roll up


bloggen det går bra nu

nja.. det här med bloggandet har väl runnit ut lite i sanden nu när det är sommar och fullt upp under dagarna skulle jag tro. midsommar kanske vi ska börja med? drog till trundön med gutte, becca och blomman och firade den där. åt grillat, drack vin i mängder med becca, spelade kubb, satt på stenarna vid havet och löste världsproblem osv. en sköön och braa midsommar med andra ord. drog hem till boden under eftermiddagen dagen efter. for hem en sväng innan jag for vidare till becca och drack öl och spelade uno med henne och helene. sen gick vi till bodensia och tog en öl innan vi slog oss ner på kvarnängen. sen for jag och becca med gutte och blomman till gutte och lirade kort, såg film och sov. söndag hängde jag med elin hela dagen. jag, hon och elina drog till luleå på kvällen och såg nya pirates filmen som var awesome, inte förvånad eftersom alla pirates filmer är så jävla bra.

började jobba i måndags också. både bra och dåligt. dåligt pga det fina vädret som nått boden då jag står inne i en butik och jobbar, bra för att det är skönt att få in rutiner och tjäna pengar. efter jobbet gick jag och camilla broarna runt innan jag hängde med elin. sen sov hon över här.

igår var det jobb 10-17. sen ut på stan med mormor och gunilla en sväng. efter det gick jag och elin broarna runt igen. var helt jävla färdig efter det så låg på soffan en halvtimme innan jag och elina gick till konsum svea och handlade. träffade stefan och mats på vägen så hängde med dom ett tag innan kvällen var slut.

nu halvligger jag i soffan efter matkoma. ska strax ta mig i kragen och gå till romeo och umgås med mats och danne. sen ska jag och elin vara med syd ikväll eftersom han lämnar oss i sticket imorgon..
hööörs.

Sitter och löser världsproblem med becca :)

Yeeep, sitter och löser världsproblem med becca! imorgon drar vi iväg till trundön och firar midsommar där, ska bli såååå skönt!

snutte



stackars ♥

onsdagsnöje med becca!



har det regnat så mkt att det blivit översvämning på bron har man inte så mkt till val än att köra ett gymnastikpass.

resten av ditt liv


reality is wrong. dreams are for real.



"Love is the answer, but while you are waiting for the answer, sex raises some pretty good questions."love is the answer, but while you are waiting for the answer, sex raises some pretty good questions."
love is the answer, but while you are waiting for the answer, sex raises some pretty good questions.

finally moving


comin' round


still alive

yeep jag lever fortfarande!
jävla pissväder ute.. och dom har lovat att det ska vara sånt här väder hela veckan, t.o.m på midsommar... surt.

helgen då? fredag spenderade jag med camilla. vi exprimenterade lite med vårat hår, eller ja, mest camillas då. färgade hennes rött och det blev hur snyggt som helst. vill också ha rött men är för feg och bekväm i mitt svarta så det lär ju inte bli av. försökte göra en tjock röd slinga i mitt svarta hår men det misslyckades. efter tolv tog vi en promenad och gick b.la förbi bränna där det var schhmmockfullt med folk och kö utanför. sen satt vi utanför mamma och surrade. fick även träffa på en skön lirare i klänning haha, skrattar fortfarande när jag tänker på det. sen var det bara hem och sova!

lördag drog jag, camilla, marcus & niklas till harads eftersom det var haradsdagen! vi drog dock till stan redan 6-7 för att camilla ville börja dricka. när jag & camilla var klar for vi + marcus & niklas ut och snurrade med lucas en sväng innan vi hoppade av på bränna och tog en öl. efter det var det bara rulla vidare mot farmen. hade sjukt roligt där i helgen faktiskt :) fast det brukar jag oftast ha på farmen. jag & camilla avrundade kvällen där vid halv tre då vi tog bussen till stan och gick hem och käkade, såg film och surrade. hon drog hem kring fem och jag somnade väl sex-halv sju?

igår var jag hos gutte och chillade och såg film. kände mig lite sliten så var skönt att bara vara!
for hem till mamma efter sju imorse, åt frukost, la mig och skulle "vila" vid tio men vaknade upp två, great.
nu ska jag försöka få tag i min kära morfar sen ta en dusch och klä på mig så man får ut något av den här dagen.
hej!























true that


-2 kg

tjaaaaa!!!
slet på mig mjukisdressen och drog iväg runt träsket kvart över nio imorse, var hemma igen strax efter tio. har precis ätit frulle och nu tänkte jag ta en dusch, sen fundera vad man ska hitta på idag..? 

ställde mig iallafall på vågen nyss och jag har gått ner 2 kg sen i måndags, yeeeey!! man blir så peppad när det blir resultat så fort. har ju börjat med GI i måndags + att jag har börjat gå runt träsket två gånger om dagen så det kommer förhoppningsvis gå fort tills jag är i form! :)

nä en dusch var det ja.
hej!

-

tjennnna!

igååår.. minns knappt vad jag gjorde? var iallafall med annasofia en svängom. träffade nina & cia på coop så hängde med dom ett tag innan vi satte oss på gräset utanför mamma. sen blev vi less och gick och satte oss på balkongen och chillade istället innan vi gick till coop igen. sen for hon hem och jag gick och såg true blood med elina ett tag. sen for jag hem till gutte och hängde med han & becca. fick skjuts hem kring halv tolv? såg nåt till avsnitt med elina, sen kikade jag runt på internet lite innan jag la mig.

idag har jag hunnit med en hel del tror jag? klev upp strax före tio och gick på en 35 mins promenad. kom hem och åt frulle innan jag hoppade i duschen och gjorde mig klar. gutte droppade in efter ett nångång så satt vi och surrade på balkongen en stund innan vi drog en repa på stan. for ut och snurrade en sväng sen innan han släppte av mig på coop. gick och handlade lite krubb osv innan marcus kom och plockade upp mig. drog till camilla en sväng och sen drog vi tre på hanssons och tog en kaffe. sen gick vi i gallerian en sväng och lite andra affärer innan jag gick hem och åt kött som mamma grillat! efter det mötte jag upp camilla så gick vi runt träsket. träffade gutte & becca en sväng och surrade med dom. sen gick jag hem och såg true blood med elina och nu sitter jag här och kikar runt lite efter jobb i norge :) sökte jobb på norrlandståget igår också så håller tummarna!!

nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon.
ska gå runt träsket med elina & camilla kl 9!
natti!

















true


wish you were here


tja bloggen

det var ju inte igår nä. och som ni märker så har jag överlevt studenten! jag känner mig sjuuukt sliten efter att ha festat konstant i tre veckor.. det är tur att man bara tar studenten en gång kan jag säga för nu vill jag bara spy så fort jag tittar på en öl. så vad ska man säga om dom här tre veckorna och studenten då? det har varit dom roligaste veckorna i mitt liv. själva studentdagen är det roligaste jag någonsin gjort, jag vill göra det igen!!!! skulle lätt kunna gå tre år till på björknäs bara för att få ta studenten igen. så från och med nu kommer jag bli galen på dom som säger att dom "funderar på att hoppa av", ni vet inte vad ni missar, det är såååå värt det när studentdagen väl kommer. tålamod!

sååå här kommer ett drös med bilder från studentfirandet:




så sjukt att det redan är över?!?!
vad gör man nu...?! det löser sig.

har varit med becca ikväll! vi har största delen av kvällen befunnit oss nere i hennes tvättstuga och försökt lära oss att mangla tvätt haha. det gick väl.. mindre bra haha :) sen har vi varit ut med quila och suttit och surrat massa osv. sen kom gutte och skjutsade hem mig så stod och surrade med han ett tag också. är helt slut så nu ska jag dra igång en rulle och hoppas på att få somna i rimlig tid så jag orkar med att gå ut och gå tidigt imorgon!

närmsta två veckorna

det lär inte bli mkt uppdatering här i veckan eller nästa då dom ser ut såhär:



nu ska jag dra en repa på bolaget med madde, sen powernap och sen till moa för intag av alkoholhaltiga drycker med resten av klassen. hörs när vi hörs!

let me go home



det här känns då inte som hemma iallafall.
nää dra på sig kläder och springa sent till lektionen med johanna var det ja.









RSS 2.0