rooouuuuseeeviiiieek

jahaaa, så var man här i lilla byn rosvik :)
i torsdags for jag & martin med 10 över 12 bussen till luleeeaa, mötte upp morfar, maria, elina, mattias & markus, sen började vi gå runt i affärer och leta plagg, men hittade bara ett ända jävla plaggggg, på nya diva, mkt paljetter och glitter var det, passar nog bra till nyår skulle jag tro.

sen efter luleå for vi mot storheden, jag och elina gick på byoung och blend, hittade mig en kort klänning och en tubtopp, satt fint.. sen fortsatte vi hem mot rosvik och käkade tacos och lirade lite guitar hero, sen var det sängdags.

igår for vi in till piteå, och där slank pengarna ur handen på mig, hittade myyyyyyycket saker i piteå, ett par lee jeans för 400, sen 5 plagg på cubus för typ 75 kr per plagg, och en jeans kjol på vero moda, sen for vi iaf till trundön (morfars stuga) och gjorde pizzzzza, yummie, sen såg vi lite ronny & ragge för skojjs skull, vilket händer varje gång vi anländer till rosvik, dom är för bra! sen for vi hemmåt mot rosvik igen kring halv 9, och var hemma lagom till då sjätte sinnet började, så vi såg den och sen satt vi och surrade lite, beslöt oss sedan för att slå på bert, såg några avsnitt sen var det sängdags.

och idag har jag bara hunnit äta frukost och göra mig iordning liiiite, och sen suttit här, ska strax käka go lunch, sen får vi se vad jag får ut av den här dagen, blir iaf hemfärd till lilla boden imorgon, sen under veckan ska jag sitta barnvakt åt pauline några dagar, (stackarn, enda ungen på dagis..) sen vet jag inte mkt mer, ser då framemot nyår nå jävulskt, ska bli kul!

nu ska jag dra mig neråt.
puss!


så var julen över?

julen har gått fort fort, känns inte som att det var julafton i måndags faktiskt.

nåja, vi var iaf först hemma hos mormor på förmiddagen, kom dit kring 11.. jag, micke, elina & ola sprang över på åhléns snabbt och fixade dom sista julklapparna, sen tillbaka till mormor och åt gröt, sen öppnade vi julklappar.
sen satt vi och surrade och fikade lite, lagomt till kalle anka började vandrade jag & ola över hem till pappa, såg på det och sen började folket rulla in genom dörren, så vi åt lite julmat och sen slappade vi, eleonore, moa & linus kom hit efter sju tiden någon gång, och strax efter det hade vi presentöppning, fick massa bra grejer faktiskt :) dom där 2500 kr var ett STORT plus i kanten, behövdes verkligen, och likaså med datastolen. sen lite senare frammåt kvällen spelade jag, moa, linus, pappa, eleonore & elina alias, var kul, sen for moa och linus hem och sov.

igår for vi till stefan i harads kring kvart i fyra, käkade julbord där, och sen öppnade vi julklappar, sen fikade vi och ett tag efter det skjutsade mamma mig hem till eleonore i bodforsen där det var lite folk, vart en trevlig kväll igår.

sen idag har jag varit på stan med linko och försökt hitta kläder, men gick inget vidare, allt jag fick med mig hem var en ögonbryns noppare, en ögonfrans böjare, ny foundation och fransk manikyr, men det funkade det med, sen gick vi och åt en macka på opalen och efter det hem till mig, och nu har hon farit för ett tag sen.

tänkte göra lite fransk manikyr strax, sen slänga mig i sängen och se tv, blir att fara och shoppa i luleå imorgon, sen far jag till morfar i rosvik och blir där till söndag? eller något liknande.

sen på nyår blir det mysmiddag och shit hemma hos elin med folk, mums, längtar!

puss!




lite julfirande

hann inte med att skriva någon rad igår, fråga mig inte varför..

nå ialla fall så sov lucas, cissi, pauline & eleonore här natten mellan fredag och lördag, så, blev väckt klockan sex av pauline, men lyckades somna om men lucas kom hela tiden och skrek "josefine, josefine, JOSEFINE" i mitt öra och frågade om olika saker som jag inte kommer ihåg eftersom jag var så mycket i sömnen, när klockan var tio i tio och lucas kom och skrek mitt namn ännu en gång gick det inte att somna om längre, så hasade mig upp från sängen och gick och åt frukost..

sen kring 4 for vi till samuel & noel (mina kusiner) och grattade dom inklusive min morbror micke & ida!
efter det for jag hem, macke kom förbi och vi såg först grinchen på tv, sen idol önskar god jul & slutligen elf!
sen for han hem och sov och jag gjorde detsamma!

klev upp efter tio imorse och började göra mig iordning, sen gled vi iväg mot eleonore, där vi skulle fira lilla julafton idag eftersom hon inte har sina kids på julafton, var lite små myyyyzzzz. och nu har jag kommit hem för en stund sen.

ska sova hos mamma ikväll, eller det var tänkt så iaf, men vet inte hur det blir, för har fått reda på att moa (eleonores syster) & hennes pojkvän linus ska komma hit och ha uppesittar kväll ikväll, och det vill jag inte missa, är inte alltid moa är i staden! så ska iaf vara här en stund ikväll hade jag tänkt, sen får jag se om jag går över till mamma och sover där, kanske blir enklast så.

nåväl, nu kommer elina strax hem och då ska vi få öppna dom 2 stora julklapparna vi fått av farmor & farfar!

förövrigt så blir det julfriande hemma hos mormor på förmiddagen imorgon med släkten på mammas sida, sen går jag, mormor, elina & ola hem till pappa och firar med släkten på pappas sida, sen på kvällen ska vi bege oss mot harads, för dom ska tydligen på jul-otta? klockan 12 imorrnkväll, men tror nog jag står över, så är nog med syd medans dom är där och gör vad dom nu ska göra!

puss!





inte så mycket till lov för min del..

jaa, iår får jag ett VÄLDIGT trevligt jullov upptäckte jag idag...
de saker jag måste göra under lovet är, referat till svenskan, plugga till omproven som är i omvårdnas och medicinisk grundkurs direkt efter lovet, fixa socialations processen och arbetslivs grejen till svennes lektion, plugga till det feta engelskaprovet som är nångång i januari, skriva om engelskaboken jag läst, & slutligen fixa matdagboken till idrotten!

verkligen mkt till lov, överflöd av plugg, måste ta hem typ 4 böcker, himla roligt jullov detta kommer att bli, och värre lär det ju bli nästa år, snälla ta bort mig från omvårdnasprogrammet, så jävla fel val av mig! allt jag gör är att plugga, plugga, plugga..

nåja om vi bortser från plugget så tänkte jag skriva lite om min dag.

började då 8:20, hade matte, sen såg vi klart engelska filmen, sen hämtade pappa upp mig utanför skolan så for vi och lunchade på kina, sen skjutsade han tillbaka mig och vi hade ord-tävling på medicinisk grundkurs lektionen eller vad man nu ska kalla det, sen slutade vi kl ett.

gick då mot stan med erika & rosita, köpte en julklapp till elina, sen träffade vi elin en sväng så stod och pratade med henne, sen köpte erika också nån julklapp, och sen gick jag till ungdomsmottagningen strax före klockan 2, sen hem och pratade lite med macke som fortfarande var kvar hos mig (han & dennis sov här inatt..), sen drog jag en liten powernap efter det, sen kom pappa & elina hem strax efter fyra och vi masade iväg mot bilen och fortsatte bilfärden till svartlå, pappas farmor elsa fyllde nämligen år idag, så vi åt lite tårta och fikade osv, sen for vi hem igen!

satt vid datorn en stund, sen fick jag ett sms av david, så gick ut på parkeringen och pratade lite med han en stund, sen upp igen också kom macke och dennis hit, sen gick jag och dennis ner på stan och jag fixade en julklapp till mormor, sen köpte jag chips och dricka, och nu ser vi eurotrip.

imorgon börjar jag vanlig tid, vi ska fika tillsammans i klassrummet en timma, sen kyrkan halv tio och efter det har vi jullov, så ska på stan med pappa efter kyrkan och hjälpa han med julklapp till eleonore, sen hem och vara lite social med farmor & farfar som kommit hit, sen ska vi nog hem till eleonore och träffa kidsen skulle jag tro!

ja det var allt för mig,
puss!


jaha, då var det snart jul då

jo, nu är det två skoldagar kvar, sen en helg och sen är det julafton!
har nån liten julklapp kvar att köpa kom jag på idag, men det fixar jag nog imorgon eller på fredag!

ja så hur har min skoldag sett ut idag då, såg först en julfilm på engelskan på morgonen, sen hade vi matte & sen fick vi gå och se en julshow, den var bra! skulle tydligen visas ikväll kl 19 också, fast då skulle det vara andra låtar..
sen hade vi hål till kl 2, så jag gick mot stan med dennis och dom, kikade in på åhléns en sväng, sen hem till mig.
sen kom rosita hit också en sväng, men nu har hon gått till sin mami!

vi såg en stund på "säg att du älskar mig", faktiskt ganska sjuk & hemsk film, fast samtidigt bra på nå vänster, går inte riktigt att förklara. nåväl, vi skulle bara se någon show som op05 hade fixat åt oss kl 2 så jag och rosita orkade inte gå tillbaka, så vi chillade här istl.

nu ska jag strax städa upp mitt rum (som redan blivit stökigt igen..), sen ska jag fixa klart lite uppgifter vi har till imorgon, sen så ska jag kila över till mamma och äta middag där, ola (mammas ola, inte morbror) kommer hem från australien idag, så hon skulle fixa något gott!

pappa har sin sista arbetsdag imorgon, önskar att det var min sista idag, men det är smällar man får ta... och macke fick då jullov i måndags, men men, vad är en bal på slottet...

hejhopp!
puss

closed off from love

ännu en lång skoldag över..

börjar kl 11 imorse = skönt!!!! hade matte till tjugo i tolv, sen skrev vi en snabb utvärdering tjugo över tolv med svenne, sen hade vi rast fram till tjugofem över två då engelskan började, också hade vi lite samtal med svenne där emellan om betyg osv, sen slutade vi engelskan kring tre tiden.

får inte min "korta" sovmorgon på fredag, ska samlas tjugo över åtta i klassrummet och fika osv, sen iväg till kyrkan och efter det är det jullov! imorgon skulle vi tydligen så på något i aulan, nån julshow eller liknanade.

var förövrigt sofias sista dag i våran klass idag, efter jul börjar hon omvårdnas i älvsbyn istället så hon slipper pendla, lycka till!

känner mig inte så happy idag faktiskt, är mest bara depp, och inte blir det bättre av att lyssna på depp-musik, men varför är det alltid så?! om man är deppig lyssnar man bara på depp-musik? det hör som ihop på nå vänster.

jaja iaf så ska jag fixa lite uppgifter som ska in på torsdag strax, sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, äta lite middag och glo tv? som vanligt då! mitt liv är inte så intressant om jag ska vara helt ärlig, iaf inte vardagarna, samma sak varje sak varje dag, skolan, hem och plugga, få i mig lite käk, glo tv, sova?

tack och lov för att det finns så många lov under skoltiden, dom är verkligen behövda! men hade varit skönt om man bara behövde gå två år i gymnasiet som det var på den gamla goda tiden, hade varit mktmktmkt bättre!

this is for you, this is for me, this is for love we left in history, don´t blame it on you, don´t blame it on me, blame it on the trip we got to guaranteeeeeeee

allt för mig i guess!
puss


crazy

vaknade kl 6 imorse av mig själv?!
kan bero på att jag slocknade kl 9 igårkväll, skulle tro att det är pga det.. nåja, så jag donade på lite slött imorse, gjorde iordning allt inför skoldagen och var lite extra snäll och gav elina frukost på sängen!

sen gick vi kring 8a imorse, fast hon gick hem till martin och jag till skolan, var ändå kul att vara tillbaka där nu när det är så kort tid kvar av den här terminen. vi har inte gjort allt för mkt, dagen har gått rätt fort, på idrotten hade vi jul lekar, haha det var kul faktiskt! den traditionen håller då definitivt på att dö ut, var 2 enstaka personer från min klass som fortfarande dansade runt granen på julafton!

sen efter idrotten hade vi bara engelskan kvar då vi skulle lyssna på några låtar och skriva dit vissa ord som var borttagna från texterna till låtarna, var rätt kul faktiskt.

sen gick jag hem till mamma, där jag förövrigt sitter just nu, och åt lite lasagne och kikade till elina som nu blivit magsjuk (antar att det är jag som smittat henne från förra veckan...) hoppas bara på att hon är frisk till julafton, annars blir det ingen god julmat för hennes del, och det är ju alltid synd.

nåväl, ska strax kila iväg till mammas jobb och prova ett par skor hon hittat åt mig, hoppas på att dom är fina så jag slipper dåsa omkring i mina slitna skor.

och fick en god nyhet på skolan idag, har sovmorgon ända till kl 11 imorgon, fyfan vad skönt!!! sen har vi typ 3 lektioner och sen slutar vi! skön tisdag att se framemot.. sen på onsdag skulle vi se någon konsert eller liknande i aulan kl 9, sen har vi väl vanliga lektioner antar jag, sen är det bara tors & fred kvar, på fredag börjar vi 5 över 10 och tror inte att vi ska göra så speciellt mkt på skolan då heller, så har en kort och bra skolvecka att se framemot :)!
om man bortser från uppgifterna jag fått i mitt fack från förra veckan då jag var sjuk, har halkat efter litegrann...

fick höra en annan grej idag som gjorde mig lite upprörd, vet inte vad man ska tro, men det är då inte likt dig iaf måste jag säga....

meeeen, nu ska jag höra lite hur elina mår och sen bege mig till smycka och prova skorna!

puss!

this is for love we left in history

okej, som ni märker så har jag vääääldigt lite att göra...
är tredje gången jag skriver i bloggen idag, måste sluta skriva direkt jag vaknar, blir bättre om jag skriver på kvällen och sammanfattar dagen på det sättet istl.. nåväl, var iaf på storheden med mamma idag och kikade på skor, sen köpte jag en juklapp till papi, så nu är alla julklappar inhandlade, känns skönt och bra :)

sen på vägen hem for jag och mamma förbi sävast och stannade till hemma hos pekka & evelina, var ett tag sen man träffade dom så det var trevligt! sen släppte hon av mig här hemma, och nu har jag precis duschat, ska prata med elina lite och se en film med henne nu!

mysigast väntan:
julafton & nyår
mysigast ställe:
stugan
mysigast i örat:
alicia keys - no one
mysigast för ögat:
kläder & ísblåa ögon
mysigast för munnen:
kyssar
mysigast i rummet:
tända ljus & mysfilmer på tv
mysigast:
jul & att ha någon att mysa med
fem saker som går bort:
plugg
magsjukan jag haft i veckan
slask och glashalt
praktiken efter jul
dåligt med pengar



som saaagt, sjukt lite att göra, så nu ska jag bege mig mot min sköna säng och glo film med sis!
puss så länge!

i just want you close

en kort liten sammanfattning av igårkväll då..

macke kom hit, vi spelade tp med pappa & eleonore, satt sedan och snackade med dom i köket lite, sen ut en sväng och sa hej till liv & mikis, sen hem till mig efter att macke köpt käk på frasses, han käkade och vi slöade lite, sen for vi ut och åkte med roy en sväng, och sen for jag hem typ.. surrade en stund med elina som då satt vid min dator.. var iaf hemma kring halv 3-3, så kom liv & mikis en stund efter det, sen for liv & jag och mikis satt och pratade om lite allt möjligt, sen la vi oss i sängen och sov!

och vi vaknade för nån timma sen, så hon har precis farit hem :/ var iaf kul att träffa henne igen :)

idag måste jag fixa lite plugg jag ligger efter i osv, sen ska jag kanske fara på skokanonen med mamii och titta på nå nya skor eftersom mina är trasiga på 4 ställen, har spring i benen för att jag legat sjuk en vecka så måste hitta på ngt mer också känner jag, men det får bli vad det blir,... blir iaf en tidig kväll för min del om jag ska orka upp imorgon, har vänt så mkt på dygnet den här veckan så..

nåja, nu ska jag se lite på tv med elina tänkte jag!

puss!

riiiiiiiiight..

kvällen började med att jag gick hem från mormor, så kom först macke sen eleonore!

så bestämde vi oss för att spela lite TP, jag, pappa, macke & eleonore.. sen efter en stund kom martin & elina, så vi satt och pratade med dom lite istl och gav upp spelandet! slutligen så kom även knutte.. så då förflyttade vi oss från mitt rum till köksbordet och satt och surrade ett bra tag!

vi försökte också få hit moa men vi misslyckades.... hon kommer iaf kvällen före julafton & sen på juldagen också, blir mys & bra!

sen fick jag ett lite oväntat samtal, var mikis som ringde!!! har inte träffat henne på år och dagar höll jag på att säga... så gick ner och sa hej till henne, liv, erika andersson, laxen, jimmy och nån mer.. sen fick jag syn på elin & jeppe så sprang över dit och hälsade på dom en sväng också!

sen gick jag hem och nu kom precis macke med käk från frasses! vi ska väl bara ta det lungt resten av kvällen/natten antar jag, sen kommer mikis lite senare och slaggar här :)

imorgon ska jag fixa lite grejer jag ligger efter med i skolan osv, sen finputsa städningen på rummet lite osv, och ja, sen har jag ingen aning om vad som händer men det löser sig..

nu ska jag vara social med macke, skriver nån rad under dagen imorgon då jag har något mer intressant att skriva..

puss!

don´t blame it on you

känns lite bättre med hälsan nu faktiskt!

var hemma från skolan igår då, vaknade kring halv elva, nån stund efter det plingade det på dörren, det var elin som kikade förbi, vi glodde på gamla repriser av skila världar?, sen käkade vi lite palt och kikade igenom gamla bilder på datorn osv, sen skjutsade pappa hem henne och jag tog en dusch och gick sedan till mormor!

käkade då tacos med mormor & ola, surrade på lite, sen for ola iväg och elina kom!
vi glodde lite tv och proppade i oss godsaker, (vilket inte var så bra för min mage pga sjukdomen hela veckan...)

också bakade vi något som jag inte kommer ihåg vad det heter, men onyttigt är bara förnamnet för vad det vi bakade var! men gott var det då iaf, och det är väl ändå huvudsaken, eller?!

sen såg vi nån film på tv, sen gick vi och la oss.

hade svårt att sova, somnade inte föräns tre och jag la mig kring halv 12-12 för att ligga och bläddra lite i cosmopolitan, hade nå jävulskt växtvärk, så kilade upp och tog en panodil och tog med mig corban till sovrummet, och somnade ett tag efter det.

imorse när jag vaknade kom samuel hit, så vi såg på film med honom, sen kom noel också!
och nu har noel somnat, samuel och elina har gått till smörblomman & mormor på åhléns en snabbis.
ska gå hem när mormor kommer och städa upp lite på rummet innan moa kommer ikväll!
så lär väl att sitta och surra med moa, pappa & eleonore ikväll, också kommer macke förbi en sväng, blir mys!

nåväl, skola på måndag iaf, sen är d bara tis, ons, tors & fre kvar sen kommer ett efterlängtat jullov, och jag ska inte göra ett skit, ska bara njuta och ta det lungt! sen blir det lilla julafton hemma hos eleonore dagen före julafton så vi hinner ge hennes kids deras julklappar innan dom far till sin pappa!

nu ska jag gå och kika lite på tv innan mormor kommer tillbaka!
puss

det går bra nu

gjorde ett tappert försök att gå till skolan igår, eftersom det var sista chansen att göra matteprovet så gick jag iaf..
gick väl bra den första lektionen osv, kände bara lite illamående, sen under lucian stannade jag kvar i klassrummet istl för annars hade jag bara börjat må mer illa där bland allt folk i en liten sal..

iaf, när vi sen hade matteprov kände jag efter max tio min hur jag började kallsvettas, fick yrsel och illamående, fick ur mig lite snabbt "shit, jag måste spy" sen sprang jag iväg till toan och ja, tack för det...

så gjorde klart matteprovet lite snabbt, sen packade jag ihop min grejer och gick hemmåt...
väldigt lyckat försök att gå till skolan...

sen när jag kom hem sov, sov, sov, sov och sov jag bara hela dagen och spydde ur mig allt jag hade i kroppen..
greeeeat, måste väl ändå vara frisk till jul?!

nåja iaf, så är då inte i skolan idag... men på måndag måste jag ju gå, har ju varit borta en hel vecka nu!

ska iaf till mormor ikväll och sova där tror jag, ska kanske vara med elin före om jag orkar och mår bättre!

nu ska jag duscha och fiixa nått varmt att dricka, sen lägga mig och se en film!

puss!

kaaaaaoooos

okej, tidigare idag var jag BLOND, PANIIIIIIIK!!!
jag går inte ihop med den hårfärgen, skulle fixa lite mer slingor bara så blev hela håret kritvitt, ooohyeeees just my luck...

så skyndade hem till pappa, drog med mig elina till coop och köpte ljusbrun hårfärg, hon snörde in det i mitt hår lite snabbt och vad blev resultatet då?! ja såklart bättre än det blonda, MEN, lite råttfärgs aktigt, har som vanligt ALLTID turen med mig, eller så inte?!

så det var ju också jävligt kul att jag lagt ut pengar på fyra förpackningar med hårfärg och det går likförbannat åt helvete med den saken, nå så fort jag får pengar ska jag antingen färga mörkare eller dra slingor i hätta, och INTE i folie den här gången så det blir samma skit som tidigare idag....

för övrigt börjar min mage och kropp må lite bättre, har fått i mig en riktig macka idag, så nu känner jag mig ändå ytterst liiiiite starkare i kroppen och själen.

eleonore är här så ska gå och vara social med henne alldelens strax, sen ska jag se vänner halv åtta, sen heroes kl nio, sen blir det att plugga in matteprovet till imorgon, känns ändå skönt att gå på skolan imorgon, har varit så tråkigt att bara sitta hemma och inte göra ett skit, fick mig en kort skolvecka iaf, vilket är lite positivt ändå, ;)

sen är det bara en ynka vecka kvar, som kommer gå jävligt fort, sen kan jag bara sova, sova, sova under jullovet, och ska nog vara med elonores kidzzz någon dag om det går för eleonore, så dom slipper vara på fritids iaf någon dag stackarna :)

menmen, nu ska jag kila vidare till vardagsrummet och slänga mig ner bredvid eleonore i våran kära utslitna soffa!

tack och hej!
puss!

nobody said it would be this hard

jaha, har precis knallat upp från madrassen, sov hos mamma inatt så har sovit på en madrass, har faktiskt sovit jävligt skönt... nåja, imorgon måste jag iaf på skolan, har matteprov då.. men det är ju som bra om jag kan börja äta något i matväg och få lite krafter först innan jag beger mig till skolan, så idag ska jag försöka trycka i mig mat....

sen ska jag fixa några mer slingor också, och sen plugga, plugga, plugga till matteprovet imorgon, ett matteprov kan jag väl iaf få G på tycker jag... iaf G-?, jaja.... nu är jag då mer förkyld än vad jag någonsin varit, haha kan knappt dra in luft genom näsan..

det är faktiskt två saker som jag stör mig ganska så mkt på just nu om jag ska vara ärlig, frågan är bara vilken av sakerna som är värst? hm...

för det första, så handlar det såklart om två helt olika personer, men båda verkar ha flippat totalt på nå vänster?

1. du är nåjävulskt dubbelmoralisk, jag menar hur kan du först godkänna en sak, sedan sätta emot med allt du bara har?! när den första saken du godkänt är 10 ggr värre?! du har inte tänkt helt klart före du tagit ditt beslut måste jag bara få tala om för dig, och det kan nog resten av omgivningen också göra, om du bara kunde spetsa öronen och lyssna för en gångs skull?! det skulle då verkligen uppskattas.... antingen är du rasist eller så ver jag då inte vad det är med dig?! men du kan ju inte vara det eftersom du samtidigt som du nekat ändå godkänt en sak? du står som mitt emellan, och är inte det dubbelmoral då vet jag då fan inte vad det är!

2. det nämde jag igår, och det har då inte gått över ännu.. jag förstår inte, visste att någon dag skulle den här dagen komma, kände det på mig, som jag sa för ungefär ett år sedan nu "du gräver din egen grav" , och jag kommer ihåg ditt raseriutbrott för den lilla ynka saken, och nu gör du något som är 10000 ggr värre?! ursäkta mig, men vad tänkte du med egentligen?! mig skullle du minsann aldrig kunna vara vän med igen fick jag höra pga ett skämt med din pojkvän, men vad fan gör inte du mot din bästa vän nu då?! jo du går och strular upp hennes kille som hon gjort slut med samma dag som du strular med han... ojojojoj, jaja jag tänker inte nämna några namn men dom flesta i boden vet ju om det här nu så... jag är bara så arg över det här och fattar ingenting, det är klart det slår hårt i mitt huvud när jag blivit behandlad på samma sätt fast det bara handlade om en ynka liten skämt grej, äntligen får du känna hur jag kände mig, fast jag inte förtjänade det...

har alla hajjat vad jag snackar om nu eller?!
om det inte är någon som håller med mig om de här två punkterna måste ni ju komma från en annan del av jordklotet...

jag är iaf less, less, less.. vi går väl förfan inte på lågstadiet nu eller gör vi det?!
ibland börjar man faktiskt undra!

menmen, nu ska jag duscha och försöka dricka och äta något, hööörs!

puss!

vad fan är det som händer?

hur jävla dum i huvudet får man vara?!?!
väx upp för helvete!!!!!!!
jag förstår mig inte på dig, har aldrig gjort, kommer aldrig att göra...

kom igen, är det såhär man behandlar sina vänner eller?! åååh, jag är så jävla förbannad att jag kokar, du förstår inte vilka konsekvenser det här kommer innebära, vad fan är det som händer med dig?!?!?!?!! vem fan är det som har gjort dig till den personen du är idag?! det är då långt ifrån den personen jag lärde känna för mkt länge sedan.......

hoppas att du är nöjd, och det sista du kunde göra var väl förfan att kaxa, du kommer inte speciellt långt med det!!!

var tvungen att skriva ut lite av min ilska här, för jag förstår mig verkligen inte på dig, det gör nog ingen annan i denna kommun heller!!!!!

tack för det!

no one

fortfarande sjuk, blir tokig... har ingen matlust och inga krafter i kroppen, allt jag gör är att sova hela dagarna...
och idag kom jag på att jag har ju matteprov på torsdag, så det kommer ju också gå väldigt bra..
tror nog inte att det blir någon skola för mig imorgon heller, iaf inte som det ser ut just nu, men på torsdag måste jag eftersom vi har matteprovet då..

gårdagen såg ut precis som den gjort idag, har bara sovit hela dagen och kikat lite smått på tv och sedan somnat om igen, måste försöka få i mig nånting..

erika kommer snart hit med min mattebok åt mig, sen senare skulle eleonore och kidzzzen kika förbi en sväng. dom far till sin pappa imorgon så tänkte få träffa dom en sista gång innan dom far dit.

i helgen ska jag bara ta det lungt och jag MÅSTE skriva klart det där referatet till svenskan som skulle ha lämnats in för några veckor sedan nu, sen är det bara en vecka kvar in jullovet!!!

måste köpa julklapp till pappa nu till veckan, frågan är bara vad man ska köpa..

nu ska jag lägga mig och sova en stund till innan erika kommer.
puss!

miss you love

äntligen har mitt internet börjat funka igen, såå..

i fredags hade vi en ynka lektion, nämligen musik, så vi började tio i två, men jag inklusive alla andra hade hört att vi började tjugo över tolv, så där stod vi beredd utanför svenskan som var inställd... nåja, efter musiken gick jag mot stan med mattias, erika & eve, sen gick jag till åhléns och åkte hem till eleonore med henne & pauline, vi åt plättar osv, sen kom pappa & elina också, och efter sju kom cissi.

vi såg idol, och sen gick vi och la oss typ, spelade lite mario cart först då men..

sen i lördags for vi till piteå till frida eleonores syster så fort vi vaknade, vi såg på rädda willy då vi kom dit och fikade lite, sen for jag, eleonore & pappa till luleå, kikade in snabbt på bilarenan, sen for vi hem mot boden igen, när jag kom hem kom macke & roy och hämtade upp mig så for vi och fixade godis, film & hårfärg, sen upp till mig och såg film, sen kom nille & jk också, så vi for och hyrde en till film, sen for vi och käkade på max efter elva tiden nångång, sen när martina slutade jobba så skjutsade dom mig & macke hem till mig, så vi såg på tv lite, sen for han hem och jag "somnade"...

vaknade dock av en fet snöboll på mitt fönster, min första tanke var "åh nej, nu är det dennis fast jag sa att jag var trött och inte orkade med nå folk.." MEN, då fick jag se ola stå där nere med en pizzakartong i ena handen som vanligt efter krogen, kastade ner nyckeln åt honom och satt och pratade lite med honom i vardagsrummet, sen gick han hem och jag la mig igen, hade rikigt längtat efter ming säng och tänkte bara på hur SKÖNT det skulle bli att få sova, men då börjar nån idiot plinga på dörren såklart, så gick dit och där stod dennis full som ett ägg och ville sova hos mig, kastade in han lite snabbt och la mig igen, hade just somnat in när det börjar plinga igen, linus & kim står då utanför min dörr och jag släpper in dom och bestämmer mig nu för att strunta i att somna om eftersom det är meningslöst, så sitter vaken med dom från nångång efter tre till halv sex då jag vart less och sa att dom fick åka hem, så somnade kring halv sju....

sen igår kom macke kring två tiden, såg ice age på trean, sen kom elin och gjorde slingor på mig, ska fixa mer idag eller på onsdag tror jag, sen for iaf elin hem, och macke for hem långt före det, och jag la mig och såg andra avenyn och sen somnade jag..

jag gör inget annat än sover, är så sliten i hela kroppen, har dåligt med krafter och tungt att andas på nätterna pga min förkylning, så det är ju också kul... vaknade då klockan halv fem imorse pga magsmärtor och tungt att andas... och det var sjätte gången jag vaknade inatt, så nejnej, ingen skola för min del, skulle aldrig orka med det när jag mår såhär, vilar upp mig idag och ser om jag kan gå imorgon, måste iaf till skolan och hämta hem matteboken så att jag kan plugga till provet på torsdag...

hade inte speciellt mycket mer att berätta än så länge, så ska lägga mig och sova nu igen och ta panodil så att smärtan går över,

pusss!


when i rush to the start

för det första så har jag inte kunnat skriva här pga mitt dåliga internet som ännu en gång har slutat fungera... men då är det ju alltid bra att jag har en mormor som har en dator!

så dags för lite uppdatering antar jag..

veckan har flytit på, proven jag haft gick väl inte som smort men det funkade iaf... borde nog få mig något litet godkänt iaf, för så pass duktig har jag då varit.

den ända nackdelen med den här veckan har väl varit folk i min närvaro som inte mått bra, har inte sovit speciellt bra pga det.. det drabbar även en själv.... men jag hoppas att det kommer gå bra för er och att allt löser sig med tiden.

sitter då just nu hemma hos mormor, kom hit kring två och tänkte pallra mig iväg till mamma kring fem snåret, morfar kommer nämligen till mamma på middag då, och det var år & dagar sen jag träffade honom höll jag på att säga, men längesen var det iaf.. sen efter det ska jag nog sitta barnvakt åt pauline & cissi eftersom pappa & eleonore ska iväg på middag, sen sover vi där. och tack gode gud för att jag får en ljuvlig sovmorgon till tjugo över tolv imorgon, det betyder mycket!!!!

Tur
Tecknen visar tendenser till viss otur - men även på en överraskande framgång.
Hälsa
Känner du dig det minsta krasslig idag ska du stanna hemma även om det innebär att du missar något roligt.
Ekonomi
Din ekonomi flyter på som vanligt och inga negativa överraskningar är att vänta under dagen.
Arbete
Trevnaden på ditt arbete är inte den bästa idag. Det verkar som om många av dina arbetskamrater har en dålig morgon.
Kärlek
En gammal kärlek kan komma att korsa din väg idag. Mötet får dig att tänka på det som varit men det är ingenting du saknar.
Relationer
Förändringar av din tillvaro tycks vara på gång. En vän övar starkt inflytande på dig.

läste då mitt personliga horoskop nyss som ni ser ovanför, och det stämde faktiskt in rätt bra på mig idag....

imorgon ska vi nog bara hänga hos eleonore, sover nog där imorgon också skulle jag tro... blir en slö helg som vanligt, billigt och bra.

har inte så mycket mer att berätta just nu, om mitt kära internet börjar funka hemma så kanske jag hinner lägga till någon mer "intressantare" rad elr liknanade. nu ska jag vara social med mormor :)
puss!

"just friends"

så hur ska jag sammanfatta den här dagen då..
höll knappt på att ta mig upp imorse, sover verkligen dåligt om nätterna, vaknat 2 ggr inatt... men iaf, då jag kom till skolan hade vi först svenska, fick se film och veta betyg i svenskan, jag hade absolut ett vg sa hon, och bara jag gör alla hemuppgifter och är på alla lektioner kan det nog bli ett mvg.
sen efter svenskan hade vi medicinisk grundkurs, sen gick jag och pratade lite med elin & rosita, och vi bestämde oss för att gå hem till mig... har varit lite kärleksintriger hit & dit, och jag säger bara såhär, när ens vänner mår dåligt så mår man ganska så dåligt själv också......

nå iaf så gick vi då hem till mig, satt och pratade ganska mkt, sen gick vi ut på stan en sväng, kollade på julklapp åt pappa men det gick inte så bra, sen sa jag & elin hejdå till rosita och gick på örjans och kikade lite... sen gick jag hem, och har pluggat medicinisk grundkurs från kl 3 till nu för en liten stund sen, har bara tagit en kort paus så ska strax fortsätta... och imorgon måste jag plugga matte hela dagen så jag iaf får G- på matteprovet istl för IG, går verkligen inte uppåt för mig i matten, har aldrig förstått mig på matte, kommer aldrig kunna göra det heller för den delen...

nå, det här med kärleken är rätt underligt tycker jag, antingen har man det jätte bra, eller jätte dåligt, det är som aldrig nått där emellan, tycker alla bara gör slut nu hela tiden? och med dom orden menar jag att jag tänker fortsätta leva singel livet, då slipper man alla problem och kan leva livet precis som vanligt.

nu är det bara 3 helger kvar till julafton, skönt.

nu måste jag fortsätta med mitt pluggande innan jag ska ta nästa paus.
hej



this is for love we left in history

nu börjar det äntligen likna något med julklapps inhandlingen, har köpt julklappar till eleonore, cissi, lucas, pauline, elin, elina, mamma, farmor.. har bara kvar att köpa till farfar, pappa & ola, resten till mormor, micke, samuel & noel osvosv fixar mami.

var ut en sväng på skyltsöndagen idag då först med marcus pettersson & dennis, sen for dom hem och jag kilade upp och lastade av lite julklappar, sen kom elin & jeppe hit en sväng, och sen gick vi ut på stan igen och inhandlade fler julklappar, och nu kom jag just hem.

när jag och elin gick och surrade påväg förbi smycka fick jag syn på emma där inne, var så länge sen jag såg dig, kul att du är och hälsar på! så blir att gå över till mamma ikväll och sitta och surra med emma & lena  efter att jag varit på julbord :) blir en bra kväll, sen så finns det ju andra ointressanta saker som måste göras ikväll också, tre prov tis, ons & tors, så måste läsa på till dom tills allt klickar, hoppas det fastnar den här gången, är nämligen inte så bra på att få in saker i huvudet som jag läser på, kan säga att allt så gott som försvinner från mitt huvud under natten, men emma är inte alltid här & hälsar på så får allt ta och offra mig en kväll :)

nå nu måste jag snabba mig lite, har försökt sammafatta dagen så gott det går, men kanske lägger till nån rad senare ikväll, nu ska jag iaf iväg på julbord.
höööörs

have you ever been in love?

okej tänkte börja med att sammanfatta förra helgen och den här veckan lite snabbt..

förra helgen firade vi då macke, blev kanske inte världens bästa firande, för vi var inte ute speciellt länge och det blev småtjaffs hit & dit, men var kul så länge det varade iaf =) sen i lördags for jag på leo´s lekland med eleonore, pappa, pauline, lucas & cissi, sen efter det for vi & matade mormors katt, sen plockade vi upp elina och for till eleonore, där vi gjorde tacos och fetade oss hela kvällen, sen sov vi över hos eleonore.

den här veckan har varit ganska händelserik om jag säger så, tänker inte gå in på några detaljer men.. som tur är så har en liten del av allt löst sig, och jag hoppas att resten kommer lösa sig med tiden, som alla brukar säga " tiden läker alla sår ", ibland kan man ju undra om det stämmer..

nåväl, fredag var jag med macke, hyrde film osv, sen for vi och var med jim & therese i deras lägga, dom har skaffat en kattunge som är sååååå söt, sen gick jag hem kring halv 2-2 tiden, slocknade nångång kring tre.

sen idag har jag inte gjort ett skit, såg två filmer med macke, sen for han hem, sen kom marcus pettersson & dennis och hälsade på mig en sväng, så satt och surrade med dom, pappa, eleonore & knutte ett tag i köket, sen gick dom till tc.. och efter att dom gick har jag inte gjort nått, har försökt plugga lite, men har varken ork eller lust så det gick då inte alls.

imorgon är det skyltsöndag, så blir väl att gå ut en sväng på den skulle jag tro. fattar inte att det redan är december, snart är en termin avslutad & julen kommer smygandes, kallt & tråkigt med snö, men mysigt med jul.. helst av allt vill jag ha sommaren tillbaka, fast längtar ändå till veckan före påsk då jag ska till hemavan och åka snowboard, och sen nån vecka efter det ska jag till seitivaare och köra skoter, så har iaf något positivt att se framemot, också klämmer jag nog in ammanäs en sväng däremellan, det blir bra.

det var allt för mig, nu tänker jag gå till elinas rum & vara social med henne & hennes kompisar innan macke & dennis kommer tillbaka hit, ska försöka skriva oftare här nu, vet att jag har sagt det förut men det ska bli av.

RSS 2.0