värmeeee

image78

nu har man fått in rätta sommarkänslan med tanke på finvädret vi fick idag :) passar perfekt att den här värmen kom samma dag som valborgs :)

har just varit på coop och handlat lite frukost osv, tänkte börja röja upp i mitt rum strax, sen ska jag sätta mig på balkongen och äta vindruvor i solen :)

evalena kommer hit när hon slutar, så ska vi fixa lite grejer, sen kommer macke så ska vi grilla :) och efter det ska vi till dom andra :)
puss

soooool

image77

ääääälskar vädret ute nu, äntligen börjar värmen komma hit upp i norr <3

igår var jag med elin :b sen kom macke också, så spelade jag, elin, macke & elina alias, det var kul men jag och elina förlorade... sen var även nille förbi en sväng, var inte igår man såg honom så det var lite små kul :)

nationella i engelska idag på skolan hela dageeen, eller ja iaf framtill jag slutade kl 11, var jobbigt och gick inte speciellt bra heller... var inte så koncentrerad för att ljudet från klassrummet vägg i vägg störde mig ganska så mkt.

iaf så gick jag och erika på stan och kikade lite när vi slutat, sen hem till mig en sväng och spelade lite :)
sen for hon och jag fick för mig att jag skulle städa hela lägenheten, så då gjorde jag det, och elina dammsög.. bara mitt rum kvar nu där det finns lite småputs kvar att göra.

ivan, ralle & macke kom tidigare ikväll och spelade mariocart med mig, var kul.
macke har just gått hem och jag funderar på att lägga mig snart, känns lite ensamt när bara jag och elina är hemma, pappa och eleonor for till stugan idag och kommer hem fre-lör.

valborgs imorgon då, många förväntningar :) blir nog lyckat om allt går som planerat.
puss


work



helgen var bra, kanske inte världens bästa skoterföre men det funkade iaf trots fastkörningar hit och dit :)
meeeen, det stora minuset i det hela är att vi var tvungen att parkera upp vid vägen, och gå vägen ner till stugan i leran, och jag hade VITA SKOR på mig, så dom var inte så fressscchhh när jag kom fram... och sen när vi skulle fara hem igår så satt eleonors bil fast, kunde inte bli bättre.

när vi tillslut kom hem så städade jag mitt rum lite, sen kom eleonor, cissi & lucaz hit och gjorde mig sällskap medan pappa och elina var och städade bagarstugan i gamla sävast.

sen blev det pizza, glass, jordgubbar, grädde & popcorn efter det!

så jääävla mkt plugg framför mig dom här sista veckorna, har inte tid med annat än plugg just nu om jag ska få ut något bra av allting.. så jävla less.

slutade halv tio idag.. hade svenka, men hade inte äns behövt vara där för den lektionen var bara för dom som fortfarande inte gjort klart referatet.. tänkte äta nå fruunch nu eftersom jag inte hann göra d imorse, sen gå ut och sola lite balkongen och röja upp här hemma.

puss


could you be loveeeed

sitter på pappas jobb just nu, har precis avnjutit en ost och skinkmacka från ingemars bageri.
slutar kring elva idag, då ska jag hem och käka lunch och byta om och sen på skolan efter det.

blir trots allt att fara till stugan ikv, lite surt att boxern är i vuollerim så kan inte se tv så får ta med mig ett drös med dvd filmer samt nintendo gamecube för att överleva helgen :)

kom iaf in på bf, var ju inget oväntat precis eftersom i stort sätt alla kommer in där, var 60 som lägsta intagningpoäng.. men min studievägledare sa att jag fick ändra mina val nu när det preliminära beskedet har kommit, så jag får ta och fundera kring den punkten.. ska jag vara ärlig så vill jag inte gå någonting alls på björknäs, väldigt dåliga och ointressanta linjer tycker jag. men att gå tre år på en linje som inte är så speciell har väl ingen dött av förut så det är väl bara att hålla ut, i guess.

ligger ganska bra till i svenskan fick jag reda på, vi snackar om ett vg-mvg om jag fixar restuppgifterna jag halkat efter med. men har bara fått se svenska betygen med elisabeth, så får vänta till jag får se svenskabetygen med gabriella också, lite förvirrande när vi har två svenskalärare.. men jag blir då glad om jag får ett vg.. ska ju ändå läsa svenska b och c också så.

och vart man ska vara på valborgs är den stora frågan just nu, först pratades det om min stuga men det uteslöt vi sen, och sen var det snack om harads, och nu stan? inte länge kvar nu så vi måste bestämma hur det blir med den saken snart..

nåja, ska sitta barnvakt åt kidsen på lördag när pappa & eleonor ska till harads på pubafton, mys.
kaffe nu, puss

it´s because of the way you treat your friends

inte blivit så mkt bloggande för min del på senaste tiden, har haft fullt upp med massa läxor och restuppgifter.. är sjukt mkt plugg nu precis innan sommarlovet..

praktiken idag på pappas jobb först på morgonen, vi for hem på lunch kring tio, sen kom eleonor så gick vi ut på stan och kollade på glasögon åt eleonor som äntligen ska inskaffa det, hon ser jätte dåligt men har gått och dragit ut på att skaffa glasögon jättelänge nu, men nu blir det iaf av :) sen gick vi på intersport och kollade på skor och efter det och hämtade ut mitt paket från nelly :) sen for jag och hjälpte eleonor och städa så hon skulle hinna till synkontrollen kl 2.

efter den for vi och hämtade cissi, lucaz och pauline, sen for vi hem hit och åt middag osv :)
och nu hade jag tänkt se so you think you can dance, och sen efter det några avsnitt av andra avenyn.

praktik framtill lunch imorgon, sen skolan. blir nog stugan över helgen mest troligt, beror på föret.
puss

longing for

slutade halv tolv idag, skönt :)
gick först till coop och köpte gräddglass med krossad choklad & en redbull, sen gick jag hem och satte mig på balkongen och åt glassen i solen, var skönt :) sen spelade jag lite mariocart med pappa då han var hemma på lunchen, och sen kom erika, rosita & evalena och spelade med mig :) sen när dom for kring halv tre började jag plugga och har gjort det framtill nu, förutom nån timmas uppehåll då men.. så börjar vara ganska klar nu :)

så fort jag är klar med det här ska jag fixa alla restuppgifter i svenskan & engelskan innan nästa vecka, sen är jag glad & nöjd :)

Boden - svek, hat och förbjuden kärlek? är så spyless på boden.. går inte att förklara med ord, vill bara sticka härifrån.. om man ändå hade pengar...

nationellt prov i engelska imorgon, muntliga delen, tio i nio... hoppas det går bra. sen matte och sen slutar jag halv tolv, skönt...
sängdax nu för min del.
puss

sunshine

jag och macke bestämde oss för att fara till stugan igår eftermiddag, så p-o hämtade oss i stan kring kvart i fem :)

när vi kom fram till stugan åt vi middag först, sen for vi ut och körde skoter en sväng innan körslaget började, så såg vi på det och sen såg vi masjävlar och shes the man och efter det somnade vi :)

idag har vi varit ute i fin vädret hela dagen och kört sista skotersvängen för iår, mest troligt.. men kan ju hålla i sig till max nästa helg också om det fortsätter vara lika kallt om nätterna, hoppas på det.

tänkte röja upp lite i mitt rum nu innan macke kommer hit, blir en tidig kväll för min del.
puss

sooool

jag ääääälskar solen, skönt att äntligen få såhär härligt väder ute!

iförrgår gjorde jag något förhastat haha, mamma ringde mig när jag var och solade på mormors balkong..
hon sa: - kom hit jag har en överraskning åt dig!
jag: - vadå för nå?
hon: - du ska få pierca naveln!
så jag sprang iväg och gjorde det, stack till lite grann men blev fint :) macke var med mig också ha ha :) 

igår var jag med macke & evalena, vi hyrde chuck and larry så den såg vi, sen spelade vi mariocart och åt massor av onödiga saker med mkkkkkkkkt kolhydrater i sig... inte bra. nåväl, visste redan igår att det skulle bli bra väder idag så jag ställde väckarn på 9 imorse och somnade igår kring 2-halv 3 tiden.. gick iaf ut och gick kl nio, var dock inte lika kul att vara ute och gå själv men hade mp3n med mig så :) sen där kring kvart i tio gick jag på coop och handlade frukost och färska baguetter : ) så nu tänkte jag göra mig en baguett och sedan ha ångest för att jag inte följde med till stugan... damn it. aja får hoppas på såhär bra väder nästa helg också så löser resten sig.

ska ta med mig ett glas juice till baguetten och sätta mig och sola på balkongen nu.
puss

enough

var uppe med tuppen imorse, var inte igår man var uppe före halv sju.. men kände för att inte stressa ihjäl mig imorse så tänkte att d var lika bra att vara uppe i tid. gick till skolan redan tjugo i åtta, hade nationella i engelska idag tjugo över åtta, gick väl sådär, var lite svårt att komma på hur man skulle formulera sig och vad man skulle skriva om.. men när jag och rosita skulle gå och lämna fram proven så fick vi veta att vi var i fel sal, haha. men det gick bra ändå!

nåja, efter provet gick jag hem till mamma för att träffa elinas utbytesstudent från spanien, så åt frukost tillsammans med martin, elina & alba, sen följde jag med dom ut på stan då dom skulle visa alba runt lite i boden innan dom började skolan klockan tolv. och nu sitter jag här hos min kära mormor :) vi har suttit ute i solen på balkongen och druckit cappucino!

om allt stämmer in så ska jag strax fara iväg med macke till a8 och kika på cafét och garaget, sen får jag se vad jag hittar på, så härligt väder ute så kanske går en liten promenad genom stan :)
puss


så sant, så sant..

har varit mkt snack runt om i världen nu om att alla borde ha ett fast förhållande, MEN... vi sätter livet på snooze i väntan på att den rätta killen ska komma och knacka på dörren, samtidigt som lägenhetsköp, bil & resor får vänta, för vad ser vi för positivt  på just den punkten när vi inte har en kille att dela allt med? det är ju inte så att man maniskt går runt och letar efter en kille man kan gifta sig med, många ser det från den ljusa sidan att vara singel, men man känner sig samtidigt på något sätt inte helt komplett utan en pojkvän att dela sin fritid och vardag med. kulturen här i sverige säger ju som ni säkert redan vet: kvinnans uppgift här i livet är att hitta en man.
men är det verkligen så? att samhället är så fixerad vid tvåsamhet? man behöver bara öppna en tidning eller slå på tvn så handlar det om att vara två och göra allt i livet tillsammans med en partner.. alla dessa nervärderingar kan orsaka att man prångt måste vara tillsammans med någon bara för att känna sig fulländad och skapa framgång bland vänner och bekanata som nu förtiden står i centrum med deras stadiga förhållanden.. eller är allt det här bara något jag fått om bakfoten? sen så finns det ju de personer som verkligen INTE kan vara utan kille/tjej en vecka ens, been there done that.. men det var år och dagar sen nu. jag tycker man ska kunna klara sig på egen hand utan kille, man ska inte springa mellan förhållanden bara för att man inte kan klara sig på egen hand...

det som tar största platsen i mitt tänkande just nu är faktiskt arbete & ekonomi, man vill ju nå upp till den stora framgången som står överst på önskelistan, ända sedan barns ben har väl dom flesta drömt om att få bo i det där stora lyxiga trevåningshuset med alla tillbehör, den feta bmwn på infarten och den gigantiska swimmingpoolen på bakgården med badtunnan snäppet bredvid.. men man kan inte köpa lycka för pengarna.. självklart hade livet varit lättare och man hade kunnat göra mycket mer roliga saker om man hade några tusenlappar i handen dagligen utan att knappt kliva upp från den mjuka soffan i varadagsrummet.. men man klarar sig bra utan pengar, det viktigaste är ju ändå att man har sin familj och sina vänner. sen så finns det ju de kvinnor som enbart gifter sig med rika män pga att dom har mycket pengar att erbjuda, och då faller kvinnan för just den mannen som kan förändra hennes liv ekonomiskt och som kommer att skämma bort henne i framtiden.. helst ska det ju också vara en mycket äldre man så att kvinnan sedan får ärva av honom då han dör.. sen så finns det ju givetvis de kvinnor som faller för personligheten hos den här rike mannen innan hon alls fått höra talas om pengarna han äger, då är det true love, annars är det bara pengarna som lockar...

dags att avsluta lunchen nu och bege sig tillbaka till arbetet.
puss


tragiskt

vill bara säga att det som har hänt engla är så jävla tragiskt, ser det framför mig, hur rädd den stackars flickan ska ha varit när 42-åringen kom... huvvaligen, hoppas han får ett rent helvete i fängelset, om nu männen där behandlar barn-mördare som pedofiler, vilket jag hoppas på.

var in och läste kartin schulmans blogg, och jag säger då det, hon kan då fan inget annat än att hacka på folk, och precis när alex gör det så är hon där snabbare än blixten, hon vore ingenting utan honom så är det bara.
visst, nog är det sant att det kan vara intressant att läsa hennes blogg ibland, iallafall förut, men nu har hon börjat gå överstyr, hon följer bara i alex fotspår, fast alex är kul, och katrin är tråkig.. har jag fel?

som ni kanske läst tidigare i ett inlägg så har jag kommit på att jag ska bli författare, tro det eller ej men jag har alltid varit bra på att skriva "berättelser" eller vad man nu ska kalla det, älskar svenska och skriva noveller och uppsatser osv, så varför inte? kan ju bli riktigt kul om jag nu kommer så långt här i livet, är väl bara att vänta och se antar jag.. men man lever bara en gång så man ska slå till direkt och göra det man lever för och känner för att göra.

nu blev det mycket prat om oviktiga saker hit och dit, men kände att jag behövde skriva av mig lite innan ögonlocken faller ihop... tänk att efter varje helg i stugan går mina ögonlock och min kropp igenom nån "strejk" period, kan vara som p-o sa här förra veckan på jobbet:
- du är så trött för att du fått i dig för mycket av något!
- va? nejnej! (jag tänkte såklart på alkohol i första hand..)
- det kallas friskluft, när du äntligen kommer dig iväg från datorn!

aaah, där klickade det! kan det verkligen vara så? att man blir helt slut av att vara ute i friska luften en hel helg? konstigt nog så verkar det ju vara så, eller så beror det på att eleonors barn väckt mig och elina "tidigt", och förstå mig rätt, jag är van att sova till 11-12 när jag är ledig och dom kommer mellan halv 9-halv 10 och ropar godmorgon, så för mig är det faktiskt tidigt!

men nog pratat om helgen, nu ska jag bänka mig framför tvn med elina och se "the benchwarmers", gryyyyymt rolig komedi, för er som inte sett den tycker jag att ni ska pallra er iväg till närmsta videobutik och hyra/köpa den, ni kommer inte att ångra er!
allt för mig, puss!


ruuuuuules

så helgen var bra! för er som inte hade den blekaste om min helg så spenderades den i stugan, (as always kring den här tiden på året..) tillsammans med pappa, eleonor, elina, cissi, lucaz & pauline, mkt skoterkörning, heltomt i skotrarna efter den här helgen, och många är vi som flygit av skotrar och gjort illa oss också, men inte hänger man läpp för det.

i lördags bestämde jag mig för att spendera lite ledig tid med p-o, så jag for med han upp till harads först och hämtade anneli, som vi skjutsade till södra svartbyn, sen for vi på godisarenan och till eleonor och hämtade lite grejer, sen fortsatte vi bilfärden mot harads ytterligare en gång för att hämta johnny och ebg, blev mkt prat och skratt, p-o är bäst : )

blev iaf ingen praktik för mig idag, vi sov i stugan inatt också, och elina var kass i magen imorse och eleonor var ledig med barnen så pappa lät mig få en ledig dag också för en gångs skull :) vi kom hem till stora staden boden kring tolv idag, och det kändes inte så "trevligt" om jag får säga det själv, skönt att komma bort från boden sisådär varje helg och slippa alla idioter, det enda som kretsar i boden är fördomar, skitsnack, svek, och otrohet.. och JA du läste rätt!  hoppas planen till sommaren går igenom, kommer stormtrivas i den miljön och i den bostaden!

anywaaaaay, nu ska jag vara social med eleonors kids och se jurassic park och käka kladdkaka, (tack farmor!)

playlist just nu;
Eminem - i remember
Kanye west ft. chris martin - homecoming
Taio cruz - moving on
Usher ft. young jeezy - love in this club
Missy elliot ft. jay-z - ching-a-ling
Fat joe - beat novacane
Hilltop hoods - the nosebleed section
Lil wayne - i´m me

Puss!

to hell with my pride

"du är så vacker utan spackel"      - är det verkligen så? vad jag menar är, gäller det alla "kvinnor"? enligt mig ska man kunna visa sig utan allt spackel och vara naturlig, jag säger inte att jag går omkring utan smink alltid, men nog kan jag göra det, självklart! just den här synpunkten tänkte jag på idag när jag gick till kioskbaren med pappa då jag såg ett stort gäng tjejer komma gåendes i 13-14 års åldern, och alla var lika SPACKLADE med smink, då menar jag inte lite mascara, ögonskugga & svag foundation, utan e-x-t-r-e-m-t mkt, man såg riktigt hur fejkade dom såg ut... men jag har själv tyvärr varit något i den stilen en gång i tiden, tror nästan alla tjejer har varit inne i en liten "fjortis-period" här i livet där kring 13-15 års åldern, tragiskt men sant..

höll inte på att ta mig upp ur sängen imorse, ville bara fortsätta sova, men halv åtta imorse kom pappa hem från eleonor och slet upp mig från sängen... när vi kom till A8 tog jag en kopp kaffe och satte mig i fika rummet med robert, p-o & pappa! sen har vi fortsatt plocka mätare idag och pysslat på med lite allt möjligt..

nu tänkte jag fortsätta med svenskan, är svårt att skriva om någonting som inte intresserar en på något sätt alls..
svenskan nu, sen stuvade makaroner & korv & slutligen so you think you can dance!
blir en bra kväll om man bortser från svenskan..
puss

sparkling

trodde att det skulle bli en tidig morgon imorse så ställde väckarklockan på kvart i sju och steg upp och åt mjukkaka med ost och varm choklad, bänkade mig framför tvn med elina och såg offside på canal plus, så lunkar pappa upp ur sängen kring åtta tiden så hade alltså kunnat sova till minst kvart i åtta.. men lika bra att vara uppe i tid så det fanns tid över att såsa på framför tvn!

har precis varit och lunchat på blå ängeln med pappa, p-o & olav, blev en grekisk sallad för min del :) smakade bra! jobbar till strax före fyra, då blir det direkt hem och äta stuvade makaroner och korv och sen blir det att lägga på ett kol i svenskaarbetet så jag hinner klart med det innan helgen, just skrivandet är min starka sida i livet..

nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bläddra igenom teknikmagasinet, sen blir det att fortsätta plocka ner mätare här ute på området!
puss

fittjävlablogg.se

ursäkta rubriken men en hel a4 sida försvann just pga fittjävlablogg.se.. har lyckligtvis aldrig varit med om det förut men, får väl ta om allt från början då.

"jag är totaaaaalt lost in space"
nja kanske inte fullt ut som jag uttryckte det hela men väldiiiiigt förvirrad är jag då iaf, och detsamma gäller min kära far :) är ju då ute på praktik på hans jobb, så idag gick vi och plockade ner mätare på hans jobb i alla byggnader, och jag upptäckte då att man var tvungen att stoppa ner mätarna i rätt påse där deras nummer stod, så hade jag inte upptäckt det hade pappa fått göra om hela skiten, sååå goood for you daddy ;)

jag och pappa tog en kort dag idag på jobbet, skönt :) så när vi kom hem var farmor, eleonor, elina, pauline, cissi & lucaz redan här så vi åt lite köttsoppa och såg saltkråkan haha :)

har förövrigt spenderat tid nere i tvättstugan sedan kl fem i eftermiddag framtills nu, känner mig jäääävligt duktig :)
men är helt slutkörd efter mkt motion på jobbet idag och en halv dag nere i den "svala" tvättstugan, men det var det värt, kommer jag ju ändå få stå ut med för resten av livet när jag flyttar hemifrån osv :)

funderar på att lägga mig ner och se en film, antingen blir det how high eller heja björn, båda är jävligt underhållande så har svårt att bestämma mig för vilken :)  och ja ola nu vet du vart din film är om du har letat haha :) ungefär en fjärdedel av alla dvd filmer jag har här hemma är dina, så nu är ditt mysterium löst :) när jag lika är igång kan jag ju ta och berätta vad de här filmerna handlar om..

heja björn är egentligen ingen film, är en tv-serie som gick på 4an år 2000, handlar om björn och hans flickvän sanna som bor i en villa utanför sthlm.. björn har en bror som heter henrik som kommer och besöker dom vardagligen, man får alltså följa deras vardag och sanna & henriks sjuka jävulskap runt om i kvarteret och hemmet, björn skiljer sig mkt från sanna och björn, han är den snälla typen som inte kan säga nej och gör allt för allt och alla.. kanske inte låter så jävla intressant men för er som inte sett serien på tv tycker jag absolut att ni ska tanka hem den, den får lätt 5 av 5 plus av mig :)

how high handlar om två killar som pluggar på college, men dom pluggar bara bra och gör bra ifrån sig på proven när dom är höga, dom ser även deras döda vän så fort dom har rökt på och han ger dom råd och hjälper dom att se mot ljusare tider.. ingen lärare/elev upptäcker lyckligtvis att de är höga under prov & studeringstid som tur är, men en "cykelpolis" på skolan kommer på dom och snor deras planta, som dom sedan snor tillbaka såklart, och de här två killarna lyckas sprida ut den här drogen på något konstigt sätt, ingen märker av att killarna gör det, men dom lyckas få alla lärare & studenter att bli höga och blir jävligt kända och populära på skolan, precis som dom hade tänkt sig med andra ord :) filmen är jävligt underhållande, även den här får 5 av 5 plus av mig :)

så ska alltså pallra mig till sängs nu och besluta mig för vilken jag ska se,
börjar jobba kl sju imorgonbitti, längtar redan efter morgonkaffe..
och imorgon efter jobbet måste jag börja skriva på svenskan, kan inte skjuta upp det mera!
måste även pallra mig ut på stan och köpa en present till farfar som fyller år på söndag, wish me luck!
puss


down

så blev det finally en tidig arbetsmorgon för min del, steg upp tio i sju och snabbduschade och sedan bar det iväg ut till pappas område på a8! vi började morgonen med en kopp kaffe i ladan i ca 30 min, sen for vi hit till kontoret en sväng och sen till ok och köpte spolarvätska till pappas bil!
har just druckit en kopp kaffe med janne & eleonor och pratat lite.. jag & pappa ska på besiktning av bilen kl 11 så får hoppas på att allt går som det ska, annars får vi promenera hem därifrån, men det är väl inte alls för stor risk att det blir så hoppas jag.

vi har bokat tvättstugan kl fyra så blir att tvätta hela kvällen, farmor kommer kring fyra tiden också så då ska jag äta köttsoppa ikväll :) sen måste jag hinna med att börja skriva på svenskan också, ska in om två veckor och jag har inte äns börjat med det, så med andra ord är allt som vanligt då.

nu hör jag att det börjar röra sig i fikarummet så jag får lägga in några rader senare ikväll.
puss

there is nothing left to say

dagen började lyckligtvis med sovmorgon pga att pappa var tvungen att fara med elina till sunderbyn kl nio för att få mer info om hennes inflammation i underhudsfettet, så dom var väl hemma kring tio igen, så då for jag och pappa till jobbet, svängde förbi ladan och hälsade på olav, per-arne och erik en sväng, sen till pappas kontor och drack kaffe, sen hem på lunch kl 11, sen tillbaka till a8 kl ett, fixade lite pappersarbete och drack kaffe med lite folk, sen fixade pappa något på datorn och sen for vi på dollar store och inhandlade lite grejer, så vart med andra ord en väldigt kort arbetsdag för min del :)

har inte gjort någonting alls idag, bara degat och sett tv osv, var tänkt att jag skulle plugga idag men det blev såklart inte av, får börja med det arbetet imorgon istl!

jag har fått något konstigt i ögonen, svider jättemkt och rinner tårar hela tiden, kan ju iofs bero på linserna men brukar bara bli så om jag sovit med dom så vet inte vad det kan bero på, får ta och kolla upp det...  för övrigt flyter allting på som vanligt, bara lite nya planer och förändringar i mitt liv, men dom planerna är inte aktuella i dagsläget, men dom är aktuella under det här året iaf så vi får väl se hur det blir med dom sakerna :)

för det första; känns som att det kommit en lite mer "ekonomisk" vändning i mitt liv, har äntligen börjat kunna hantera mina pengar och slutat köpa onödiga saker, måste verkligen försöka hålla i mina pengar nu om sthlm ska bli av innan sommarlovet, ser fram emot det för har inte varit i sthlm sen jag gick i sjuan!
för det andra; har börjat bli osäker på vad jag vill göra med mitt liv igen, tyckte det kändes väldigt rätt att bara läsa klart grundämnerna nu det här året och börja bf efter sommaren, men har blivit osäker på den punkten igen, vet inte alls vad jag vill göra med mitt liv, har alltid velat bli frisör eller jobba med smink osv, men frisör biten skulle inte mina axlar palla (har inflammation i dom sedan 6 år tillbaka för er som inte visste det) så jag vet faktiskt inte vad som ska bli av mitt liv, skulle ångra mig för resten av livet om jag hoppade av skolan så det är värt att gå ett extra år på gymnasiet men jag vet verkligen inte vad jag vill gå för linje längre, känns som att det finns för lite utbud här uppe i norrbotten.. jag har alltid älskat svenska och att skriva så jag kanske borde inrikta mig på författar branschen? det återstår att se vad som händer med tiden..

har haft väldigt mycket att tänka på under en lång tid nu, många tankar som far runt i huvudet men det är bara att försöka se det från den ljusa sidan! man ska göra det man tycker om och se positivt på saker och ting för man lever bara en gång..
puss

homecoming

helgen i stugan bestod av skoterkörning och mkt myyyyyyyyyyyyys!
var kasst väder igår men vi var såklart ute och körde ändå, men idag fick vi toppenväder, och det är ju alltid ett plus i kanten!

for från stugan kring två tiden, eleonor skjutsade mig och elina till helena (morbror mickes tjej) som fyllde år, så blev lite fika där osv :)

sen hem och packa upp grejerna från i helgen, känns som att jag bara packat dom senaste veckorna? först påsken, packade en jävla massa, kom hem i 2 nätter och packade upp massa grejer, sen for jag iväg igen till seitevare och var tvungen att packa då också såklart, sen kom jag hem därifrån och var hemma 5 nätter, sen packa igen och fara till stugan, och det blir samma svängom nästa helg! näst nästa helg blir nog sista skotersvängen för iår, beroende på vädret, får hoppas på d bästa!

åt iaf oxfilé, kroketter och beasås när jag kom hem från stugan idag, satt som pricken över iet!
och nu funderar jag på att lägga mig och vila en stund innan andra avenyn börjar, är helt slut efter helgen!
sen blir det arbete som väntar imorgonbitti, börjar klockan sju, känns tungt!
puss

ain´t got you

gårdagen spenderades tillsammans med elina, passade upp henne och glodde andra avenyn tillsammans med henne från halv åtta igårkväll till halv fem imorse, så nu har vi sett hela säsong ett, förutom avsnitten som kommer till veckan då osv :)

ola kom förbi med dagobertsmackor åt mig och elina igår, så då passade jag, elina, gabriella & ola på att spela alias, alltid lika kul :) sen for gabriella och ola och jag och elina satt och pratade lite osv sen började vi se andra avenyn!

mormor kom och plingade på dörren kl tio imorse så då var det bara att kliva upp, hon hade med sig färska bröd till frukost :) sen har jag och elina suttit och sett några fler avsnitt av andra avenyn idag också, pappa kom hem från fortet i harads idag, han har varit där sen igårmorse, dom verkar ha haft riktigt trevligt!

ska strax hoppa in i duschen, sen blir det att fara till stugan med pappa, eleonor, lucaz, cissi, pauline, elina, urban, jessica, felix, selina & johan :) ska på grillfest hos robert ikväll också, ska bli kul : )

puss

magsjukan borta!

var väääääldi längesen jag uppdaterade här i bloggen, men har haft fullt upp!
över själva påsken var jag då i stugan med dennis, pappa, eleonor, elina, farmor & farfar!
var mys, mkt skoterkörning och grillning :)

sen for vi hem på måndagen, och i onsdags for vi till seitevare, jag, elina, martin, macke, pappa, eleonor, nisse, maria, ida, urban, jessica, felix, selina, farmor & farfar! lederna var dock inte lika fina iår som dom var förra året, men vi hade iaf tur med vädret 2 dagar, sen var det mulet och snöstorm, var nära att man blev snöblind av att köra i det vädret men klarade mig från det :) men däremot så fick farfar magsjuka när vi var i fjällen, och han lyckades smitta ner elina som sedan smittade ner mig.. vilket var mindre bra. meeen jag hade bara magsjuka i 2 dagar så det var ju tur iaf... en annnan incident från fjällen är att elinas knä svullnade, och hon hade ingen aning om vad hon gjort, så i måndags for jag, elina & pappa till sunderbyn och var där från kl 11-3, då dom skickade hem oss eftersom ingen visste vad det var för fel och då hade 3 läkare kollat på hennes knä, så fanns väl inget annat att göra än att åka hem igen, sen på måndagkväll blev jag då magsjuk och ägnade kvällen åt att ligga vid toastolen och spy... sen i tisdags fick pappa telefonsamtal från mamma som sa att elinas lår också börjat svullna så dom skulle till sunderbyn igen men fick naturligtvis åka hem eftersom ytterligare 3 läkare inte visste vad det var för fel... på tisdag kväll började min magsjuka försvinna btw... sen idag ringde mamma till pappa då jag var och jobbade med honom ute på a8 (har praktik där i 3 veckor nu..) och sa att elinas knä + lår börjat få en gul/brun aktig färg, så dom for till sunderbyn igen efter att mamma pratat med en läkare som sa att det kunde vara en propp i benet, men hon har istället fått inflammation i underhudsfettet elr något sånt, så nu har hon fått en massa mediciner och kryckor, min syster har verkligt varit med om mkt och är den starkaste personen jag känner!

nåja hon kommer iaf hit imorgon ska bli kul att träffa henne :)
sen åker pappa bort en natt imorgon på någon aktivitet i fortet i harads, så jag och elina blir hemma själva!
sen på fredag åker jag, eleonor, lucaz, cissi, pauline, elina, urban, jessica, rasmus, felix, selina & johan till österby och spenderar helgen där med skoterkörning m.m, blir mys :)
sen är det praktiken som gäller igen på måndag, 3 tunga veckor framför mig nu!
nu ska jag hoppa i säng, ledig torsdag & fredag, tummen upp för det!
puss

RSS 2.0