fiskarna

den känsliga naturen gör fisken mottaglig för andra, ibland till den grad att hon verkar sakna egna åsikter. hon hjälper gärna andra, och detta är hon väl lämpad för. hennes empatiska egenskaper gör henne ofta till en god vän eller älskare. underlägsna människor attraherar henne för hon känner deras behov av förståelse och hjälp. hon gör vem som än ber henne om det en tjänst - om det finns anledning att tro att hennes ansträngningar uppskattas. hon tror på sina vänner tills omständigheterna absolut tvingar henne att ändra sin tro. 

det finns ett djupt rotat behov att fly bort hos fisken. både känslomässig och fysisk flykt är nära att tillgripa. det har inte med feghet att göra utan är mer en undermedveten drift. flykten kan ta sig uttryck i konst, inåtvändhet eller psykiska gåvor.

hennes insiktsfullhet gör henne mycket sympatiserande med andra som har problem. hon står aldrig utanför och tittar in utan verkar faktiskt uppleva vad den andra personen känner. hon gensvarar på den inre sanningen snarare än på vad som utåt sett kan förefalla vara sant. vissa astreologer tror att de som är födda i fiskarnas tecken egentligen är andar, som återvänt till livet här och nu, och att de får framtidesförutsägande blixtinsikter från den framtidens värld som de har lämnat.

hennes aura av mystik kan vara bedräglig. det är sant att hon har en märklig, hemsökande egenskap, som oundgängligen attraherar män. hon behöver ständigt betryggas om att hon är älskad.
hon blir kär alldeles för lätt och leker med herr fel fastän hon borde ägna sig åt herr rätt. hennes nyckfulla känslor är vanligen uppriktiga och hennes kärleksuttryck kan vara ömma, urskiljande och charmerande. hon blir ofta rädd för de män vilkas intresse hon väcker. då försöker hon dra sig undan deras framstötar. olyckligtvis finns det något perverst i hennes personlighet som får henne att om och om igen dra till sig fel sorts man. tidvis kan hon verka ödesbestämd att bli besviken i hjärteangelägenheter. detta kan vara farligt för hennes ömtåligt balanserade känslonatur kan inte stå ut med en längre period av påfrestningar eller olycklighet. det kan lätt driva henne till randen av ett nervöst sammanbrott. 

hon är skådespelerska och kan anpassa sig till varje roll. med denna förmåga och med hennes aktiva fantasiliv är det uppenbart att hon kan skapa sig en framgånsrik karriär i teatervärlden. hon kommer att bli olycklig om hon inte på det ena eller andra sättet kan kombinera sina sexuella fantasier med verkligheten. detta får henne ofta att bli anhängare till olika sexkulter. man kan också finna fiskarna arbeta som nakenmodell, topplös dansös, erotiskt målare eller författare av sexromaner. 

haha ja.. vissa saker stämde väl in, andra inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0