GOTT NYTT ÅR!

sitter hemma hos elin nu med sofia, fanny, bea & evalena och väntar på käääk!
blir att äta gott här först och börja smådricka lite, sen är det lite oklart vad som händer efter det, men lutar mest åt att fara till klinten faktiskt, hört att det ska bli rätt mkt folk där så det kan nog bli kul att åka dit :)!

var iallafall på stan en sväng idag, fick med mig en svart tubspetsklänning och ett par svarta jeans från magi, så kör på spetsklänningen ikväll. nu ska jag gå och hjälpa till med maten, gott nytt år!

HEHE

sov liiiiite längre än planerat ja. vaknade för ca 15 min sen och skulle vaknat klockan tio enligt planen? nåja ingen brådska, har nästan två timmar på mig innan allt på stan stänger, förutom magi som stänger klockan ett.
kunde inte hålla mig inatt så var tvungen att beställa en av dom där fyra klänningarna i förra inlägget... vad är det för fel på mig? haha kan inte sluta beställa hem kläder.. blev iallafall den här klänningen:



hoppas den passar på mig bara och sitter som den ska.
nåja nu ska jag hoppa i kläderna och springa iväg.

godnatt kanske?

gaaah... jag och annasofia är vaken alldelens för länge har jag kommit på. speciellt dom dagarna då jag jobbat och varit tvungen att kliva upp klockan nio. sen även när jag är ledig eftersom vi alltid måste upp tidigt för att vi har massa att göra hela tiden.. tex. måste jag upp senast klockan tio imorgon för att hinna med allt på stan innan alla affärer stänger, så med andra ord är det dags att säga godnatt och krypa i säng nu då ja.
nattiiii

fyra klänningar jag fastnat för och måååååste beställa så fort som möjligt:









och sist men inte minst, den som är snyggast och bara för det också dyrast:





hemma!

nu är jag hemma från luleå. eller ja det har jag varit sen halv fem men jag och anna gick på stan en sväng i boden också. inhandlade lite strumpbyxor och provade ut lite klänningar jag ska välja mellan imorgon, och anna köpte jeans och kattmat åt puma här i boden. i luleå köpte jag underkläder, en klänning/tunika och en vanlig svart långarmad tröja.. ska leta jeans på stan i boden imorgon!
nuu ska jag iallafall vila en stund hade jag tänkt, sen ska jag och anna gå hem till mamma och tvätta.

lite bilder från dagen:












morrn

råkade sova till halv elva men vi blev ändå klar för ca 20 min sen, så nu sitter vi och väntar på ivan i vanlig ordning.
funderar på att köpa nya jeans, nyårsklänning, ny hoodie, ny tunika, underkläder osv, allt jag kommit på än så länge iaf, får se hur långt pengarna räcker.. surt att det kommer in 1050 kr imorrrrn och inte idag.
nåja nu ska jag ringa och höra var ivan håller hus.

bjuder på en gammal favorit:


nattinatti

nu har ivan precis åkt hem och jag och annasofia ska lägga oss och sova.
imorgonbitti ska jag, annasofia och ivan åka till luleå en sväng och se om vi hittar något fint på rean, men skulle tro att det mesta hunnit ta slut eftersom rean började i måndags eller när det nu var? aja kanske hittar nå iaf.

mamma mmsade en bild från thailand:



guud vad härligt.. är inte alls avundsjuk.
sen tar vi dagens, eller ja "nattens" låt:



måste också säga att jag redan saknar elina sjukt mkt.. har aldrig varit borta från henne i två hela veckor. och hon har bara varit borta sen i söndags.. haha får hoppas på att tiden går fortfortfort. älskar dig lillasyster



nä som sagt, ska joina annasofia i sängen nu.
natti!

gaaalet..

har varit galet trött idag.. var med ivan och annasofia igårkväll och vi hade så kul att vi helt glömde bort att titta på klockan. så när klockan var fyra på morgonen insåg jag att det kanske var dags att lägga sig. så ivan for hem och jag och annasofia la oss i sängen och pratade till halv fem-fem imorse innan vi somnade. och sjäälvklart så somnade jag om imorse så försov mig till halv elva... jobbade iallafall till sex och dagen har varit jobbig, minst sagt. hållt på att somna ett x antal gånger och det har varit jätte mkt att göra på jobbet.

nu sitter vi iallafall hemma hos fanny. jag, fanny, annasofia, elin och sofia ser just nu feardotcom:

 

nån sjuk skräckfilm.. har dock inte hängt med så mkt i den pga att jag suttit här för det mesta. men nu tänkte jag slå mig ner bredvid dom i sängen och se klart den, sen ska jag och annasofia vara med ivan hade vi tänkt!


whatcha say

ivan visade mig en jävligt bra version av whatcha say igår:



nu är min lunch slut så ska tillbaka till jobbet, slutar klockan sex...

jobbbb..



ja ni.. nu skulle egentligen mamma & elina ligga på den här stranden och sola. men deras flyg blev först framflyttat från 22:50 igår till 00:30, sedan till klockan 11:00 idag haha.. och inte nog med det så blev det framflyttat ytterligare 30-60 minuter idag. bra start på en lång och solig semester haha, nä tycker synd om dom! hade varit jätte arg!

igår var jag ju då först med anna hemma hos mamma och sa hejdå till dom innan dom for till thailand. sen gick jag och anna på coop och snurra omkring där en timme nästan, sen hem till mig och såg nån film på tv osv och satt och surrade. anna färgade sitt hår svart också :)! både jag och anna hade svårt att somna inatt så vi somnade inte förrän kring halv tre-tre nångång? och jag klev upp halv nio och duschade för började jobba klockan tio. hemma på lunch nu iaf och anna är med sin mamma i storheden. börjar klockan ett igen och slutar klockan sex, ska på gallerian en sväng med annasofia då innan vi går hem och trycker i oss middag!
nä nu måste jag äta!

sjukt..

.. äckligt bakis var jag igår ja. blev lite vääääl många alkoholhaltiga drycker både före och på farmen under juldagen.. och tequilan jag köpte i baren kunde jag ha skippat. tappade bankkort, legg och lappen man måste ha för att få plocka ut jackan inne på farmen + ett ciggpack som i stort sett var fullt. go go go!
fick iallafall stå och vänta tills alla åkt från farmen för att få hämta ut min jacka, sen sprang jag ut till mamma som skjutsade hem mig. hann dock bara upp i lägenheten och sen ringde dom från farmen och sa att dom hittat mitt bankkort så då fick mamma skjutsa tillbaka mig dit och hämta det, sen hem och sova.

pappa hämtade mig i stan igår kring två tiden. for och köpte chips och lite annat innan vi fortsatte mot svartlå. låg i soffan hela dagen och såg massa bra filmer på tv, bla. tomten är far till alla barnen, lika bra varje år :)! tycker dom ska göra en 2a på den filmen. slumrade till i soffan i några timmar och vaknade kring tio igen. satt och pratade med pappa och elina och såg någon sjuk film på trean innan jag somnade kring två tiden inatt.

nuuu ska jag få liv i elina så hon kan packa klart sin resväska, hon + mamma + mammas kille ola + hans barn wille + olas mamma sigrid åker till thaiiiiii klockan tio ikväll, och ja jag tackade nej till en resa till thai pga min extrema flygrädsla.. sjukt jag vet. något jag ångrar enormt mkt när dagen med stort D är här.
blir dåligt med uppdatering nu också skulle jag tro, min mobil har nämligen tagit självmord igen så den går inte igång, så vill ni mig något får ni helt enkelt plinga på dörren hemma i lägenheten eftersom jag varken har internet eller mobil.
puss!

FARMEN



ÖÖÖL = HEJ!
sitter hos fannan nu med henne och fia! kom hit för typ två timmar sen eller nå sånt.
dom sitter iallafall och sminka sig och jag sitter och dricker en öl, är klar först som vanligt haha :D
nåväääl, dom skulle iväg på nån förfest hos nån som jag inte ids följa med på, så tänkte dra ett häng med ivan, ralle och syd istället före farmen!
nu ska jag på tosssiiii, pusshej ses på farmen!

julafton ---> juldagen...

happp, så var julafton över? går lika fort varje år. och hade ingen julkänsla överhuvudtaget iår så kändes trist..
men hade iallafall en jättemysig julafton här hemma i svartlå med både mammas & pappas släkt! fick jättefina julklappar, spelade roliga spel, åt mkt julmat och mkt mer :)! alla for väl kring elva-halv tolv igårkväll, så satt vid datorn en stund och såg tv sen innan jag la mig kring halv två. farfar väckte mig för 30 min sen, ska äta, göra mig klar och sen åka med dom mot stan. blir att åka på farmen ikväll. fast känner mig inte taggad alls, men det kommer väl det också. lite bilder från gårdagen:


god jul!


ja en vit jul blir det, minst sagt. har snöat hur mkt som helst här i svartlå inatt. ska ta en bild och visa er sen!
pappa väckte iallafall mig och elina för en halvtimme sen, tragiskt att vi sover så länge på julafton haha, men då somnade vi inte så tidigt igårkväll heller pga nintendo wii spelet pappa hade köpt. det är så sjukt roligt.
nu sitter vi iallafall i soffan och ser grinchen på trean som vi gör varje jul. brukar få lite julkänsla efter jag sett den filmen så får hoppas på att jag får det iår också eftersom den ligger under nollstrecket iår.. sen ska vi iallafall hjälpa till att duka och laga mat och allt som nu ska göras innan allt folk kommer halv fem.
god jul på er - och god jul till ola i sthlm :)

juletider

jahaaa, nu är klockan efter tolv vilket betyder julafton. har ingen julkänsla allt så känns rätt trist.. men det kommer väl imorgon när all julmat åker fram och alla paket under granen skulle jag tro.

är iallafall hemma hos pappa i svartlå nu. han har köpt ett nintendo wii så det är i stort sett det enda vi spelat hela kvällen och det gör vi fortfarande haha, var sjukt roligt, det tyckte även pappa som står och svingar i luften i skrivandets stund. farmor och farfar är även här så har lärt farfar att spela också, och till och med han tyckte det var kul så man kan säga att det passar alla åldrar.  imorgon kommer iallafall både mammas och pappas släkt hit så vi blir en hel drös med folk, kommer bli roligt :)! men nu ska jag spela med pappa innan jag ska sova.
natti och god jul!

One tree hill

Idag har jag som sagt jobbat mellan 10-18. Hann även med en lunch på dagoberts med nina och annasofia under rasten. Efter jobbet gick jag och annasofia till gallerian där jag handlade två julklappar, skönt att bara ha två kvar att köpa nu, men är som vanligt ute i sista minuten... Vi gick iallafall till coop sen också och köpte lite grejer, sen hem till mig och såg accepted och pratade. Nu ligger vi iaf i soffan och ser one tree hill. Känner mig lite trött redan så ska väl sova snart. Jobbar 14-21 imorgon vilket betyder sovmorgon, skönt :-)

Dagoberts

Sitter på dagoberts med annasofia och nina och äter lunch! Börjar jobba igen på en kvart och slutar klockan sex, peepppp!!!

Vänner

Ligger i soffan och ser vänner med annasofia just nu :-) var ju meningen att jag skulle jobba idag men har inte sovit nå inatt pga feber, kallsvettningar och frossa... Hade glömt hur jobbigt det är att ha feber, värsta natten på länge. Börjar iallafall kännas lite bättre nu men har fortfarande lite feber och frossa... Anna ska iaf sova här inatt :-) vi ska bara ta det lungt och se film så jag blir frisk så fort som möjligt.

Lillasyster hon kan hon

Ni får ha lite överseende med kvallan på bilden eftersom min mobilkamera inte är den bästa, men elina kan det här med att skissa! Sitter bredvid henne på golvet och kollar medans hon håller på. Tänkte springa till mamma en sväng strax innan jag och elin åker mot harads.

Möte

Varit på mötet på skolan nu, det gick okej varken bu eller bä. Har inte ätit något ännu så tänkte väl peta i mig någon macka om magen tillåter, sen ska jag och elin till harads en svängom så ska winroth få bränna ut säsong fyra av prisonbreak åt mig och prisonbreak filmen!

Sömn skulle inte sitta fel...

Om man ändå kunde ligga och sova som den här sömntutan, men nä det går inte... Har sovit tre timmar på 2,5 dygn nu och det känns i kroppen vill jag lova.. Anledningar till varför jag inte kan sova är många, men en av dom är för att jag är så jävla nervös inför ett möte imorgon och är orolig i kroppen och har ångest pga det. Sen ligger jag och grubblar på för mkt som vanligt... Blir väl bara att sova någon timme "inatt" skulle jag tro innan mötet börjar, om jag nu inte skulle ha sån tur att jag somnar om en stund.. Tur iallafall att "vänner" inte svikit mig på tvn inatt!

Kalas

Sitter på kalas hemma hos mina kusiner samuel och noel just nu. Rena rama julafton, flera påsar med paket håller dom på att öppna! Och nu har jag och elina sett klart 1a säsongen av pb så när vi kommer hem startar vi 2a!

Prison break

Lite prison break maraton med syster atm och sen fyra-fem timmar tillbaka. Försöker bli trött och satsar på att somna "tidigt" ikväll så jag orkar med plugg och julklappsinköp imorgon under dagen, sen är det kalas för mina kusiner samuel och noel på kvällen. Och imorgon har pappa lovat att säga upp mitt internet som varit ur funktion i två månader nu, äntligen.. Så om en vecka eller två har jag internet igen förhoppningsvis.

Förkväll

Halvligger i bäddsoffan och kikar på förkväll där kenza och elin kling är på besök! Elina har åkt iväg på återträff på fria emilia och eftersom jag fortfarande inte har internet hemma har jag inte sådär jättemkt att göra, så funderar på att gå till mamma en sväng och plugga (om jag nu oskar det) känns som att jag skulle vilja skjuta upp dom uppgifterna jag ska göra på datorn bara eeeen dag till!

Önskelista nummer två



kom på att ni (mamma, pappa, elina, mormor, farmor och farfar) kanske inte ser allt som är på bilden och vet vad allt är, så det är iallafall:

• ed hardy glas
• vit ed hardy bikini
• dkny parfym
• britney spears midnight fantasy parfym
• escada moonsparkle parfym
• vit ramones t-shirt
• vita converse i läder

det var allt som jag kommit på än så länge haha :) får väl göra en nummer tre om det dyker upp mer saker.
nu har pappa tjatat på att jag ska klia hans arm i en kvart så ska väl göra det en sväng innan paradise hotell börjar på sexan.

ny jacka?

jag vill ha en ny jacka, och inte vilken som helst utan en ed hardy jacka.. MEN det är ju dock inte det billigaste alternativet så lär väl få spara ihop till en i flera år haha. dom här två är inte att leka med:

1537 kr:



1406 kr:



en vackeer dag kanske jag äger en av dom här, till och med två om jag har tur.
har iallafall precis sett klart one tree hill, eller ja såg väl inte sådär jätte mkt eftersom vi fick besök så får se det avsnittet sen på internet. nu ska jag ägna mig åt något heeeelt annat, plugg!!!

pappa

jaa nu sitter jag här hemma hos pappa igen, han och elina hämtade mig i stan för en stund sen.
dagen började med att jag vaknade upp i elinas säng och mamma kom och hämtade mig och skjutsade mig till stan. gick hem till lägenheten och duschade osv och sen började jag jobba klockan tolv. slutade halv fyra och gick hem och såg big brother och åt en dagobertsmacka, sen kom pappa och elina och hämtade mig.
ska strax se one tree hill och sen tar vi önskelista nummer två.

Önskelista nummer ett

Här har vi första önskelistan, nummer två kommer imorgon eller någon annan dag för fick inte riktigt med allt, men nästan iallafall:


julklapp i förskott!

jaa nu är det ju bara 12 dagar kvar till jul. (okej elva då för att klockan är efter tolv men..)
och jag har inte köpt en enda julklapp, så börjar ha lite panik nu ja.. men ska beställa allt inatt eller imorgon så det ordnar sig nog. jag har iallafall fått två julklappar i förskott av mamma och elina :)
av mamma fick jag 3 st rock by sweden smycken som ser ut såhär:





och av elina fick jag en ed hardy fickplunta, som jag dock inte hittar någon bild på exakt hur den såg ut, men liknande i den här stilen kan man väl säga fast annat motiv på pluntan osv:



och jaa eftersom jag älskar dödskallar hoppade jag i taket ett antal gånger när jag fick mina "julklappar i förskott" av dom. men det finns mktmktmkt mer dödskalle-aktigt på min önskelista iår ;) och nu börjar det närma sig med tatueringen kan jag säga, vill göra den nununu!!! har iallafall bestämt mig för att det får bli den här:

 

tycker den är hur snygg som helst, men det finns ju delade åsikter när den kommer påtal kan jag säga haha :)
nu ska jag iallafall styra upp en liten önskelista som jag slänger upp här sen, och efter det ska jag och elina somna in till någon bra film. mamma hämtar mig kring tio imorgonbitti så jag hinner hem och duscha och byta om och allt som nu ska göras före jag börjar jobba.
nattinatti!

hejjhejjhejj

nu sitter jag återigen hemma hos pappa i byn och tar det piano.
i torsdags kom annasofia till mig redan kring åtta på morgonen eftersom hon knappt sovit något heller så bestämde vi oss för att hålla varandra vakna så vi skulle kunna sova sen på kvällen. gick väl bra när vi gjorde något så vi hann med att åka till svartlå en sväng och hämta lite grejer, sen skulle vi hem till mig och se på true blood och det var där det brast. elina somnade först efter att hon kommit hem från skolan, sen annasofia och sist jag.. blev väckt av annasofia klockan fyra och där var dagen förstörd.

igår var jag och elina med morfar i luleå. vi hade fått i julklapp av honom att vi skulle få shoppa och han skulle betala. dock hittade jag ingenting.. och elina hittade väl nån enstaka tröja och annat grejs. aja var iallafall trevligt och vi hann också med en middag på baan thai med lite bananasplit till efterrätt! sen for jag och elina hem till mig dit tess kom och sen for vi på fest hos stefan och hos någon annan kille. somnade kring halv sex tiden imorse..

idag har vi bara tagit det lungt. donat och lagat mat å grejer hemma i lägenheten. sen kom elin och var med oss, vi spelade alias och lite annat. sen skjutsade hon oss till pappa. följde med hennne till harads och hämtade adam och jesper som vi sen skjutsade till stan och sen hämtade vi upp viktor och dom skjutsade tillbaka mig till pappa.
utöver det har det inte hänt mkt mer ikväll. ska slå på en bra film nu och sen sova eftersom jag jobbar 12-16 imorgon.

guud..

... vad jag älskar mina sovvanor haha. upptäckte precis när jag vaknade att jag somnat sittandes i soffan med snus under läppen och glajjorna på sniskan över näsan (ja jag har glasögon, men använder linser på dagen och glasögon på nätterna). och allt detta tack vare min kära vän - sömntabletten! men jag klagar inte, inatt har jag iallafall fått sova även om det inte var den skönaste sovställningen som gjorde att jag vaknade redan nu med världens nackspärr. känner mig för stunden jättepigg, men det kommer nog vända snart så lär sova någon timma när jag kommit hem till lägenheten i stan - dock inte hela dagen som jag oftast gör nu för tiden.

iallafall nu till något helt annat, nämligen tv-serien vänner. det är enligt mig den bästa tv-serien som gjorts genom tiderna när det gäller komediserier, och tro mig jag har sett många. jag ser på vänner varje kväll, och då menar jag verkligen VARJE kväll innan jag somnar, och har gjort det i tre år nu och än är jag inte less. nu är det ju såhär att det spekulerats om en vänner film väldigt länge. men det har varit så mkt tjaffs hit och dit - den blir av! - den blir inte av! - nu är det säkert att den blir av! - den blir tyvärr inte av som det ser ut just nu! osvosvosv.
MEN, nu ser det faktiskt ut som att den verkligen kommer bli av. (det kan ju dock ändras) läste det här:

"Ryktena sprids nu från Hollywood att den otroligt populära TV-serien Vänner nu ska bli film. Det har spekulerats om detta länge, men enligt insatta källor är det nu på gång. Filmen ska preliminärt ha premiär 2011."



och jag kan ju inte göra annat än hoppas att det verkligen stämmer.
här har vi iallafall några kända citat ur vänner serien som helt seriöst får mig att rulla av skratt eftersom jag ser scenerna framför mig:

A no sex pact? I actually have one of those going on with every woman in America!
Ross

Well, if you can´t talk dirty to me, how you gonna talk dirty to her? Now tell me you want to caress my butt.
Joey till Ross

My body has always been a little faster than western medecine.
Phoebe

Sometimes I wish I was a lesbian! …did I say that out loud?
Chandler

One thing led to another and before I knew it we were… shopping.
Monica

Hey, no matter what happens with Ross and Emily we still get cake, right?
Joey

Why do you have to break up with her? Be a man, just stop calling!
Joey

Hi, I´m Phoebe Buffay and I have babies coming out of me.
Phoebe

This is not a marriage. This is the world´s worst hangover!
Rachel

Ross: Joey, Homo sapiens are people.
Joey: Hey, I´m not judging.

I´m going to get one of those… job things.
Rachel

Who is FICA? Why is he getting all my money?
Rachel

Welcome to the real world. It sucks. You´re gonna love it!
Monica

Guys, rules are good. Rules help control fun!
Monica

Oh my god, something touched my left leg!! Oh, it was just my right leg...
Phoebe

Phoebe: Then I can do my plan-laugh. Mahaha!
Joey: Hohoho!
Phoebe: It's not santas plan, you know!

Rachel: Hey Ross! It is not so common, it does not happen to everyone and it is a big deal!
Chandler comes out behind the door: I knew it!

Phoebe: Look! There's Monica and Chandler! Heey! Heey you guys! Heey! AAAA! AAAAA! AA! Chandler and Monica! Chandler and Monica!
Rachel: Omg!
Phoebe: AAAH! CHANDLER AND MONICA!
Rachel: Omg!
Phoebe: OH MY EYES! MY EYES!
Rachel: PHOEBE! PHOEBE! IT'S OK IT'S OK IT'S OK!
Phoebe: NO! THEY'RE DOING IT!
Rachel: I KNOW! I KNOW! I KNOW!
Phoebe: YOU KNOW!?
Rachel: YES I KNOW AND JOEY KNOWS BUT ROSS DOESN'T KNOW SO YOU HAVE TO STOP SCREAMING!

Monica: Rach, can I have your eyelash curler I think I've lost mine...
Joey: ... OOH! AAH! OOH! AAAH! AAAH! AAHH!!!! AAH!
Chandler: ...Yes... Yes.
Joey: You? And, and you?
Monica: Yeh, but you can't tell anyone, no one knows!
Joey: How? When?
Chandler: It happened in London...
Joey: IN LONDON!?

Chandler: I think, I THINK Ross knows about me and Monica.
Joey: Dude he's right there!

jaaa det blev några citat där ja, och ett väääldigt långt inlägg också. så med andra ord säger jag godmorgon och springer iväg till kylskåpet!




ed hardy tatuering

nu är det ju såhär att jag tänkt göra en ed hardy tatuering på armen när jag har råd och tid, vilket dom flesta jag känner redan vet om för att jag är fullkomligt galen i ed hardy + att jag älskar dödskallar. men frågan är vilken av alla motiv man ska välja? det finns så många och i så många olika färger så jag kan verkligen inte bestämma mig.
här är iallafall några jag fastnat för:











då är ju bara frågan vilken man ska välja? som det känns nu blir det den på den fjärde eller sista bilden.
men det kanske dyker upp något helt annat innan jag bestämt mig, men en ed hardy tatuering blir det iaf.

hos pappa!

sitter hemma hos pappa i byn just nu och ser på 2½ men. jag har sovit bort heeeela dagen idag tyvärr.. fattar inte hur det är möjligt av sova så mkt som jag gjort dom senaste dagarna, och ändå vara lika trött? måste vara detta mörker och snön, framför allt slasket. nej huvva jag saknar verkligen sommaren känner jag...
och nu har kära morbror Ola tagit sitt pick och pack och förflyttat sig till storstaden, vilket jag helt och hållet hade glömt bort igår så hann inte säga hejdå, vilket känns mest trist.

och om ni ville veta så satt jag och pluggade från halv två till klockan tre inatt, och kom då fram till att jag pluggar mkt bättre på nätterna eftersom jag då kan koncentrera mig bättre. så nattplugg lär det bli framöver.
nä nu ska jag kolla vad pappa och syster gör.

såja

nu har jag lite tid över till att blogga. anledningen till att jag nästan aldrig skriver här längre är ju då som sagt för att mitt internet hemma fortfarande inte funkar. men hade inte förväntat mig något annat när det gäller comhem! så det blir nog att byta till bredbandsbolaget istället så fort som möjligt, så får jag väl leva med att uttaget till bredbandsbolaget sitter i hallen, så kommer ha en sladd genom hela lägenheten..

så vad har annars hänt under veckan som varit? jag har mest bara varit med tess och elina, som förövrigt i stort sett flyttat in med mig i lägenheten nu, men det är bara mysigt :)! sen var jag med ivan i tisdags tror jag det var? vi såg lite skräckfilm och avslutade kvällen med mat från max! i onsdags var jag med elin. sov över hos henne :)! i torsdags gick jag först och mötte dennis & kim på romeo. sen tog vi en runda på bodensia och efter det for jag, dennis & ivan till harads och hämtade daniel. han & dennis sov hos mig :)!
i fredags for jag och elin till harads en sväng och var lite social med folk där. kom hem till stan igen lagomt till röstningen var avslutad i idol. somnade nångång kring ett, fast vaknade av telefonsamtal och sms hela tiden under natten så skulle gissa på att det blev 2-3 timmars sömn max. på lördagen jobbade jag iallafall 4,5 timme. sen gick jag hem och tog en powernap innan jag började fixa inför kvällen. hade lite förfest med grannen och drog mot ivans 20 års fest i unbyn kring 10 kanske? lallade på där i några timmar och for sen till stan. somnade sju på morgonen och vaknade kring två. igår gjorde inte jag och elina så mkt, vi såg film, käkade chips och pratade.

ja ungefär så har veckan som varit sett ut. och nu befinner jag mig i svartlå hemma hos pappa! bara sett tv, varit en sväng med tess, moa & elina och tagit det allmänt piano ikväll. funderar på att försöka sova strax så jag orkar med morgondagen. ska först hem till mamma och plugga och sen vara med annasofia :)

nu blev det här ett väldigt tråkigt inlägg med mycket text och noll bilder eftersom sladden till mobilen är i stan. ska slänga upp ett roligare inlägg när jag har tid någon dag med bilder också! nattinatti.

länge sen

nuuu var det förjävla länge sen jag sist skrev här, men det har ju sina olika orsaker. bland annat att jag FORTFARANDE är utan internet hemma i stan och pga lite andra saker.. är iallafall hemma hos pappsen i svartlå just nu, men ska ut med tess, moa & elina en svängom nu så jag drar en längre uppdatering senare.
pussochhej

RSS 2.0