"gör mig frisk"

Det här med matvanor ligger ju inte på topp just nu.

Sons of anarchy

Ligger i sängen och har sons of anarchy mys med min sambo, som dock smällt av i soffan, men det får man om man är en hårt arbetande kvinna! jag är förövrigt fortfarande sängliggandes. har feber och är sjukt svullen i halsen. ganska jävla less på att ligga. tog mig iaf till centrum igår och köpte massa vitaminer, vätskeersättning och måltidsersättning iaf. sååå är väl förhoppningsvis frisk snart! nya modemet har kommit idag också (åskan tog förra) så nu har vi snart internet igen!

Mobilblogg

Ligger i soffan i mitt nya hem och myser med doris:) Fyfaaaan vad jobbigt det var att ta sig hit med alla saker. Ska aldrig mer flytta själv med 500 väskor som väger 500 ton och göra två tbanebyten och två bussbyten. Och då kan jag ju tala om att jag inte ens hade hälften av alla kläder/saker med mig. Hade en fet ikeapåse, en bag och en plastpåse med grejer med mig idag. Kvar i mariefred är två ikeapåsar, en resväska och en till bag med kläder och småkraffs. Vettefan hur jag ska få hit det? Äh det löser sig. Min nya fina sambo ställde iaf upp och mötte mig på gullmars och hjälpte mig sista biten! Droppade av alla grejer och sen for vi in till tyresö centrum och shoppade upp halva apoteket innan vi käkade en pasta carbonara och handlade lite föda på ica! Nu ska vi se i rymden finns inga känslor och ta det lungt så carro orkar jobba imorgon och jag orkar springa maraton runt sthlm med mitt CV. Natti!

kedjan


jag tycker det liknar nån sorts sjuk typ av tragikomik o vi ramlar dit

tja tyresö!!!!
nej, still in lidingöööö.

carro var ute på mission och kom hem seeent. så jag sover här inatt också och rullar iväg till henne imorgonbitti innan arbetsintervjun och informationsmötet helt enkelt. det kan bli bra det också.
klockan? för mkt.
natt!





















jag ser dom inte på min radar så det spelar ingen roll hur många troll som hatar


byebye lidingö, it was nice to råkas!

börjar känna mig ready to gogo nu. eller mja, ska bara packa om litegranna. har bara en ikeapåse + en bag med kläder här. 2 ikeapåsar, en resväska och en till bag med kläder + lite annat småkraffs är kvar ute i mariefred. såå, dom måste jag försöka hämta någon dag..

så nu är planen att hoppa på bussen och tunnelbanan till carro i tyresö, där jag kommer bo framöver. måste bara få reda på om kvinnan lever först.













moooorning

söndagmorgon var det ja.
sitter och hinkar i mig kaffe och försöker bli människa igen. har mkt grejer som ska fixas idag.
ska försöka tvinga i mig nån macka och sen ta en dusch så jag vaknar till liv innan jag rullar vidare.



















haha



ungefär såhär brukar mina och johannas konversationer se ut dagen efter krogen!
saknar att dra en karatefylla med min partner in crime.

natt!

tattoooo

vet inte vad det är med mig och tatueringar. kan sitta i flerafleraflera timmar och kolla runt på bilder på google på folk som är tatuerade. det är så sinnessjukt snyggt. är ju nästan skamligt att jag inte har en enda tatuering på kroppen med tanke på hur mkt jag älskar tatueringar. what's up with that?! det måste det bli ändring på.

killar med tatueringar behöver vi inte ens diskutera. det snyggaste som finns ja.
helst ska hela armarna vara täckta med tatueringar. 





















































wööörd


wise


-

moorrrn.
nej, jag har inte sovit ända tills nu. har bara pysslat med annat på morgonen. sagt hejdå till lotta & astrid som rullat iväg till mariefred. kommer sakna att vara med lillan på dagarna. men får hälsa på dom i mariefred när jag kan.

har precis tvingat i mig en advokado och 2 mackor. matlusten ligger ju inte på topp just nu nä. ska ta en dusch nu och sen se vad den här dagen har att bjuda på. sol, klarblå himmel och liiite blåst. funkar finfint.



slip away




true that














you know i'm leavin, on monday morning

så har vi kommit till dagen då jag slussas vidare.

idag jobbade jag sista dagen som barnflicka här i lidingö. tar mitt pick och pack och flyttar upp till kära norrbotten igen. eller?!?! nej, har inte hemlängtan för fem öre. inte ens en liten flytt till grannstaden, alltså luleå, känns lockande. någon flytt till mariefred som det var tänkt från början blir inte av heller nej. började väl trivas lite för bra här och kände väl att mariefred var lite för långt bort. sen självklart pga andra saker också.

såå.. på söndagkväll eller måndagmorgon tar jag mitt pick & pack och flyttar in hos carro i tyresö :) hon måste ju f.ö vara världens bästa tjej! lycko killen som får vara med henne. sen rullar jag iväg på ett informationsmöte och arbetsintervju kl 13 på måndag. sen ska jag springa runt som en idiot med mitt CV i olika butiker inne i sthlm. det här blir nog bra. det känns som att det kommer bli bra.

mysfredag med stort M idag. lotta bjöd på pizza & vin till middag. efter det har vi bara glott tv hela kvällen. nu har hon och astrid lagt sig och jag funderar starkt på att göra samma sak. 



brucan

helt klart en av dom skönaste låtarna med bruce springsteen:



screw what they say

så trött så trött så trött.
jobba, gå promenader, äta, sova? samma visa varje dag.
spelar ingen roll hur mkt jag sover heller, fortfarande lika trött. 
whats up with that? fan vad jag gnäller. det får man, ibland, om man måste.
jag måste. sova är något jag också måste göra, fett att det är torsdag imorgon, 1 dag närmare HELG





















dreamer




loud


-

finns det något skönare än att plugga in lurarna i öronen, dra med sig krille och gå i kolsvart mörker i skogen och bara lyssna på musiken och rensa huvudet? nej, jag tror faktiskt inte det.

precis kommit in efter att ha gått en repa med krille.
ska hoppa in i duschen nu och sen uppsöka sängen,
har fööör mkt att tänka på just nu som händer så måste försöka slappna av.





















i'm not dead

still alive!

har bara prioriterat torsdag-söndag på min älskade lillasyster som varit och hälsat på. längesen jag skrattade och hade så roligt som nu när hon var här, och ändå gjorde vi inget speciellt? saknar henne redan sinnessjuuukt mkt och hon for hem igår? nä, vi är nog inte skapta för att bo så långt ifrån varandra. vi har en väääldigt speciellt syskonrelation. är många som inte vet om att vi är syskon och tror att vi är bästa vänner istället. och ja, elina är faktiskt min bästa vän, min andra hälft, min tvillingsjäl.

annars då? har väl inte så mkt att berätta då jag bara jobbar, äter, är ute och går med krille och sover. that's my life right now. kan väl inte direkt säga att jag trivs med min livssituation just nu eftersom jag är extremt beroende av vänner. och just nu känner jag mig sjukt jävla ensam. men, är ju såhär det är när man flyttar till en ny stad, vänner kommer jag väl förmodligen få så småningom bara jag har lite tålamod (vilket verkligen INTE är min starka sida). hade ju dock varit enklare om jag hade ett jobb i t.ex en affär (som jag hade hemma i boden) där man lär känna dom man jobbar med osv. sen är det väl själva grejen att jag bor hemma hos någon. jag vill ha "mitt eget" och kunna gå naken genom lägenheten utan att tänka på att andra bor där jag går. jag skiter fullständigt i alla nio våningar i huset mitt emot. men man kan inte få allt serverat på ett silverfat. man får ta det man har helt enkelt.

MEN nu ska ni inte tro att jag inte trivs här. för det gör jag. trivs som fisken i vattnet. var längesen jag kände mig såhär trygg med mig själv. faktiskt, även om det är sjukt jobbigt, så tror jag att den här "ensamma" tiden med mig själv är sjukt bra. tror jag behövde det mer än någonsin eftersom jag är van att ha folk runt omkring mig 24/7. jag har laddat upp batterierna rejält nu och känner mig faktiskt fulladdad. dags för en förändring, en bra.
new people, new life.















sjukt

jag är så jääävla trött hela tiden.. spelar ingen roll hur mkt jag sover, är ändå lika trött. har sinnessjuk smärta i kroppen också, i armar, ben, axlar, rygg, röven, nacken, huvudet, hjärtat, bröstet, magen, ögonen. en jävla pain in the ass just nu. har ju i princip alltid ont i ryggen, axlarna, huvudet och nacken, men just nu är smärtan helt jävla insane.. klarar knappt av att jobba känner jag för att jag har så sjukt ont och är så sjukt trött. jävligt psykiskt påfrestande när jag knappt orkar lyfta en stol och då ska orka underhålla en flicka på två år från 8-16/17 nångång...

faktiskt, efter att ha försökt klura ut och googlat vad min smärta, trötthet och massa andra saker beror på tror jag att jag har fibromyalgi. har i princip ALLA symptomen för den sjukdomen. men eftersom sjukdomen är så pass ovanlig och läkarna vet så lite om den tar det 3-5 år att få rätt diagnos. så att börja hålla på med sånt svammel har jag varken lust eller tid med. har jag levt med smärtan i flera år kan jag gott fortsätta med det några år till även om det aldrig varit såhär illa.

MEN nu ska jag inte sitta och skriva en hel jävla bok om hur ont jag har. börjar nämligen jobba klockan sex imorgonbitti så ska söka mig mot sängen så man orkar kriga igenom morgondagen.

fuck you right back



woooord på den.

true story


friends



[Phoebe is cutting Monica's hair]
Phoebe: Relax, I know what I'm doing, this is how HE wears it. 
Monica: How who wears it? 
Phoebe: Demi Moore 
Monica: Demi Moore is not a he. 
Phoebe: Well, he was HE in ARTHUR and in 10 eh, 
Monica: THAT'S DUDLEY MOORE., I said I wanted it like Demi Moore. 
Phoebe: Oh, OH. 
Monica: OH MY GOD. 
Phoebe: I'm sorry, I'M SORRY. Which one is Demi Moore? 
Monica: SHE'S the ACTRESS, who was in DISCLOSURE, INDECENT PROPOSAL, and GHOST. 
Phoebe: OH. Oh she's got gorgeous hair. 
Monica: I KNOW.

[After Monica gets a disastrous haircut]
Ross: How's Monica? 
Phoebe: She's calmed down a bit. I put a clip on one side, which seems to have stopped the curling. 
Ross: How's the hair? 
Phoebe: I'm not gonna lie to you Ross. It doesn't look good. 
Joey: Can we see her? 
Phoebe: No, your hair looks too good. I think it would only upset her. 
Rachel: Oh. 
Phoebe: Ross, you can go on in.

Phoebe: Aww, Pheebs.
Rachel: Honey, that's your name.
Phoebe: That's short for Phoebe? I thought that's just what we called each other.

Ross: Joey, Homo sapiens are people.
Joey: Hey, I´m not judging.

Chandler:
I'm only going to pretend I'm moving to Yemen, it's the only way I can get rid off her. 
Joey: Ohhhh, good one! And Yemen that actually sounds like a real country.

Ross: We´re just gonna get an annulment. 
Joey: Ross i dont think surgery is the answer.

Shelley: So, as Joey’s friends, is there something you think our readers ought to know?
Ross: Just that he is a great guy. 
Rachel: Yeah. That’s going to get you into Soap Opera Digest. Well, I, I, ok (speaks into the recorder) I would just like to say Joey truly has enriched the days of our lives. 
Phoebe: Um, I just think that you don’t expect someone so hot to be so sweet. 
Shelley: Ooh, I like that. What’s your name? 
Phoebe: Phoebe Buffay. 
Shelley: How do you spell that? 
Phoebe: P as in Phoebe, H as in Hoebe, O as in Oebe, E as in Ebe, B as in Bebe, and E as in ‘ello there, mate!

Ross: What are you doing? 
Chandler: Making chocolate milk. You want some? 
Ross: No thanks, I'm 29.

Chandler: Great. Now we can go to the Ranger game. That was last night. 
Joey: No dude, Ross tore up the tickets.

[Playing Football]
Monica: Okay Phoebs, you know what you're doing right?
Phoebe: Yeah.
Monica: Okay Joey's gonna catch the ball and you and I are gonna block.
Phoebe: What's block?
Monica: Phoebe, I thought you said you knew what you're doing.
Phoebe: I thought you meant in life.

Joey: Just tell him Joey sent you. He'll know what it means.
Chandler: Gee, I don't know. Do you think he'll be able to crack your code?

Chandler: Rachel, did it bother you when Ross flirted with other women? 
Rachel: No, it bothered me when he slept with other women.

Rachel: What about you, Joe? What would you give up, sex or food? 
Joey: Uhm... oh... I don't know, it's too hard. 
Rachel: No, you gotta pick one! 
Joey: Oh... food. No, sex. Food! Sex! Food! Se-I don't know! Good God, I don't know, I want girls on bread!

Rachel: Hey, you guys wanna go see a movie? 
Ross: Yeah, sure. 
Rachel: How about you, Phoebe? 
Phoebe: No, thanks, I've already seen one. 

Joey: Pheebs, you wanna help? 
Phoebe: Oh, I wish I could, but I really don't want to.

Chandler: He ate my last stick of gum, so I killed him. Do you think that was wrong?

Monica: I don't know. I mean, I guess having sex in front of a baby isn't so... 
Chandler: Horrifying? Scarring? Something people go to jail for?

Joanna: What are you doing? 
Chandler: I'm getting dressed. 
Joanna: Why? 
Chandler: When I walk outside naked, people throw garbage at me

Monica: You know, Chandler, I've always found public men's rooms to be quite sexy. Haven't you? 
Chandler: No. And, if I did, I don't think we would be seeing each other.

Joey - "THAT'S HOW THEY DO PANTS! Tell him Ross, isn't that how they do pants?"
Ross - "Yes, yes it is... IN PRISON!"

Phoebe: "Joker, that is poker with a J! Coincidence?"
Chandler: "Hey, that's joincidence with a c!"

Ross: It would be so cool to live across from you guys. 
Joey: Hey, yeah. Then we could do that telephone thing. Y'know, you have a can, we have a can and it's connected by a string. 
Chandler: Or we can do the *actual* telephone thing.

Ross: First divorce: wife's hidden sexuality, not my fault. Second divorce: said the wrong name at the altar, kind of my fault. Third divorce: they shouldn't let you get married when you're that drunk and have stuff drawn all over your face, Nevada's fault.

Rachel: Guess what? Barry and Mindy are getting a divorce. 
Joey: [looking at Ross] What is the matter with you? 
Monica: No. Barry and Mindy. 
Joey: Oh, sorry, I hear "divorce" and I automatically go to Ross.

Joey: Relax okay, I...I can get this open. Anybody have a coat hanger? 
Chandler: Oh I do! Oh, no, wait a minute, I took it out of my shirt when I put it on this morning. 
Monica: So, if your parents hadn't got divorced, you'd be able to answer a question like a normal person?

Monica: What happened? 
Chandler: Oh, umm, Joey was born, and then 28 years later, I was robbed!

hahaha skulle kunna fortsätta hela natten!!


sthlm

tågresan ner var.. hemsk. usch.
första gången jag hade sittplats så långt.
annars har jag väl haft en helt ok dag. dammsugit, varit ut med krille, hämtat astrid från dagmamman, hunnit med apoteket en svängom osvosvosv..? nu ska jag väl bänka mig framför idol eller något annat skulle jag tro. sen ska jag kasta mig i sängen och sova som en gud.



going baaack

efter tre extra nätter uppe i norr packar jag ihop mina saker,
hoppar på tåget och sticker till sthlm igen. känns roligt, känns tråkigt.
men framför allt så känns det bra. norrbotten finns kvar, vännerna finns kvar.





















important

The important thing is not to be bitter over life's disappointments. Learn to let go of the past, and recognize that every day won't be sunny. And when you find yourself lost in the darkness of despair, remember, it's only in the black of night that you see the stars, and those stars lead you back home.




















tråkig kille


up north

möööörrrn!
nu packar jag & johan in oss i bilen,
rullar iväg till nacka och täby en sväng.
sen raka spåret mot boden, svartlå, norrbottens län.



















hööörs på söndag, om inte tidigare, då jag är back in stooockholmo!

.




























aaaj..

jag har ont.
for till jourcentralen igårkväll så käkar antibiotika nu, får hoppas på att jag blir frisk snart.
stuuupa i sängen nu. lotta har gett mig sovmorgon så ska försöka få mer än 3 timmars sömn inatt.























RSS 2.0