jaani..

fan vad jag vill ha sommarlov.. helt galet hur mkt jag längtar.
men när den här arbetsveckan är avklarad är det bara fem veckor kvar.. gaaah. har precis insett hur lång tid det är..
får hoppas på att tiden kommer gå lika fort som den gör nu. sitter iallafall hemma hos mamma och äter lunch just nu, ska strax börja gå tillbaka till jobbet.

igår kom nille till mig kring halv tio. vi satt ute på balkongen och surrade om helgen och sen spelade vi mariocart. elina kom senare också och spelade med oss. sen for han hem efter halv ett och jag och elina satt och pratade till strax innan halv två. kunde dock inte somna förän efter halv tre inatt så är lite slut i huvudet just nu.
nåja nu ska jag skynda mig.
puss

dålig uppdatering

har inte varit så bra på att uppdatera, beror på att jag fortfarande inte har nå internet och pengarna på mobilen tog slut i helgen så kan inte uppdatera därifrån heller. boden alive var iaf i helgen, hade väääldigt kul, en lyckad helg!
sitter iaf hemma hos mamma nu, ska strax hem. kommer somna jätte tidigt ikväll för är helt slut efter helgen.
här är iallafall några bilder från johannas kamera:


nu ska jag gå hem.
puss

STRESS

fyfaan vad jag har stressat idag på jobbet. tillslut stod hela jag och skakade.. gaaalet.
fick sätta mig ner en stund och ta några djupa andetag. sen gick jag på lunch, men inte fick jag ta det lungt ändå, massa grejer som jag var tvungen att fixa, och nu sitter jag och kastar i mig lunchen hemma hos mamma.
ska SPRINGA tillbaka till jobbet idag, slutar 17:00 som vanligt.
fortfarande inget internet hemma nej.. vi älskar comhem.
puss

Dagge

Lunch på dagoberts med josse. Springa hem och byta om nu, sen back to work. Luleå efter fem idag med mamma, byta ett par skor och försöka hitta nå fint på gina. Btw så funkar inte mitt internet än.. Fan vad less.

Fyyyfaaan

Alltså jag dör.. Jag avlider verkligen på riktigt. Har suttit ute solen i snart 30 min och tror fan inte jag klarar mer.. Känns fan som att jag är i självaste turkeeey. Ska ialla fall duscha av mig snabbt nu sen tillbaka på jobbet, slutar fem as usual...

VARMT

En liten bild ut från affären. Guuud vad varmt det är! Kan inte vara sant att jag måste stå och jobba inomhus i det här underbara vädret.. Vill bara ut i solen och sola, är i stort sett likblek...

Jordgubbar

Färska, goda och svenska jordgubbar sitter jag och trycker i mig just nu ;-) har dock snart tryckt i mig hela paketet så håller på att spy, men det var det värt!

Filmmys

Är med johanna nu :-) vi ser i taket lyser stjärnorna. Var ute och gick i typ en timme tidigare, skönt var det, men galet varmt ute, nästan så man hade för mkt kläder på sig. Har iallafall tagit fram jordgubbarna nu så ska käka upp dom för johanna vägrar ta nån ;-) ska försöka sova sen efter filmen så jag orkar jobba imorgon..

Seriöst..

Vad fan är felet på mitt internet? Det slutade funka inatt och vägrar börja funka nu.. Sååå får sitta på internet via mobilen ikväll verkar det som. Kom iaf hem för ca 15 min sen. Har gått helt okej på jobbet faktiskt, fast var ganska virrig när jag sovit så lite.. Ska iaf hem till mamma på 30 min och käka, sen ska jag vara med johanna :-)

fyyyyfan..

vad jävla trött jag är.. orkar knappt hålla ögonen öppna. och blev inte direkt bättre nu efter lunchen, blir alltid sviiintrött efter jag ätit, vet inte vad det beror på. tycker ändå halva dagen har gått otroligt fort. så nu väntar bara fyra timmars arbete och sen får jag gå heeeem. nä nu ska jag springa på coop och köpa snus innan jag ska vara tillbaka på jobbet.
puss

Jobb

Påväg till jobbet nu, kan inte direkt påstå att jag är pigg idag... Somnade efter tre. Hoppas dagen går fort.

CHIPS!



tror ingen förstår hur mkt jag tycker om chips. eller okej, tycker verkligen inte om vanliga chips, visst dom går ner osv men inget jag skulle köpa ofta. men dom här chipsen är jag helt galen i. änglamarks ekologiska sour cream & onion chips, det är potatischips med skal som gör att dom blir såhär knaprigt goda. får helt enkelt inte nog av dom.
såå nu när jag har laddat upp med en chips påse och en loka ska jag bänka mig framför tvn och se vänner innan jag ska sova, för ovanlighetens skull.
puss

hemma



borta bra men hemma bäst? nja.. inte när jag talar om stugan iaf.
bjuder på lite bilder från igår ovan.
tänkte iallafall städa lite här nu, står kvar flaskor och burkar sen jag och sofia hade våran lilla förfest här på midsommar innan råbäcken. sen ska jag ta en lååång och skön dusch och sen går jag nog över till mamma och äter middag, hon ringde och sa att det skulle bli grillat så det kan jag nog inte stå emot. drar en runda på coop sen och inhandlar lite chips eller något liknande, sen blir det bara en luuugn kväll framför tvn. sju veckors jobb väntar mig från och med imorgonbitti, är inte så taggad nej.. men men pengar är pengar.
puss

Båttur

Jag, pappa, elina och eleonor for precis ut på en liten båttur. Vi ska släppa av elina i hälludden och sen ska vi kolla om det kommit någon fisk i mjärdet. Gud vad jag älskar sommaren och att åka båt i solskenet :-)

Mys

Lite stugmys ute på altanen. Länge sen alla var samlade och satt och pratade om allt och ingenting. Mys med sol också, det gillar vi.

Inta soffläge

Har intagit soffläge efter sjukt mkt och framför allt GOD mat. Äter alltid för fort och för mkt... Skulle tro att det blir en väldigt tidig och lugn kväll ikväll. Lite vännermys och chips på den bästa platsen som finns, kan inte bli mkt bättre.

Midsommardagen

Midsommardags lunch i österby :-) mkt folk och räkbakelse till förrätt.. Känner på mig att jag kommer äta för mkt idag. Skönt med sol & värme!

stugan

kvällen igår var brabrabra! har inte haft så kul på riktigt länge faktiskt.
var iallafall hemma kring kvart över fem, somnade halv sju och vaknade halv tolv-tolv tiden.
kikar lite vänner nu, ska packa ihop en väska med lite grejer och sen skjutsar mamma mig till stugan klockan två,
ska ha lite kalas för farmor osv, kommer hem imorgon på eftermiddagen nångång skulle jag tro.
puss

*

fia är på ingång. och våran kväll kommer se ut ungefär såhär:
* käka pizza till middag strax
* sävast en sväng och grilla med lite folk
* och sist men inte minst råbäcken!

ha en jääävligt trevlig kväll, jag vet att jag kommer ha det!
puss

midsommar!

jaa idag är det dagen med ett stort D!
midsommarafton. hoppas på en väldigt bra kväll för har sett framemot midsommar länge nu.
mamma kom iallafall hit imorse och färgade mitt hår, det behövdes verkligen, hade typ en mils lång utväxt.
så nu tänkte jag sätta mig och blåsa håret och sen äta frukost.
så glad midsommar alla!
puss


åh..

såg nu på nellys hemsida att dom har fått in klänningarna jag fullkomligt älskar i andra färger nu, vill ha alla dom klänningarna.... här är dom två nya iaf:



dom är så jävla fina.. vill verkligen ha dom, allihopa.
men jag gjorde ett väldigt bra köp igår från nelly på rean, köpte den här fast i vitt för 69 KR!!!!!!



nu är det puss och godnatt som sagt.

rainbow



gud vad jag tycker om den här låten, helt sjukt.

ikväll for iaf jag, mamma & curt och hämtade mormor och gunilla. kul att man känner sig som ett lik bredvid dom..
var iallafall jättekul att träffa dom igen! har saknat min mormor :) sen for vi iallafall hem till mormor så jag hann träffa henne ett tag innan hon far till ammarnäs imorgon. så nu dröjer det ytterligare åtta veckor innan vi ses igen, om inte längre... trist. nu ska jag iallafall lägga mig och se vänner som vanligt och hoppas på lite sömn.
puss

skumt väder



vädret idag har verkligen varit skumt. ena stunden världens blåst och solen i moln, andra stunden stekhett och vindstilla. svårt att veta hur man skulle vara klädd idag när det varit så.
annasofia kom iallafall hit kring halv två tror jag det var, så gjorde jag mig klar sen gick vi på coop en sväng och sen hanssons och drack en latte. satt och surrade på uteserveringen i 1,5 timme om allt möjligt. sen gick vi ner till nya tobaksaffären för att träffa hennes pojkvän osv, sen upp till stan och sen ner till affärn igen innan jag for hem precis.
nu ska jag se om jag kan gräva fram någon middag, sen ska jag följa mamma och hämta älsklingsmormor som kommer hem från turkiet idag efter att ha varit där i två veckor, om nu mamma ska hämta henne & gunilla.
sen följer jag nog med hem till mormor ett tag och umgås med henne då vi kommer tillbaka till boden, för hon sticker ju till ammarnäs imorgon och blir där i åtta veckor... den som ändå kunde flyga och flänga som hon gör..
puss

sommar & sol

det är sooool ute, blir glad i hela kroppen! konstigt hur väder kan påverka en egentligen..
först ringde herseus fastigheter och väckte mig strax före nio för att gunillas bil stod knasigt till, så då gav jag dom ett nr osv och sen somnade jag om. sen ringde pappa och väckte mig strax före elva så kom han hit en sväng, men han for precis för att leta efter en present åt farmor. nuu tänkte jag iallafall hoppa in i duschen, sen ska jag äta osv och sen ska jag nog gå hem till mamma och sola en stund, om solen är kvar efter jag gjort allt det där.
puss

en gammal favorit

bjuder på en gammal favorit:



haha så jävla bra, vrider mig i skratt varje gång jag ser den :)!
har iallafall tagit en powernap, en ganska lång sådan. vaknade till av att vänner tog slut på tvn så ska sätta i en ny skiva nu och gå och ta ut linserna och sen sova för kvällen, har lite saker att göra imorgon så tänkte inte sova bort hela dagen.
puss

joo..



aah.. provet imorse gick okej, varken bra eller dåligt kan man väl säga. var så trött pga sömnbrist inatt så hade typ hjärnsläpp på en av dom enklaste frågorna.. men satt länge och klurade och kom på det tillslut, tror jag. sen fick jag ju en annan uppgift för att höja mig i ett annat ämne, den gick däremot bättre för där skulle jag bara skriva massa grejer och det har jag inte så mkt problem med. var iallafall klar med allt halv tio, så gick hem till mamma och solade på hennes balkong då tills solen for i moln. sen gick jag hem till mormors lägenhet och hälsade på ola, åt laxtoast & sen kladdkaka med grädde efter det. sen gick jag hem och bytte om innan pappa, p-a & erik kom och hämtade mig så följde jag med dom ut till A8 och kollade på när dom jobbade :)! sen for jag hem igen och har inte gjort speciellt mkt sen dess, kan väl säga att jag i stort sett bara suttit här och glott. är iallfall sjukt trött så ska vila lite en stund nu, ska krypa ner i sängen och se på vänner eller liknande.
puss

sen måste jag ju också påminna er om att det är NÄRA till the voice festivalen nu!!!! 15e augusti smäller det. längtar som faan. måste ta och visa en video från förra året då jag var där så ni inser hur sjukt mkt folk det är där:


?!

kan det verkligen vara möjligt att det är klarblå himmel och sol ute idag?!
tydligen.. men kändes ändå kallt ute då jag gick ut på balkongen tråkigt nog.
ska iallafall äta frukost och klä på mig nu, sen gå till skolan och skriva prov.. hur nu det ska gå.
puss

joo..

det går verkligen inte att plugga, tyvärr alltså men provet imorgon kommer gå käpprätt åt helvete.
kan inte sitta still, kan inte koncentrera mig och allt jag läser försvinner så fort jag avslutat en mening.
ingen bra kombination att plugga och skriva prov samtidigt som man försöker sluta snusa har jag kommit på..
jaja det får gå som det går.. nu ska jag dricka varm oboy och äta mackor till vänner innan jag ska sova,
ska ju trots allt vara på skolan klockan nio imorgonbitti..
puss

gaah

jag blir galen.. det kryper i hela jävla kroppen, kan inte sitta still.
och när jag är arg och irriterad och det kryper i kroppen går det inte speciellt bra att sitta still och plugga nej..
aja har iallafall tvingat mig själv i en timme nu och det var inte kul. så nu ska jag ta en paus från pluggandet och äta något eftersom jag är hungrig hela tiden nu när jag försöker sluta snusa.. och det är INTE bra.
tänkte passa på att visa tröjan jag hämtade ut från h&m igår också:



gillar den extremt :)! men tycker den kändes lite kort så funderar på att beställa en större storlek för gillar lite längre tröjor bättre.. ska fundera på saken och isfl sälja den här till lillasyster, eller så behåller jag den så jag har en kort och en lång, skulle inte vara helt fel det heller.
nu ska jag äta maaaat!
puss

äckel väder



idag har jag varit med elin :)!
gick först hem till henne, satt och pratade lite osv och väntade på att det hon hade skurat skulle torka.
sen gick vi ut på stan, förbi kioskbaren en sväng osv och sen gick vi och åt lunch/middag på dagoberts.
efter det for vi hem till mig och såg stay alive, sen for hon hem & jag gick på coop och köpte lite pålägg och sånt.
och nu sitter jag här och försöker plugga.. men måste säga att det går inte bra alls, vill verkligen inte sitta och plugga på ett sommarlov.. ingenting jag läser går in i huvudet så får nog räkna med ett dåligt betyg på provet imorgon tyvärr.
puss

morrrrn

vaknade för fem min sen.. måste helt seriöst vända tillbaka dygnet snart eftersom jag börjar jobba på måndag.
somnade iallafall efter fyra inatt av någon konstig anledning eftersom jag la mig klockan två.
nu ska jag iallafall ta en snabbdusch, sen äta frukost och klä på mig inann jag ska gå hem till elin och göra nå med henne :) bli braaa!
puss

hm..

det slog mig precis att idag är det exakt en vecka kvar tills mitt sommarlov är över och jag börjar jobba måndag-fredag.
eller okej, det är väl inte helt över, har ju fortfarande helgerna kvar och kvällarna, + att jag hinner ha två veckors ledigt i slutet på augusti innan skolan börjar om igen, så ska väl inte klaga allt för mycket.
men känner bara att jag inte vill bli stor längre. jag längtar tillbaka till sommarloven då man var ledig i 10 veckor, for på alla festivaler, var ute hela nätterna och sov bort hela dagarna. vill vara 14 igen. eller, helst av allt vill jag vara typ 2-3 år och slippa tänka på allt som händer och leva ett liv utan några som helst bekymmer.
nä nu ska jag sluta klaga.

kom också på tidigare ikväll att jag måste till skolan på onsdag och skriva ett prov klockan nio för att få VG i bkf.
vilket jag inte börjar plugga till heller, så det kommer jag göra resten av kvällen + imorgon.
himla roligt att sitta och plugga på sommarlovet jo. tur iallafall att vädret är trist.
nu ska jag försöka börja plugga då med andra ord.
puss

arg..



såhär känner jag mig just nu.. är så jävla arg och irriterad så det finns inte.
och jag har inte ens något att vara arg över, seriöst nog kunde jag föreställa mig att jag skulle bli lite lätt irriterad och vara lite småsur när jag skulle försöka sluta snusa men aldrig att jag trodde det skulle bli såhär illa.. vågar ju inte umgås med någon pga mitt beteende just nu. vet inte om jag klarar det här alltså, håller på att brinna upp känner jag, harbara en bild av en snusdosa i huvudet hela tiden..

har iallafall varit med daniel & madde idag. blev faktiskt mkt bättre i kroppen då vi var ute och gick, så lär nog bli tvungen att gå ut och gå strax igen om det här ska funka. vi gick iallafall först till godisarenan och lämnade igen filmen jag och ivan såg, sen gick vi till max och satt ute och käkade och sen tillbaka till stan igen.
nu ska jag diska och försöka bli på bättre humör..
puss

MAX

Sitter på max med daniel och madde och äter en supreme jr just nu :-) gott! Hunnit vara och lämna igen filmen på godisarenan också. Är fortfarande så jävla sugen på SNUS...

Dag 2

och än har jag inte snusat. men jag är gode lätt irriterad märker jag haha..
sist jag försökte sluta började jag ju gråta över allt och ingenting så ska försöka slippa det den här gången.
nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen ska jag ringa daniel så ska han komma och hämta sitt dricka som han lämnade här innan farmen i lördags. sen ska jag också ta mig till coop och hämta ut min tshirt från h&m som kom förra veckan, ska kolla på stan också om jag hittar något fint man kan ha på midsommar osv.
puss

*

jahaa.. den här dagen har gått.. fort. eller?
har inte gjort ett piss idag. låg i sängen till fyra-halv fem och såg vänner med elina.
sen for hon hem till svartlå så jag klev upp och duschade & åt lite pastasallad.
sen ringde jag ivan och pratade lite, så kom han hit sen. vi gick på coop och köpte lite gotta, sen hem en snabbis och sen for vi på godis arenan och hyrde en film, madhouse blev det. så vi såg den osv och nu gick han precis.
funderar starkt på att lägga mig ner och se vänner, men det kryper i kroppen och är irriteeeerad just nu.. försöker nämligen sluta snusa så det blev en liten omställning för kroppen ja.. har snusat en ynka snusjävel idag. HEJA MIG.
aja nog om det, godnatt.
puss


waitin' on a sunny day

det är regn och rusk ute..
såå, vilken låt är då mer passande om inte den här:



nu ska jag slå på nån bra film och sätta mig i soffan och mysa till den med systeryster innan hon ska lämna mig och dra hem till svartlå.
puss

skolavslutning

såå, skolavslutning igår.
hade grymt kul med moa, jennifer, johanna, stina & marie :)
vi var iaf först hemma hos stina, sen gick vi in till stan kring tolv, sen gick jag på ice kring halv ett kanske? och jag somnade sex imorse. vaknade klockan tio, gogogogo!
såå idag har jag inte gjort så mkt, tagit det lungt osv. sen mötte jag johanna kring fem tiden tror jag det var :) så vi gick in på coop och köpte lite gotta, sen gick jag, hon & elina på en prommis och sen gick vi hem till mig igen och såg oth :)
och nuu ska jag lägga mig i sängen och sova, är helt död.
bjuder på lite bilder från gårdagen:


shalalalala

har varit och kollat på alla glada studenter.. fan vad avundsjuk jag blir.
och nästa år blir det värre, då alla mina kompisar tar studenten och jag har ett år kvar...
aja här är lite bilder iaf, dock väldigt dåliga eftersom jag inte har digitalkameran:



nu måste jag STÄDA.
sen raka spåret hem till mamma där vi ska äta osv och ge elina lite presenter eftersom hon gick ut nian igår.
puss

sommarlooov

idag är det fredag och det betyder sommarloov!!!!
nog för att jag bara är ledig nu till veckan, sen börjar jag jobba och jobbar i sju veckor... surt, fast ska inte klaga, för är många som blivit utan jobb i sommar.
iallafall så tänkte jag hoppa in i duschen nu, sen klä på mig och fixa lite, sen måste jag gå och köpa lite blommor åt några som tar studenten, så ska jag möta upp elin sen innan vi går till skolan och ger blommorna och kollar på vagnarna :)!
puss

*

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4687274#fank4688030

varförvarförvarförvarför?
nu kommer sverige ställa till med något..

seeeg

den här dagen går fruktansvärt segt eftersom jag är så förbannat trött och sliten efter så lite sömn inatt..
for iaf till skolan imorse, vi fikade och pratade lite osv, sen fick jag veta mitt betyg i fritidskunskapen av britt-inger, blev bara ett g men det är jag nöjd med ändå för trodde det skulle gå ännu sämre så ska inte klaga.
sen kom iallafall pappa och hämtade mig utanför skolan så for vi till retro och köpte mat, sen for vi till ladan och åt lunch med erik och robert. sen skjutsade han hem mig, så nu tänkte jag ta en powernap för att orka med dagen.
puss

somnade tillslut..

joo, somnade tillslut.. klockan FEM imorse, så är aningen död just nu.
meeen ska ändå klä på mig osv nu och sen pallra mig till skolan, är ju inte en alltför ansträngande dag ändå,
och idag är väl sista dagen vi alla i klassen träffas så är värt det.
nu ska jag äta frukost.
puss

hm..

vad gör jag vaken nu kan man ju fråga sig..
det undrar jag också faktiskt.
kan inte sova, låg och vred och vände på mig från ett till halv tre sen gav jag upp.
så, har sett ett avsnitt av one tree hill och nu sitter jag här och kikar runt på olika bloggar.
alltså om jag lägger mig nu kommer jag garanterat att försova mig imorgon,
så är väl lika bra att hålla mig vaken hela natten antar jag..
börjar iaf 10:05 imorgon, vi ska bara till skolan för att fika osv med klassen, sen slutar vi tror jag?
nå nu ska jag fortsätta se på one tree hill.
puss

fotboll



nu ska jag och pappa se när sverige möter malta!
sen efter matchen ska jag se om det finns nå att göra istället för att sitta här och uggla hela kvällen,
låter som en bra plan.
puss

no surprise



har just kommit hem efter att ha varit och spått mig. haha fan vad coolt det var, hon visste ju typ allt om alla jag frågade om utan att jag hade sagt nånting om dom tidigare. var iaf jävligt kul att prova på något sånt här!

nu ska jag bänka mig framför tvn och göra vad?
tänkte one tree hilla som vanligt, har lust att göra något ikväll faktiskt för en gångs skull så får se om det dyker upp något.
puss

*



är det sol ute idag kanske?
jag råkade försova mig lite.. så gick inte alls till skolan halv tio.
men ska duscha och peta i mig lite mat nu sen ska jag dit iaf och höra vad mari-louise ville prata om.
puss

sömnproblem..

kan inte sova... det kryper i hela kroppen och ligger bara och vrider och vänder på mig så gav upp och satte mig här istl.
men, var sugen på lite ny musik så har suttit och kikat runt lite på youtube och hittade en väldigt bra låt enligt mig:



såå nu ska jag sitta och njuta av den ett tag, sen ska jag återgå till sängen och hoppas på att jag kan somna.
ska till skolan halv tio imorgon, vi skulle ha nå lekar med BF eller vad det nu var.
puss

miss you love



den här låten väcker många gamla minnen.. och det är inte bra minnen om jag säger så.
jag har extremt mycket ångest just nu. över allt och ingenting.
meen, ska inte sitta här och skriva en massa deprimerande inlägg för det.

min kväll har bestått av absolut ingenting. har varken ork eller lust att göra något nu för tiden.
gick på coop med mamma och köpte chips, dricka och lite annat som jag legat i soffan och tryckt i mig samtidigt som jag sett några one tree hill avsnitt. så nu ska jag lägga mig i sängen, slå på vänner & försöka bli på bättre humör.
den serien får mig alltid att skratta oavsett vad.
puss

early morning



har varit ut och gått en sväng med mamma.. eller ja, vi gick bara en sväng så hon fick visa mig var spåtanten bodde. jag ska nämligen och spå mig klockan två imorgon, ska bli kul.
kul att det börjat spricka upp lite på himlen nu, kanske blir bra väder imorgon då om vi har tur, får hoppas på det.
ska iallafall till skolan en sväng imorgon, vi skulle ha nå lekar eller vad det nu var, sen ville mari-louise prata med mig.
nåja, nu ska jag bänka mig framför tvn och se one tree hill.. känner mig helt död, don´t know why.
puss

är det bara jag?

alltså.. är det bara jag som tycker det här med NATO är läskigt?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5348840.ab

jag är ju sjukt rädd för krig och döden haha.. och då menar jag SJUKT.
och sen när jag går in och läser alla artiklar på NSD & aftonbladet, gör bara saken värre.

chockad..

sitter helt chockad framför datorn just nu...
fick ett samtal från min mentor kerstin strax före ett, hon sa att jag var tvungen att komma till skolan för att hon & mari-louise var tvungen att prata med mig om några saker... såå jag tog på mig jackan och skorna och gick med myr-steg till skolan för var säker på att dom skulle säga att jag var körd i skolan och skulle gå IG i bkf, arbetssätt & lärande & IOS eftersom jag knappt varit något i skolan sen februari.. men hör och häpna! i arbetssätt & lärande & BKF kommer jag att få ett VG om jag klarar provet som jag ska till skolan och skriva två dagar före midsommar den 17e juni eftersom jag fick G- på det provet.. och i IOS kommer jag att få ett starkt VG av mari-louise. whaaat? har fortfarande inte fattat det... mari-louise var väldigt imponerad över hur bra jag skriver och hur bra jag är på att uttrycka mig så hon sa att om jag är på alla lektioner till hösten och fortsätter arbeta lika bra som jag gjort nu så kommer jag att nå MVG i alla kurserna nästa termin. sjuksjuksjukt...

jaja, är iallafall jävligt nöjd över att det kunde sluta så bra haha.
nu ska jag göra annat.
puss

fritidskunskap

hittade igen ett häfte om ekonomisk tvångstid, relationell tvångstid, fysiologisk tvångstid och fritid här hemma som vi fått i fritidskunskapen som jag visst hade glömt bort att göra.. så har suttit och hållt på med det i ca en timme nu, så nu är även det klart. nu hoppas jag verkligen att jag inte hittar något mer häfte/uppgift här hemma som är ogjord.
har iallafall skickat ett sms åt mamma att hon ska skriva ut det jag mailat till henne så ska jag gå dit och hämta det strax, sen ska jag pallra mig iväg till skolan och lägga in alla restuppgifter i britt-ingers fack på skolan och sen är det klärrrt.
pallade inte gå på baota konserten idag när det är sånt här pissväder, så jag sov vidare till halv tolv istället.
nåja nu ska jag klä på mig och kolla så att mamma fått mina sms.
puss


duplex



såg den här filmen för nån timme sen. har haft den liggandes bland alla filmer men aldrig sett den, så ikväll gjorde jag, pappa & elina det. och den var jävligt bra och rolig men samtidigt himla konstig haha.
här är iallafall trailern på den om ni skulle vara sugen på att se vad den handlade om:



nu funderar jag faktiskt på att lägga mig. känner mig helt slut i kroppen fast är samtidigt pigg, så får se hur det går att försöka sova. imorgon har vi iallafall inga lektioner, bara baouta konserten (stavning?). så den ska jag väl försöka gå på om jag får tillräckligt med sömn inatt. ska också ta mig till skolan och lämna in uppgiften till britt-inger som egentligen skulle ha varit inne idag men.. aja, en dag försent skadar nog inte.
nåja nu säger jag godnatt.
puss

klart!

har suttit och finslipat på restuppgiften i IOSen nu, så nu är den äntligen klar. blev väl inte sådär jättebra men orkade inte skriva nåmer så det fick bli som det blev med det..
är jättesugen på chips så tror det blir en sväng på kioskbaren strax.
är sugen på att se en grymt bra film också.

jaaa..

elina är här just nu!
martin, elin, rosita & winroth var också förbi en sväng för en stund sen, dom hade köpt glass :)!
jag och elina ser iallafall på gamla avsnitt av one tree hill just nu, för ovanlighetens skull.
skulle vara kul om jag fick igång min brännare och kunde bränna ut lite nya avsnitt, för har sett avsnitt ett, två & tre några varv nu.
jaja nu tänkte jag göra klart den där uppgiften vi har i IOSen.
puss


du tar allt så jävla lätt

vaknade upp hos mamma typ tio eller något.. hoppade i duschen och sen kom pappa och hämtade mig.
vi for hem till mig sen, har suttit och pratat en hel del och sen sett tv typ.
och nu ska jag försöka göra något, även fast jag har varken lust eller ork till det.

du tar allt så jävla lätt, du verkar inte förstå vad som egentligen händer.
medan du svävar omkring på rosa moln sitter jag med sån ångest att jag nästan spyr.
tänk efter.

en lång historia kort

ska försöka sammanfatta gårdagen och idag så kort som möjligt.
for ju då som sagt på haradsdagen, och den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
låg och sov i min egen säng hemma i stan redan före tolv och vaknade upp klockan fem imorse.
gick ut med viktor och hans kompis, gick på statoil och köpte en loka osv och sen gick vi hem till mig och chillade.
gick till mamma strax före nio imorse och åt frukost med henne och ola, sen somnade jag i elinas säng i nästan tre timmar. sen skjutsade mamma mig till harads för att hämta min väska som jag glömt där + elina, moa & tess som skulle hem till svartlå. sen for jag och mamma och hämtade upp ankie, for på max och köpte en supreme jr, sen hem till mamma en sväng, sen hämta ola på golfbanan i sävast, sen for jag och mamma till farmor & farfar och åt lasagne, sen somnade jag på deras soffa i två timmar och nu ligger jag i elinas säng hemma hos mamma.
bra helg.
puss

trött...

är otroligt trött just nu.. sov ca sex timmar inatt, vilket är MKT för att vara mig, så förstår egentligen inte varför jag är så trött? nåjaaa nu ska jag börja fixa mig, välja kläder osv och sen börja åka mot harads för haradsdagen!
synd bara att vädret inte är alltför bra idag..
puss


Godnatt

Bjuder på en bild från tidigare ikväll då jag stod och grillade mashmallows samtidigt som pappa grillade! Nu säger jag iallafall tack och godnatt, har haft en valdigt trevlig kväll ikväll så nu blir det one tree hill i vanlig ordning.

Maaat

Fetaost sallad, sourcream & onion klyftpotatis, pesto och fetaost fylld paprika, beasås & fläskfile hemma i svartlå till middag!

doneee

nu har jag packat klart allt och fixat med lite grejer här hemma, jag har en tendens att alltid packa för mkt.. väskan är fullproppad och jag ska vara borta två nätter? har ju dock det problemet att jag måste prova 1000 klädesplagg innan jag kan bestämma mig vilket jag ska ha på mig så har med mig halva garderoben i väskan.. nåja, nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma, han borde göra det när som helst eftersom det är kortare arbetsdag idag.
så nu ska jag bara försöka få tag i kibba eftersom han är skyldig mig 100 kr.
puss

battlefield



gud jag kan inte slappna av. känner mig jätte stressad hela tiden, mest när det gäller skolan, känns som att jag ligger efter jätte mkt och måste plugga hela tiden fast jag redan fått alla restuppgifter och typ allt är klart.. vet inte vad det är med mig. måste iallafall få veta om det är något speciellt man ska tänka på när man skriver uppgiften i IOS:en så jag kan börja med den redan ikväll, tur iallafall att jag har lätt för att skriva, det är det som går bäst och snabbast för mig i skolan.

nu ska jag faktiskt dammsuga och skura, vilket jag har sagt varje dag den här veckan men nu SKA jag faktiskt göra det. måste sysselsätta mig med något så jag lugnar ner mig lite.
puss

glömde!

glömde visst bort att visa hur klänningarna jag köpte i förrgår såg ut, så här för ni några bilder, dock väldigt dålig kvalla eftersom dom är tagna med mobilen, laddaren till digitalkameran är hemma hos frida, men aja här:




har två likadana klänningar fast den i gult har jag i vitt och den i blått har jag i svart, och dom klänningarna har jag använt hur mkt som helst så var kul med något nytt fast i andra färggladare färger :)!
nåja, nu ska jag hoppa in i duschen som sagt, har inte tagit mig dit än.
puss

oj..

jag måste ha sovit hur hårt som helst imorse.. pappa hade ringt mig fem gånger och mamma fyra gånger, + att jag hade fått 8 sms.. försov mig iallafall till klockan elva, fan.. dom hade haft betygsnack på skolan osv så det missade jag ju såklart... jaja, for iallafall med mamma & pappa till elinas skola kvart över elva och såg henne sjunga jeff buckleys - hallelujah, hon var sååå duktig :)! sen for jag hem och skulle hämta lite grejer innan jag skulle på skolan till IOS lektionen, men smart som jag var så frågade jag jessica först om vi hade den lektionen eller om den var inställd, och den var inställd så nu sitter jag här och gör absolut ingenting. ska hoppa in i duschen strax, sen fixa lite här hemma och packa lite grejer jag ska ha med till svartlå, åker nämligen dit ikväll och sover över, så åker jag med pappa & eleonor till harads imorgon.
puss

restuppgifter

nu har jag gjort klart alla restuppgifter i IOS:en. mailade precis min bokrecension av rävungen till mari-louise, bättre sent än aldrig.. såå nu har jag en sak kvar, och det är något häfte vi fått i fritidskunskapen och jag ska fixa imorgon,
sen skulle vi skriva något i IOS:en om vad vi gör om 25 år eller vad det nu var, så det ska jag göra i helgen och sen maila det till mari-louise, sen måste jag leta rätt på britt-inger imorgon och höra om jag får omprov på onsdag eller om det gick bra, sen är jag friiiiiiii från allt detta pluggande tack gode gud för det.

macke & dennis var iallafall förbi här en sväng kring halv sju tror jag det var? vi satt mest och pratade osv. sen for dom och sen dess har jag suttit här och jobbat med att skriva klart bokrecensionen och lite annat.
såå, nu ska jag krypa ner i sängen och se one tree hill i vanlig ordning innan jag somnar.
puss

one life



gick till mormor efter ett tiden nångång, satt och surrade med henne & gunilla och sa sen hejdå till dom eftersom dom drog till turkiet i två veckor idag. kommer typ inte träffa mormor på hela sommaren, för dagen efter hon kommit hem sticker hon till ammarnäs och jobbar i två månader...
efter jag varit där gick jag iallafall hem och försökte äta lite eftersom jag inte ätit på hela dagen.. sommarvärmen gör att jag inte är lika hungrig som jag brukar vara längre, skumt..
sen gick jag iallafall på coop med elina och köpte en loka i vanlig ordning. sen stod vi och surrade i korsningen mellan mig & mamma i säkert en timme och sen gick jag hem. nu ska jag skriva klart uppgifterna om rävungen och sen ska jag försöka sysselsätta mig själv med något annat.
puss

one tree hill

för er som inte redan visste det så kommer ju inte lucas och peyton att vara med i säsong sju,
jävligt dålig tycker jag eftersom dom har dom största "huvudrollerna" i serien.
här är artikeln:

Lucas & Peyton lämnar Tree Hill

Den amerikanska tv-stationen CW har igår bekräftat till E!News att Chad Michael Murray och Hilary Burton lämnar serien One Tree Hill.

För alla One Tree Hill fans över världen släppte igår kanalen CW det sorgliga beskedet att Chad Michael Murray och Hilary Burton inte kommer att stanna kvar inför den sjunde säsongen av One Tree Hill. Att dessa nyheter har släppts förstör ganska mycket av spänningen i serien framöver då många kan lista ut hur det kommer att sluta.

Nästa måndag visas säsongsavslutningen av säsong 6 i USA och det blir också det sista vi kommer att få se av våra älskade Lucas och Peyton.

och hilary burtons avskedsvideo:



jag tror inte att serien kommer att bli lika bra utan peyton & lucas.
meeen, det återstår väl att se om det är så eller inte, så ska inte ta ut något i förväg.
på tal om one tree hill så ska jag bänka mig framför tvn nu och nöta lite av det.

vänner



vänner är enligt mig den bästa serien som någonsin gjorts.
hade det inte varit för jennifer aniston så hade det nu funnits en vänner film också...

jag slutade iallafall för dagen klockan nio, skööööönt.. finns nästan ingenting kvar att göra på skolan längre.
måste bara kolla med britt-inger vad jag fick betyg på fritidskunskaps provet, fick jag IG på det så har jag omprov på onsdag, annars är nästan allt klart i alla kurser tror jag, lämnade iaf in mina restuppgifter till mari-louise idag så har jag inte restuppgifter i någon mer kurs så är jag klar för den här terminen.
nä nu ska jag göra någon nytta.
puss

godmorgon

usch vad trött jag är... tur att jag bara går till tolv idag, mkt möjligt att vi kanske får sluta lite tidigare också.
tänkte iallafall bjuda på lite bilder från gårdagen:



nu ska jag klä på mig och gå till skolan.
puss

time of your song



kom hem för 20 min sen från kalaset för mormor!
har haft en riktigt trevlig kväll, är inte ofta vi släktingar umgås så det var verkligen kul.
elin kom även förbi en sväng där efter nio tiden nångång :)!
nåja, nu ska jag lägga mig och sova så jag är pigg imorgonbitti, om jag nu kan somna så att säga.
puss

lite shopping

hämtade ut min klänning från nelly igår, svinsnygg var den! ska lägga in en bild på den senare så får ni se!
har sprungit på stan med mormor & gunilla en sväng, har handlat två tubklänningar från see me, en gul & en turkos :)!
ska lägga in bilder på dom sen när jag kommer hem. fick ett litet bidrag till dom av mormor, gunilla & mamma, tack så jätte mkt för det!
sen gick vi iaf och åt på korvmojjen, åt en tunnbrödrulle & mormor och gunilla åt en skrovmål.
sen gick vi in på cafét på coop där dom drack kaffe osv.
och nu är jag hemma hos mamma med syster iaf, mormor & gunilla kommer strax så ska vi förbereda för mormor kalas här, hon fyller nämligen 57 år idag, så grattis till henne :)! sen sticker hon & gunilla till turkey imorgon i 2 veckor, är inte alls avundsjuk nej...
nåja nu ska jag vara social med elina.
puss

tjaaa

ska hoppa in i duschen lite snabbt, sen byta om och springa över till mormor.
gunilla kom dit igårkväll också föressten :)! så, vi tre hade tänkt gå på öppet hus på bodensia.
nåja nu ska jag skynda mig.
puss

everything



har tyckt om den här låten sen jag hörde den första gången, så mysig låt.

tog mig upp från sängen en stund och diskade och läste lite ur rävungen. sen har jag faktiskt använt träningsmaskinen ikväll också, har väl hänt sisådär 4 gånger på två år haha..
nåja nu ska jag lägga mig och se något one tree hill avsnitt. känner mig inte pigg & kry alls..
får hoppas på att jag mår bättre imorgon.
puss

låt oss acceptera vårt ansvar för framtiden

alla gör misstag, alla gör saker som de ångrar, alla har blivit sviken/svikit någon, alla har känt sig ensamma, alla har varit inne i en mörk period & intalat sig själv "imorgon kommer allt kännas bättre", alla har stått framför spegeln länge och frågat sig själv "har jag blivit en bra eller dålig människa?".  men jag anser:
låt oss inte försöka fastställa skulden för det förflutna,
låt oss istället acceptera vårt ansvar för framtiden.

gjort är gjort, det finns inget att göra åt det. antingen kan man göra det till något bättre och verkligen försöka bättra på sig och visa alla att man inte är den personen egentligen, eller så kan man fortsätta precis som vanligt och stå emot att folk dömer en innan dom fått reda på den riktiga sanningen. det är tragiskt att alla är precis såhär, dömer personen innan dom ens försökt lära känna den, lyssnar på allt som folk säger och tar förgivet att det är så utan att ens ge personen det handlar om en chans att visa hur han/hon egentligen är.

huvva..

usch känner mig inte pigg & kry alls.. fryser hela tiden och kallsvettas till och från.
känner mig helt död fastän jag sov en halvtimme tidigare idag.. vet inte vad det kan bero på.
nu ska jag iallafall krypa ner och se på one tree hill och hoppas på att jag börjar må lite bättre snart.
puss

*

nu har jag vaknat efter en powernap, somnade efter två och vaknade när martin & elina kom hit halv tre eftersom dom tjoade och levde om. meeen, nu ska vi iallafall gå hem till mamma så ska jag hämta rentvätt och gå och handla på coop osv, sen stäääääda...
puss

son´s gonna rise

när det verkar vara så många som känner sig ensamma,
skulle det vara oförlåtligt själviskt att vara ensam på egen hand.




well a son's gonna rise in a mile
in a mile
you'll be feeling fine
in a mile you will see
after me
you'll be out of the dark, yeah
you'll get your shot

blir glad av den här låten av någon konstig anledning, så när jag känner mig nedstämd slår jag bara på den här och vrider upp volymen. konstigt egentligen hur musik kan förändra hur man mår.
nu ska jag vila en stund, sen ska jag gå till mamma och äta lite rester från när vi grillade & hämta pengar + tvätt, sen ska jag iväg på coop och handla lite mat osv, sen hem igen och dammsuga + skura.
puss

coffee and cigarettes



en mysig låt såhär på morgonkvisten :)!
vaknade för 10 min sen, så nu ska jag packa kläderna till idrotten, sen ska jag dra på mig nå kläder och sen gå till skolan på IOS lektion, sen lunchrast, sen idrott & sen slutar jag 13:10.. inte allt för ansträngande tisdag.
puss

one day



bjuder på en myyyysig och jävligt bra låt såhär på kvällskvisten, slå på & njut!

har legat och sett one tree hill sen halv tio, försökte sova för ca en timme sen men det gick inge vidare så nu sitter jag här och fördriver tiden tills jag blir trött. tur iaf att jag börjar 10:05 imorgon om det nu skulle vara så att jag inte sover bra inatt.. nää nu tror jag att det börjar vara dags för ett äpple & lite vänner innan jag försöker sova igen.
puss

oth

nu har jag gett upp med städningen och tänkte lägga mig ner i sängen och se oth!
det blev föressten inte att åka till mormor och få ögonbrynen plockade av maya ikväll, vi skulle ta det imorgon istl.
såå, imorgon börjar jag 10:05 och slutar 13:10, sen ska jag hem och fixa lite osv och sen ska jag springa över till mormor.
puss & godnatt

it's like my ipod stuck on replay



shawty's like a melody in my head

det går ju inte annat än älska den här låten, har lyssnat på den om & om igen i snart två timmar nu.
så det finns ju dock en risk att jag snart kommer bli less den men kan inte sluta lyssna på den.
hittade den på millahs blogg här!




Baksmällan



åååh gud vad jag vill se den här filmen!
det är precis min humor.
här är trailern:

 

tog en liten paus i städningen, men nu är allt borta från golvet och garderoben är urstädad. ska bara dammsuga och skura och sen är det klärrrt. så, när jag gjort det tänkte jag lägga mig och se one tree hill. har kommit in i en one tree hill period nu igen då jag ser alla säsonger från början, men har bara upp till säsong tre utbränt på dvd och min dvdbrännare på datorn är trasig såå.. har inte så många avsnitt kvar att se nu...
nåväl nu ska jag återgå till det jag höll på med.
puss

faaaaaaaaaaaaaan

skulle precis ta fram mina one tree hill dvd-skivor ur min väska, då jag insåg att den blev kvar i skåpet i skolan.. SMART.
så nu måste jag pallra mig tillbaka till skolan och hämta den för har smink, one tree hill skivorna, kläder, linser, viktiga papper m.m. i den.. KUL.
meeen, först och främst hade jag tänkt ta tag i bombnedslaget här hemma:





fråga mig inte hur jag lyckas... sjuuukt stökigt nu. piiiiiiinsamt att lägga upp dom här bilderna, men ni måste ju få se hur MKT jag har att göra innan det är rent & städat här igen.. det har gått för långt nu.
jaja ska väl börja städa nu då.
puss


Armbrytning

Armbrytning på g mellan moa & jennifer atm ;-) provet i fritidskunskapen som vi hade 8:20 gick faktiskt rätt bra, nog måste jag få ett G iaf, är då det enda jag strävar efter så. Sitter på mattelektion just nu, men finns inte så mkt kvar att göra så vi ägnar oss åt annat istället... När jag kommer hem SKA jag läsa ut rävungen så jag kan lämna in den där bokrecensionen nångång, sen ikväll ska jag till mormor för maya ska plocka ögonbrynen på oss. Nä nu ska jag fortsätta här, slutar för dagen klockan tolv, skönt!

RSS 2.0