dejt med johanna typ 10-15 min. blir att köpa nå gott på coop och sen hem och se nån bra film, kan det möjligtvis bli så att vi ser twilight ännu en gång? ;) haha kommer ju hinna se den 100 gånger om innan tvåan kommer på bio...
aja nu ska jag tjata på att maten ska bli klar.
puss

gaaaalet

hur hårt kan man sova egentligen?! mamma kom och plingade på dörren halv nio imorse och sa att hon hade ringt mig i en halvtimme utan svar. när jag tittade på mobilen hade jag 14 missade samtal.. sjukt att jag inte hört det, och ändå somnade jag "tidigt" för att vara mig.. nåja tog mig upp iallafall när hon kom och väckte mig så fick stressa imorse för att hinna till jobbet. hemma på lunch nu, börjar igen halv ett. efter den här veckan är det "bara" fyra veckor kvar.. hoppas det går lika fort som dom här tre gjort.
puss

friends

vaknade strax före elva och läste igenom alla fylle-sms jag fått under natten.. sen sl,og jag på vänner så har legat och sett på det i 45 min nu. pappa och ekeonor är på ingång, vi ska ut och äta frukost.
sen senare idag ska jag vara med johanna :)
puss

iceice babyyyy

nja... inte riktigt. det söööög verkigen på ice idag..haft roligt nästan alla gånger jag varit där, men ikväll var det inte bra.
väääldigt mkt klagomål över sand i skorna. och vissa undvek att klaga genom att gå barfota. jag satt mest på toan och chillade på handfatet. var första och sista gången jag gick ut nykter..onödiga 50 kr som rök från kortet med andra ord.
nu sitter jag iaf hemma efter en sväng på frasses med sofia.
funderar helt seriöst på att slå på twilight igen.. haha hade kunnat se den 10 gånger om utan att tycka att den var dålig.
och robert pattinson är ju så jävla snygg. sååå bjuder på två pixxx på han innan jag hoppar i säng.
puss för det.



TWILIGHT



alltså.. har precis sett twilight med johanna. och VARFÖRVARFÖRVARFÖR har jag inte sett den förän nu?! är garanterat den bästa filmen jag någonsin sett, och då överdriver jag inte.. helt sjukt hur bra den var, finner inga ord. nu kommer jag gå och längta ihjäl mig tills andra filmen kommer på bio, ska fan se den på premiärdagen.

vi har iallafall just satt på arn - tempelriddaren. så nu hade vi tänkt se den. sen får jag se om jag orkar ta mig ut på ice eller inte, hade ju varit jävligt kul men får se om jag blir nå piggare.
puss

morrrrrn

vaknat för lite mer än 30 min sen. har sovit 10 j ävla timmar inatt. det har inte hänt på vääääldigt länge.. men när jag är i stugan kan jag slappna av och sover hur bra som helst, vet inte vad det beror på. blir så harmonisk när jag kommer hit.
nåja.. nu ska jag duscha osv, sen börja åka mot släktträffen i harads som börjar om 1,5 timme.
sen blir det stan ikv och vara med gullejohanna, feta med chips osv :) sen funderar jag på att dra på ice då hon åker hem, skulle vara kul att se all sand :)
puss

okej

har inte blivit mkt uppdatering här på bloggen på senaste nej. beror på att jag inte har haft något internet hemma på nästan två veckor och har fortfarande inget. men då har åsa varit jättesnäll och lånat ut sin minilaptop och mobila bredband till mig nu :) tack för det! comhem kommer iaf på onsdag.. får jag hoppas iaf eftersom dom lovat att komma två gånger..

sitter iaf i stugan nu. sitter uppe i mitt och elinas rum och pratar med syster. just ätit grillat ute i partytältet med elina, pappa, eleonor, farmor och farfar. skulle tro att det blir lungt ikväll, kanske spela lite plump för ovanlighetens skull. och imorgon är det släktträff i harads, kommer bli kul. sen åker jag hem mot stan på kvällen för att vara med johannnnnna som kom hem från umeå idag :) nåväl nu ska jag vara social med elina.
puss

joni...

solen har äntligen gått i mooooln!!!
tro nu inte att jag inte gillar solen, det gör jag, men är FÖR varmt, och inte så jävla kul att stå innanför väggar och glas och kika ut genom rutan på solen från 09:00-17:00. därför är det brabrabra att det kom lite moln och ska bli svalare i veckan, tack för det. gått bra idag på jobbet. följde med mamma och hämtade syster på farmen efter fem, hon hade jobbat första dagen där idag och var arrrrrrrg i bilen på vägen hem. meen ska börja pallra mig hemåt nu. fortfarande inget internet hemma nej, men imorgon kommer fittcomhem mellan tio-tolv och fixar det, inte en dag försent för det nej.
puss

RSS 2.0