dåligt med update

har varit lite dålig på att uppdatera här i helgen, har varit ganska fullt upp.

bilder från fredag:


fredag var vi först hemma hos fanny, det var jag, elin, rosita, evalena, fanny, bea, sanne & sofia :)
vi gick ut mot området strax före tio för sofia skulle se ola uppträda på stora scenen.
fredagen var ganska misslyckad, hade inte alls lika kul som jag trodde att jag skulle ha, så jag och rosita gick till frasses och käkade kring tolv och efter det gick jag hem och sov.

bilder från lördag:


lördagen blev där emot mer lyckad än fredag :)
började kvällen hemma hos elin, var jag, evalena, rosita, elin, jeppe, fanny, bea, sofia, sanne, carro x2 :)
gick mot området kring halv 11-11 tiden, åkte lite karusell osv.
gick mot stan kring två tiden, träffade en kille från öland & en kille från gbg, var ute med dom, evalena & elin till 5-halv 6, var i smörblomman osv, sen gick dom hem till sitt och jag, evalena & elin gick hem till mig och sov.

igår vaknade vi kring tolv, jag och evalena gick runt stan och försökte få i oss en french hot dog, men var slut på statoil & ok så tillslut beslutade vi oss för att gå till korvmojjen, gick sen hem till mig, elin kom sen också, vi for och köpte lite gotta, sen hem till mig och chillade, elin for kring halv nio ungefär, evalena for hem med halv tio bussen. sen la jag mig och sov.

idag klev jag upp kl sju och duschade, for till nya jobbet på a8 kring halv åtta, väntade till strax före nio men p-o och robert kom aldrig så pappa skjutsade hem mig, så nu ser det ut som att jag ska få vara ledig idag om dom inte dyker upp i stan efter lunch, så tänkte lägga mig och sova en stund nu. sen får jag se vad jag hittar på, ska iallafall till farmor & farfar och äta middag halv fem, sen ska jag till sunderbyn och hälsa på sören som fortfarande ligger kvar där.
puss

done

har ÄNTLIGEN jobbat klart, sista dagen avslutades kl två idag.
är glad att jag stod ut med jobbet i tre veckor... sen börjar mitt andra jobb på måndag, så får inte så mkt ledighet men ska bara jobba 2-3 dagar i veckan på mitt andra jobb så det är helt okej :)

efter jobbet for jag iaf hem och duschade osv, sen gick jag ut och åt på kina med robert :)
och efter det gick jag vidare mot elin där evalena & rostia också var,
och nu sitter vi hemma hos fanny :)

ska ut på området lite senare ikväll.
nu ska jag vara social, fanny är stylist ikväll :)
puss

skönt



är verkligen mkt som händer i boden nu under boden alive veckan.. jag & samuel smet iväg från jobbet kring tio i två idag för att kolla på den här killen, han var grym :) fortsatte sen att måla i spöregnet, det var mindre kul ska jag be att få tala om..

är iallafall hemma nu, elina har storstädat nästan hela lägenheten, förutom mitt, pappas & hennes rum.
tänkte packa lite grejer och gå över till mormor och lämna igen hennes nyckel, sen gå hem till mamma och äta middag osv, sen ikväll ska jag till mormor igen för cengiz och gunilla kommer så måste gå och säga hej åt dom :) sover hos mamma sen inatt. sista arbetsdagen imorgon, kan inte tro att det är sant! så jävla skönt.. har längtat efter den dagen sen jag började jobba åt vattenfall, och den 25 juli rullar pengarna in i kassan.



den här låten är så sorglig, men tracy chapman har så jävla bra röst så det är sjukt.. älskar hennes låtar ♥

nu ska jag skynda mig så jag hinner klart allt innan mamma kommer hem,
puss

haha



nu gör man de här högklackade skorna till nyfödda barn, ska tydligen vara supersnyggt..
men inte ska väl en liten unge gå omkring i högklackat?
inte enligt mig iallafall, sen kanske ni andra har en annan uppfattning..

tänkte iallafall lägga mig och sova nu så fort fotbollen är slut så man orkar jobba imorgon, 2 days left.
puss

fettttt



fetttt mkt folk utanför mitt fönster? är kicki danielsson så jävla bra enligt alla boden bor? tydligen ja.

åh vad arbetsdagarna går sakta när jag bara går och räknar timmar och minuter, den här veckan tar ju aldrig slut, känns som att jag jobbat massa övertid...

är förövrigt smockat med folk på framsidan då som ni ser, och sen på baksidan av våran lägenhet är det tydligen någon fest på innergården, folk som sjunger sommar och sol och krossar glasflaskor och lever om, dom har tydligen redan börjat värma upp inför alive i helgen.

har just sett en film med elina, tänkte strax duscha osv, är sugen på att gå ut och kolla läget på stan en sväng när det är så mkt folk ute, så får se hur det blir med det.. såg även att morbror var med i någon intervju i tidningen extra, nice :)

dusch nu,
puss

makes me happy

sitter på pappas jobb nu en sväng, har rast till halv tio :)

den här tjejen gör mig så jävla glad, hon har så jävla mkt energi, speciellt igår när hon var på allsång på skansen:


ska dricka en kopp kaffe nu innan jag ska återgå till arbetet :/
puss

och glöm inte att...

du får mer besökare till din blogg här: http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=josefinelundberg

goooood luck ;)

morning

nu är jag less på det här, orkar inte stiga upp tidigt längre... och jag som trodde att jag skulle få lite sovmorgon och semester efter min sista arbetsdag på fredag, men nej inte det, måste börja jobba åt P-O redan på måndag :/

blir iaf lite piggare av att vakna till den här låten:



ska försöka få i mig frukost nu för en gångs skull!
puss

klärrrrrt



det här huset som ligger en bit utanför harads ska vi och kolla på så fort det är tid för visning, jag och elina kommer att bo i bagarstugan som är bredvid huset isfl, kul med något eget :) sen ska vi också och kolla på ett annat hus i unbyn, så får väl se vilket vi fastnar mest för, för båda har lantlig charm precis som pappa & eleonor är ute efter.

sen tänkte jag bjuda på en låt som spelades hos bea om & om igen på midsommar:



blir glad och på bra humör när jag hör den här låten :)

elina gjorde mig superglad idag när hon sa att hon mest troligt ska vara så pass snäll att hon ska städa mitt rum åt mig imorgon om hon har lite att göra, jag är så trött och slut när jag kommer hem från jobbet att jag helt enkelt inte orkar med att städa, visst är jag slö men jag förstår inte att jag kan vara så trött efter att ha jobbat en dag? kan bero på att jag är van att sitta vid en skolbänk hela dagarna, ja.

nu ska jag hoppa in i duschen, och sen höra om elina vill se en film med mig, och efter det ska jag sova!
puss

så bra



bara tre arbetsdagar kvar.. åh jag står snart inte ut, går och räknar timmar och minuter, vilket såklart gör att tiden går mycket mycket segare... men det blir väl så när man ser fram emot något antar jag.

har iallafall inte haft mycket att göra idag på jobbet när det har öst ner regn nästan hela dagen, har fått köra med skurmaskinen inne i kraftstationen och sen inte så mycket mer, målade lite den sista timmen då solen kikade fram en sväng.. for sen till farmor & farfar och åt middag osv, och nu är jag hemma :)

hör från vardagsrummet att that ´70s show har börjat på 4an så nu ska jag bänka mig framför tvn :)
puss

less



jag vill ha pengar nu, nu, nu... hittar massa snygga kläder/skor/smycken/väskor som jag vill ha, bland annat det långa linnet i förrförra inlägget och nu de här tre sakerna, fast dom här kläderna/skorna på bilderna ovanför har jag trånat efter länge, men det handlar om pengabrist as usual... och jag får inte min lön förän den 25 JULI, det är alldelens för länge dit..

sitter iallafall hemma hos mamma nu, mormor gick precis.
vi ser på någon dokumentär på 4an om två syskon som vill gifta sig och har tre barn tillsammans och en tjej & en kille som bytt kön.. huvva, förstår inte hur man kan vilja göra något sånt.

ska se klart dokumentären nu, sen se lyxfällan och sen sova så jag är pigg och kry till jobbet imorgonbitti.
puss

jajajajaja

bara fyra arbetsdagar kvar nu, go go go.

har målat för fulla muggar idag, så nu är långsidan klar och en bit av kortsidan, ska fixa hela kortsidan imorgon och försöka hinna måla ett till varv på långsidan, sen snackade min handledare nå om att jag skulle måla långsidan på baksidan också och blablablaaaaaaaaaa, usch.. han kan vara den mest plågsamma och irriterande människa jag någonsin träffat..

anywaaay, nu håller pappa på med palten så ska strax käka det, sen packa lite grejer jag ska ta med mig till mami för ska sova över där tonight, var ett himla bra tag sen nu.

puss

crushcrushcrush



jag är kär, ed hardy har så sjukt snygga kläder, får inte nog av kläderna. har inte stött på ett enda plagg som inte är snyggt.. det här långa linnet kommer beställas så fort studiebidraget kommer.

har ätit kebabpizza för en stund sen, tänkte hoppa in i duschen nu och sen lägga mig och se bad santa, som pappa hittade igen hemma hos farmor och farfar och som vi har letat ända sen i julas.

pratade med mami lite tidigare, och hon pratade om en tripp till sthlm 15 augusti, så om allt går som det ska så åker jag dit och shoppar gärnet då och kommer hem en vecka före skolan börjar, sweeeeeeeeet.

dusch nu,
puss

midsommarhelgen



så var midsommarhelgen över, har gått jätte fort..

midsommar blev lyckat, spenderade hela kvällen hemma hos bea med mysigt folk, vi grillade och hade det roligt :)
var hemma hos evalena & rosita kring halv fyra och somnade kring 4-5 tiden, vaknade klockan nio och gick ut på byn med evalena och handlade chips, korv & loka.. sen satt vi ute i solen på balkongen och chillade.
sen kom eleonor och hämtade mig och jag for till österby :) där det också var ganska mkt folk för ovanlighetens skull :)

och nu sitter jag hemma i ruttna boden ännu en söndag eftermiddag.. jag, pappa & eleonor ska strax beställa pizza, sen ska jag städa lite, sen duscha och se på en film innan jag ska sova.

imorgon är det jobb igen, och det är min SISTA arbetsvecka, tiden har gått fort, och det känns så jävla skönt :)
har funderat på att fara hem till mamma efter jobbet imorgon och sova där, var ett bra tag sen jag gjorde det sist.

nu ska jag be pappa beställa pizza,
puss

midsommar :)

igår smet jag från jobbet lite tidigare :) farfar kom då och hämtade mig, for hem och snabbdushade och sen traskade jag iväg hem till elin och surrade lite med henne, sen hämtade jag och farfar upp martin också for vi till österby :)

vaknade kring kvart i tio imorse, åt lite frukost och sen skjutsade pappa & eleonor mig till evalena & rosita i harads där jag sitter ännu :) vi ska strax börja fara mot bea, där vi ska grilla osv ikväll :) kommer bli myspys.

åker tillbaka till österby imorgon någon gång under dagen, macke följer nog också med dit då. så kommer vi hem på söndag, och då har jag bara en ynka arbetsvecka kvar :) gud så skönt.

nu ska jag vara social med rosita & evalena.
puss

ändrade planer

var tänkt att jag skulle sova hos farfar i nya lägenheten inatt, men så blir det ej, ska fara till österby och sova där inatt istl :)
mkt myyyyysigare, + att jag vill se fotbollen med pappa & elina :)

så blir med andra ord att fara väldigt tidigt från österby mot stan imorgon, men det spelar inte så stor roll.
skönt med sista arbetsdagen imorgon, evalena kommer till mig sen med senare bussen, så ska vi handla käket till midsommar osv, sen tar vi bussen mot harads på fredag nån gång under dagen, blir att vara hemma hos bea och grilla osv med massa folk.. blir nog kul :)

nä nu ska vi fara,
puss

bittersweet

jag har suttit som fastklistrad på datastolen sen jag skrev här sist(?)
tiden har bara rullat iväg och nu ser jag att det börjar vara dags för gossip girl i kanal fem, fotbollen börjar 20:35 men får se den då gossip girl är slut kl 9..

härlig låt ♥ :



sover hos farmor & farfar imorgonkväll, eller ja, hos farfar, farmor far till österby imorgon.
gossip girl med papiiiii nu,
puss

hemma



snart bara 1 vecka kvar, wieeee :) längtar så jag dör... nog för att jag fortsätter jobba i stort sett hela sommaren sen men, kommer ha det mkt roligare ute på a8 än vad jag har det på vattenfall :) har sluppit jobba ensam idag efter lunch för en gångs skull, har kört massa ris med samuel och klippt buskar osv... men för andra gången glömde dom att hämta mig då det var lunch, så jag fick traska...

är iaf hemma nu, varit i farmor & farfars nya lägenhet nyss, den var fin :)
sen har jag varit ner i tvättstugan och tagit reda på lite tvätt.
tänkte laga mat nu, sen invänta gossip girl :)
puss

vakna..

vaknar med den här låten, fil & juice den här morgonen:



nu är det dax för mig att stoppa i linserna och väcka pappa min.
pusss

ja..

macke fick komma hem igårkväll, så pratade med han i telefon i 1,5 timma.

men det fanns nästan ingenting som inte hände igår, först det här med macke och dennis... sen fick sören (farfars bror) en hjärnblödning... så han ligger också på sunderbyn, jag gillar inte sjukhus :/

sen såg jag fotbollen lite, och efter det gick jag och la mig.
har precis vaknat och känner mig som en zooooombie.. bara 2 arbetsdagar kvar efter den här dagen, go go go.

nu ska jag äta frulle och ta på mig kläder,
gossip girl på tv ikväll :)
puss

åhnej...

pratade just med dennis i telefon, han var hemkommen från sunderbysjukhus, där även macke ligger just nu.

dennis hade fått nå skit i lungorna/halsen så det hade stockat igen så han knappt kunde andas, så han fick tillbringa natten på sunderbyn, och macke har fått en järnstång i ryggen när han jobbar efter järnvägen och ligger fortfarande kvar på intensiven.. ursch vad jag är orolig. ska försöka ringa honom lite senare ikväll.

det enda som var komiskt i dramat var ju att dom båda hade legat på sunderbyn inatt utan att någon utav dom visste om det.

ska ladda för fotbollsmatchen 25 i 9 nu,
puss

färdig


       höll på att svimma när jag gick här idag       samuel pajjade tagg-läsaren :b

den här dagen har iallafall varit liiiiiiite roligare när jag slapp jobba ensam. var regningt och piss väder så jag och samuel har fått dammsuga spelkurerna som är på bild 1 & 2, och jag är jätte höjdrädd, så fick svindel och höll på att svimma när jag var tvungen att gå över här 2 ggr, så samuel fick hjälpa mig.. var hemskt obehagligt :/ sen när vi var klar med det fick vi klippa buskar och köra ris & kvistar till soptippen 4 ggr, sen var dagen slut helt plötsligt?! dagen kändes jättekort och gick jättefort för en gångs skull.

nu är jag iallafall hemma, har ätit middag och suttit här i över någon timma nu.
pappa är i vuollerim och hjälper farmor & farfar att flytta hit till boden, och jag orkade verkligen inte följa med, är så trött och slut så ska strax ta en snabbdusch och sen lägga mig i sängen och se en film och mysa på.

men först ska jag avnjuta den här låten ♥ :



puss

tidig morgon..

nu är jag less på att stiga upp tidigt och vara ute och jobba hela dagarna..
den här veckan kommer gå segt, känner det på mig..

jaja, har iaf vaknat den här morgonen med den här låten;



och det ska jag nu fortsätta med :) ska bara väcka pappa först, så ska han strax skjutsa mig till jobbet.
puss

homeeee



helgen har varit hur mysig som helst.
har tillbringat den tillsammans med pappa, lillasyster elina, farmor, farfar, eleonor + hennes tre kids (cissi, lucaz & pauline) i stugan. vi har sett fotboll, myst, solat, ätit supergod mat och mått gott :) har nämligen inte varit i min stuga sen det var snö där kring påsk någon gång? så det var ett kärt återseende när jag kom dit, för det finns inget annat ställe i världen som jag kan slappna av så mkt på och trivs så mkt på som i österby :)

och såhär ser min stuga ut:  
som ni kanske vet så skulle vi börja bygga ut österby nu till hösten, för att sedan flytta dit hela familjen. men har blivit ändrade planer nu, farmor & farfar vill ha kvar det som stuga eftersom dom köpt lägenhet i stan, och jag förstår dom, inte vill man sitta och häcka i en liten lägenhet mitt i stan när man går i pension.. så nu är vi på jakt efter ett nytt hus ännu en gång.

och sen över till den här mannen:
zlatan ibrahimovic, mannen, myten, legenden. right?
alla såg vi väl matchen mot spanien, och vi hade väl inte väntat oss att sverige skulle ta hem segern, men att zlatan kunde påverka matchen så pass mkt som han gjorde, det trodde jag inte, spanien hade mycket respekt för honom och första halvlek såg riktigt bra ut, när zlatan sedan var tvungen att lämna planen kunde spanien slappna av och trycka upp laget... får hoppas på att sverige vinner på tisdag, det är deras sista chans.

nu blev det här inlägget väldigt långt, men för att sammanfatta helgen kort, den har varit underbar.
midsommar står härnäst på listan och har ingen aning om hur jag ska fira den, men kul ska jag ha iallafall.

nu ska jag gå och duscha och göra mig iordning, sen se en prinsessas dagbok 2 på tv4+ klockan nio.
och imorgon är det jobb igen, 2 veckor kvar.
puss

skönt!

äntligen fredag!

veckan har ändå gått hyffsat fort, har varit ganska jobbigt att skrapa men samuel hjälpte mig ganska mkt idag så nu är det i stort sätt klart, så på måndag börjar målningen :)

har lite brottom nu för ska iväg till stugan och vara där till söndag, idag har vi iaf hämtat ungarna hos frida i piteå, sen ätit middag hos eleonor nyss, och nu ska vi fara iväg till stugan som sagt.
puss

less

jag är så fruktansvärt less på att jobba nu... hur ska jag klara av två veckor till?!
jag måste försöka stå ut, för det blir mycket pengar i slut ändan, och det är jag verkligen i behov av just nu.

jag och samuel smet lite tidigare idag för att det började regna.
när jag kom hem gick jag & elina på apoteket, sen på coop och köpte choklad, jordgubbar & chips, är jätte söt sugen nu när jag jobbar hela dagarna, vet inte riktigt varför men.

och nu håller vi på att tanka hem humor från tv4 & järnets änglar, så dom hade vi tänkt se ikväll, och sen efter det ska jag sova :)
puss

 

haaaard..

har jobbat idag också såklart.. skönt att det är torsdag imorgon, vilket betyder att det bara är en ynka dag kvar av den här arbetsveckan då :) skönt! men har dock två tråkiga veckor kvar sen efter det, men får hoppas på att dom går fort.
dagen idag har verkligen gått sakta, samuel är ju sjuk så har varit helt ensam vid dammen och skrapat huset, har känts som att jag jobbat minst 13 timmar... sen cyklade jag hem på elinas cykel, och växlarna har pajjat så man måste cykla på tyngsta växeln, och det var inte kul kan jag lova..

nu är jag iaf hemma, har varit och städat i mormors lägenhet för ola hann inte före han skulle till kiruna, sen har jag varit ut med elina en sväng för ett tag sen och nu tänkte jag strax ta ut linserna och lägga mig och sova.. är lika trött varje dag, men håller på att skrapa sista väggen nu och har hunnit med halva idag, så snart får jag börja måla : ) kommer nog bli lite roligare då..




lovelovelove ♥

nu ska jag krypa i säng,
puss

hold my hand



gossip girl, best show ever.. jaaaaaaaaa!
guuud så spännande kvällens avsnitt var, fast det säger jag varje gång? men vadå, det är spännande varje gång så?!
börjar närma sig sista avsnittet nu, kan inte sluta bra.

har precis laddat in lite nya låtar i phoneeen, bla. den här låten:

den är så jävla fin & bra, sean paul har faktiskt inte intresserat mig så mkt förut, men hans nya låtar nu.. gud vad bra dom är, hoppas han fortsätter såhär :)

måste cykla till jobbet imorgon för pappa & elina far till umeå kl sex på morgonen, känns väl inte sådär jätte kul men mamma har ingen bil nu så har väl inget annat val..
nu ska jag hoppa i säng på riktigt, ska bara ta in täcket & kudden från balkongen och renbädda sängen först!
puss

xoxo



ohjaaaa ♥
eminem har alltid varit på första plats bland rappare för mig sedan minst 7 år tillbaka.

jaaaaa



älskar den här ♥

äntligen har jag städat klart hela mitt rum, det tog sin lilla tid men nu är det cleeeant som bara den :)
ska inte få bli så stökigt som det var igen, tror aldrig jag haft stökigare sen vi flyttade till den här lägenheten, var grejer överallt ;/

nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig i sängen och se gossip girl & i huvudet på gynning, hon skulle hälsa på hos david & victoria beckham i dagens avsnitt, så det blir spännande :)
puss

dag två avklarad..


huset jag skrapar           coca-cola :)           skrapa, skrapa, skrapa

så, nu har jag jobbat 2 dagar och tjänat ihop 1500 kr än så länge, men jag är redan grymt less och det är mååånga veckor kvar :( blä... samuel kom på morgonen, men han hade annat för sig än att hjälpa mig med skrapningen, så det fick jag allt klara av själv idag, har fått blåsor på händerna av allt skrapande.. samuel for hem vid lunch så då var jag helt själv, så nu är alla låtar i mobilen utnötta och dåliga..

barnen har just blivit hämtade av moster frida, så nu ska jag ta tag i bombnedslaget i mitt rum, även fast jag är hur trött som helst så måste jag försöka... har bara en ynka liten vägg kvar att skrapa nu som jag fixar imorgon, sen är det bara att börja måla.

puss

minnen







 
 dom har låtarna har jag lyssnat på om & om igen idag på jobbet, har väckt MÅNGA dåliga & bra minnen;
fat joe ft. lil wayne - make it rain
rick ross ft. lil wayne - shoot the heart
2 face - african queen
taio cruz - i can be
turbulence - blood dem out
jah cure - to your arms of love

la in ett drös med gamla låtar på telefonen igårkväll så att jag skulle ha något att lyssna på, har fått många tankar idag när jag lyssnat igenom dom här låtarna.

nu är jag väldigt trött och ska lägga mig och sova strax.
puss

första arbetsdagen



som ni ser på första bilden här ovanför så har jag fått stå och skrapa ett hus hela dagen, och det var INTE kul.. har bara hunnit med långsidan på hela dagen, så imorgon väntar andra sidan, och samuel kommer mest troligt inte imorgon för han kände sig lite krasslig så det betyder att jag kommer att få göra resten själv imorgon, och det suger rätt hårt ja.. annars då? joo, det var kul att träffa gamla ansikten från förra året iallafall.

och nu ser jag surfs up med elina & barnen, har nyss ätit pastasallad. gjorde en rejäl sats så att jag kan ha lite till lunch imorgonbitti..

tänkte försöka städa ikväll om jag orkar, är jätte trött efter den här arbetsdagen, somnade ändå kring 9-10 igårkväll så var ganska pigg imorse iallafall.

nu ska jag fortsätta se film.
puss

ångest..

åååh vad jag gruvar mig inför imorgon, börjar jobba kl 7 och ska göra det i tre veckor framåt, sen ska jag fortsätta jobba åt P-O 2-3 dagar i veckan under HELA sommaren.. känner mig inte alls sugen på att jobba, speciellt inte imorgon. jag hoppas att dom här tre veckorna går fortfortfort.

ska chillla med elina nu, glo någon film osv.
ungarna har kommit hit iaf.
puss

haradsdagen



såå, haradsdagen ägde rum igår.

kom till evalena & rosita där kring 2-3? gick och köpte en billys och gick över till jeppe & elin, surrade ett tag och dom hade grillat oxfilé. sen gick vi hem till evalena & rosita igen och gjorde iordning lite för dom skulle ha förfest. så sen rullade det in lite folk och sen gick vi till någon som heter nisse som bodde nere vid skolan, var bara där en stund sen gick vi och strosade omkring på byn... sen gick jag & evalena hem och bytte om till varmare kläder kring 1-2 tiden, gick sen hem till mange med halleman(?) och jesper, satt vid elden på manges gård osv, sen gick jag hem till evalena kring 3-4 tiden någon gång, var nån knarkare från svartlå som röck upp dörren och skrek att vi skulle springa upp och lägga oss och att killarna sprang iväg? haha fattade ingenting och evalena skrek att hon skulle dra innan hon ringde polisen, och det knepet funkade.. sen somnade iaf jag och evalena.

haradsdagen var faktiskt inte kul som jag trodde att den skulle vara, hade sett framemot den mkt länge men tror nog faktiskt att boden alive kommer bli roligare, jag säger inte att det var tråkigt, men inte jätte kul heller, det dög helt enkelt.

pappa hämtade iaf mig och elina i harads kring klockan ett, så nu är jag hemma och tänkte lägga mig och vila en stund när jag har slängt upp några bilder på pixbox.
puss

moooorrn



var barnvakt åt samuel & noel igår :) vi var ute och lekte lite i lekparken, sen såg vi på teletubbies, pysslade med pärlor osv, och sen gick dom och la sig där kring 10 tiden, så då såg jag och elina på run fatboy run, var en väldigt bra film :)

sen såg vi på bring it on, jag somnade där nångång mitt i filmen, vaknade kring tre av att micke & helena + några kompisar kom hem, så då beställde helena en taxi till mig och elina och vi for hem och sov.

och nu har jag precis pratat med elin, jag & elina ska åka upp med henne, jeppe & fanny till harads på några timmar, är nämligen haradsdagen idag :) sen ikväll sover jag hemma hos rosita & evalena, får skriva mer imorgon och lägga upp bilder från kvällen osv. ska packa & duscha nu, samt försöka få upp elina ur sängen.
puss

slött



här är lite bilder från kvällen igår, hade inte uppe kameran så mkt så blev inte så många bilder, vilket är lite syyyynd.

vi var iaf hos dennis och grillade igår fram till 21:45 bussen kom, for till erikslund, gick till sannas fest men alla var tvungen att fara för att det var för mkt folk eller nå? så då tänkte jag att jag kunde gå till fannys fest, men där skulle dom redan gå till stan så då var det lika att gå till kvarängen.. där det inte heller var speciellt mkt folk och farbror blå hällde ut mackes 3 öl. hade annars ganska trevligt under kvällens gång, jag & macke gick hem till mig kring 3-halv 4 och spelade mariocart, sen sov jag.

har vaknat nu för en stund sen, ska strax gå på coop och handla lite, sen ikväll ska jag sitta barnvakt åt samuel och noel (min kusiner : ), för micke & helena ska på rhapsody in rock. sen imorgon bär det iväg mot harads på haradsdagen.. ser framemot det :) nu ska jag kila iväg,
puss

sommarlov


rutto & elin :)                    studenten för 05:orna

vaknade kvart i åtta imorse av mig själv? går inte att sova länge när det är såhär varmt.. rosita kom iaf till mig strax efter kl åtta, så vi tog det lungt och såg lite på vakna med the voice, sen gick vi till skolan och fikade i klassrummet. efter det gick vi till björknäsvallen och kollade när lite folk sjöng osv :) sen gick vi in till stan och mötte elin, gick sen tillbaka till skolan och kollade på alla, och elin gav bella blommor, sen gick vi in till stan och kollade på alla vagnar som for genom stan :)

och nu har jag precis varit på apoteket med elina, tänkte lägga mig och vila en stund innan jag ska byta om osv, sen ska jag och macke hem till dennis i sävast och grilla, och sen ska vi in till stan igen, jag ska mest troligt hem till sanna eller liknande :)
puss

fett skön

http://danilodiluca.blogspot.com/ den här bloggen är fett skön, mkt skvaller osv :) kan tänka mig att hon har väldigt många läsare, är då en blogg som jag kommer börja läsa här framöver iallafall :)

nu har klockan tickat iväg och det börjar vara dags för mig att krypa i säng så att jag orkar med sista skoldagen imorgonbitti :)
puss

jaaa

image180

det är SJUKT hur mkt betalt dom som gör simpsons rösterna får, dom får 110.000 kr i MINUTEN, det är gode mycket pengar för att bara prata i en mikrofon...

har varit ute på A8 med macke & pappa i typ två timmar, var översvämning på retro café så vi blev där ett tag...

sen när vi kom hem så var moa, linus, frida, eleonor, linuz & cissi här och fikade för att cissi & lucaz hade haft skolavslutning på björknäs :)

och nu gör jag inte nått, macke ligger i min säng och nöter mariocart och jag känner mig riktigt trött.. ska på skolan halv tio imorgon och fika & få betyg osv, men rositas buss är i stan klockan åtta så hon kommer hit då för annars har hon ingeting att göra :) så efter det ska jag gå med macke & kolla på dom som tar studenten, och sen ska jag hem och fixa lite, sen senare framåt kvällen ska jag & macke hem till dennis och grilla med han och några st, sen ska vi förflytta oss mot stan igen.. kommer nog bli riktigt trevligt :)

ska vara social med macke nu,
puss

sant?

image179

den här lilla tablettburken ska tydligen stärka naglar, göra håret glansigt och hjälpa huden att få en fin gyllenbrun färg med hjälp av alla vitaminer tabletterna innehåller, är det verkligen sant? om det nu skulle vara det så kommer jag att beställa det, inte bara för att man blir brun, utan för att mina naglar är jätte mjuka och går av hela tiden, + att mitt hår är jätte slitet.

har försökt pressa i solen nu ett bra tag, men det går verkligen inte, vill bara hoppa i en pool och svalka mig, så mkt tar värmen på mig just nu.. och än är det bara juni? man undrar hur varmt det kommer bli i juli & augusti då den riktiga sommarvärmen kommer in.
puss

varmt

image178

har suttit på balkongen och solat i max 20 min, och jag håller redan på att svettas ihjäl, är sjukt hur varmt det är ute idag, får in galeeeet mkt sommarkänsla, det är fan sommar nu.

macke kommer hit strax så ska jag klippa honom, men först ska jag ut och pressa i den heta solen en stund till.
puss

daaaaaamn..

jag skulle INTE sova länge idag, och nu är klockan tjugo i ett och solen bränner in genom fönstret, och jag sitter i nattmössan... fan också.

ska snabbduscha nu, sen försöka få tag på ola, springa över till mormor där ola är och lämna kortläsaren osv, sen ska jag hem och snabbstäda, sen kommer macke så ska jag klippa honom, och sen har jag absolut ingen aning om vad som händer.
puss

summer

image177

på den här platsen hade jag HEMSKT gärna spenderat en vecka just nu, skulle vara grymt skönt att komma ifrån boden ett tag.. cia är på kreta, mormor är i turkiet, & elin far till turkiet den 11e juni, alla far bort förutom jag som ska vara hemma och jobba HELA långa sommaren, men jag ska inte klaga, kommer ha bra med pengar att spendera sen, men en utlandsresa hade inte suttit helt fel.. om det nu vore så att man vågade flyga så att säga.

elin ringde mig kring tio, så gick och mötte henne och gick ner på kvarnängen och hälsade på lite folk som börjat den hårda festar veckan före studenten. sen gick vi hem till mig och såg en film och satt och surrade, och nu har elin & elina somnat i min säng, vilket betyder att jag inte har någonstans att sova haha :) men känner mig ändå rätt pigg trots tiden på dygnet, men har verkligen inte tänkt sova bort hela dagen imorgon, imorgon ska jag sola (om det är soligt) och göra något kul och oväntat har jag bestämt.

nu ska jag lägga mig i soffan och glo vänner framtills jeppe ringer och säger att han ska hämta upp elin, sen ska jag sova.
puss

gossip girl

image176

gossip girl blir bara bättre och bättre, måste tanka hem avsnitten, kan inte vänta till på tisdag igen :)

nu känner jag att jag börjar få ångest, börjar sommarjobba på måndag och det är inte precis något jag ser framemot, visst det ska bli kul att jobba ute på A8 med robert, men vattenfallsjobbet som varar i tre veckor blir ingen hit i mina ögon..

har iallafall varit på elinas avslutning, var många duktiga solister som sjöng, sen har jag hunnit äta och se gossip girl.. så nu väntar jag på att ivan ska ringa så ska jag chilla med han & ralle och röka lite vattenpipa ikväll hade jag tänkt.
puss

someday we´ll know



jätte bra låt :)

har nyss varit ute på A8 och visat moppen, så dom skulle höra av sig hur det blir med den senare i veckan.

ska kila iväg till björknäs och se elinas skolavslutning nu, sen hem och äta middag och se gossip girl :) har längtat hela veckan!
puss

shane west

image175

är så jäääääävla snygg jag dör.

det blev en mysig grillkväll hemma hos macke igår med han & putte, blev ganska sent också så är inte alltför pigg idag.

ska iaf ut till A8 strax före klockan fem och visa min moppe till en kille, så får se om han köper den eller inte, sen ska jag på elinas skolavslutning på björknäs klockan sex, och sen hem och sovasovasova

imorgon vill jag göra något riktigt kul, får se vad som händer.
puss

mysig sommarkväll

kanon mysigt sommarväder ute :)

sitter hemma hos macke med han och putte nu, vi väntar på att mackes bror ska komma med en grill åt macke, så ska vi grilla flintastek sen med kroketter och beasås :) mums.. sen blir det chillkväll här hemma hos macke, inga lektioner på skolan imorgon, skönt.
puss

update

image174
har cameron diaz gått i britneys fotspår? lyckligtvis så är det bara fejk, hon rakar av sig håret i filmen för att stödja hennes dotter som har cancer, i hennes nya film my sister´s keeper.

har varit lite dåligt med uppdatering här på bloggen nu har jag märkt.

igår var jag iaf på ikea med elina, farmor & farfar, köpte bara en tavla och en fotoram :)
sen kom macke hit igår, chillade osv och sen sov han i pappas säng för pappa sov hos eleonor.

idag hade jag svenska tjugo över åtta på skolan, redovisade om judendomen och sen gick jag hem där kring halv nio. och nu funderar jag på att sova en stund, sen ta en dusch, och sen gå över till macke, ska grilla hemma hos honom ikväll, är nämligen ledig imorgon & på onsdag :)

nu ska jag ta en powernap,
puss

trött

ivan, ralle, christian och dennis har varit här :)
dom gick för en liten stund sen, evelina engström + tre utav hennes kompisar var också hit en sväng :)

nu är jag helt slut så ska börja gå och lägga mig, ska dessutom upp tidigt imorgon, avgång kl tio imorgonbitti från boden mot haparanda, jag och elina ska på ikea med farmor & farfar :)
puss

RSS 2.0