.,

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva hör längre då mina dagar inte är så intressanta, så varför jag skriver nu är väl bara för att ge ett livstecken, typ.

Tog iallafall bort min facebook igår. Känns lite skumt men samtidigt skönt.


-


Boden var det ja..

Det var inte igår. Har haft rätt mkt att stå i om man säger så.. Jag, Sofia, Johanna och Elina for ju som sagt ner till Sthlm en vecka i början av januari. Var svinkul att dom följde med ner :) visade Sofia krogarna på söder på fredagen och lördag drog vi & Johanna på lobby. Onsdagen packade jag in mitt liv i bilen, pussade Carro hejdå och flyttade hem till boden igen.. Var väldigt blandade känslor när vi kommit fram till norr, men det är bara för ett par månader så får ta mig i kragen och härda ut helt enkelt, det är ju för en god sak så.

Hur som helst så har jag, Elina och Sofia varit hos pappa i svartlå sen vi kom hem och det är sååå skönt! Har hänt jävligt mkt sjuka och tunga grejer sen jag kom hem för två veckor sen så då har det varit skönt att "bara vara" hemma hos pappa.

Nu ska jag och Sofia se på bb!


2012

jahaa.. nu har jag varit här uppe i norr i tre veckor och tre dagar, fort har det gått.

har hänt rätt mkt saker under dom här tre veckorna, och har fått fatta rätt viktiga beslut. mitt år 2012 kommer verkligen bli något speciellt. inte alls i närheten av tidigare år med tanke på omständigheterna. men det känns som att besluten jag fattat är rätt, även om det varit tunga beslut.

imorgon är det iallafall dags att packa in sakerna i bilen och åka ner till sthlm igen med johanna, elina & sofia. rätt kul med en "liten" roadtrip ändå :) kommer bli en myyyysig vecka med dom tre som sällskap.

RSS 2.0