robban g

robert & martin sjunger no woman no cry;



fredde granberg sjunger rara söta anna;


freestreet

 

http://www.freestreet.se/?r=3448

en gratis sida där du samlar poäng och vinner presentkort från bla. nelly, kicks, åhléns, jc, h & m m.m.

HA!



NU ÄR DEN BESTÄLLD!!!!!!!!

pistvakt osv



igår var jag ju då som sagt på pistvakt :)
var bara jag och systeryster som skulle dit först, men då ringde pappa & sa att han hade fixat en biljett åt gabbi, så då följde hon med oss också ;) var iallafall hur bra som helst, var absolut värt pengarna! och lennie norman var kul också :)!
filmade faktiskt lite grann så bjuder på någon film. nåja, sen följde gabbi och elina med hem till mig. och då fick jag för mig att jag skulle ut på ice, så drog på mig nå kläder och sprang sen ner mot ice, men väl utanför möttes jag av en 30 meters kö.. var då så smart att jag kollade på klockan och såg att den var 20 över 1, insåg då att man ställer fram klockan en timme klockan två, så var bara 30 min kvar innan det stängde, så gick helt enkelt hem igen.

lennie norman:



pistvakt:



såå idag då.. jag och elina gick till coop kring elva tiden och inhandlade varsin dricka, sen gick vi vidare till opalen och åt en macka till frukost. sen bestämde vi oss för att gå till mamma, där fick vi fotbad och fotmassage + ryggmassage ;) niiiiiiiiice.. sen såg vi det okända och pratade lite och sen gick jag och elina hem till mig en snabbis, och sen hem till gabbi där vi var bjuden på middag och tårta eftersom hon fyllde år :) sen gick jag och elina till mormor på romeo kring halv nio och sa hejdå till henne eftersom hon ska vara i ammarnäs i sex jävla veckor.. ajja, sen gick vi hem och såg lite wipeout och sanningen ögonblick! och nu ska jag titta in i matteboken innan jag ska sova.
puss

lite bilder från idag:               BTW NOTERA MITT HÅR, DET ÄR ORANGE, OCH INTE SÅ LITE HELLER!!!!!!

jobb & fotboll



började jobba klockan tio idag.
gick faktiskt rätt bra :) börjar känna mig lite varm i kläderna nu, så känns bra.
slutade iallafall jobba klockan två, sprang hem och tog på mig en tjockare tröja och gick till mormor.
sen promenerade vi till boden arenan för att se olas match.
blev vinst för dom med 2-0, var en jävligt bra match :)
haha sen finns det ju då också en gubbe som sitter och skriker hela matcherna, och han kallar ola för älgen, och den roligaste kommentaren han sa under hela matchen var:
"älgen är bäst, var rädd om älgarna"
hahaha höll på att dö av skratt.
nåväl, nu är jag iallafall hemma med elina, vi ska äta middag, sen ska jag städa lite och efter det ska vi på pistvakt :)
kommer bli en kul kväll!
puss

tänkte visa min misslyckade blekning av en slinga i håret också:

jobb

började 8:20 idag, hade lite matte och sen IOS till klockan tolv.
skön skoldag med andra ord, ett plus på det.
har iallafall jobbat lite över två timmar idag, gick väl rätt bra.. ska in och jobba imorgon också så jag är helt förberedd inför lördagen då jag jobbar hela dagen. nice med lite extra klirr i kassan, behövs kan jag lova.
när jag hade jobbat gick iaf jag och elina hem till mormor och åt lax & pressad potatis tillsammans med henne och morbror ola, var trevligt så länge det varade :)
sen gick vi till romeo en sväng och var social med dennis, sen gick vi till coop och handlade lite.
har blekt elinas hår ikväll, och eftersom det blev lite färg över så drog jag till med en slinga i mitt eget hår.
nu ska vi se dokumentären om josef fritzl.
puss

usch..

vad jag är trött & mår illa..
svea har släppt lös som vanligt inatt också och sprungit fram och tillbaka genom hela lägenheten, så var lite svårt att somna inatt också.. men till slut gick det iallafall.
nu tänkte jag strax börja bege mig mot skolan, har matte och IOS sen slutar jag klockan tolv, nice.
sen ska jag in och jobba en timme eller två på smycka efter det också.
nåja nu ska jag gå.
puss

här med säger jag bort mig från vintern

från och med nu tänker jag gå runt och tro att det är sommar, är så less på vintern just nu.. hoppar av glädje så fort solen tittar fram har jag märkt, så skulle inte sitta helt fel om all snö försvann nu. så, eftersom jag har sån här sommarkänsla så börjar jag väl med att bjuda på lite sommar bilder så att ni också förstår att nu ska vintern bort.



så okej nu vet alla hur mkt jag vill ha sommar.

idag hade jag först IOS från 8:20-9:30 ca. sen gick jag med johanna mot stan, vi skiljdes åt utanför smycka eftersom jag skulle in och jobba från 10:00-12:00. var typ inte en jävel som kom in idag, alla gick bara över till synoptik sidan så stod bara och hängde och rättade till lite smycken osv i skåparna, också försökte jag lära mig att slå in paket, men det går verkligen inte? blir så jävla fult. aja, när jag försökt slå in typ 10 paket gav jag upp och kollade på klockan och sa hejdå. sen gick jag hem och gjorde lite lunch och såg vänner. efter ett tag kom johanna också, vi surrade lite och såg vänner osv, sen gick vi tillbaka till skolan. vi hade BKF och lyssnade på redovisningar osv, sen fick vi sluta en timme tidigare, SKÖNT.

såå ikväll har jag int gjort mkt. åt middag hos mamma halv sex, kyckling, ris & currysås :)! sen skulle jag bara lägga mig på soffan en stund för att jag var så mätt, men då somnade jag ju såklart. och sov i två timmar!!! inte bra, kommer inte kunna somna ikväll tack vare det. gick iallafall hem direkt jag vaknade, och nu tänkte jag faktiskt bada under tiden jag inväntar big brother på tv400.
puss

dagen

hade ju då som sagt klädsim på idrotten idag, och så vältränad som jag är så kan ni ju tänka er hur det gick..
vi fick iallafall ha fritt bad i ca tjugo minuter, så då gick jag, linnea & jessica och satte oss i bubbelpoolen en stund.
sen gick vi mot stan, jag gick hem och bytte om och gick sen in på smycka mellan halv tre-tre tiden. jobbade till ca halv fem, sen gick jag på coop och handlade lite mat, sen hem en sväng och hämta tvätt också gick jag till mamma och åt middag. sen såg vi på familjen annorlunda och sen gick jag hem och såg nya one tree hill avsnittet och sen såg jag andra avenyn. ska faktiskt för en gångs skull lägga mig NU? och göra ett försök till att sova, tvivlar ju på att det kommer gå bra, men kan ju alltid försöka. så med andra ord, godnatt!
puss

dom här

dom här killarna är så jävla härliga :)



jobb på smycka nu i 1-2 timmar, sen middag hos mamma.
puss

helgen



jag har haft en helt underbar helg! var så skönt att få komma bort, även om det bara var till svartlå och bara två nätter, så var det guld värt. och ett extra stort plus till vädret vi har haft i helgen, världens bästa skoter väder :)!

lördag: klev upp klockan åtta och snörde ihop lite grejer jag skulle ha med mig till svartlå, sen for jag & pappa till statoil och köpte en korv till frukost och tankade dunkarna med bensin till skotrarna, sen for vi till svartlå strax efter klockan nio. där tog vi på oss skoterkläderna och for upp till skoterstugan där det var massa folk eftersom det var såkallade vedhuggar dagen i svartlå. när vi varit där i någon timme for jag, pappa, eleonor, cissi, lucaz, pauline, benke, pa, karin, markus & erik till pa & karins stuga. där grillade vi och hade det allmänt trevligt. vi for hem kring fyra-halv fem tiden. gjorde inte allt för mkt på kvällen, var rätt slut efter skotersvängen så såg tv och satt och pratade med pappa & eleonor. sen när dom hade lagt sig kom erik, markus & jesper förbi utanför mig så gick jag ut med dom ett tag, sen gick jag in & såg american pie 2 och sen sov jag.

söndag: först väckte lucaz mig klockan sju, sen somnade jag om en halvtimme och vaknade av att pappa, eleonor, lucaz, cissi & pauline satt i sängen och sa att jag skulle vakna. så klev upp och åt frukost osv, sen somnade jag en halvtimme på soffan och sen tog vi skotrarna och for över och hälsade på farmor och farfar i österby. sen for vi till lars & anita och satt och grillade utanför dom. när vi varit där i 1-2 timmar for vi till pa & karins stuga, men dom var inte där så då for vi hem till dom istället och fikade och sen körde vi hem. när vi kom hem åt vi fläskfilé i pepparsås och potatisklyftor med sallad :) sen kom gabbi och elina hem också. sen resten av kvällen såg vi wipe out och beck - i guds namn. sen gick alla och la sig så jag gabbi & elina såg på hemsökta hus och sen gick även vi och la oss.

idag: pappa väckte mig klockan sex så packade ihop mina grejer och sen for vi mot stan. for först och lämnade av barnen på dagis och skola och sen skjutsade pappa hem mig. sen när jag kom till skolan hade vi friluftsdag med klassen. var nere vid sjön som ligger nedanför skolan, där grillade vi hamburgare och pimplade till att börja med. sen avrundade vi dagen med två lekar. sen gick jag hem också kom elin, winroth & erik hit. vi har planerat lite för ammarnäs och gjort en inköpslista på all maten vi ska ha med oss, skönt att det är gjort iallafall. sen när dom for åt jag middag och sen har jag inte gjort så mycket mer. nu ser jag iaf big brother, så när det slutar ska jag sova så jag orkar med klädsimmet på idrotten imorgon.
puss

torsdag & fredag

igår var jag på skolan först, sen när jag slutade klockan tolv följde johanna med mig hem så busade vi lite med svea och såg nya one tree hill avsnittet :) sen for hon hem och jag gjorde lite grejer på stan. sen gick jag hem en sväng så kom elina också, hjälpte henne att söka sommarjobb osv. sen kom pappa och hämtade oss så for vi först och hämtade gabbi och sen hämtade vi cissi & lucaz på skolan innan vi for till svartlå där det var kalas för pauline :)!
lilltjejen har blivit stor tjej nu, fyra år gammal blev hon :) var iallafall trevligt osv, sen for jag hem med farmor kring sju, gjorde inte allt för mkt, sen såg jag big brother och sov. bilder från igår:



idag var jag ju då också på skolan, fick veta att jag har tre prov till veckan, två matteprov och ett prov i IOS, + att vi fick en bok med världens minsta text som vi ska läsa också, kul..
nåja, efter skolan följde madde och hanna med hem till mig en sväng och hämtade ett spel dom skulle ha till ikväll på maries fest. sen när dom gick så gick jag till smycka och jobbade i ca 1,5 timme, sen gick jag hem snabbt och sen till romeo och satt och pratade lite med dennis, macke & kim. sen gick jag hem också kom pappa, vi satt och pratade lite också kom elin en sväng. sen när pappa hade duschat gick vi och käkade på romeo, blev entreco för mig, var gott :)!
sen kom laxen, macke & dennis dit en sväng och drack en öl. sen gick jag och pappa hem till mig och såg pineapple express och sen la han sig och sov, och jag har precis sett klart big brother avsnitten som gick på tv400 ikväll.
så, nu tänkte jag med andra ord också göra ett försök till att sova. ska upp tidigt imorgon, måste vara i svartlå mellan nio-halv tio för vi ska ut och köra skoter hela dagen. bilder från idag:



gnatt, puss!

nämen

klockan är tio över sju och jag är vaken?
nog för att jag är extremt trött och känner mig som en zoombie, men är iaf vaken!
somnade "tidigt" inatt, nämligen mellan två och halv tre. sen hade jag ställt klockan på tio i sju, så taaada!
lika bra att jag är vaken nu när jag vänt på dygnet så mkt då jag varit vaken till typ halv fem varje natt,
och idag ska jag på skolan hade jag tänkt.
så nu ska jag se vad jag kan ha för kläder på mig idag, sen ska jag försöka äta något, får se hur det går, har inte haft matlust på någon vecka nu.
puss

nu...

nu kära vänner ska jag göra ett försök till att somna "tidigt" ikväll.
ska lägga mig i sängen nu och se klart avsnittet av big brother på tv400 och hoppas på att jag somnar under avsnittets gång. om inte, så blir det nog ett längre & intressantare inlägg här under natten.
puss

svea

alltså såhär blir svea om kvällarna när hon legat och sovit hela dagarna då jag varit borta:



helt galen..

känner mig väldigt trött ikväll faktiskt för ovanlighetens skull? så, ska lägga mig i sängen och se mr beans semester som går på canal + first nu.
puss

joo..

somnade tillslut mellan klockan tre-halv fyra.. IGEN.
alltså jag funderar starkt på att gå till läkare och få sömntabletter utskrivet, för kan inte hålla på såhär längre.
nåja, en snabbdusch och fix nu.
puss

ka-chiiing

så fort jag har pengar kommer det här beställas omgående;

    zooyork huvtröja

    dc huvtröja

   dc tshirt

   nikita jeans

    nikita huvtröja

    nitro jacka

    we jacka

     we jacka

     we jacka

    we tshirt

tror aldrig jag varit så förälskad i kläder som vad jag är i dom här, kommer ju dock inte ha råd att beställa allt inom en snar framtid, men jag lovar att så fort jag får pengar över kommer jag börja beställa plagg efter plagg, för jag MÅSTE ha alla dom har kläderna. ¨

såå som ni ser så är jag fortfarande klarvaken. men ska dock göra ett till sömnförsök nu, får hoppas på att det går bättre den här gången.


nattsudd..

alltså kan jag få sova? det här är ju helt otroligt..
fattar inte att jag sitter vaken nu när jag somade kring fyra-kvart över fyra inatt..
la mig i sängen jätte tidigt, när andra avenyn var på tv, men efter det låg jag och vred och vände på mig i typ 30-60 minuter, sen gav jag upp.. det här går inte längre...

how come

här är trailern på i taket lyser stjärnorna, rekomenderar filmen starkt.



heartless

var ju då som sagt in på smycka och jobbade i ca 1,5 timme idag. börjar få tjing på kassan nu, tog betalt av tre kunder och mamma gjorde en lathund åt mig som jag har gömt lite diskret under kassan. så bara jag lär mig kassan så är allt som en dans på rosor sen, inte. är hur mkt som helst som jag måste lära mig innan jag börjar jobba där 28e mars.. är så nervös och blir jätte stressad då jag står i kassan och ska ta betalt av en kund, är så rädd att göra fel.

nåja, nog om det. sen kom mormor in på smycka, så bestämde mig för att jag "lärt mig" färdigt för dagen och följde med henne på coop där jag handlade lite. sen gick jag in till dennis på romeo och sa hej och surrade lite. sen gick jag hem och åt lasagne. och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra fram tills andra avenyn börjar. håller på att somna sittandes för att jag är så trött efter mitt nattsuddande. men måste försöka hålla mig vaken tills andra avenyn slutar kvart i tio iaf.
puss

oth



shit vad jag längtar tills det här avsnittet kommer ut, men det kommer ju inte vara så kul att titta på när man ser den här trailern..

trött..

usch vad död jag var imorse när jag skulle kliva upp..
kommer somna direkt efter andra avenyn ikväll känner jag.
nåja ska till smycka efter två tiden och försöka lära mig kassan och försöka komma ihåg till vilket skåp alla nycklar leder osv, börjar ju faktiskt jobba inte nu på lördag men nästa så nu är det nog dags att jag lär mig hur allt funkar.
ska äta något nu,
puss

åh..

guud, varför kan jag inte sova om nätterna längre?
kommer bli en tuff dag imorgon, klockan är 03:25 och jag sitter här pigg & vaken.
gjorde ett första försök till att sova halv två men gav upp tjugo över två.
mitt andra försök till att sova tänkte jag göra nu, får hoppas på att det går bättre.
vet faktiskt inte hur jag ska göra för att få den sömn jag behöver längre, har haft sömnproblem under jag vet inte hur lång tid, men nu börjar det gå överstyr då jag är vaken när klockan är halv fyra.
pussnatt

!!


i taket lyser stjärnorna

var då som sagt och såg i taket lyser stjärnorna med elina & gabbi.
och den var verkligen jätte bra, men samtidigt väldigt hemsk. fick riktigt hålla mig för att inte börja gråta under filmen.
nu är vi iallafall hemma hos mig, så ska vara lite social med dom nu.
puss

slightly stoopid



slightly stoopid tycker jag är så jävla bra.
väcker gamla fina minnen när jag lyssnar på deras låt wiseman;



tycker att dagen idag har gått fruktansvärt segt.. känns som att jag inte gjort någonting alls idag.
men, ikväll blir det mest troligt bio med syster yster, då har jag iallafall något att se fram emot idag.
vi ska se i taket lyser stjärnorna, har hört att den filmen ska vara jävligt bra & gripande.
vet att min syster har läst boken och säger att den var väldigt bra, så ska bli spännande att se om filmen är lika bra.
puss

joo

sitter och funderar vad man skulle kunna äta till lunch, är rätt sugen på pastasallad eller lasagne, så skulle tro att det blir nått utav det.  somnade sjukt sent igår, såg ett jätte hemskt youtube klipp på ninas blogg om en skolmassaker i USA 2001 som jag började må jätte dåligt av så hade jätte svårt att somna. kolla klippet här; http://vanillaheat.blogg.se

nåja, nu ska jag väl återgå till vardagen.
puss

musiken som strömmar ut ur mina högtalare idag;

woh

den här lilla tjejen kan sjunga :)



hade förövrigt fruktansvärt kul igårkväll :)
var först hem till dennis och åt smörgåstårta och grattade honom, sen for vi hem till mig.
det var jag, laxen, kim, dennis & putte. jag, dennis & putte gjorde fläskfilé och kroketter med beasås, gott :)!
efter många om och men uteslöt vi festen hos pontus och gick istället hem till fanny före vi skulle på ice.
väl där inne blev jag, sofia & fanny bjudna på champagne och grejer av några killar, niiice.
kvällen avslutades då ice stängde klockan tre för min del.

sen idag har jag umgåtts med putte, dennis & anna.
vi har sett click & beck och surrat osv.
nu börjar klockan bli mycket och jag är inte ens trött, men ska ändå göra ett försök till att få några timmars sömn, så nu blir det vänner och sängen.
puss

skaburbian collective


*

jaaa, mitt internet hemma funkar som sagt inte såå har inte blivit att jag har skrivit här på ett tag.
igår var jag iaf med macke, putte & dennis, elin kom förbi en sväng också. sen när dennis for hem såg vi på andra sidan häcken, sen for dom hem och jag sov.

idag tog jag och elin 20 i 11 bussen till svartlå, åt lite frukost osv sen drog vi på oss skoterkläderna och for över till stugan för att hämta skotrarna, men efter över en timmes slitande i skotrarna gav vi upp och for hem.. inte så kul att inte göra nå när det är perfekt skoterväder men men..

förövrigt så har jag fått ett extra jobb på smycka, kommer få jobba två lördagar i månaden och sen sju veckor i sommar och fortsätta sen till hösten, känns bra :)

nä, ska återgå till vänner nu.
puss

jaaa



har inte skrivit på typ en vecka, nämen två-tre dagar iaf?
meeen praktiken i fredags var jobbig som fan, ville inte säga hejdå till alla söta kids.
sen i fredags sov pappa & eleonor hos mig för dom var på 30-års fest i sävast.
igår hade jag förfest hos mig, sen for vi på farmen, det var niiice
sitter hemma hos mormor nu, mitt internet är nere? pratade med pappa i tlfn och han sa att han trodde att vi skulle vara tvungen att beställa nytt pga nånting? aja, så är iaf utan nu då en tid framöver, det suger.
puss

RSS 2.0