luleeyoo

seeeg morgon. som vanligt då?
hinkat i mig några koppar kaffe och nu tänkte jag börja gå ner mot åhléns. tänkte stanna vid en bankomat och kolla upp hur ekonomin ser ut. pappa kanske vill vara snäll och bjuda på mig på bussen iaf? ;) ska slå en pling till honom.
nää nu ska jag få liv i elina innan jag går.
puss

~~~

jaaa. har suttit och sett gossip girl sen typ fem-sex tiden, har helt glömt bort att kolla på klockan för blev så inne i det.
skulle ju se true blood på ettan klockan tio men det glömde jag visst bort.. aja får se nästa vecka istl.
mamma & ola har varit här och försöka fixa allt med datorn och tvn, gick mindre bra tyvärr.
imorgon ska jag, stina, moa & johanna till luleå. först till elgiganten och byta min hårddisk, sen blir det nog en liten shoppingrunda, om ekonomin tillåter.. måste kolla hur mkt jag har kvar på kortet efter mina köp på elgiganten igår.
nee nu ska jag se klart avsnittet sen sova.
puss

oturen som spökar?

alltså jag tror helt seriöst inte att man kan ha mer otur än vad jag har. är det inte det ena så är det det andra.
får ju som sagt inte till det här med min nya externa hårddisk, datorn hittar den inte?
sen var jag och pappa & köpte en kabel som går mellan tvn och datorn som vi suttit och försökt få igång hur länge som helst men det står bara felaktigt format. sen har jag fått nå virus på datorn så den kraschar väl vilken minut som helst.
jag är sååååå glad just nu :)!!!!!!!
nä, nu ska jag spara lite på tålamodet och försöka få till det igen. måste städa också, brukar alltid gå bra då jag är irriterad och på dåligt humör så passar ju utmärkt just nu.

viiirus

började 8:20 och slutade strax före elva. rätt bra skolstart ändå dom här tre dagarna.
pappa kom iaf precis, han ska fixa lite grejer med min nya tv och min externa hårddisk.
sen ska jag gå och äta lunch på opalen med tess & elina, sen gå på stan med stina, moa, marie & johanna.
har förövrigt fått nå jävla virus på min dator så den är seeeeeg och det kommer upp massa konstiga saker.
aja ska ändå installera om hela datorn och sätta in virusskydd så fort jag fått igång externa hårddisken och fört över allt.
puss

tjaa

sitter och hinkar i mig kaffe i vanlig ordning. fattar inte varför jag är så jävla trött på morgonen nu för tiden, har ju ändå stigit upp tidigt hela sommaren då jag har jobbat och sovit lite dom två veckorna jag haft sommarlov så förstår inte?
börjar iaf 8:20 idag, ingen aning om när vi slutar.
for ju föressten och köpte tvn igår, är jätte nöjd med den, bara irriterad över usb ingången i tvn inte fungerar.. måste be pappa komma och försöka fixa. sen köpte jag ju en ny extern hårddisk också, och den funkar inte heller? (min vanliga otur ja.) nää nu ska jag klä på mig.
puss

värme

idag har det varit sjuuuukt varmt ute för att vara slutet på augusti?
började klockan tio idag, spelade ett spel som några som gått barn & fritid gjort till strax efter elva.
hade lunch till halv ett sen spelade vi klart spelet och fick sluta halv två ungefär. slö och skön dag.
nu sitter jag iallafall hemma och äter, ska strax ut på stan med johanna, stina, moa & jennifer.
åker mot luleå klockan fyra också med mamma och syster och köper en ny tv och lite annat.
puss

morrrrn


sitter och häller i mig kaffe nu så jag vaknar till liv. skönt att börjar klockan tio idag.
var tänkt att jag skulle åka med farmor & farfar till luleå kring elva-tolv och köpa tvn men dom hade visst planer att stanna där till nångång ikväll så då orkade jag inte. åker då mamma slutar klockan fem istället.
ser ut att bli bra väder ute idag också, klarblå himmel och lagomt varmt än så länge.
nää nu ska jag bänka mig framför tvn och se vakna med the voice.
puss

-


*

alltså.. jag har inte gjort ett skit idag kom jag just på.
när stina, moa, marie, jennifer & johanna åkt härifrån satt jag vid datorn ett tag och sen satt jag och pratade med elin tills hon gick. efter det vilade jag en stund och sen har jag lagat mat och städat lite, sen suttit här?
sitter iallafall och ser gossip girl med elina nu, tänkte lägga mig i sängen strax. sovmorgon till tio imorgon iaf, skönt.
får min lön imorgon också, så då ska jag åka och köpa en ny tv och lite grejer.
puss

första skoldagen

var seeegt att ta sig upp imorse och vaknade inte till liv av kaffet heller.
började iallafall halv nio och slutade nio så är inget att klaga över.
gick hem till mig då vi slutade med jennifer, moa, stina, marie & johanna.
jag & jennifer åt korv och makkisar och sen gick dom ut på stan och jag stannade hemma för elin kom.
vi fick vårat schema idag också, var inte sådär jätte kul att se... har ju haft det så slött förra året eftersom jag hade läst in massa ämnen så nu blir det ett tungt år...
nåja ska se tv med elina nu innan hon ska till sjukgymnasten.
puss

hm..

alltså det finns nog inga ord som kan beskriva hur fruktansvärt trött jag är idag.. är knappt så jag orkar hålla ögonen öppna.
har inte alls sovit bra inatt, har legat och vridit och vänt på mig och vaknat till flera ggr.
blev iallafall lite piggare nu då jag tog en dusch, så nu ska jag sätta mig och hinka i mig kaffe och klä på mig.
puss

*



har hunnit med en sväng på coop och inhandlat lite mat så nu ser det lite bättre ut i kylen iaf, men ska dra och storhandla på tisdag då lönen kommer. jag & elina träffade moa & johanna utanför korvmojjen också, satte oss och pratade med dom en stund sen gick vi hem med matvarorna och vidare till mormor. satt och pratade och såg tv och sen gick vi hem.
nu ska vi se nån bra film och äta limpmackor & varm oboy :)!
puss

toooorka

inte alls varit duktig på att skriva här i veckan. vilket beror på att jag sovit hos viktor i harads sen i måndags.
har faktiskt varit jävligt kul att vara där med alla man umgicks med förut :)!
vi har inte gjort något speciellt utan bara umgåtts och haft det kul.
kom hem till boden kring fyra iaf med tess & elina, vi åt en burgare och sen for tess hem och elina for med martin på ballongutsläppet på fria emilia. ska strax gå över med en påse tvätt till mamma och sen ska jag och elina på coop och handla, min kyl innehåller endast en ost eftersom jag inte varit hemma på snart två veckor.
sen ska vi gå till älsklings mormor också som har kommit hem från ammarnäs idag där hon varit sen midsommar :)!
skola imorgon också.. känns inte sådär jätte kul. sommarn har sprungit iväg och har endast fått mig en veckas sommarlov första veckan efter skolan och nu dom här två sista veckorna. känns rätt surt men har ju å andra sidan mkt pengar så jag kan göra saker så ska inte klaga.
nee nu ska jag springa över till mamma.
puss

hemma

såå var man hemma igen efter en långhelg i sthlm.
bilresan hem gick bra, sjukt uttråkad av att sitta i en bil mellan fem och tre inatt menmen.
somnade efter fyra nångång och vaknade kring elva tiden. har precis duschat och packat ihop lite smutstvätt m.m. så nu sitter jag och väntar på att eleonor ska hämta mig och elina. tänkte åka hem till pappa & eleonor den här veckan också och chilla där tills skolan börjar.
puss

Bilfärd

Sitter i bilen påväg hem från sthlm nu. Gjorde ett stopp strax före nio i sundsvall och åt två supreme jr på max + en milkshake med jordgubbar och grädde :-) hunnit med att vara i barkaby idag också och shoppat det sista innan vi skulle hem. Har varit en rolig helg i sthlm, förutom det som hände med tårgasen på the voice igår, inte kul att se flera tusen människor storma mot en och skrika, men det gick ju bra så. Nu är jag däremot jävligt less på att åka bil efter att ha suttit här sen typ halv sex. Men har passerat övik för 15 min sen så är inte allt för länge kvar, är nog hemma strax före tre inatt om allt går som planerat.

Frukost

Åh vad jag älskar hotellfrukostar! Sitter och äter i flamingo restaurangen på hotellet just nu, ska strax upp på rummet och duscha och göra mig klar innan vi tar shopping! Klarblå himmel här idag också, det gillar vi :-)

Framme

Nu sitter vi äntligen på hotellrummet. Blev att åka direkt till sthlm istället för att sova i gävle. Hotellet är jättefint och mysigt. Har varit sjukt jobbigt att sitta i en bil hela dagen, men det var det värt.

Sundsvall

Nu har vi passerat sundsvall för en stund sen. Så nu är det inte allt för länge kvar, men det känns att man har suttit still i en bil sen efter åtta imorse... Och nu börjar batteriet i telefonen ta slut också så då blir jag utan musik resten av resan, än en gång min vanliga otur :-)

Umeå

Nu har vi fyra mil kvar till umeå. Tycker ändå det gått rätt fort med tanke på att vi åkte kring kvart över åtta. Så jävla typiskt att det är klarblå himmel och varmt ute idag också då jag måste sitta intryckt i en bil, min otur som spökar igen :-) ser ut som att vi kommer sova på hotell i gävle inatt.

sthlm

nu drar jag till sthlm, hemma måndag.
kommer bli en låååång bilresa idag....
puss

bloggtorka

varit lite torka här i bloggen i några dagar nu, har varken haft tid eller lust att skriva.
sitter iallafall hemma hos pappa och eleonor och väntar på att mamma ska komma och hämta mig och elina.
ska hem en sväng och packa väskan för imorgon drar vi till sthlm klockan sju på morgonen.
när jag packat tar jag och elina tjugo i sex bussen hem hit igen och åker med pappa imorgonbitti till stan.
gud vad jag äääälskar att vara ledig!!!!
puss

Pizzerian

Sitter på pizzerian i harads med johanna, petter, erik, jesper och markus just nu. For hem till stan tidigare imorse och duschade, sen for vi till svartlå och for och solade och badade med johanna, erik, petter, jesper, markus, jocke och nille i sandmjölan. Tänkte sova hos pappa och eleonor inatt, sen åka till stugan imorgon på kvällen och stanna där till onsdag om inget annat kommer ivägen.

Sandmjölan

Slängde in en bild från sandmjölan där vi var och badade och solade med erik och petter tidigare idag. Vi kom tillbaka till stugan kring fem, gjorde tacos också kom macke s på besök en sväng :-) sen for vi ut med båten innan viktor och jocke kom. Satt och pratade och tog sen båten till hälludden där viktors mamma hämtade oss och skjutsade oss till pappa och eleonor, spelade lite krocket och satt och pratade innan vi for tillbaka till stugan. Viktor och jocke för kring halv två och sen dess har vi bara suttit och sett på E! Nu ligger johanna i soffan och svammlar för att hon är så trött så ska släpa med henne upp till sängen och se på gossip girl. Sol & bad imorgon också om vädret tillåter.

Svartlå

Har tagit båten över till svartlå med johanna en sväng, ska iväg till sandmjölan och bada med erik och petter snart. Sitter i ett partytält utanför nornan nu och lyssnar på när benke spelar och busar med petters hundvalp :-) sjukt varmt idag.

Ztv

Sitter och lyssnar på den mest troligt sämsta låten jag någonsin hört med johanna på ztv eftersom det inte finns nå annat bra på tv vid den här tidpunkten på dygnet. Erik, joanna, markus & petter har varit förbi, var trevligt. Var ut och försökte fiska med joanna och johanna före det men gick inge bra så vi kom hem utan fisk. Nej nu ska vi lägga oss och se vänner, blir ut med båten och bada imorgon om vädret är bra.

Fläskfilé, fetaost sallad, pommes & rosé

Precis börjat hugga in på maten jag och johanna gjort ;-) gott! Så jävla skönt att vara här. Blir att sitta ute på altanen och ta ett glas eller två ikväll, mysmysmys. Puss för min semester!

Jordgubbar & glass

Jordgubbar & glass på jobbet eftersom det är min sista dag :-) drar till stugan med johanna på 2,5 timme, det gillar vi.

seize the day



åh vad jag blir glad av den här låten!

sista dagen

idag är sista dagen på jobbet, har nog inte riktigt förstått det ännu. kommer kännas konstigt att få sova hur länge jag vill på måndag? och kunna åka iväg och sola & bada? fan vad skööönt.
hemma på lunch nu iaf, ska vara tillbaka tjugo i ett, sen har jag bara fyra timmar och tjugo minuter kvar att jobba!
efter jobbet skjutsar mamma mig & johanna till stugan, ska vara där idag-söndag. blev inte att stina & moa följde med, kom annat i vägen. funderar på att åka hem och sova söndag-måndag och sen åka upp till svartlå måndag-onsdag.
sen åker jag ju till sthlm på torsdag morgon så.
nåja nu ska jag diska.
puss

tungt..

tung dag på jobbet idag med tanke på hur lite jag sovit inatt.. kändes som att tiden stod still och gick omkring som en zoombie hela dagen, men det funkade ändå. har gått världens åska här nyss, tror aldrig jag hört så mkt muller på nära håll faktiskt. nåja, imorgon är min SISTA dag på jobbet. kan inte fatta att jag jobbat sju hela veckor imorgon? sjukt.
ser iallafall ut som att jag, johanna, stina & moa åker till stugan imorgon-söndag. kommer bli skööönt att komma bort en helg. och om det nu skulle vara så att det blir ändrade planer och det inte blir av så sticker jag hem till pappa & eleonor.
funderar starkt på att lägga mig i sängen nu och kika lite gossip girl.
här är lite bilder från gårdagen:


young dad



en gammal favorit i repris.

körde hem till svartlå igår, gick okej, kunde gått bättre.
åt iaf mat direkt jag kom dit, sen for jag & eleonor med ungarna till brobäcken så dom fick bada.
sen gick jag med ungarna och kollade på hästarna. satt ute på altanen och pratade till halv elva-elva.
sen bänkade jag mig framför tvn och såg gossip girl, försökte somna men gick inte, så satt och pratade med eleonor till fem imorse så jag äntligen kunde somna, blev väckt halv sju då det var dax att åka till stan. somnade från kvart över sju-kvart i nio hemma i lägenheten och gick sen till jobbet. hemma på lunch nu, tänkte vila i tio min innan jag ska tillbaka.
puss

*



såå har jag äntligen fått bort mitt berg med disk i köket och städat upp där, resten av lägenheten kvar nu.
men tappade helt städsuget efter att jag diskat och städat köket haha..
tänkte iallafall ta en "paus" från det nu och fortsätta se gossip girl, 3 skivor kvar nu av första säsongen.
puss

jaa

somnade rätt tidigt för att vara mig igårkväll så känner mig hyffsat utvilad idag.
hemma på lunch nu, men glömde lunchlådan på jobbbet, gogogo!
så får bli något annat till lunch idag och plättarna som blev över från igår till middag ikv istället.
såg fem avsnitt av gossip girl igårkväll också, måste nog beställa andra säsongen känner jag...
nåja lunch nu.
puss

4 dagar

dåå var det bara fyra arbetsdagar kvar nu.
dagen idag har gått rätt fort ändå, så ska inte klaga.
efter jobbet gick jag på coop med mamma och handlade lite, sen hem till henne & äta plättar. var år och dagar sen jag åt det så det satt inte helt fel. lånade några filmer av henne efter maten och gick sen hem och fick en stor överraskning.
första säsongen av gossip girl hade trillat ner i brevlådan, så nu ska jag lägga mig i soffan och börja nöta.
puss

varmt

hur jävla U N D E R B A R T  är det inte att stå inomhus och jobba i den här värmen? (inte ironisk alls..)
kunde inte denna värme kommit eeen vecka senare så jag fick njuta av den precis då jag jobbat färdigt?
skulle inte förvåna mig om det är sån här värme hela veckan och regn under nästa bara för att jag är ledig då. (positiv inställning till allt just nu..)
sitter iallafall hemma på lunch och käkar spaghetti & köttfärssås. kämpar med att få ut elina som ligger och sover på min soffa i den här värmen? hon är inte så taggad på att gå ut i finvädret nej.
ska göra ett försök till nu sen ska jag sätta mig på balkongen innan jag ska tillbaka till jobbet.
puss

sista veckan..

idag börjar min sista arbetsvecka!
guud så skönt det ska bli. kommer få två veckors sommarlov innan skolan drar igång igen, kommer gå fortfortfort tyvärr..
nu tänkte jag hoppa in i duschen innan frukost.
puss

trött..



är verkligen helt slut ikväll..
elin var hit en sväng, kanske 1-2 timmar. sen kom johanna också.
när elin for satt jag och johanna och pratade lite om igår och sen såg vi wrong turn 2, så jävla grisig film.
när vi sett den bestämde sig johanna för att cykla hem och jag tänkte lägga mig i sängen och se nån bra film nu innan jag somnar sittandes. jobb imorgon ja, är inne på sista arbetsveckan nu, kan inte fatta att jag redan jobbat sex veckor, tiden har gått väldigt fort.
puss

på drift


frunch



mackor i ugnen & äppeljuice till frunch.
elin är på ingång, sen kommer johanna också.
tidig kväll ikväll känns det som.

LK



ja.. kalaset iår, det sög verkligen. har nästan inga bilder därifrån heller.
var i luleå redan kring sex, jag & johanna mötte upp ola, följde med hem till han för jag skulle lämna en väska osv där, satt där i två timmar och drack öl och lekte med webcamen på hans laptop, sen började vi gå in mot stan.
träffade på en sjuk kille som sa att han bodde i en trälåda längre bort efter gatan och att vi skulle komma dit på fest, och det sjuka var att vi såg när folk klev in i lådan. var inne på området redan kring nio, mötte upp erik & markus, åkte breakdance & virvelvinden. och det skulle jag inte ha gjort för flög som en vante i båda karusellerna så kommer nog få ett och annat blåmärke på benet och ryggen där jag har grymt ont idag... nåja, sen mötte vi upp erik & andreas, gick in i ett öltält och drack en cider, sen bestämde vi oss för att be johannas pappa hämta oss så halv tolv stod han på busstation och väntade. väl hemma kom erik förbi och var social med oss också, surrade & såg film sen somnade jag.
nu har då båda åkt hem och jag sitter och väntar på att elin ska komma. ska ta och göra mackor i ugnen till frulle nu.
puss




wavin flag

igååårja, då åt jag först kräftor hemma hos mamma ute på balkongen med henne & ola.
sen kom johanna, satt ute och surrade en stund och sen gick vi till coop och köpte hårfärg till mig, sen vidare hem till mig och färga mitt hår lite mörkare. sen for hon hem och jag såg lite på tv osv innan jag somnade kring två.

vaknade av mig själv klockan nio för att det var en jävla bastu här inne, så öppnade balkongdörren och försökte somna om men det gick såklart inte.. så steg upp och åt pastasallad. sen kom erik, markus & markus hit en sväng, satt på balkongen och pratade och spelade en omgång av mariocart innan dom gick. nu ska jag duscha och byta om och sen är jag klar för ikväll, johanna droppar väl in nångång innan vi far.
puss

RSS 2.0