-




-

ouufff vad jag verkligen inte har tid att blogga längre..?
måste iallafall börja med att säga fan vad roligt att alla läsare är kvar,
trots att jag typ... aldrig? eller ja, väldigt sällan, uppdaterar här, kul!

helgen har iallafall varit awesome.
öl med carro, jonas & tommy i fredags.
fest med norrlandstema utanför etuna i lördags.
kalas för lillan ute i mariefred som fyllde två år i söndags.

igår och idag har jag dock mått sämre. ont överallt i kroppen och trött som ett as.
därför säger jag puss och kram och natti!

















freakkkin friiiiday.

älskade fredag!!
kneeeeg till tolv, k-ä-r-l-e-k.
möta upp carro i stan och öla ikv, bra!
fest utanför eskilstuna med norrlandstema imorgon.
födelesedagskalas för lillan på söndag = fixa present idag!












freakkkkin

jävlart säkert full rulle hela dan varje dag!
inte riktigt tid med detta bloggande nä.
ska försöka stupa i säng nu.













-

så var det redan söndag igen, vilket betyder att jag nu bott i sthlm 1.5 vecka, sjyyykt!

befinner mig just nu i bostad nummer två. kommer vara här till på fredag tror jag? lite jobbigt att flänga med väskorna mellan två hem men äh, har levt i mina väskor och min bil sen september så det är lungt på den fronten.

helgen? fredag var jag dööööd. blev en lugn hemmakväll, prommis med krille, nån film på tv och sova tidigt. lördag klev jag upp vid tio. duschade och åt frukost innan jag hoppade på tunnelbanan mot t-centralen. mötte upp fina carro och gick på stan med henne. avslutade på max innan jag mötte upp johan och rullade mot mariefred för en liten kräftskiva med 80 pers till.

idag for jag in till stan vid halv fem, utan att tänka på att det var söndag, så det mesta hade hunnit stänga. var bara hoppa på tunnelbanan och åka hem igen då. har varit ut med krille så nu ska jag ta en dusch, se en film och sova. upp och hoppa klockan sju och tillbaka till verkligheten ja.
























still alive

tjena jag lever!

det är ju lite rörigt just nu, bor som på två ställen, typ, ungefär. så där jag är nu och sovit sen i fredags finns inget internet i själva huset, sitter hos grannen nu en svängom. vilket gör det liiite svårt att uppdatera här ja. sen har jag väl inte riktigt tid med det heller. är full rulle hela dagarna och jag är helt jävla färdig om kvällarna. har nog inte riktigt förstått vad det innebär att ha barn har jag kommit fram till. såå, ja, det får nog vänta en par år innan det smäller för mig kan jag säga nu.

nåväl. som sagt, sen i fredags, har jag sovit själv i huset här ute i mariefred. jag brukar ju vara lite av en pussy så tänkte "hur i helvete ska detta gå?" första natten jag sov i huset. meeen efter det så rullade det på och rädslan för att sova själv i ett STORT hus utan möbler som ekar och är mööörkt försvann!

annars om dagarna är jag med astrid (som jag ska jobba som barnflicka åt) och går långpromenad med chrille (deras hund) och lite annat. trivs sjukt bra här ute. man blir så lugn och harmonisk av stället.

nu ska jag knalla över till huset och gå ut med jycken innan jag ska duscha, se film och sova!
natti

stockholmoooo

yes. nu har jag landat i mitt nya hem, i min nya stad, stockholmooo efter en, minst sagt, lång och seg bilresa. tror inte riktigt jag har förstått det ännu, känns mer som att jag bara är här på snabbvisit och snart ska åka upp till norr igen? meen det kommer väl när jag packat upp och installerat mig :)

är sinnessjukt trött efter 20 mins sömn inatt och 1 timmes sömn i bilen så funderar starkt på att dra igång en rulle och stänga ögonlocken för ikväll.

-

dagarna har verkligen gått segt senaste veckan men nu känner jag att dom bara flyger iväg. redan tisdag idag.. i övermorgon flyttar jag härifrån? vad hände? var ju nyss 1.5 månad kvar?

ska iallafall börja åka mot stan nu, plocka upp elina och sen äta middag hos mamma. sen tillbaka hit och packa lite mer innan jag rullar ner mot stan igen och umgås med lite vänner. imorgon ska elin komma hit och äta middag och vara med mig när jag packar det sista osv. separationsångeeest ja...

förövrigt måste jag bara meddela att jag har världens bästa pappa, farmor & farfar. finns ingen bättre än er ni vinner med hästlängder. tack för all hjälp jag fått av er nu innan flytten, och tack för allt annat ni gjort för mig. usch vad jag kommer sakna dom... ♥

myslåt:


.


-










m



ändring på schemat

flytten skulle bli av den 14e egentligen men det har blivit lite ändringar i planeringen. vilket innebäääär....
att jag flyttar på torsdag, dvs. om exakt en vecka from. idag!!!

känns hur bra som helst samtidigt som jag är hur ledsen som helst haha.
bort från boden vill jag ju, det som känns tungt är ju att lämna alla vänner.
känns som att jag måste hinna vara med ALLA innan jag far eftersom jag inte vet när jag får hälsa på nästa gång..

haha jag är så blödig!!!
nåja johan har kommit hit nu så ska gå ner och surra med han & pappa en stund.

sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.




tiden står still..



känns verkligen som att tiden står still just nu. vill bara att det ska bli den 14e så jag får lämna den här hålan men det verkar ju inte hända? tålamod är väl inte min starkaste sida om man säger så.

har inte gjort ett skit idag känns det som. försökte sola en stund på dagen men rastlösheten tog över efter 30 min så då städade jag bilen och tvättade den istället. sen städade jag upp lite i köket och tog in tvätt osv innan jag duschade. sen kom pappa hem så surrade lite med han och sen åt jag och efter det har jag bara legat här och stirrat in i datorn. inte så givande dag nä. vill börja jobba nu, få in rutiner, helst nyss.



trevor hall


pdol

jaaa, helgen har spenderats i piteå! bodde på fårön med elin, elina, krille & sofia. var roligt men måste erkänna att jag hade sjukt mkt roligare på trästocks än på pdol. det var som inte riktigt min grej det här med pdol kände jag. men var kul på campingen där vi bodde :)

igår då? var hemma från piteå 3-4 nångång. for hem och duschade och åt innan jag for till gutte och såg film osv. drog hem kring sju imorse och tvättade och tog det lungt. sen skulle jag ta en liten powernap en timme men slutade med att jag sov från 11-16.. ångeeest ja. åt lite osv sen satt jag och pappa och surrade om massa innan viktor och jimmy kom och hälsade på :) for med dom till harads sen hem till bea och jk en sväng innan vi gick till mange och evalena. satt och spelade mariokart på nintendo wii med eva ett tag innan jag for hem igen. tänkte göra ett försök till att sova strax så man inte sover bort hela dagen imorgon också.

slänger väl upp nån bild från helgen:

















music




RSS 2.0