road to zion

ännu en skolvecka avslutad, känns grymt skönt att jullovet börjar komma smygandes.
har varit allt för mkt plugg hit och dit ända sedan vi började skolan, och referatet till svenskan skulle vara inne idag, vilket jag inte änns börjat med, så jag har en hel del framför mig under helgen..

macke visade mig en ganska kul grej på pixbox igår, hur kan man stå och posa när man är 40 bast gammal och tro att man är en snygg liten fjortis? förstår mig inte på världen ibland.

nåväl, julklappsinhandlingen går icket bra, inte köpt en enda julklapp, blir väl som alla andra år att jag handlar i sista minuten och har panik, jo skulle tro det , men det funkar det med brukar bli bäst köp då.
har dock ingen aning vad jag ska köpa till nån iår? eller det klickar lite på vad jag ska ge pappa, men inte helt säker ännu.

mormor är då i ammarnäs, och ola for till sthlm? eller gbg? idag så har varit över till lägenheten en sväng och gjort sällskap med katten, var mys.. så nu har jag precis kommit hem, slapp musiken idag så kunde sticka från skolan redan klockan ett, glömde dock omvårdnas boken i skåpet så kan inte plugga något till provet heller... med andra ord är allt precis som vanligt då!

nu ska jag strax förbi mammas jobb och hämta mina 500 kr, sen möta upp pappa och gå till coop och hämta min efterlängtade jacka som äntligen har kommit, sen blir det att fixa lite här hemma, sen panelen med macke & dennis runt 6 snåret.. sen möter vi rosita och går hem till macke och börjar dricka där, sen får vi se vart kvällen slutar, hoppas på en lyckad kväll iaf utan tjaffs som det oftast alltid brukar bli.

sen imorgon blir det nog bara att hänga hemma hos eleonore med sötkidzzzen skulle jag tro, har då inget annat bestämt så det blir nog bäst så, lär ändå inte vara i mitt bästa skick imorgon.

det var allt för mig idag!
tjou

5 november 2007

jaha det var ju som ett tag sen jag skrev här ser jag.
skolan började om idag, vilket betyder att jag har ett helvete framför mig igen i 6-7 veckor innan vi får julllov... fyfan.

jaa, halloween vart väl inte så lyckad som jag hade hoppats på, men nog hade jag trevligt iaf :)
vi var hos elin först och förfestade, sen drog vi till pontus, men blev bara där i 30 min typ, sen hem till mig, lagade lite käk osv, sen gick vi ut på stan nån sväng, sen hem till mig igen och sov.
haha alltså inte så intressant halloween.. men men får väl hoppas på en bättre nästa år =)

fick tillbaka novellen vi skrivit i svenskan idag, fick ett mvg, glad som fan blev jag!
så nu är då min dag räddad!

vi hade svenska på morgonen, sen 5 över 10 skulle vi ha medicinisk grundkurs, men gun var inte där så den var inställd så då drog jag hem istl, ska strax tillbaka och ha idrott och sen engelska eller vad vi nu har, ska bara äta ngt först.

haha ja ikväll ska jag på bingo med elin & syd, får hoppas på att man vinner lite pengar för det är jag i stort behov av nu om jag säger så!
nåååväl, nu ska jag dra vidare, ska försöka komma ihåg att skriva här oftare!
heej

image9
jag & evalena på halloween :)

RSS 2.0