there aint no party like an alcoholic party.

fyfaaaan.. orkar helt seriöst inte slänga upp alla bilder från resan ännu, jag är fortfarande halvt i koma. + att jag dragit på mig fetaste förkylningen också så är mööööör och seg som en zombie, life is great. men trots det kan jag inte sova..

nååväl.. har iallafall sovit hos gutte sen i söndags då jag kom hem. eller ja sovit och sovit, har väl sovit 2 timmar per natt ungefär sen gått hem kring halv sju-sju både igårmorse och imorse. tidigare idag for jag och gutte till mios möbler och bodens möbelaffär och kikade på soffbord. sen drog vi en kaffe på pappas jobb innan vi rullade mot storheden och strosade omkring i lite affärer där. sen rullade vi mot boden och drog en repa på dollar store innan han skjutsade hem mig hit till mamma. har precis suttit och betalat en massa jävla räkningar. lika kul som alltid.. ska bli kul att se hur mkt pengar som finns kvar på mitt konto imorgon, yeeey.

i'm still aliveeee..

.. eller? känns då fan som att jag är en zombie haha.

kom hem från sunny beach kring tio igårkväll, och kan väl sammanfatta veckan som väldigt suddig, sjukt mkt tequila, sjukt mkt fest på den glade viking och sjuukt mkt sol & värme! det har varit den bästa i veckan i mitt liv och jag ångrar inte för en sekund att jag bokade in mig på resan. har fått lära känna massor av nya människor och haft en underbar resa. dock gjorde sju dagars festande en rätt sliten så jag ska gå i ide ett tag nu tänkte jag. så bilder från resan dyker upp här inom kort!

kalabalik

herregud vilken jävla kalabalik det är i stan kring "jordens undergång" på lördag. sinnessjukt många som verkligen är svinoroliga över att det verkligen kommer att hända, som tror stenhårt på det. sist när samma snubbe förutspådde att jorden skulle gå under 1994 var det ju sjukt många som tog livet av sig osv, hur ska det inte bli den här gången då när så många är 100 % säker på att det verkligen kommer att hända..?

nåväl. idag då? sov rätt länge. rullade mot sunderbyn med elin och elina efter två nångång. efter det for jag och elina hem till mamma en sväng och hämtade lite grejer innan vi åkte till svartlå. käkade kladdkaka och grattade eleonor som fyllde år. sen satt vi och surrade med henne ett tag innan vi drog till harads och hämtade min tröja hos syd och tankade. annars har jag inte gjort så mkt annat ikväll. har börjat packa lite smått inför bulgarien på söndag och bara lallat omkring här hemma. tänkte försöka sova nu så jag tar mig upp. måste vara i stan senast elva imorgon för elina börjar tolv. 
gnight.





-


swollen members




y'all ain't gon' bring me down.



have you ever get the feelin
no matter what they do, no matter what they say
you know you'll make it. y'all ain't gon' bring me down.

student

jooo.. det blev ju som sagt att ta studenten tillslut efter många up & downs. hade iallafall tänkt hålla hemligt hur min studentklänning ser ut (förutom för annasofia, elina & pappa som har råkat se den..) framtill dagen med stort d. men kan ju dela med mig av en sneakpeak från sidan till b.la mamma:



känner mig dock inte helt säker på den eftersom den sitter som ett jävla korvskinn på kroppen haha. men ska förhoppningsvis inte ha dom här extra kilona på studentdagen så det löser sig nog.



kom och köööp!

har försökt få iväg ett par svarta ed hardy skor som jag köpte för ca 2 veckor sen och har använt endast 2 ggr pga för liten storlek (storlek 38). vet inte riktigt var jag hade hjärnan när jag beställde dom.. så tänkte kan ju likagärna lägga upp dom här så kanske någon nappar:



köpte dom för 900 :- så säljer dom för 800 :- då dom bara är använda två gånger.

smoking gun


shena

jaa.. åkte med pappa till stan halv sju imorse i vanlig ordning. hoppade av hos mamma och skulle sova 2 timmar eftersom jag började 10 men råkade visst vakna tolv-halv ett nångång så missade enda lektionen jag hade, crap.

slöade omkring hemma hos mamma ett tag, sen kom gutte förbi en sväng och chillade medan jag gjorde mig klar. efter det följde jag med han och käkade på dagoberts och sen for vi runt och gjorde lite ärenden innan han släppte mig på ok där pappa och elina väntade. rullade hem mot svartlå och städade rummet, sen gjorde jag käk till mig och elina. vi började se en film "the chaperone" men den var skum och sög rätt hårt så vi slog av den. nu ska jag strax rulla mot stan och plocka upp nille så ska vi och nå annat folk dra ut och grilla!





destination sunny beach: dra helvete!

haha jaa.. det blir tydligen ingen resa till sunny beach på söndag för då är tydligen jag och resten av jordens befolkning döda. fuck där rök många tusenlappar till ingenting! elleeer....!?! iallafall enligt det här:

http://www.expressen.se/nyheter/1.2438070/profeten-nasta-helg-gar-jorden-under

samma snubbe som förutspådde att jorden skulle gå under 1994, men si nä den karusellen snurrade inte alla varv. ser framför mig hur han vaknar upp på söndag och tänker; "oh snap, i'm still alive!" haha. nä, vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt. vi ser väl om jag dör på lördag, om det nu är så väl så fick jag ju en sjuhelvetes resa på jorden och ska göra en sjuhelvetes bra sista kväll av den också!

just sett love & other drugs med elina (veeeet att vi är sjukt sena med det...) och jävlar vad bra den var. så har ni också heeelt glömt bort den så se den. nu ska jag se på vänner och dejta kudden så man orkar med dom sjuuuukt jobbiga skoldagarna som vi har nu såhär innan studenten.
heipa!

tja

jaa.. den här helgen har ju varit väldigt annorlunda om man jämför med hur mina helger brukar se ut i vanliga fall. i fredags drog jag, elin, elina & anna iväg och grillade på ett ställe här i svartlå och drack en öl. sen for vi hem och såg film med jocke, viktor och paulina.

lördag jobbade jag 10-14. efter det gick jag och mötte upp nelson och stefan. vi gick vidare till marcus där han, markus och mats var. chillade där ett tag innan vi gick till opalen där dom tog en kaffe. träffade mormor och lena där så satt och surrade med dom ett tag innan jag skjutsade stefan och tobbe till harads. efter det for jag hem och gjorde ungefär.. INGENTING resten av kvällen. eller ja, viktor kikade förbi en sväng och surrade med mig men mer än så hände inte. somnade halv nio imorse och vaknade kring halv tre. illa..

har gått omkring och slöat sen jag vaknade så nu tänkte jag ta mig i kragen och dra på mig kläder och rulla till stan och försöka få ut liiite av den här dagen.









let my people go


hahahhahaha

är det ens möjligt att vara såhär full?!?!


love


8 dagar....

... tills jag drar till bulgarien med elin & en massa grabbar, 8 ynka dagar!!



-

jaa.. idag då? åkte med pappa till stan i vanlig ordning. la mig och sov hos mamma ett tag. sen gick jag till fanny och socialiserade mig med henne, elin & helle. sen for helle och jag, elin och fanny pimplade kaffe, snackade skit och käkade kladdkaka. efter det for jag och elina hem till svartlå. plockade upp anna och for till harads och tankade osv. sen for vi till stan och gjorde lite ärenden. sen kom elin också och följde med till svartlå.  satt och surrade nån timme innan vi drog ut och grillade! har precis kommit hem igen och nu tänkte vi se en rulle innan vi ska söka oss till sängen. har sovit 9 timmar på tre dygn så hoppas på mer än 2-3 timmars sömn inatt.















naboer

alltså guud vilken lång dag det har varit. klev upp tjugo över sex och åkte med pappa till stan. hoppade av hos mamma, duschade, gjorde mig klar, slöade och gick till skolan. hade bara slappa lektioner osv. efter skolan for jag ut med gutte & benny på lite ärenden osv i stan. sen hem till mamma och hämta grejerna innan pappa kom och hämtade mig. rullade till svartlå där min trogna partner in crime (annasofia) väntade på mig. vi for till harads en sväng och handlade osv. sen plockade vi upp elina och for och snurrade och nu har vi precis sett en PSYK film. tvivlade lite när den var nosk men den var verkligen psyk... ska strax sova.

trailer:


så skööööna




awesomeeee


i have a dream..



life isn't about finding yourself.
life is about creating yourself.

-


courage



courage does not always roar. 
sometimes courage is the quiet voice at the end of the day saying:
"i will try again tomorrow"

with the courage you will dare to take risks, have the strength to be compassionate and the wisdom to be humble. courage is the foundation of integrity.




school

tog mig i kragen och gick till skolan idag, det var nog ett av dom bättre besluten jag tagit faktiskt. babysteps, babysteps!

sitter iaf hos mamma nu och väntar på att gutte ska höra av sig så ska vi hitta på nå roligt! efter det ska jag väl tillbaka hit och vänta på att klockan blir tre då jag har linskoll på klarsynt. sen ska jag vänta på att pappa slutar jobba och åka med han till svartlå. anna följer nog också med dit idag! :)



words of advice


depression tells me i suck, so i reply i aint care cause i fell down i care cause i got up



I aint dead, I aint done, I ain't scared, I aint
run, no matter what, no matter what, still I stand
i aint dead, i aint done, i ain't scared, i aint
run, no matter what, no matter what, still i stand.

life's too short to make trouble out of small things



don't mind if you treat me bad again, i don't care anymore
life's too short to make trouble out of small things
it is better this way, i'm sort of laid back today
close my ears when words come flying out, i've heard them all before
with just a lot of hope flushing down the drain, it is better this way
i am going away

i tried and then some more
instead of dragging the both of us down
divide separate ways
it's never easy this way, it's never easy this way


heeeeeej

fan vad klockan skenat iväg idag då.. 
började dagen med att vakna upp av att gutte ringde mig halv elva och tur som fan var väl det! hade nämligen sovit 13 timmar när han ringde, och hade säkert dragit till med 14-15 timmar om han inte ringt så tack gode gud för det!

väckte anna sen rullade vi mot stan. for till mamma och duschade osv sen gick vi till coop en sväng och sen vidare mot polisstationen där jag fixade ett nytt pass till bulgarienresan om 2 veckor. sen gick vi in på jobbet en sväng och surrade och bokade tid för linskoll imorgon innan vi gick hem till mamma igen. nu ska anna iväg med sin mamma och jag och elina ska rulla mot svartlå.



-

ja jag lever, än så länge.
har helt enkelt inte tid med detta bloggande lika ofta längre då mina dagar är fullspäckade nu för tiden.
sitter för tillfället ute på altanen i svartlå och friteras i solen, har jag gjort sen jag kom hem från stan vid två.
bjussar på lite pix från senaste tiden:







bra.



fan vad allt känns bra just nu. jag har insett sååå mkt saker dom senaste veckorna och det känns verkligen som att jag kan se allt så klart nu. dom två senaste helgerna som varit har jag haft så otroooligt roligt. och jag har verkligen insett hur bra vänner jag har och hur mkt dom betyder för mig. jag känner helt enkelt att just nu, just precis nu, mår jag bra. och det är något jag inte kunnat säga på väldigt länge, men allt känns bara så bra just nu.

never say


valborgs var det ja

orkar inte dra hela faderittan om i helgen men valborgs spenderades iallafall hemma hos sebbe och alexandra med trevliga individer! dock rullade vi mot stan 2-3 inatt för att alla hade slut cigg och var hungriga. slutade med att vi hamnade på någon efterfest och drack sista ölen halv sju imorse så har väl inte mått sådär jättebra idag nä..

tidigare ikväll har jag och anna varit och solat. sen for vi till gutte och hälsade på honom en svängom :) efter det rullade vi mot svartlå. har just sett film med henne, elin & elina och svullat i oss massa gotta. nu ska jag och anna se film eller något!



'





RSS 2.0