skärpning..

är sjukt kass på att blogga nu för tiden, det är inte okej!

har väl inte så mkt att berätta eftersom mina dagar inte är så händelserika. sover i princip ingenting nu för tiden och om jag väl somnar är det mellan 5-7 på morgonen och då sover jag på tok för länge och får ångest, eller bara några timmar och går runt som en zoombie hela dagarna. har t.ex inte somnat ännu och har inga planer på att göra det heller för vill inte sova bort dagen. utöver det sitter jag mesta tiden framför datorn och letar jobb på platsbanken. intressant liv? nja. börjar bli väääldigt påfrestande att bara gå hemma hela dagarna. trodde aldrig jag skulle längta efter ett jobb så sjukt mkt som jag gör just nu haha. 

har faktiskt ingen aniiiing om vad jag vill göra efter jul. jobba? börja plugga? det är så sjukt svårt.. har för övrigt sjuk hemlängtan just nu. saknar alla vänner sinnessjukt mkt. här nere känner jag ju liksom ingen, eller ja, ett fåtal. och jag är verkligen inte van det här. jag har alltid haft fullt med folk runt omkring mig. har väl visserligen blivit lite bättre nu sen morre & frippe flyttade hit but still. 

nåväl.. sitter i sängen med en kaffekopp och kikar på vakna med the voice. ska väl försöka vakna till liv och orka gå mot duschen för att sen se vad den här dagen har att erbjuda.

checkcheckcheck!

det händer mkt bra grejer på checklistan just nu!

• morre & frippe blir mina nya sambos imorgon - check.
• min älskade elina kommer och hälsar på imorgon - check.
• wiz khalifa på måndag - check.
• arbetsintervju på måndag - check.
• finbesök med utgång och massa festligheter första helgen i december - check.
• bokat om tågbiljetten så jag, frippe & morre är hemma 2 veckor under jul/nyår - check.

allting rullar på som det ska nu med andra ord! jag mår bra, du mår bra, vi mår bra, bra!-

kanske dags att lägga in någon rad här..?
sjukt dålig på att blogga på senaste tiden ja.
har hänt och händer så sjukt mkt i mitt liv just nu så har som inte riktigt tid med det här känner jag.

jag börjar äntligen känna att jag trivs och mår bra där jag står idag. jag har utvecklats så otroligt mkt som människa under dom här fyra månaderna jag bott här. fyra månader? helt sjukt att det är så längesen jag tog mitt pick och pack och beslöt mig för att lämna boden. men det är det bästa beslutet jag någonsin tagit och det är jag så sjukt glad över. speciellt med tanke på hur boden har spårat ur nu på senaste tiden.

annars då? fortfarande arbetlös. och det här med jobb måste jag nog lägga på hyllan till efter jul med tanke på att jag ska vara hemma i 1 vecka och 3 dagar då. och tror knappast min blivande chef kommer bli så nöjd när han får höra det. har dock sökt ett jobb som sträcker sig till 22 december så vi får se hur det blir med det. sen har jag faktiskt tagit mig i kragen och börjat träna med erika på najaden. plötsligt händer det! sjukt skönt iallafall. mer då? bestämt att jag ska hyra lägenheten av carro eftersom hon aldrig är hemma. så morre och frippe ska flytta in med mig om nån vecka, kommer bli awesome att få hit ytterligare två bodenbor. 

mer än så hade jag väl inte på hjärtat för tillfället.
ska försöka bli bättre på att skriva här framöver.

jag lever

kanske ska meddela att jag faktiskt fortfarande är vid liv, tro det eller ej.

har haft tre sjuka veckor så har inte riktigt haft tid med detta bloggande. dom senaste tre veckorna har varit dom sjukaste och roligaste veckorna i hela mitt liv. kommer aldrig någonsin få uppleva allt jag gjort på samma sätt igen och jag är så sjukt glad och tacksam över att jag fått vara med om allt det här. 

nu ska jag krypa ner sista natten bredvid min älskade syster som åker upp till norr imorgon. hur ska jag klara mig utan henne? vi har varit med varandra 24/7 i tre hela veckor. usch ångest. utöver det så mår jag sjukt bra och jag trivs verkligen här nere i stockholm. det enda som fattas är elina här vid min sida ♥

RSS 2.0