ohja

image173
christian dior telefonerna här på bilden kommer kosta 35.000 kr, den kommer säljas på lyxmarknader i kina och ryssland, men den kommer så småningom till sverige också mest troligt, skulle inte sitta helt fel med den rosa telefonen, men vem betalar 35.000 för en mobiltelefon?

var och kikade på balen med jeppe, elin & pepsi, men vi var bara en liten stund, sen hämtade P-O upp mig vid systemet och vi for ut till personalfesten på A8, hade väl inte sådär jättekul, men det funkade ändå :)

sen kom iallafall dennis, så vi sitter hemma hos mig nu, funderar på vad vi ska hitta på..
ska vara social med honom nu iaf,
puss

eeh jaa..



aries spears imiterar LL cool j, snoop dogg, DMX och jay-z, det är sjukt!!!!!

har sett första avsnittet av andra avenyn, missade nämligen dom tre första avsnitten så nu tänkte jag och elina se det andra avsnittet, och sen det tredje, sen ska jag klä på mig och göra mig iordning så ska jag börja fara mot A8 sen.
puss

gossip

image172

har precis vaknat, somnade ändå rätt tidigt igår.. så nu känner jag mig ganska utvilad :)
ska gå och duscha strax, sen klä på mig osv och gå och köpa leggins, sen ut på A8 och visa moppen, sen in till stan igen och gå och kika på balen med elin, sen tillbaka till A8 igen på vasallens personalfest! det blir bra.

förövrigt så är blake lively (serena i gossip girl) & penn badgley (dan i gossip girl) inte bara ett par i serien gossip girl, utan även i verkligheten :) dom hade gått omkring hand i hand runt om i west village i new york och såg ut att vara mkt förälskade ;)

nu är det duschdax för mig, sen ett avsnitt av andra avenyn också!
puss

kanske

image171

har sett what happens in vegas med elina, väääldigt bra film, underhållande haha :)

tänkte gå och lägga mig strax faktiskt, ska försöka ta mig upp i tid för har mkt att göra imorgon.
är först en kille som ska komma och kolla på min moppe kl fyra, sen ska jag skynda mig ner till kvarnängen och se på balen med elin, och sen försöka ta mig ut till A8 där vasallen har sin personalfest, antar att jag får gå dit.

hoppas på en lyckad kväll imorgon,
puss

ben & jerry´s

har varit och skjutsat mormor till kallax för någon timma sedan.. och jag får ännu en gång vara nervös över att en släkting ska flyga...

har iallafall nyss varit på coop med elina och köpt popcorn & ben & jerry´s, blir en filmkvällll med mys tillsammans med elina :)

imorgon är min plan att gå och kika på balen, sen ska jag på vasallens personalfest ute på A8, kommer nog bli kul hoppas jag :)

jag fick veta idag att jag bara har en lektion på måndag, sen har jag inga lektioner tisdag & onsdag, och fredag är sista dagen i skolan för den här terminen, guuuuud så skönt!!!! men börjar ju jobba sen den 9e så blir väl inte ledig så mkt men, bättre det än ingenting :)

ska slå på en movie med elina nu,
puss

mat

dom som känner mig väl vet att jag alltid har älskat mat, så fort jag inte är ute med någon eller liknanade är jag hemma och äter mängder med mat.. men har inte haft så stor matlust sen jag var magsjuk strax efter påsklovet, men nu verkar det som om matlusten börjar komma tillbaka, har ätit konstant idag..

har iaf varit med rosita, sara-li & erika andersson idag, vi har varit hemma hos mig och glott film och lirat lite spel, mys var det :)

och nu sitter jag hos mormor :) elina kommer hit strax också,
puss

sunshine

solen skiner och man känner värme i luften, kan inte bli bättre!

jobbade fram till lunch idag, gick sen och käkade på korvmojjen med pappa, P-O, robert, göran, erik, nisse & rosita :) blev bara en korv för mig, var inte så hungrig.

sen gick jag och rosita tillbaka till skolan, men vi hade inga lektioner så jag, rosita & erika gick hem till mig och här sitter vi fortfarande, sara-li är påväg!
puss

godmorgon

så var det dax för ännu en arbetsdag, men bara fram till lunch idag.
sen efter lunch har jag svenska på skolan, sen mest trolitg musik, om inte så slutar jag efter svenskan :)
ska då traska iväg hem och städa mitt rum, sen kommer macke så ska jag fixa tuppkam på honom, och sen ska jag och hälsa på mormor!

nu ska jag gå och vänta på P-O & robert,
puss

a walk to remember

image170

ååh guuud, jag pappa & elina har nyss sett den här filmen.. vi satt som fastklistrade framför tvn och grinade floder alla tre, så jävla bra film men samtidigt så jävla hemsk.. tror aldrig jag grinat lika mkt som jag gjorde till den här filmen.. så jävla hemsk film.. :/



den här låten kommer bli min sommarplåga, loooove it!!!
K´naan - in the beginning heter låten, tanka nu på en gång.. du kommer inte att bli besviken jag lovar.
så mkt sommarkänsla över hela låten ♥

nu har tiden forsat iväg och jag skulle lagt mig för länge sen, min kropp måste återhämta sig efter alla nätter med lite sömn under den här veckan, så nu ska jag hoppa i säng på riktigt.
puss

snön faller i gällivare

image169

ja du läste rätt, den 26 maj klockan 11:08 såg det ut såhär i gällivare.
i slutet på maj ska det fan INTE snöa, så är det bara..

cia far till grekland idag, lycko henne.. vill också till ett varmare land, även fast sommaren börjar komma krypandes skulle det inte sitta helt fel med en utlandsresa, blir en annan känsla utomlands.

var föressten och käkade lunch på pizzeria milano som öppnat där pg:s var förut, far inte dit säger jag bara.. det tog oss 45 minuter att få maten, och jag hade beställt kebab i pitabröd, men kebaben var kall och jag fick pommes på tallriken? och P-O beställde suovas tallrik utan vitlöksdessing och med stekt potatis och fick sig en suovas tallrik med överflöd av vitlöksdressing och pommes... det nya matstället var verkligen ingen tio poängare.

nu ska jag krypa ner och titta lite på tv.
puss

jobbjobbjobb..


     Erik                 Göran

jahaaa, idag har jag varit ute och jobbat på A8 med erik & göran :) har klippt gräs nästan hela dagen.
sen har även jag & macke hunnit med att kolla på lägenheten kl två idag, den var hur fin som helst, vill verkligen ha den, vi har en vecka på oss att bestämma oss :)

efter att vi hade kollat på lägenheten for jag, P-O, pappa, göran, erik, elina & macke och fikade på retro café, sen klippte jag lite mer gräs och nu är jag hemma.

är helt slut, har inte sovit mkt inatt.. såå, tänkte äta lite middag strax, sen duscha och gå och lägga mig och se en film.
puss

seg morgon..

är det idag.. ursch vad trött jag är, somnade ganska sent igårkväll, inte bra.

sitter iallafall  mammas soffa nu och kikar på vakna med the voice, pappa borde komma vilken minut som helst.
ska vara och jobba med robert idag lite ute på området, sen kl två ska jag smita iväg och kolla på lägenheten med macke!

nu ska jag kila iväg,
puss

bullar!

nu har wille, ola & akke precis gått hem.
dom har varit här och fikat bullar och surrat sen kl nio med mig och mamma.

såå.. imorgon börjar en del av mitt sommarjobb, vet inte om jag ska säga bu eller bä.. men det blir säkert bra ändå.. har iallafall pratat med samuel som jag sommarjobbade med på vattenfall förra sommaren, och han har också fått jobb där iår så det gjorde ju hela jobb biten lite roligare!

nu ska jag krypa i säng så jag är pigg och kry imorgonbitti.
puss

jahaaaa..

har spenderat hela dagen med sara-li, och johanna var med oss en stund också :)
vi har varit hemma hos mig, sen käkat på frasses, gått på stan, sen gick jag & sara-li hem till mig, och hon slingade mitt hår samtidigt som vi såg på norbit :)

och nu sitter jag här i mammas soffa. mamma är och handlar ingredienser, vi ska baka bullar!

jag och macke ska och kolla på lägenheten kl två imorgon, så får vi se vad vi tycker osv :)
nu ska jag se tv,
puss

fika



gick till skolan kring tio i åtta, var ingen från min klass där förutom sara-li & erika, så vi fick reda på att vi inte hade någon engelska så jag och sara-li började gå mot mig, mötte annasofia på vägen så hon följde med oss hem till mig, lirat lite mariocart osv :) sen gick jag och sara-li och fikade på hanssons och sen hem till mig igen.

och nu har johanna också kommit hit :) ska nog ringa på lägenheten idag innan det är för sent, så kanske jag och macke far och kollar på den idag eller till helgen typ.

nu ska jag vara social,
puss

herregud..



haha jag dör.. stackars föräldrar.
kolla själv: http://kissie.blogg.se

gossip girl

image162

har sett gossip girl för en stund sen, väldigt spännande avsnitt var det :)

har fortfarande inte tagit mig tid att städa mitt rum... tror det börjar vara dags att ta tag i det nu.
sen tänkte jag lägga mig och plugga lite innan jag ska sova, är helt slut.



tycker det här är så fruktansvärt hemskt, kan bara tänka mig hur jag skulle känna mig om jag var föräldrarna, om det nu är så att dom inte har någonting med försvinnandet att göra... jag hoppas att dom hittar igen madeleine snart, oavsett om föräldrarna är inblandade eller inte, och att ingenting har hänt henne.. det är 250 dagar sedan man sist såg henne.

nu ska jag försöka städa och ägna mig åt att plugga.
puss

storstädning

nu börjar det äntligen vara klart här hemma, vi har storstädat i över 1,5 timma nu oavbrutet... köket, hallen, toaletterna och vardagsrummet är klärrrrrt, så nu har vi bara våra rum kvar att städa, sen ska jag gå över till mormor, och sen hem till mamma. är helt slut efter allt städande så kommer somna tidigt ikväll, fast har ganska mkt att se på tv så det får bli efter det då.

skola till halv tolv imorgon, sen ska jag hem och tvätta och plugga.
puss

sol

vilket härligt väder det är ute :)

idag hade jag data i fem minuter, betygssnack osv.. sen gick jag och dennis mot stan, hämtade ut mitt id kort, sen drack jag och dennis en latte på hanssons och surrade lite. sen gick vi hem till mig och såg united 93.
när vi sen gick mot skolan träffade jag johanna & joanna som sa att vi typ inte hade nå lektioner, så då vinkade jag av dennis och följde med dom och solade på solana center istl :)

och nu sitter jag här och funderar vad jag ska göra idag, macke skulle nog komma förbi en sväng, annars har jag ingen aning.. vi har betygssnack sista lektionen på engelskan idag så den ska jag gå på. sen ska jag hem och storstäda med pappa och elina.
puss

morgon

.. & SOL :)

blir en kort dag idag, har data & matte på morgonen, sen engelskaaaa.. ska bara lämna in engelskaboken osv.
sen ska jag och köpa torr schampoo och hämta ut mitt legg, sen städa , måste göra det.

nåväl nu har jag inget bättre för mig än att börja traska iväg till skolan.
puss

natti

utan att överdriva tror jag att jag måste säga att what´s love got to with it var en utav dom bästa filmerna jag någonsin sett, ska absolut tanka hem den filmen nu på en gång.

nu börjar klockan ticka iväg och det är dags för mig att krypa i säng så att jag orkar med en ny dag imorgon.
puss natt


what´s love got to do with it

image161

ser den här filmen på kanal nio just nu, och den verkar mkt braaa :)
pappa hade sett den förut och rekomenderade den, har sett ungefär halva filmen nu, och än så länge är den suverän så den får jag allt ta och rekomendera, men får återkomma efter slutet och säga om den var lika bra som den verkade just nu.

ska fixa lite svenskaplugg nu i pausen och ta ut linserna och tvätta bort sminket.
puss

blåååsigt

har varit rätt varmt tidigare idag, men sen vart det blåst och lite kyligt :/

har varit med lee, cia & erika idag, inhandlat ett par skor, käkat på dagoberts osv :) var myyyys.
sen gick jag hem till mamma och åt plättar, var länge sen så det smakade bra :)
sen kom även mormor dit så vi har druckit te och suttit och surrat lite.

läste en sak i aftonbladet här för någon dag sedan som fick mig att skratta till en sekund, victoria beckham har ett gymkort, men hon tränar inte där.. anledningen är att hon inte vill träna i gympaskor, hon säger att hon vägrar ta av sig sina klackskor...



och herregud, olsen-tvillingarna bodde tidigare förra året i beverly hills, men har nu förflyttat sig till larchmont village kvarteren i los angeles, där dom betalar in drygt 10 miljoner kr för den nya bostaden i los angeles, alltså 20 miljoner kr mindre än deras beverly hills hus kostar.. samtidigt har dom sålt deras new york lägenhet för drygt 77 miljoner kr, herreeeguuuuuud hur kan dom ha så mkt pengar? jag förstår det inte.. kan livet verkligen bli så mkt bättre med så mkt pengar i en ung ålder? ehja, men man kan inte köpa lycka för pengarna.. men man kan ha lycka utan att ha pengar.

anywaaay, tänkte duscha strax, sen se "what´s love got to do with it" på kanal nio kl nio, är en film som ska utspela tina turners liv, verkar himla bra på reklamen iaf så får se vad den får för betyg :) sen ska jag även hinna med lite städning, elina har fixat det mesta i mitt rum så är lite fin puts kvar, sen plugg också innan det är läggdax.
puss

morrn

har sovit över åtta timmar inatt men känner mig ändå seg och sliten..
var sista avsnittet av sanningens ögonblick igår, slutade med att hon kammade hem 300 000 kr så det var väl en bra säsongsavslutning.

nåväl, nu ska jag börja traska till skolan.
puss

sliten

jag känner mig väldigt trött och sliten efter att ha suttit barnvakt under den här helgen, kommer somna så fort jag lägger mig i sängen känns det som.

har varit och hälsat på lena med mamma & mormor, hon hade världens mysigaste lägenhet!
och lägenheten mitt emot hennes är ledig och ser precis likadan ut, så jag tvingade macke att följa med mig och kolla på den bara för kul :) vill då verkligen ha en sån där lägenhet, var bland det finaste jag sett.

sen for vi iaf ut på en sista tur med mammas bil som hon ska sälja ikväll, for ut till sävast och tittade på lite nybyggda hus, göran stjärnholms hus är så himla fint.

nu sitter jag vid mammas köksbord, har precis ätit sen middag, och nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen plugga lite svenska innan jag ska se sanningens ögonblick,
puss

sunday

jahaaaa, sol & värme hela dagen lång, såhär bra borde livet alltid vara.

jag & elina gick till mamma kring halv tolv, sen gick vi över till mormor där även gunilla, cengiz, micke, helena, curt, samuel & noel var :) sen kom kinna & lennart också förbi och drack kaffe.

och nu sitter jag och väntar på mamma & mormor som är på matstället och fixar två kebab, ska hem till mamma sen och plugga osv, sen ska hon få massera mina onda axlar :) och efter sanningens ögonblick ikväll blir det dusch och godnatt.. skola imorgon, känns inte sådär "jätte" kul när jag inte varit där på sisådär 7-8 veckor..

puss

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=josefinelundberg


weii

gå dieeeer  --->    http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=josefinelundberg

glassigt & soligt



vaknade strax före åtta av att pauline kom in i rummet och ropade att hon ville ha vatten.
klev ut på balkongen och kände världens hetta ute, underbart väder!

sitter ute på balkongen nu med cissi, lucaz, elina & pauline och äter ben & jerry´s , tänkte gå till coop en sväng strax, sen sätta mig ute på balkongen och pressa lite i solen tills pappa & eleonor kommer hem, sen ska jag hem till mami.
puss

american pie



har just sett american pie 2 på tv, och nu ser jag american pie bandcamp :)

har varit ute med ungarna en sväng ikväll, dom ville spela lite badminton, sen ville dom också att elina skulle sminka till dom lite i ansiktet haha :)

nu sover iaf alla kidsen och jag hade tänkt se klart  bandcamp nu, sen tänkte jag sussa så jag blir frisk någon gång! ska iaf till mamma imorgon och ge henne presenten, sen sover jag nog där, eller så sover jag där imorgonkväll, får se hur det blir.

haha stod i aftonbladet att en kille ska få barn om sex månader, vaaa? läste jag rätt? eh jo, var en bild och han var gravid.. wierd.

puss natt!

moooonlight



har varit i piteå sen kl elva på förmiddagen till halv fyra tiden :)
var ut en sväng på storheden när vi var påväg hem och köpte en morsdagspresent till mamma :)

sen for vi hem till eleonor, var ute i sandlådan med pauline en stund, och elina & cissi var ute med cissis hamster på baksidan. och nu har eleonor varit hit och lämnat av barnen, såå ikväll är vi barnvakt!
fast ska nog och sova hos mamma lite senare, inte bestämt mig ännu men tror nog det blir så.

ska gå ut med kidsen nu,
puss

Taio cruz - moving on (full)
Jay-z - roc boyz
Jordin sparks - freeze
NLT - karma
Kat deluna ft. busta rhymes - run the show

vad fan gjorde jag uppe tjugo över åtta?

det undrar jag också, eller jag vet.. elina & cissi sov i mitt rum inatt, så elina sov med mig i sängen, vaknade tjugo över åtta imorse av att elina armbågade mig i näsan (dock i sömnen) så jag började blöda näsblod, sen kunde jag inte somna om.. kan jag aldrig om jag blir väckt före jag ska kliva upp egentligen.

nåväl, jag tänkte gå och duscha när jag lika är igång, sen sätta mig och äta frukost i fin vädret ute på balkongen :)
och efter det skulle jag gissa på att det är avgång till piteå!
puss

: )

tänkte visa vad jag fick av mami när hon kom hem idag :)


   väskan                   billabong linnet        puma skorna


     front                &          back

tack kära mamma :)
jag fullkomligt älskar ed hardy, kanske inte är lika bra kvalité på kläderna från turkiet men jag tycker att kläderna jag har köpt i turkiet har hållt sig bra, och jag hoppas verkligen att svarta ed hardy t-shirten jag fick av mamma håller bra, för den älskade jag :)

nu ska jag, cissi & elina se en film, vi ska till piteå kl 10 imorgonbitti.
puss

delight

har varit hos elin tidigare ikväll med henne, evalena & rutto :)
sen for jag, cissi & elina hem till mamma strax före nio, och kring tjugo i tio kom hon hem, brun som en pepparkaka var hon!! jag och elina fick 2 tröjor, en väska & ett par puma tofflor av henne :) är verkligen lättad nu när hon är hemma och jag vet att flygresan gick bra :)

och nu sitter jag här hemma, min röst är inte på topp och jag har jätte ont i örat, skulle gissa på öroninflammation :/ har det inte blivit bättre i örat och halsen till på måndag så får jag fara till vårdcentralen och kolla vad det kan vara.

nu ska jag vara social med cissi & elina,
puss


summerland

vart och hämtat kidsen på dagis för någon timma sen, och nu spelar jag med cissi & elina!

ska till elin senare ikv och vara med henne, evalena & rosita, sen hem till mamma :)
inte hunnit med att köpa morsdagspresent idag, såå får ta det imorrn när vi kommer hem från frida & mattisen i piteå elr något :)

får se vad som händer imorgon, men pluggga stenhårt ska jag då göra iaf, för på måndag gäller det :)
puss

frunch

image143

har precis avnjutit världens godaste frunch, och nyttigt är det också dessutom :) kul att någon nyttig mat är riktigt god också.

nu gick macke igenom köket som en zoombie precis, och jag pratade just med elina i tlfn, så på ungefär 1-1,5 timme ska jag följa med dom och hämta ungarna på dagis.

och det här mysteriet med dennis försvinnande, hade totalt glömt bort att hans mamma skulle hämta honom vid systemet kl tio imorse så det förklarar saken.

såå, när vi hämtat barnen på dagis ska jag med elina på stan och köpa en morsdagspresent, sen hem och plugga lite svenska, samt städa till lite smått i rummet, sen gå över till elin & hänga med henne, rosita & evalena :) sen ska jag till mamma senare mot kvällen, hon kommer hem från turkiet ikväll :)

fixxxx nu,
puss


morrrrn..

jahaa, blev inget arbete för mig idag heller.. för det första är jag sjuk, för det andra kände sig elina krasslig imorse så hon och pappa är kvar i kalix och kommer hem lite senare idag.

somnade rätt fort igår, någon gång kring kvart i tre inatt, vaknat många gånger när jag gripits av panik för att jag inte kunnat andas, men annars har jag sovit riktigt gott för en gångs skull.

sååå idag då? hämta ungarna på dagis antar jag?! seeen, kanske går förbi mormor en sväng, plugga lite svenska, äta pamorol och bli frisk.. jaaa, mer vet jag inte just nu!

nu tänkte jag gå och väcka sömntutan macke, märkte föressten att dennis var borta när jag gick och drack vatten för 30 min sen? whoot, vart har han stuckit så tidigt?
puss

förkyld

image142

eeh ja, jag har blivit reeeejält förkyld, nästan ingen röst just nu och snorig och jävlig är jag också, känns trist såhär mot slutet av skolan... nåväääl, om jag bara vilar mig i helgen osv så kanske d blir bättre :)

jag gick till mormor kring sex tiden och sa hej åt cengiz och gunilla som tagit sig hit heeela vägen från ammarnäs :) sen gick jag och macke på coop, och jag börjar faktiskt tycka mindre om coop, köpte fetaost, och när jag kom hem och öppnade förpackningen var den guuul och luktade skit, så gick tillbaka och bytte den.

sen gick vi och mötte dennis stax efter halv elva så nu är han också här, vi har just sett idiotrepubliken, och nu är dom på statooooil och köper gotta, dom sover i pappas säng inatt eftersom han och elina är kalix hos eleonor.

jag fick veta idag att jag börjar jobba lite redan nästa torsdag och fredag, kändes braaa så får jag en liten start innan vattenfalls jobbet drar igång på allvar.. kommer nog jobba hela sommaren, fast åt vattenfall 9 juni-27 juni, sen 2-3 dagar i veckan ute på A8 med robert under hela sommaren, och är det dåligt väder en hel vecka blir det inget jobb alls, så det blir kanon, så skönt att den här jobb-biten löste sig :)

nu tänkte jag gå och ta ut mina linser, och sen vara social med macke & dennis en stund när dom kommer tillbaka från statoil, och sen ska jag lägga mig och sova :)
puss

summerbreeeeeze

sköööönt med sol & värme!

jag och mormor gick till dollar store strax före halv tre, sen har vi gått runt på lite olika affärer och kikat kring gågatan, och nu är jag precis hemkommen med ett par vita skor och ett par örhängen :)

blir nog så att jag, pappa & elina far till eleonor i kalix och sover med henne i husvagnen inatt, har inte bestämt mig hur jag ska göra ännu, känns jobbigt att sova i husvagn men kanske skulle vara kul ändå, ska bestämma mig innan pappa kommer hem iaf.

nu ska jag gå ut på balkongen en sväng,
puss


svenska

image141

har suttit och pluggat svenska i någon timme nu, och jag börjar känna mig ganska säker inför provet nu, men ska ändå köra igenom det några gånger per dag så det går som smort i slutändan :)

kan knappt förstå att skolan snart är slut, gud vad tiden har gått fort! kändes som att jag nyss började skolan, och nu har jag tre långa skolår till framför mig, men kanske inte blir allt för jobbigt nästa år när jag gjort bort alla kärnämnen, eller ja, matten kommer jag ju att få räkna om iaf, och möjligtvis datan också för där har det inte gått så bra för mig.

så skönt med lite sol och värme äntligen, efter den här regniga veckan som varit.
nu ska jag vara social med min kära mormor och plugga lite till,
puss

bikini

image140

har kikat runt på många sidor efter snygga bikins, men nelly.com har helt klart snyggaste bikinis har jag kommit fram till nu, men väldigt dyra är dom också, finns dom som kostar upp mot 1800 kr , men dom är ju väldigt snygga så då måste det väl vara ett bra pris på dom.

sitter här inlindad i handduken nyduschad, ska klä på mig nu och beställa lite kläder från ellos om jag hittar något för såg att det var 70 % rea, så får hoppas på d bästa :)

puss

inbyggda stringtrosan, ingen hit precis(?)

image139

Inbyggda stringtrosan i jeansen är en stor hit i bla USA och afrika.. om ni frågar mig så tycker jag verkligen INTE att det är någon hit, vem vill gå och visa stringtrosan ovanför jeansen? inte då jag. ska jag vara helt ärlig så förstår jag mig inte på det nya modet runt om i världen idag, men det är ju som sagt inte jag som hittar på alla dessa idéer, så jag har ingenting att säga till om.

vaknade kl sju, åt en omelett som mormor gjort med lite tomater vid sidan om, var gott :) sen har jag, mormor & elina suttit och sett på vakna med the voice och druckit té : ) blev inget jobb för mig idag heller, har svällt igen i halsen och näsan så jag har svårt att andas och hostar mkt.

ska se klart vakna med the voice nu.
puss

hos mormooooor

vi åt fisksoppa med jättegod saffranssmak, sen la jag mig i soffan och pluggade lite svenska.. har inte sovit mkt inatt så blev trött efter att jag pluggat och somnade i sisådär 20 min i mormors soffa. sen har jag suttit och varit social med martin & elina och ätit lite god grönskastallrik osv :)

nu ska elina göra klart sin nyhetsbevakning och jag ska duscha och sen sova, blir att jobba imorgon.

blir nog så att jag sommarjobbar från 9 juni-27 juni åt vattenfall, sen ska jag nog jobba med robert sisådär 2-3 dagar i veckan för att tjäna ihop lite extra pengar så det blir bra med pengar efter den här sommaren, vilket betyder att jag kan shoppa mkt kläder och göra en resa, det ser jag framemot :)

dusch nu, puss!

nu är jag fruktansvärt....

image138

GLAD
  ;D Johan från vattenfall ringde mig precis och sa att jag fått sommarjobb där nu trots allt, men inte samma arbete som förra sommaren, nu blir det att måla osv istället, kanske inte lika kul men det är ju pengar och jobb, och det behövde jag verkligen eftersom jag inte sökt till något annat sommarjobb än vattenfall : ) jag valde första perioden så börjar 9e juni. ska bli spännande att se vad lönen ligger på när man målar, tror nog inte den är lika bra jämfört med vad jag fick förra året men man kan ju alltid hoppas.

jag har legat i sängen och vilat och sett american pie naked mile, och huvudvärken har lugnat ner sig lite nu, men den kommer väl tillbaka senare ikväll då såklart...

nu tänkte jag byta om och sen gå över till mormor och äta på en stund,
puss

sick

kan inte få ut andra avenyn ur huvudet, det som hände på slutet sitter som fastklistrat... så jävla trist.

jag är iaf hemma nu, pappa fick skjutsa hem mig kring halv tio för min dundrande huvudvärk verkar inte vilja ge med sig, haft såhär sen igårmorse nu, och inte blir det bättre trots alla värktabletter.

tänkte iaf äta lunch nu, sen lägga mig och vila en stund så kanske huvudvärken blir lite bättre iaf, ska till mormor senare mot eftermiddagen, ska käka där och sen sova över där.
puss

åherregud..

fyyyyyfan vad dåligt slut på säsong ett av andra avenyn, fyfan... det slutade med att dildo rymde från anstalten och kom till krykan när tony & angelica gifte sig, för att skjuta tony, men istället träffade han angelica eftersom hästen hoppade emellan, fan kommer inte bli samma sak utan angelica, åt helvete med svt är så gud förbannat arg nu.. andra avenyn kommer inte bli sig likt, kommer definitivt inte bli lika bra som säsong ett, och stackars kim, först blir hans biologiska mamma mördad och nu hans fostermamma, som var hans biologiska mammas tvillingsyster.. herregud, bättre slut kunde ni ha kommit på, allt kunde ha varit bättre än det här.. okej det är bara en tv-serie, men man lever sig in så mkt i den.

macke har precis gått och jag ska lägga mig och sova så jag får bort det här med andra avenyn ur huvudet, samtidigt som jag hoppas på att min huvudvärk och förkylning går bort till imorgon.
puss

5an

ser ett program på femman som jag aldrig sett förut, är om två tjejer som fött barn och fått bristningar och gått upp i vikt av det osv, ena tjejen var bara 14(!!!!) när hon fick barn, och andra tjejen 16.. skrämmande ;s men dom såg absolut inte ut att vara 16 & 18, som dom var idag alltså, närmare 20-23 år såg dom ut att vara ungefär, programmet hette iaf unga mödrar och verkar ganska intressant att följa med tjejer som blivit mamma som ung, så det kommer jag säkert kolla på någon fler gång vid något tillfälle..

nu är det som sagt svenskaplugget som gäller, huvva vad jag gruvar mig..
puss

gossip girl vs. andra avenyn

      VS.         

FINALLLLLY,
gossip girl is back... och sista avsnittet av andra avenyn för säsongen ikv, spännnnande och kul med två bra program på samma dag :) men båda serierna är dock kl åtta på tv, så jag & elina hade tänkt att vi först skulle se gossip girl, och sen andra avenyn på datorn, passar perfekt. + att macke kommer nog också och gör sälle med oss!

aaw, P-O kom till stan idag så jag följde med honom och hämtade husvagnen åt eleonor hos håkan, sen for vi på ingemars bageri för P-O skulle köpa nå go fika :) P-O är beeezt.

har vilat en liten stund och huvudvärken börjar leda snäppet mot något mer positivt, så nu är jag på bättre humör och känner att jag skulle kunna skriva om hur mycket som helst, fast det hinner jag inte för ska laga middag nu och sen plugga innan mina älsklingsserier börjar på tv.
puss

huvudvärk

huvudvärken blir bara sämre och sämre, orkar knappt hålla huvudet uppe.. och varje gång jag sväljer smäller det till i huvudet.

har nyss varit och pratat med evalena :) och nu har pappa dragit iväg med husvagnen åt eleonor i kalix, där han ska spendera natten också, så jag och elina blir ensam hemma ikväll, och det är ju alltid skönt.

nu ska jag ta en panodil, sen ska jag lägga mig och sova en stund så kanske huvudvärken blir bättre.
puss

luuuunch

har precis ätit en goood lunch, och såhär såg min tallrik ut:  
är en jätte bra lunch som gör att man håller sig mätt ända fram till sent på eftermiddagen :)

har just sett en film på canal+ drama, den hette north country, var en ganska känsloväckande film.
och ingen P-O, robert, erik, olav eller P-A i ladan idag, TOMT och trist käns det när dom inte är ute på A8 :/

anyway, nu ska jag ta min dagliga after-lunch-nap.
puss

news

image130

har precis sett djävulen bär prada, sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig strax.

läste på internet att i sverige får halvsyskon som inte vuxit upp tillsammans gifta sig efter tillstånd från myndigheterna. tänk dig att du i vuxen ålder får reda på att du har ett syskon som du inte växt upp tillsammans med och när du träffar detta syskon känner en omedelbar attraktion som övergår i häftig förälskelse. fenomenet kallas genetisk sexuell attraktion. ungefär hälften av alla återföreningar mellan syskon eller föräldrar och barn som skilts åt vid födseln leder till en besatthet av den andre i form av en sexuell attraktion.


haha jag tycker det är sjukt iaf, även om man aldrig träffat varandra, är man ju fortfarande halvsyskon(?) eller?

nu ska jag vila en stund innan pappa kommer,
puss


smärta..

elina har sovit med mig inatt, har vaknar tre gånger av att hon har sparkat mig rätt på navelpiercingen... har så jävla ont, kan inte böja mig ner, skulle kännas jävligt surt om jag måste ta ut den nu bara 4-5 veckor efter attt jag gjort den :/

pappa for iaf på mötet utan mig för att jag hade så ont i naveln, så han skulle hämta mig lite senare efter mötet.
och inte nog med att jag har så ont i naveln, jag har en sju helvetes huvudvärk också... tummen upp för mig.

nu ska jag klä på mig och försöka få det bättre i naveln :/
puss

friends

image129

vänner slår allt. kan se på det i dagar utan att bli less, hört rykten om att det ska komma en vänner-film, hoppas ryktet är sant!

så skönt att äntligen ha ett städat rum, har sett ut som ett bombnedslag här efter att vi var barnvakt åt eleonors ungar i helgen :)

har även hört att amerikanska tv-kanalen CW har beställt pilotavsnittet av en ny glassig serie baserad på boken how to teach filthy rich girls.
serien har många likheter med tv-serien
gossip girl. och precis som i gossip girl ger filthy rich girls uttryck åt rika bortskämda tonåringar som simmar i pengar.
      

huvudkaraktären är en ung smart tjej som precis fått kicken från assistentjobbet på en lyxig skvallertidning. istället blir hon anställd som personlig coach till två unga arvtagerskor. serien kretsar kring hennes personliga problem och småtjejernas liv i palm beachs societet.  

gossip girl är en riktigt bra serie så ska bli spännande att se om den här serien går att jämföra med gossip girl :) men tv-serien har knappt börjat spelas in så det dröjer länge innan den kommer till sverige dock :/

nu ska jag krypa ner i sängen och se några vänner avsnitt innan jag nannar.
puss natt!


done!

har hunnit med att se joey och städa mitt rum nu, skönt att fått det bortgjort, så nu är det bara svenskaplugget som är kvar.

läste just en artikel på nsd:
BODEN. När elever kränks har skolan ansvar att agera direkt och kan aldrig låta bli att göra något.
- Vi vuxna har rätt till en trygg arbetsmiljö och det har barnen i skolan också, säger barn och elevombudet Lars Arrhenius.
men eller hur?! vi såg ju bara hur det gick för en vän till mig här före jul, mkt snack och lite verkstad...

nu tänkte jag se vänner när det börjar halv åtta, sen ska jag ägna mig åt svenskan och efter det ta ett varmt bad och sen sova.
puss

middag

image128

har precis ätit middag, blev wokgrönsaker med kebabkött :) är faktiskt riktigt pepp för det här med GI den här gången, kommer nog gå mkt braaaa.

gud vad jag har ångest för städningen och svenskaplugget... ingen lust alls med det, men ibland måste man göra saker som man inte vill.

det som stör mig mest just nu är att jag nog inte kommer få något sommarjobb iår, sökte bara till vattenfall min dumma skalle, så nu står jag här utan jobb.. blir väl så pass att jag söker jobb på ISS, städning för hela slanten, men det är det värt, om dom nu har några platser kvar så att säga.

så kom vi till den här evigt stora punkten kärlek, många ser det positivt att vara tillsammans med någon under vintern och sedan vara singel under sommaren och skaffa sig en nu när den kalla vintern kommer, själv vet jag faktiskt inte vad jag vill, å ena sidan känns det skönt att bara ha sig själv att tänka på och poa på som vanligt, å andra sidan är det jävligt trist när i stort sett alla ens vänner har en fast punkt med sin pojkvän och man sitter själv en lördagkväll.

nu tar jag mig i kragen och fokuserar på städningen och plugg.
puss

:)

den här dagen har faktiskt varit jävligt slö och bra :)
vi tog en lång lunch och jag fick min nap, satt fint.

sen for vi till ladan och drack kaffe med erik, olav, p-a & p-o.
och efter det for jag med p-o till ullis, sen hämtade vi upp robban & göran och nu är jag hemma.
tänkte bänka mig framför tvn en stund och se vänner med elina, sen måste jag faktiskt städa och plugga, det blir av.
puss

lunch

är hemma på lunch nu, ska dra en powernap en stund innan vi ska tillbaka :)

inget bra på tv ikv, så blir svenskaplugg och städa rummet, inte gjort det ännu trots att jag tänkt göra det i flera dagar nu så ikväll passar bra.

nap nu,
puss

nu gäller det

jahaaaa, sitter här på pappas kontor och väntar på att han ska komma tillbaka från guldfiskens källare.
vi var nyss i ladan och surrade lite med per-arne och erik :)

idag gäller det, börjar med GI igen :) ska hålla på längre den här gången, ska iaf försöka att alltid äta så sunt som möjligt för det behöver jag efter alla pizzor och skrovmål jag ätit dom senaste månaderna, har blivit att man tagit en billys pizza till middag ofta under veckorna för att man inte orkat göra annat när pappa sovit hos eleonor osv.. men nu blir det ändring på det.

fått ett sms av mamma, stod: "vi har det varmt och skönt , hoppas att allt är bra med er. puss & kram" , och här sitter vi i regniga boden?! damn.

nåväl, ska invänta pappa nu sen hem på lunch.
puss


swisch

image127

vi har varit och skjutsat ungarna på dagis, pauline kände sig lite krasslig :/ så får se om hon fixar dagen på dagis idag, för dagis är ju inte så ansträngande ;)

P-O och robbbbbban kommer idag hihi :) jag har saknat dom, har varit så ensamt med pappa där ute på a8, men nu blir det en bra sista vecka för mig :)


väldi bra låt ;)

nu ska jag dricka upp min loka, jag tror ärligt talat inte att det finns någon som dricker mer loka än vad jag gör? dricker då minst tre lokaflaskor om dagen, MINST...
puss

early

åh gud vad trött jag är... ingen aning hur jag ska orka med denna arbetsdag.. inte fan somnade jag nå tidigare än vanligt igår trots att jag var så trött..

sitter och väntar på att pappa ska bli klar på toan så jag kan borsta tänderna, så ska vi och hämta barnen sen och skjutsa dom till skolan/dagis :) sen blir det arbetsdag för hela slanten, sista veckan nu. P-O och robert kommer nog till stan idag också, blir bra för då har jag robert att jobba och surra med :)

svenskaplugg måste göras ikv.
puss

daaamn



aaw så spännande... också kan man inte tanka hem sista avsnittet, så jävla typiskt..
men tur iaf att säsong två börjar sändas redan i september, då med 105 nya avsnitt så det hurrar vi för :)

haha våra grannar är det ju något fel på... dom klagar på EXAKT allt vi gör, och nu kom dom nyss in och sa:
- vi orkar inte längre höra din dotter spela piano.
hon spelar för fan inte efter kl tio äns då det ska vara tyst i huset, måste ju vara något som inte står rätt till i huvudet på dom... åh herregud blir så förbannad.

nu ska jag se klart slutet på sanningens ögonblick och sen hoppa i säng,
puss natt!

chockad

jag fick just en väldigt stor chock... pappas förra tjej sara skickade just ett mms till mig med en bild på en kattunge hon tagit, har inte hört av sara sen det tog slut mellan henne och pappa och hon flyttade tillbaka till göteborg för fem år sedan, blev varm i hela kroppen när jag fick höra av henne!

jag vill att andra avenyn ska börja nu så jag kan få lägga mig i min sköna säng och sova, kommer sova som en stock inatt :) och det är ju ett plus eftersom jag ska upp och jobba väldigt tidigt imorgonbitti..

nä nu ska jag gå och ta ut mina linser och tvätta bort mitt smink så är jag klar lagomt till andra avenyn börjar :)
puss


pizza



än en gång en otroligt bra låt som jag fastnat för :)

vi har käkat en familjepizza för ett tag sen, och nu har barnen precis åkt hem, vi ska skjutsa dom till dagis halv sju imorgonbitti, sen dröjer det ännu en vecka innan man får träffa dom igen.

har sett åtta avsnitt av gossip girl på tv idag, var repriserna.. hade nästan glömt bort allt som hänt eftersom det var så länge sen det slutade sändas på tv så kände att jag behövde en liten uppdatering av vad som hänt så att jag förstår vad som händer i avsnittet på tisdag :)

nu tänkte jag vara lite social med min kära pappa och sen städa mitt rum + PLUGGA till svenska provet, det är verkligen ett måste nu, kan inte skjuta på det längre!
sen är det dax för två avsnitt av andra avenyn, spännande!
puss



empty room

tror aldrig jag har varit såhär trött i hela mitt liv, men lägger jag mig nu så kan jag ju glömma att jag kommer somna ikväll så jag måste försöka hålla mig vaken så länge jag orkar, iaf till efter andra avenyn avsnittet.



jag har blivit kär i den här bikinin och den chock blåa mjukisdressen, ännu två inköp som garanterat kommer göra så fort jag har pengar i handen.. hittade dom på nelly.se!

nu ska jag se repriserna av gossip girl med elina, sen vara social med pappa & eleonor som nu kommit hit efter grillfesten dom var på igår.. sen ska jag nog också börja plugga till svenska provet så det också går vägen när det väl är dags.
puss

trött



okej jag började lipa när jag såg den här, huvva så sorgligt kan inte se sånt där....

jag blev iaf väckt tjugo över fem imorse av pauline som då inte hade tänkt sova mer!
och jag och elina la oss kl tre inatt och somnade någon gång efter halv fyra så jag har alltiså sovit i 1 timme och 20 min inatt, ohyeeees är verkligen pigg nu.

jaja är väl ändå bra att jag somnar tidigt osv ikväll så jag är pigg till jobbet, men pauline gråter mest hela tiden, hon är väl lite trött...

andra avenyn ikväll, fick reda på att dom bara sätter ut 2 avsnitt ikväll, fan blev besviken, måste gå och vänta ända till på tisdaaaag... frulle nu.
puss

hallelujah

nu ligger alla barnen och sussar!
tog ett bra tag innan vi fick pauline att somna, hon vaknade av att hon drömde en mardröm om ett monster osv så vi har försökt få henne att sova från halv åtta till kl nio, och tillslut lyckades vi.

har spelat med macke, cissi, lucaz & elina, sen har vi sett alla älskar alice :)
sen fick barnen gå och sussa, lucaz somnade redan på soffan och var väääldigt mkt i sömnen då jag bar honom till sängen.

sen har vi nyss sett slutet på norbit inte sett den förut så måste tanka hem den och se hela för den verkade kul och bra :)

och grattis till adam som nu är 18 bast!!!!!

imorgon har vi lovat barnen att gå med dom till smörblomman då dom vaknar så bäst att man är pigg och utvilad imorgonbitti.
nu ska jag vara social med macke & elina,
puss

barnvakt ännu en gång

image121

sitter barnvakt åt dom här två flickorna + mellanbarnet lucaz.
vi har varit på coop och handlat massa godis, dricka & kebab som vi åt till middag, och nu sitter dom alla tre i soffan och äter kladdkaka och ser på långben :)
pauline är lite krasslig och hostar mycket, så hon har fått lite alvedon och ska strax krypa i säng..

och adam har fest idag för att han fyller år och jag sitter här och är barnvakt, känns inte så kul... men hade redan lovat eleonor så vad ska man göra? men elina kanske kan passa dom en stund senare så kan jag smita dit med macke en sväng mest troligt.. annars blir det bara att sitta hemma och se film med barnen resten av kvällen.

ska äta upp min kladdkaka nu och sen borsta tänderna på pauline,
puss

så bra låt



otroligt bra låt :) 3 doors down - if i could be like that  heter låten.

sitter och kikar lite på kläder som jag tänkt beställa så fort jag får pengar, har iaf bestämt mig för dom här två:
                                                        
love kills slowly tunic,                                        sacred heart tank top,
red with rhinestones,                                          yellow,
Ed hady, pris: 1 598                                           Ed hardy, pris: 698

dom fastnade direkt för mig iaf, tänkt beställa länge nu men inte blivit av pga pengabrist, men om jag nu får sålt moppen på blocket så har jag 8000 i handen och då blir det att shoppa :)

och just nu är jag sååå avundsjuk på mamma som ligger och solar på en strand någonstans i turkiet, hon kommer vara brun som en pepparkaka när hon kommer hem och jag fortfarande lika likblek... får nämligen inte sola solarium nu när jag gjort navelpiercingen så nyligt... it sucks...

ska fortsätta med mitt enormt välstädade rum nu innan barnen droppar in genom dörren,
puss

skönt

är första helgen på väldigt länge som jag fått sova ut.. gud så skönt det var.

macke var som sagt här med mig igår, vi såg se upp för dårarna kring ett tiden, sen gick han hem och jag gick och la mig efter att ha fått ett sms från mamma där det stod att dom hade landat..

mitt rum är ett bombnedslag as always... jag måste duscha nu, sen äta lite frukost och SEN börja med röran i mitt rum, åh vad jag gruvar mig... ska även försöka hinna på elins fotbolls match kl fyra, det blir jääääävligt tight, sen kommer barnen också någon gång kring fem tiden skulle jag gissa? eller kanske lite tidigare, så ska jag och elina sitta barnvakt åt dom ikväll när pappa & eleonor är på grillfest hemma hos henne, så barnen sover här hos oss också.

dusch osv nu,
puss

smått sliten

känner mig halvt om halvt död just nu.. har varit trött heeela dagen, det tar lite på kroppen att sitta barnvakt åt tre livfulla barn också...

jag for iaf hem till mamma kring halv sju ikväll och sa hejdå till henne, kändes hemskt.
sen for jag hem till elin, vi gick på coop och köpte lite godis & dricka, sen hem till henne och såg honey :) var en frukansvärt bra film, inte sett den föräns nu.. sen satt vi och surrade lite grann och var ut med hunden, och nu sitter jag hemma hos mig med macke och spelar lite.

jag kommer inte somna förän mamma har ringt och sagt att hon och ola har landat med planet, vilket blir någon gång runt tre tiden...

ska se en film med macke & elina nu,
puss

barnvakt åt 2 barn till

sitter just nu barnvakt åt ytterligare två barn, nämligen lucaz & cissi också :)
pappa och eleonor är i svartlå, dom for för någon timma sen så dom borde väl dyka upp strax..

elin var här nyss, vi försökte fixa lite i stilmallen till hennes blogg men det gick dåligt så vi sket i det :b
tänkte vara lite social med barnen nu, sen ska jag kila iväg till elin någon gång efter sex tiden.
puss

barnvakt

pauline börjar bli lite bättre nu, febern har gått ner osv och hon hoppar omkring och skrattar så det ser positivt ut iaf :)

jag städar lite smått och har gjort lunch till pauline, tänkte strax ta på mig vardagliga kläder och göra mig iordning litegrann, sen ska jag till elin där någongång efter sex tiden, får se vad som hittas på :)

hört rykten om att det blir snö i helgen, hoppas att solen kikar fram istl, skulle kännas trist med snöstorm igen med tanke på vilken månad vi är i nu... nu ska jag rita lite med pauline.
puss

en kortis

blev en väääädligt kort arbetsdag för mig & elina, för vi var tvugna att ta hand om den här lilla tösen :)   hon fick feber på dagis så vi fick fara iväg och hämta henne.

elina & pauline sitter i min säng och ser på barnkanalen och jag sitter och tuggar i mig en morot.
har börjat lite smått med storstädningen i rummet, men tar det med tiden.. städning är ju som sagt inte min största egenskap... men det kommer.

tänkte iaf duscha nu strax, sen fortsätta med städningen och kika lite på tv med pauline & elina :)
puss

curtis

sitter på pappas jobb med elina, pappa är och grejjar med ventilationen på guldfirren..

måste hinna klart med engelskaboken idag så att jag kan börja plugga till det välkända svenska provet sen, är viktigast för mig just nu.. sen måste jag även hinna med referatet och nysvenskan under helgen så har jag allt bortgjort.

barnvakt åt kidsen ikväll, sen hinna med att säga hejdå till mamma, och sen vara med elin!

nu ska jag kolla nyheterna på aftonbladet och sen dricka en kaffe.
puss

sömnbrist



haha hittade några oldschool bilder här på mammas dator som ni ser, lite småkul :b
middagen hos mormor bestod av biffar, potatis och sås, var gott :)

sitter hemma hos mamma i fotöljen, har sett sanningens ögonblick för ett tag sen, och nu småkikar jag på efterlyst, såg precis mamman till barnen som blev mördade i arboga.. ursch det är så fruktansvärt hemskt, kan inte föreställa mig hur deras liv ska se ut nu....

jag är helt slut i kroppen, kan bero på att jag har fått väldigt mycket sömnbrist på sista tiden.. sover inte alls bra, och framför allt inte så många timmar som jag egentligen borde göra... så jag tänkte börja lägga mig strax och bläddra igenom en tidning, skönt med fredag imorgon, men mindre skönt med arbetet vi ska göra, fast vi har iofs haft det himla slött i veckan så det är väl dags att vi får göra något!

nu ska jag gå och kika om elina sover och sen krypa ner i sängen.
puss

:)

vill börja med att säga tack till lovisa som hjälpte mig att fixa i stilmallen till min blogg :)

har varit och ätit middag hos mormor nyss, biff & potatis med sås, var gott :)
och nu sitter jag här hemma hos mamma och försöker lära mig lite om hur stilmallen fungerar, börjar förstå lite bättre nu :) ska strax se sanningens ögonblick, missade so you think you can dance, glömde helt bort det..

imorgon är det en jobbig arbetsdag som väntar... lär nog inte få sluta tidigare med tanke på allt vi ska göra.
sen ska vi nog hämta barnen på dagis tror jag, om inte eleonor skulle göra det den här gången när hon har praktik här i boden.. sen ska jag och elina sitta barnvakt en liten stund mellan 4-6 tiden ungefär medan pappa och eleonor ska köra ner sörens bil till svartlå, sen ska jag vara med elin :) ska även hinna med att säga hejdå till mamma där kring halv åtta tiden innan hon far.

har inte så mycket mer på hjärtat nu :)
puss

dinner

image110

ganska slö dag idag på jobbet.. var och fikade på retro café med pappa, eleonor & elina nångång efter två tiden, sen for vi hem och jag har nyss gjort slingor på eleonor, hon blev ganska blond och fin : )

ska kila över till mormor och äta middag nu med henne, elina & mamma, sen ska jag och elina sova hos mamma innan hon far till turkey.. updateee senare.
puss

kul...

image103

hemma på luuuunch nu, vi har fixat nå avlopp på guldfisken idag som luktade skit, sen har vi inte hunnit så mkt mer än så länge.

var ju tänkt att jag och elina skulle olja altanen idag men nu är det ju SNÖSTORM, så det går ju inte... kul att det vräker ner snö i mitten av maj månad.

jaja, hamburgare nuuu.
puss

läggdax

image102

har nys sett the ringer, ganska bra film :) har sett några snuttar av den förut men nu såg jag nästan hela, så den var godkänd iaf.

sista andra avenyn avsnittet sänds på tisdag, är så tråkigt att det är sista avsnittet.. men det har ju varit 104 avsnitt på en säsong så det är ju vädligt mkt, men kommer nog ta länge innan nästa säsong kommer visas på tv dessvärre.. får hoppas på att det går fort.

pappa har farit och sovit hos eleonor inatt så är bara jag och elina som är hemma, ovanligt att inte tvn är på i vardagsrummet, är alldelens knäpptyst i hela lägenheten.. pappa kommer iaf hem och väcker oss imorgonbitti, så tänkte slå på en film nu & sen sova :)
puss

never forget me



jag tänker inte på något annat än att fara till ett varmare land just nu, jag ska fara utomlands, jag ska, oavsett om jag är flygrädd.. får väl ta ett sånt där piller för flygrädda i värsta fall men utomlands SKA jag då iaf.

jag och elina har nyss lirat en runda mariocart, börjar faktiskt inte bli utnött ännu fastän vi spelar det 24/7, så något speciellt måste väl spelet ha?

tänkte dra en snabbdusch strax om jag hinner före rent hus börjar, annars tar jag den efter programmet.

le meridien i bora bora, ska jag besöka en vacker dag när jag vinner på lotto, kommer nog aldrig hända men man kan ju önska haha.. pappa säger då att han ska ta med eleonor dit, och han ska palla att flyga i 33 timmar? och han är den mest flygrädda person jag känner? goood luck daddy.. nä men han får inte fara dit för mig, skulle inte sova en blund förän han kom hem om han skulle fara, vill inte riskera att det händer något med han om han far så han får allt lov att stanna hemma.

puss 

pride



har varit en hård arbetsdag idag.
jag och elina har fått rengöra maskinrummet på byggprogrammet. vi fick dammsuga, stoppa ner alla smutsiga filter i sopsäckar, skura, och ställa iordning alla kartonger med rena filter. det var jobbigt men blev fint :)

upptäckte min drömresa idag.. bora bora! kostar 34.000 kr som billigast per person. ön är en av de vackraste öar jag någonsin sett, kolla själv:



du bor alltså i en bungalow som inte alls ser ut att vara mycket för världen, men gud så vackert. det är även glasgolv inne i bungalowen så man kan se hur fiskarna simmar omkring i havet. har jag bara råd en vacker dag så är mitt resemål hit till bora bora. Eddie Murphy gifte sig på den här ön, och ni kan ju tänka er vilken dröm att få gifta sig här.. det ligger mitt ute i ingenstans, och det tar 33 TIMMAR att flyga dit. men det är det värt om ni frågar mig.. men den drömmen kan jag ju glömma, för kommer aldrig ha råd att fara på en resa som kostar över 34.000 kr.

och äntligen börjar gossip girl om på kanal fem nästa tisdag, min hårddisk på datorn håller på att krascha så har inte kunnat tanka hem några avsnitt, men nu får jag äntligen se det igen :)

imorgon är det arbetsdag i vanlig ordning, sen ska jag och sova hos mamma en sista natt innan hon far till turkiet, jag vill också fara till turkiet och ligga på stranden och bli brun... om min flygrädsla bara skulle ge med sig så skulle jag fara utomlands efter att jag sommarjobbat, men det får jag nog helt utesluta.

ska laga mat nu och sen städa mitt rum.
puss

nobody

image92

sketet jävla arbete idag... gick ut på att stoppa ner skitiga filter i sopsäckar, mina kläder som var svarta blev gråa och händerna svarta... men lite smuts har aldrig skadat förut så.

var och käkade på ängeln med pappa och elina nyss, och nu sitter jag här hemma, ska strax iväg på jobbet :)
eleonor kom hit nyss, och hon har klippt sig, var jääättte fint :) lite sådär halvkort men snyggt!

jag saknar barneeeeen... får träffa dom på fredag igen då vi ska hämta dom från skolan/dagis!
ska sen sitta barnvakt åt dom på lördag och vi ska ha så mysigt med massa godis och film :)!

jag är fortfarande lika nervös för mammas flygning på fredag, blir värre och värre varje dag... men det är ju 1000 ggr säkrare att flyga än att köra bil, men har man en gång varit med om något obehagligt då man själv flygit så blir man orolig när en som står en nära ska ut och flyga.

nåväl, ska vara lite social med eleonor innan vi ska och jobba igen.
puss

i´m just the girl i was born to be

the secret is still my own

jag är helt slutkörd.. skulle kunna somna här och nu om jag ville.

jag och elina gick till biblioteket efter fem tiden och lämnade igen tre böcker, hade fått en räkning på 300 kr, inte bra.. sen gick vi till mormor, elina åt lite och jag satt och surrade lite med mormor. sen gick vi till ola och grattade honom, åt tårta och bulla och pratade på en stund! var trevligt.

sen gick jag och elina till coop och köpte feta ost och gurka, sen hem till mamma och gjorde jättegoda mackor :)
såg sen ugly betty och efter det desperate housewifes.

börjar jobba halv åtta imorgonbitti... om det blir fint väder ska jag och elina städa ur pappas bil och måla altanen, annars har jag ingen aning vad vi ska göra.

17 skoldagar kvar nu, såååååå skönt!
hoppas tiden går riktigt fort för jag är så less så jag vill spy..

sängdax nu,
puss

at this point in my life



den här låten strömmar just nu ur mina högtalare, (tracy chapman - bang bang bang) kan inte annat än älska den :)
tycker nästan att alla låtar tracy chapman har gjort är bra!

martin var förbi här en sväng för en stund sen och lämnade lite grejer från skolan åt elina, var kul att träffa han igen för det var ett tag sen sist :) alltid lika söt & glad!

jag har fortfarande inte städat så det börjar vara läge för det nu så jag hinner innan jag ska till ola... men känns så trist att göra det när solen lyser och himlen är klar blå, sätter mig hellre på balkongen och äter glass... men ibland måste man ha det lite tråkigt och städa också, så det passar väl bra eftersom jag nyss var igång och städade köket så är bara fortsätta under tiden ångan är uppe.

känns bra att solen kikar fram igen, men det snöade tidigare idag kring nio tiden.. då blev jag riktigt deprimerad och sur, men som tur var blev det inte mer än några snöflingor :)

känns som att jag absolut inte får något skolarbete gjort... har massor av restuppgifter som jag inte har orken att göra, det är ju så kort tid kvar så jag måste rycka upp mig nu och ta tag i allting, speciellt provet, referatet och artikeln i svenskan, det är viktigast för mig...

ska börja den fruktansvärt tråkiga storstädningen i mitt rum nu, wish me luck..
Puss

cry

image91

idag har vi bytt filter i fläktrummet åt guldfisken, sen har vi även varit på bodens eltjänst och fixat lite grejer, och sen in på byggprogrammet och kollat till ventilationen..

har ätit lunch för en stund sen, blev varma mackor med köttfärsen som är kvar från när vi åt tacos :)
ska vila mig en stund alldelens strax, sen ska jag städa mitt rum.. lika stökigt IGEN... märker inte äns när det blir stökigt förän det ser ut som ett bombnedslag.

ska iaf till ola (mammas ola) och gratta honom kring kvart över sex, sen ska jag och elina sova hos mamma!
hon far på fredag, ångest, ångest, ångest.....

allting är som vanligt, men inget är som förr, vem är jag och vem är du, om du vet så säg mig nu.
jag saknar din närhet, jag saknar ditt skratt, jag saknar ditt leende, jag saknar dig... jag saknar oss.

Puss

to be with you

image90

jag, pappa, elina & eleonor var och kollade efter en mini-buss idag, men blev inget lyckat resultat...

iaf så for jag, eleonor & elina ut till storheden någon gång efter tre, hittade mig ett svart/vitt linne :) var allt jag hade råd med haha, har bara 200 kr kvar att leva på den här månaden nu.. men eleonor och elina shoppade lös rätt hårt, lycko dom.

vi kom hem någon gång kring halv sju så nu har jag precis ätit mjölkstuvad palt, ska strax ta en dusch och lägga mig och se tv, kommer somna rätt fort ikväll... är inte van att stiga upp såhär tidigt och ha tre barn springandes omkring mig en hel helg!

to hell with my pride, let it fall like rain from my eyes, tonight i wanna cry.
puss

engelskaplugg

sitter på pappas jobb och pluggar engelska.. blir fan aldrig klar med den här boken.. ska iaf fixa det innan praktiken är slut, bara fyra sidor kvar nu.

vi skjutsade ungarna till dagis/skolan halv sju imorse, var hemskt att fara ifrån pauline.. hon var så ledsen :/

sen for vi hit till pappas jobb, har ätit smörgåstårtan som blev över från igår och bytt filter hos britta på frebelt.
nu är eleonor, olav & p-a här. ska strax hem på lunch och äta tacosen som blev över igårkväll!

tänkte gå och köpa något på see me idag eftersom jag fick 200 kr av pappas farmor elsa igår :)
sen kanske jag följer med elina och solar, blir iaf en tidig kväll för jag är helt slut.. somnade till i en fotölj på frebelt imorse i ca tjugo min... ska vara social nu.
puss

downfall

image89 

frida och mattisen kom och käkade tacos med mig, eleonor, kidsen, pappa & elina :)
sen for jag och elina till eleonor och var barnvakt åt barnen, såg andra avenyn osv... nu är det jävligt spännande, blir bara bättre och bättre.. men tror nog första säsongen börjar vara slut snart sorgligt nog, har ju gått hundra avsnitt nu så :/

jag har haft en dundrande huvudvärk hela dagen, har aldrig haft värre... men som tur är så börjar det äntligen gå över!

tänkte börja gå och lägga mig strax, blir att skjutsa barnen till skolan/dagis halv sju imorgonbitti, känns jävligt tungt...

elina har praktik på pappas jobb en vecka nu till veckan, blir kul att inte vara ensam :b
vi skulle visst få i uppdrag att städa pappas bil någon arbetsdag också, inte lika kul men det funkar, hellre det än att sitta utan att ha något att göra!

sängdax nu,
puss

elinas konfirmation



upp och hoppa halv tio imorse, duschade snabbt och gjorde mig klar!
sen bar det iväg till kyrkan där elina skulle konfirmera sig, var jävligt jobbigt att sitta där i en timma och lyssna på vad prästen hade att säga men gick väl helt okej ändå.

men pauline & jessica hade ganska mycket spring i benen så dom sprang runt där i kyrkan när prästen predikade, och mitt i allt råkade pauline riva ner ett stort kors som stod till vänster om oss, haha kunde inte hålla mig för skratt, och såg att det var många runt omkring mig i kyrkan som också hade svårt att hålla sig för skratt :)

sen for vi iaf ut till pappas jobb och fikade, smörgåstårta först och sen vanlig tårta :) elina fick massor av presenter, och pengar, MYCKET pengar... närmare bestämt 1200 kr.. ångrar att jag inte konfirmerade mig haha.

iaf så har eleonor och barnen kommit hit nu, ska strax ut till lekparken med dom, sen ikv kommer frida & mattisen också hit så ska vi äta tacos :) sen ikväll skulle nog therese komma förbi en sväng också, mys, var bra länge sen nu :)

och äntligen är det andra avenyn ikväll också, hatar att gå och vänta på nästa avsnitt... men nu får jag se tre avsnitt ikväll så det blir finfint :)

nu ska jag kolla vad barneeeen sysslar med bakom min rygg.

"låt dig inte styras av andra när din egen vilja finns inom dig, du har blivit styrd av andra på tok för länge nu"
läs och lär!

puss

walking in memphis

har blivit något fel på min blogg så kan inte längre lägga upp bilder, lite synd för blogginläggen blir alltid roligare med bilder..

var synd att inte brollleeee tog hem segern ikväll, men kände på mig att team cans skulle vinna hela skiten redan från början! dom gjorde ju lite annorlunda framträdanden, och det är väl det svenska folket är intresserade av skulle jag tro.

tänkte börja gå och lägga mig strax, men måste vädra rummet lite först.. är hett som en bastu här inne, men vi bor ju högst upp och har ett fönster i taket så värmen kommer väl att dubblas upp här inne i lägenheten under sommaren sorgligt nog... kan inte sova i värme, vaknar hundra gånger per natt då det är varmt i rummet.

en tidigt morgon väntar imorgonbitti, elinas konfirmation sker klockan elva, och ska hinna iväg ut till pappas jobb och fixa iording alla bord, stolar, dukning osv innan vi far till kyrkan. så kan väl räkna med att jag måste upp strax före nio imorgonbitti om jag ska duscha och hinna göra mig klar också..

ska ta ut linserna och tvätta bort sminket nu, sen se en film och sova!

"Den ultimata friheten i livet är rätten att kunna välja hur någon eller något utanför oss själva påverkar oss."
tänk på det!
puss

hm..

igår gick jag till elin & jeppe kring halv 6-6 eller nå sånt :)
dom åt lite middag och sen glodde vi talang osv när evalena & fanny kommit :)
sen spelade vi med andra ord och vem får sista ordet, var kuuul.

och sen gick jag och eva hem till mig kring halv 12-12, åt lite pastasallad och såg film osv och sen somnade vi.

imorse vaknade jag av att pauline kom och hoppade i min säng kring tio tiden, så då var det bara att kliva upp!
sen gick jag, evalena & elina på stan med cissi och lucaz, var 2 t-shirts för 99 kr på lindex så lucaz fick två st av mig som var riktigt snygga ;)

sen kom macke också så for vi till retro café, sen hem till mig och spelade alias och galenpanna.
och nu ser vi körslaaaaget, kanske far ut en sväng sen ikv med macke.

hugg och slag från alla håll nu.... less.

puss

lalala

var och hämtade skitungarna på dagis/skolan kring halv tre :)
sen for vi hem till oss och åt pastasallad, och sen spelade jag mariocart med cissi :)
sen for dom hem!

har just varit och kollat på en lägenhet som farmor och farfar kanske ska ta, tycker den var riktigt fin, men farmor var inte lika förtjust.. så får väl se hur det blir!

har dragit på mig vanliga kläder nu efter en vecka med arbetskläder, så nu känner jag mig fräschare än vad jag gjort under veckan! ska traska iväg till elin strax, vi ska hitta på nåt mysigt ikväll :) var ett bra tag sen sist!

sen sover evaleeeejna här ikv :)
puss

tack för solen



äntligen kom solen fram :) åh vad jag har längtat hela veckan!

igårkväll sov jag hos mamma, vi spelade galenpanna & såg sanningens ögonblick :)

imorse har jag och pappa varit uppe på taket på guldfisken och bytt filter osv.. och nu sitter vi här hemma och ska äta lunch! vi funderar lite kring vilken tid vi ska hämta ungarna på dagis/skolan, ska bli så kul att få träffa sockerungarna igen :) var över 2 veckor sen jag träffade dom sist!

sen ikväll efter att vi har hämtat barnen ska jag hitta på något med elin, var länge sen så det blir mys :)

och jag tycker förövrigt att ni alla ska rösta på david, det är han värd :) tryck bara på länken här nedanför och sedan på "rösta"!

http://www.myspace.com/tele2studio?artist=1468


hoppas solen håller i sig nu, har hört att det ska vara kanonväder hela helgen så det hoppas jag är sant.
blir att fara ut till retro café och äta hamburgare osv imorgon under dagen, macke hakar nog på också :)
dags för en burgare till lunch nu,
puss

get up

elin & jeppe kom förbi och hälsa på mig och pappa här på jobbet idag :)
vi drack kaffe och sen for vi till max och käkade, var gott :)

sen har jag och pappa gjort klart avläsningarna resten av dagen, har även hunnit med att köpa en tubklänning från see me :)

kommer just från retro café, blev en bit äppelkaka & vaniljgrädde + en loka :)
vet faktiskt inte vad vi ska göra mer här idag, någon tjej skulle komma med ett par nycklar till pappa kvar i fyra så tills dess måste vi iaf vara kvar här.

det är helt klart mycket roligare att vara här när robert & p-o också är här, jätte trist att bara vara här med pappa..
men elina kommer och gör praktik här nästa vecka så då blir det nog lite roligare :)

kaffe nu,
puss

lose

deprimerande väder ute varje dag nu, jag blir aldrig på bra humör när det är såhär tråkigt väder :/

tänkte lägga ut min moppe på blocket idag, men kommer nog inte få 8000 för den pga skadan på fotsteget, fan blir så ledsen när det inte äns är jag som orsakat skadan själv... har då lärt mig att man inte ska låna ut saker och vara försiktig med det man har.. hade det inte varit någon skada på fotsteget nu så hade jag fått den för kanske åtminstonde 10.000.. finns inte en enda repa och har knappt kört något med den så det är ju jävligt trist.

jaja är mitt eget fel att jag inte bad om pengar direkt då skadan var skedd :)

jag och pappa ska börja med avläsningar idag, lägger in en rad senare ikv.

puss

i´m coming home


erik & robert            jag            P-O inne på blend :)

fanns absolut INGENTING att göra på pappas jobb idag, så jag tog mig tid att plugga lite engelska istl, hann 8 sidor i engelskaboken iaf, så det är ju ett plus.

var på banken med pappa, mamma & elina kring två tiden och fixade legitimation, sen tillbaka till pappas jobb och låsa osv.

sen kring halv fyra for jag, p-o, robert, elina & pappa till luleååå, var ju tänkt att jag skulle kirra mediaspelaren från teknikmagasinet, men skulle köra på avbetalning i 12 månader, vilket resulterade i att det skulle bli 1100 kr dyrare, så jag bestämde mig för att köpa den när jag sommarjobbat istl.. var in en sväng på ginatricot också, men som vanligt så hittade jag inget som passade, och när jag väl hittade något så fanns det inte i min storlek.

sen for vi iaf ut till storheden och jag och elina traskade in på hm, hittade mig en svart/guldig bikini och elina hittade sig en tubtopp! så fick mig iaf någonting, men det är alltid såhär att när jag har mkt pengar att spendera så hittar jag aldrig något, och när jag är pank hittar jag hur mycket som helst.. det är trist!

vi for iaf till olav sen och fikade och drack kaffe, och nu har jag & elina precis sett rent hus.
känner mig sliten och tänkte strax duscha och sen lägga mig och se en film, kanske pluggar lite mer engelska också om det finns ork för det.

imorgon blir det praktiken som vanligt, sen går jag in på see me en sväng, såg väldigt fina kläder i skyltfönstret idag, så tänkte spendera lite pengar där.. och sen går jag hem till mamma och sover där en natt! var ett bra tag sen det hände sist, närmare bestämt 2-3 månader sedan om inte mer?
dusch nuuu!
puss

i remember

 

så fin låt, alltid älskat den :)

sitter på pappas jobb nu och tittar ut på det tråkiga vädret, vart fan är solen?!

kl 2 ska jag följa med pappa, mama & elina till banken, dom ska fixa nåt konto till elina, och jag ska fixa legg.
sen ska jag, pappa, eleonor, elina, p-o & robert till luleå, jag ska köpa en mediaspelare och en kofta på ginatricot, sen ska vi till storheden och se om vi hittar något, och efter det och hälsa på moa och linus :) ska bli mys.

haha måste bara lämna ut ett lite underligt mail jag fick på lunarstorm imorse:
"tja en fråga bara ,är min mamma en fjortis om hon spelar fulll på en 2,25% cider då hon festar och går runt på stan och skriker och vinglar runt?"

efter luleå ikväll är det plugg som gäller, snart fredag, skönt!

puss

sweetest girl



mkt bättre än originalet :)

dagen har varit helt okej faktiskt, jobbat på som vanligt ute på a8, samma skit idag, sopat, sopat & sopat med robert och erik! men gick faktiskt fortare och bättre när vi var tre st :) vi har nog sopat runt alla byggnader som behövdes ute på a8 nu, utanför byggprogrammet var det nästan värst, eller ja, utanför guldfisken var det snäppet värre eftersom det var blött grus.

jag, pappa & irene var och fikade på retro café idag också, gott var det :)  det är så mysigt där tycker jag!

sen när vi kom hem så började vi med storstädning av hela lägenheten, blev fiiiiiint och mys.
så nu tänkte jag gå och duscha, sen ska jag fortsätta se heja björn med elina och plugga lite engelska!

btw, mamma ringde mig tidigare ikväll och berättade att hon & ola far utomlands nästa fredag, blir orolig när hon ska flyga, är jätte flygrädd och gillar inte att nära och kära far ut i luften och flyger, är nog orolig över att elina ska till spanien i september och nu mamma :/ kommer inte få mycket sömn under nästa fredagkväll då hon far...

puss

dreaming of you

en vääääldi hård arbetsdag för mig idag!
jag och robert har sopat, sopat och sopat hela dagen lång, var så slut så jag höll på att svimma tillslut.. är ju som sagt inte lite byggnader ute på a8 och gruset var blött så det blev jätte tungt att sopa :/
men robert får ju betalt för det han gör så pappa belönade mig genom att hämta mig redan tjugo över tre :)

eleonor har kommit in på lastbilsutbildningen i kalix och började där idag, hon kom hem med ett stort leende på läpparna kring halv fem, så det var ju iaf positivt :) tror hon kommer trivas!

det här välkända ordet "kärlek" hur fan går det till?! förstår mig helt ärligt inte på det längre, och när man väl börjar fatta tycke för en person så har den redan en annan flickvän eller liknande... har lärt mig att man går miste om mycket om man inte tar chansen direkt det börjar klicka.

ska nog be elina göra slingor i mitt hår nu när det börjar bli ljusare tider ute, passar bra :)
sen blir det lite engelskaplugg..
puss

piss väder :/

synd att inte solen kikade fram även idag.. får hoppas på att den dyker upp igen snart!

har inte hunnit skriva här sen i onsdags som ni kanske har märkt, har haft full rulle här hemma.

onsdagen lagade jag och macke pepparbiff, kroketter och beasås här hemma hos mig ;) sen kom evalena efter sju tiden och vi började bege oss mot elin & jeppe strax efter halv nio :) var kanske inte världens trevligaste valborg, men var faktiskt skönt att ha koll på allt och alla :) jag, erik, vickan och john gick iaf hem till mig och spelade mariocart kring 2-3 tiden och chillade :)
 
torsdag slöööödag, var och käkade middag med mamma, ola & wille.. var supergott :) sen gick jag hem hit till macke och tog det lungt med honom!

fredag begav jag mig mot haparanda med P-O, eleonor & robban :) vi hade bestämt oss för att sova på haparanda stadshotell, (kul men sjuk idé.. varför just haparanda?) men det var iaf jävligt trevligt, vi var runt och kollade i affärer.. (dom få affärer som fanns i haparanda..) och sen åt vi gott och var ute och promenerade! sen kom även macke kring 11 tiden på fredagskvällen, impulsresa för hans del :) så han fick ta soffan på mitt och eleonors hotellrum!

lördag var vi på ikea och kikade, blev bara att inhandla en lampa för mig! sen var det hemfärd, kändes trist, hade gärna stannat en natt till! macke drog iaf en powernap i min soffa och jag poade på här hemma.. sen gick vi ut och käkade på kina kring sex tiden :) och efter det gick vi hem till mamma och spelade alias & galenpanna med henne & ola, mysig hemmakväll :) sen sov macke här!

ïdag vaknade jag halv 2? fråga mig inte varför, men har börjat få lite sömnproblem igen så somnar jätte sent om nätterna... kan bero på värmen som strålar in i denna lägenhet, vi kommer inte få en sval sommar här! jag är iaf med macke nu, ingen aning vad som händer idag, allt jag vet är att elina kommer hem från konfirmationslägret, så pappa & mamma ska dit och hämta henne, så får se om jag följer med eller städar mitt rum ännu en gång, blir stökigt samma dag jag städat... trist.

ska vara social med macke nu, praktik i tre veckor tar sin början imorgon, sen bara 1,5 vecka kvar av skolan! har inte fått veta något om sommarjobbet ännu, hoppas på besked någon gång under den här veckan eller nästa..
puss

RSS 2.0