life



life is but a memory happened long ago. theatre full of sadness for a long forgotten show.


only god can judge me


-



igår hade jag först skola. hade bara en idrottslektion och sen gick jag hem till jimmy & nille. chillade med dom ett tag innan jag och elina gick till mormor som kom hem från turkiet igår. efter det gick jag till jobbet och jobbade 17-21.

sitter här och väntar på mina kära inneboende jimmy & nille, som förövrigt är dom segaste människorna jag varit med om, så nu vet ni det! min tredje inneboende elina kom för en stund sen också men hon duschar för tillfället. är faktiskt jävligt kul när dom alla tre är här, känns sjukt jobbigt dom nätterna då ingen är här och jag måste sova själv faktiskt.

nåja, ska iallafall ut på stan med jimmy och vara lite smakråd när han ska shoppa sig nå kläder osv. sen måste jag på banken och föra över pengarna till sthlm osv. får se vad som hittas på ikväll, blir nog lungt skulle jag tro med tanke på att jag jobbar imorgon.

.

jag och elina fastnade på nemos blogg och såg två klipp som var helt sjuuuukt bra!






will smiths dotter, ungen är fan bara 9 bast? hur sjukt är inte det? hon kommer bli stooor;


the show goes on



suttit på skolan och skrivit prov från 8:20-11:00 (med en halvtimmes rast emellan) om olika funktionshinder osv. första delen gick väl snäppet bättre än andra, men strävar ändå inte efter nåt jävla mvg så jag är nöjd.

chillade ett tag på skolan med stefan & jimmy innan jag och jimmy gick in mot stan med gurra, grek & nån mer? gick hem och chillade med elina som var hemma hos mig. nu ska jag försöka peta i mig nåt att äta innan jag har körlektion.

these are the days





gotta let you go,
'cause i let you in.
i cried enough about you,
gotta walk away,
gotta hear my heart,
all this pain feels so endless.


these are the days i will stand up,
and these are the days i won't give up.
how many times can my heart break,
these are the days.
these are the days i will treasure,
and these are the days i will remember.
no matter the pain that i've been through,
these are the days.


so many questions,
never know the answers.
all these pieces leave me puzzled,
inside i’m searching,
knowing i’m not perfect,
but i gave my entire soul.


shuuu

ett ord, trött.

i fredags då. åt mat och drack lite vin med elina. gick över till grannen där gabbi var barnvakt och såg tv och surrade med henne. sen gick jag och elina över till min lägenhet igen och bara tog det lungt och såg film. sjukt skönt!

igår vaknade vid ett? gick ut på stan med elina och kollade på när hon shoppade lös lite. åt lunch på dagoberts, träffade jimmy en sväng och surrade med han innan vi gick hem till mig igen. skulle äta middag hos mamma men vi var så mätt efter mackan så det blev inte av. micke & elin ringde där efter sex och frågade om vi ville följa med dom på kina så då gick vi dit. planen var att vi inte skulle äta något men när vi väl satt där med menyn framför oss beställde vi mat ändå. efter det gick jag, elin & elina hem till mig och drack nån öl innan vi for till totte! var väl där nån timme innan vi for vidare till markus j och drack med han & tomas. efter det kom macke och hämtade upp mig och elina så följde vi med när han skjutsade hem anna & dennis till sävast. efter det for jag och elina hem till markus och var med han & isak innan vi for hem till mig och var med nille & jimmy. var tänkt att jag skulle på krogen med markus, tomas & elin men jag fick i mig lite vääääl för mkt alkohol så bestämde mig för att stanna hemma istället.

jag, nille, jimmy & elina såg föressten killers igår. den var faktiskt jävligt bra! :) så den kan jag rekomendera!



nu är jag med jimmy & elina! sitter och ser på heja björn och väntar på att middagen hemma hos mamma ska bli klar. måste skriva mitt tal till nationella i svenskan också, inte gjort det ännu... sen måste jag plugga teori. uschhhh vad less jag är på allt pluggande, ska bli så skönt att ta det där jävla körkortet nångång!

öl hej



1, 2, 3, 15 öl med elin & elina!
får se hur den här kvällen slutar :)

change gonna come


upp och ner



shit.. den här veckan har verkligen varit upp & ner. har hänt sjuuuukt mkt saker.. känns som att jag drömt allt ?
tur iallafall att man har dom närmaste ♥

jobbfri helg i helgen så nu sitter jag och elina och varvar ner med mat och vitt vin.
är helt slut i kroppen.. får se vad vi hittar på, men känner inte att jag har så stor lust att göra något.

,,,,



it's like i'm taking one step forward and two steps back, i'm going 'round in circles again..

tänker på dig & dina nära..
det är fortfarande så sjukt overkligt. 

-



if you're going to put yourself above everybody else, you might end up alone.

volbeeeat



sitter och dricker öl med elin och väntar på skjutsen till luleeeyoo!
halv åtta ska vi på volbeat, efter det blir det utgång i luleee! kommer bli awesome :)

true story


you are my sweetest downfall.
i loved you first, i loved you first.
beneath the sheets of paper lies my truth,
i have to go, i have to go..


-



såja.. lyckades somna om en halvtimme imorse och vaknade sen av att det var något som krafsade, gnagde och lät allmänt skumt. klev upp och sökte mig till ljudet och fick se att det i röret som går till ACn rörde sig.. så ja, antingen är det en råtta eller en fågel eller något annat skumt som försöker ta sig in i min lägenhet, det var ju mindre trevligt ja. snörde ihop mina grejer och kutade hem till towe haha! chillade med henne ett tag innan vi gick till skolan. hade genomgång inför svenska nationella innan vi fick lunch. suttit kvar på skolan och pratat med dennis, kim, daniel, stefan & mats ända till nu för hade inget bättre för mig. sitter hemma i lägenheten nu svinrädd med skorna på så ska bara snöra ihop lite tvätt och sen gå över till mamma och tvätta och ta en powernap! efter det blir det att köpa öl & pizza och traska över till towe :)

morning

fråga mig inte vad jag gör vaken nu när jag somnade halv fyra och inte börjar förrän klockan tio..? isak sov här inatt så vaknade då han for halv sju och har inte kunnat somna om sen dess, skumt. har sjuukligt ont i halsen också
märkte jag när jag vaknade.. kul.

igår då.. misstänkte att elina smittat mig med magsjuka så var hemma från skolan och låg och sov i princip hela dagen. tvingade upp mig själv där kring tre.? tog en dusch och chillade.. kände att illamåendet började avta och jag kände mig piggare. towe kom hit efter halv sju och hängde med mig! vi såg på paradise hotel och sen klickade vi bara runt på datorn och surrade. for ut och åkte bil med fredde & lucas där vid nio! mötte upp isak vid halv tolv så åkte jag runt med han lite innan vi for hem till mig och såg på vänner, pratade och somnade.

nu ska jag se om jag kan få somna om nån timme innan jag måste upp igen. jag & towe ska käka tacos och öla ikv, det blir naaaajs! mysig låt såhär på morgonen:


legends never die


hm...



alltså.. om elina har smittat mig med magsjuka 3 DAGAR före volbeat, då går jag och shoppar ett rep.
mår sjukt illa så har varit hemma från skolan idag, har dock inte spytt ännu, som tur är, och  hoppas få slippa det.
nuuu ska jag duscha och sen se en film eller tre.

nattugglan säger hej ännu en gång



fråga mig inte vad fan jag gör vaken den här tiden när jag sover i svartlå? (då jag gör det måste jag upp kvart över sex för att jag åker med pappa som börjar jobba sju..) har kommit fram till en sak, jag somnar ALDRIG före klockan tre. har iallafall inte gjort det dom senaste 4-5 månaderna. sjukt egentligen att jag pallar med allt när jag bara sover mellan 2-5 timmar/natt. antar att kroppen blir van och ställer om sig efter en viss tid?



.

tuuung dag idag..
började morgonen med att pierca naveln igen klockan nio! efter det kutade jag iväg till skolan, mötte upp jimmy & stefan och gick med dom på lektion. sen var det lunch, sen skulle vi se andra avsnittet av glada hudik! efter det tog vi bussen till pusslet på erikslund för ett studiebesök med klassen och sen hem. fick mig tre timmars sömn inatt så är hur trött som helst. sitter och väntar på att pappa ska sluta jobba nu så ska jag, han & elina åka raka spåret till stugan där det är kalas för elina :) sen sover jag över i svartlå för omväxlingsskull, börjar ju som vara ett tag sen nu..



stop for a minute






sometimes i feel like it's all been done,
sometimes i wanna change everything i've ever done.
too tired to fight and yet too scared to run.


and if i stop for a minute, i think about things i really don’t wanna know.
and i'm the first to admit it, without you i'm a liner stranded in an ice floe.


zoooombieee...



yes! idag är det bara 2 veckor & 5 dagar tills jag, elina och jimmy drar till sthlm i en vecka. awesome!
trött som en zombie btw.. somnade nångång mellan fyra-halv fem. nu måste jag springa iväg till skolan.

grattis till min älskade syster som blir 17 år idag! ♥
nu är det bara 1 år kvar till du får köpa snus, cigg & 3,5or, hang in there!

den här låten får vara passande den här morgonen;


-


internet is back!

yes, internet har varit dött hela dagen men nu är det tillbaka igen som tur är. sjukt hur beroende man är egentligen..

skolan idag då. började med utvecklingssamtal 8:30, och ja, det gick väl som det gick, mer än så säger jag inte. efter det skulle vi se någon film men vi fick aldrig igång den så vi planerade lite annat istl osv. sen gick jag hem och skulle ta en powernap i 1 timme som råkade bli 3 timmar & 15 min, braaa där! gick på coop en sväng när jag vaknade sen gick jag hem till towe :) vi chillade och såg paradise hotel. efter det kom fredde, ante, tommy och nån mer förbi en sväng. sen gick vi ut och mötte mats & markus för att dom skulle hämta nå grejer i min lägenhet, sen tillbaka till towe och pluggade teori osv. när klockan blev efter tolv gick jag (o)frivilligt hem och landade framför datorn. nu tänkte jag slå på en film och se om det går att somna!
natt!


treeyyan









gammal goding;



fuck off asshole jerk off dirt ball.



daaamn..
min powernap råkade bli lite längre än planerat. somnade efter fyra nångång och vaknade klockan sju.. drog iväg på coop och handlade chirre, choklad & loka innan towe kom! vi såg paradise hotel och snackade skit! där efter nio blev vi rastlösa och gick ut i stormen, var väl lite väääl mkt blåst ute så vi gick hem till towe istället och chillade på där till före halv tolv nångång då jag bestämde mig för att gå hem och plugga teori. vilket gick mindre bra då jag fastnade på facebook och i tlfn med micke & elin :).. och nu är då klockan för mkt för att börja plugga, måste somna i tid så jag inte försover mig imorgon då jag har utvecklingssamtal 8:20.



uninvited

tjeenafan.
jag är död, bokstavligt talat.. tror jag spenderat mer än halva skoldagen på en bänk i korridoren, sovandes med lurarna i öronen, andra delen har jag försökt hänga med på lektionen och lallat runt med jimmy tiieep. när vi slutade kutade jag hem och slängde mig i soffan. elina var förbi en sväng så surrade med henne osv tills hon gick till mamz! nu ska jag ta en powernap, sen plugga lite teori & efter det hänga med towe kanske? we'll see!


fuck you, fuckfuck yooou.

helgen har varit galen, minst sagt.
fredag; var med mats, markus x2, isak, erik & towe hemma hos mig först. vi såg på film, käkade popcorn och drack nån öl. sen bestämde jag, towe, markus & erik oss för att åka till festen i kusån. blev dock en kort visit där eftersom snuten kom precis när vi kom dit så då for vi hem till towe istället! chillade, såg tv och pratade tills rosita kom. vi blev impulsiva och bestämde oss för att gå på krogen när klockan var två! var väl kanske inte så värt men aja.. sen gick vi hem till mig och satt och pratade med kristoffer & elina innan alla somnade.

lördag; blev väckt strax före ett och mådde förvånande bra! pappa, elle & kidsen stormade lägenheten 5 min efter att jag hade vaknat så satt och var social med dom ett tag. efter det gick jag & rosita ut på stan och köpte en dagobertsmacka och dricka innan vi gick tillbaka till mig. sen gick vi och duschade och gjorde oss iordning innan vi gick hem till towe och började förkröka med henne & linn. lite senare droppade syd, ralle & två random in också. rullade mot krogen efter elva nångång. jag och towe hade väl inte sådär jättekul så vi drog redan vid halv två-två och åkte bil med fredde & lucas istället. efter det hoppade jag av hos erik och satt och surrade med han nån timme innan isak kom och hämtade mig. vi for hem till mig och låg i soffan och såg tv och snackade skit innan vi somnade.

idag; jag och isak vaknade första gången vid nio el något? mådde extremt dåligt så hinkade i mig en kanna med vatten och tog två panodil, sen somnade vi om. vaknade vid ett av att elin kom :) då for isak till markus och vi gjorde oss klar för att gå på kalas hos mamma. käkade tårta och var allmänt osocial pga den s.k "baksmällan". efter det gick jag, rosita, elin, elina & micke till kina och käkade middag! sen drog micke och elin och resten gick hem till mig och glodde tv. efter det har jag och elina bara legat och sett andra avenyn hela kvällen, jävligt skönt måste jag säga! nu har hon somnat och jag funderar på att gå i hennes fotspår...

jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks!!
















natt!

you don't know.




you love the people that love you. 
you hear the music they move to. 
you give your ode to the fall through. 
but you don't know you don't know you don't know you don't know. 
you love the people that love you. 
you hear the music they move to. 
you give your ode to the fall through. 
but you don't know you don't know you don't know you don't know you. 
you just got off work, huh?


true

ni har inte en aning, ingen jävla aning.
jag orkar faktiskt inte bry mig längre, varför lägga ner energi på det? ni får säga precis vad ni vill om mig. 

gud vad jag älskar när man får svart på vitt! det är sån obeskrivligt skön känsla..
fan vad glad jag är att jag har dom vänner jag har ♥

nu ska jag se en bra rulle och sen krypa ner bredvid rosita så man orkar med morgondagen :)!
natt!

-

precis varit till mamma och hämtat min tvätt och hängt upp den så nu kan jag slappna av.
nille kom förbi en sväng och chillade med mig tidigare, och nu väntar jag på att macke ska sluta jobba.
ingen aning om vad som händer ikväll, antingen blir det fest i harads, fest i stan eller bara chilla.. har dock redan börjat dricka öl så känner mig inte så sugen på alternativ nr 3. nåja nu ska jag göra någon nytta tills macke hör av sig!

städa?

shit vad jag har städat idag.. min dammsugare har ju varit trasig i över en vecka så har inte kunnat dammsuga något, men fick igång den idag på nå jävla vänster så nu är allt damm borta!

hm.. i förrgår kväll då? isak kom hit när han slutat jobba så for jag, han & nille till markus och spelade supermario och såg kungarna av tylösand med markus x2, mats, lotta & lina. efter det for jag & isak och plockade upp jimmy & elina så for vi och snurrade runt lite överallt. sen for vi hem med dom och såg film osv. efter det for jag och isak hem till mig och såg tv och somnade.

igår skulle vi beställa studentmössan på skolan! min beställning slutade på 2500 kr. ajajaj.. men vafan man tar bara studenten en gång så det var det värt. efter det for jag, isak & mats ut på stan och snurrade, sen släppte vi av mats och for hem till markus. sen for jag & isak hem till mig och käkade middag och sen for han och jobbade. jag försökte plugga lite teori när han for men de gick mindre bra så jag var med jimmy istället. sen kom elin och var med oss också :) vi for till svartlå en sväng och plockade upp elina och sen for jag, jimmy & elina hem till mig och såg på tv och somnade.





wheel in the sky



the wheel in the sky keeps on turnin',
i don't know where i'll be tomorrow,
wheel in the sky keeps on turnin.

jo

fan vad less jag är på att plugga teori.. varför ska man kunna massa onödiga saker, kan man inte bara få körkortet direkt i handen? hade varit mkt enklare, iaf för mig, för det är just teorin det sitter i..

syd var förbi mig tidigare idag, inte träffat han på sjukt länge så det var kul att han tittade förbi :)! vi satt och pratade massa skit och såg på tv typ. sen for han, jag gick och duschade och sen kom nille & bamse hit. var på coop en sväng med bamse och sen kom elin och joinade oss! såg på vänner och chillade. nu har dom dragit iväg en sväng och jag väntar på att isak ska sluta jobba så ska jag hänga med han ikväll. skulle tro att jimmy droppar in efter jobbet nu snart också (han bor här när han är i luleå och jobbar om dagarna), så kan jag vara social med han en stund innan isak slutar :) jag hatar verkligen att vara själv, tur att det typ aldrig händer?

i'm not afraid.



and i just can't keep living this way,
so starting today, i'm breaking out of this cage.
i'm standing up, imma face my demons,
i'm manning up, imma hold my ground,
i've had enough, now i'm so fed up,
time to put my life back together right now..

i'm not afraid to take a stand,
holla if you feel that you've been down the same road.


det finns en miljon anledningar till varför jag inte ska hålla käften, och det finns en miljon anledningar till varför jag ska hålla käften. jag är så jävla less på att ha falska människor i mitt liv, jag orkar inte slösa mer tid på idioter, det enda ni gör är fan att klaga och lägga er i mitt liv, fattar inte ens hur ni orkar, helt seriöst? samma sak varje dag. det finns en anledning till varför jag är den jag är idag såå.. why don't you mind your own business? 'cause if you mind your own business, then you won't be mindin' mine. 


.

tjaaa.
har precis kommit in genom dörren! varit med isak hela dagen. först var jag med han & tobbe, vi var hos mig och lirade mariokart osv, sen var jag snäll och lagade mat till oss. efter det for vi hem till markus en sväng. satt och surrade med nå pack och lirade lite supermario på nintendo. sen for jag, isak & ante till "vad det nu hette" och hämtade en bil. sen for vi ut och snurrade på stan innan dom släppte av mig hos elin. vi gick ut på en promenad och sen for vi hem till micke och hjälpte till att flytta lite åt han. efter det for jag ut med isak, ante & towe. haha varit en helt galen kväll.. tror vi åkt runt på alla ställen man kan åka till i boden? haft sjukt roligt!

såg att jag fått två frågor i förra inlägget så ska väl besvara dom;

Ida om let's have some fun:
Vart finns det info om bartender utbildningen i Miami?=)

Svar; det finns på den här sidan;  http://www.barskolan.net/bartenderutbildning-miami

Anonym om let's have som fun:
hej. din blogg e bra.

undrar lite hur det går till att ta/plugga till körkort? vad kostar det och vilken körskola går du på? taack för svar

Svar; hej! tack så mkt :) jadu, hur ska jag besvara den frågan haha? det beror ju helt på vilken körskola du går på. jag gick först på ranheimers. fick då börja med att vara på teorilektioner med en grupp varje måndag under fyra-fem veckor el liknande? efter det började jag boka in körlektioner. sedan fick man komma under en kväll och göra riskettan. pga vissa saker gick jag inte kvar på den körskolan utan bytte till en annan körskola som öppnade i juli. på den har jag trivts jättebra och det går framåt med både körningen och teorin! dom anpassar sig väldigt mkt till personen som ska lära sig, som mig ex. jag har väldigt mkt koncentrationssvårigheter och inlärningssvårigheter, så jag kan ex. inte sitta stilla och läsa i böcker osv utan att bli på dåligt humör. därför har dom ordnat så att jag får privata teorilektioner, dvs. att jag sitter tsm med läraren i ett rum där jag gör körkortstester på en dator, sedan sitter vi och går igenom frågorna jag svarat fel på och hon förklarar väldigt bra så att man förstår och kommer ihåg det. under körlektionerna går det också väldigt bra, med läraren jag har nu är jag väldigt lugn och avslappnad om man jämför med på förra körskolan, där jag var stressad och nervös. vad det kostar beror helt och hållet på hur många teori- och körlektioner du behöver, samt om du kuggar på uppkörningen eller teoriprovet. nu blev det här en vääldigt lång text, så jag hoppas den var till lite hjälp iaf :)

nuu ska jag prata klart med isak i telefon, sen ska jag krypa ner mellan jimmy & elina som ligger och sover i min soffa och kika på vänner innan det är godnatt!
hepia!







bad morning... ?



joo.. där är vi.
hade ju inte suttit helt fel att få sova 5 timmar till om jag säger så...

vaknade halv sju av att elinas mobil ringde. var jimmy som ville komma hit på besök så då var det bara masa sig upp ur sängen. vi har suttit och sett på andra avenyn sen han kom också har jag hunnit klä på mig och göra mig klar. elina gick till mamma för en stund sen och jimmy for precis iväg till jobbet så nu är jag ensam igen. tänkte försöka få i mig någon macka el liknande (sjukt svårt för att äta frukost..) innan jag ska iväg till trafikskolan kl 9!
heipa!

let's have some fun.

ouuff.. precis kommit in genom dörren efter att ha umgåtts med isak & markus sen halv fem :)! vi har inte gjort något speciellt, typ bara åkt bil? jag och isak for först hem till han i åkerby för att han skulle fixa nå och hämta kläder osv. sen for vi tillbaka till markus i stan. var där och glodde tv ett tag sen for vi ut igen och snurrade. sen for vi till bredåker och gjorde lite ärenden och sen tillbaka till stan, köpte lite gotta på godisarenan och sen for vi och snurrade ett tag innan dom skjutsade hem mig! 

har faktiskt väldigt mkt att se framemot nu framöver;


































trivs jag extremt bra under mina 3 veckor i miami så kommer jag stanna där ett år el liknande! ska bli sjuuukt roligt, tror det kommer bli en upplevelse man sent kommer glömma :)!

nu måste jag göra ett körkortstest, sen ska jag sova. känns jävligt surt att jag måste upp åtta imorgon trots att vi har sovmorgon till tolv... men det där förbannade körkortet måste fixas så what to do? bara gilla läget.
night!

sick

det här är så sjukt jävla bra:





























helt klart mina favoriter!

¨


-

jahaa.. om man skulle skriva ett inlägg om helgen då kanske?

fredag; började kvällen hemma hos elin! var jag, micke, elin, elina, nille, thomas, henke, bamse, elin & stina. satt där till halv elva-elva? sen for vi på en fest på gruvberget. hann dock inte vara där så länge eftersom snuten kom ganska snabbt och körde ut alla. jag och elina hade tappat bort dom vi var med så vi gick och satte oss i skogen och pratade. fick sällskap av nå pack som dök upp efter vägen haha. sen fick vi skjuts till thomas där resten var.

lördag; mådde faktiskt helt okej när jag vaknade. gick på coop med elina och köpte marabou & redbull, sen hem till mig en snabbis innan jag skulle jobba 10-14. micke, elin & elina kom in före ett och åt dagobertsmacka med mig! sen gick dom och då kom ola och sa hej! han är och hälsar på uppe i norr över helgen. efter jobbet gick jag hem och försökte sova nån timme men det var omöjligt. jag och elina packade ihop oss och gick till elin och tog en öl med henne & micke. vid tolv började jag & elina gå hem till mig igen. elina somnade nästan direkt vi kom hem så jag for ut och var med markus & isak! var bara och åkte omkring med bilen och hem till markus en sväng, sen skjutsade dom hem mig vid fem-halv sex. såg andra avenyn och somnade.

idag sov jag ända till halv två?! vet inte när det hände sist. sovit sju jävla timmar inatt, kommer inte ihåg när jag sov så mkt sist så det var skönt. jag och elina såg på andra avenyn ett tag sen gick vi över till mamma och åt tacos! fick extremt matkoma så vi låg i soffan och dog nån timme innan vi packade in oss i bilen och for till svartlå. släppte av elina och sen for jag & mamma tillbaka till stan. gick förbi elin och surrade med henne & micke en stund sen mötte jag upp towe och gick till markus med henne. sen for jag, markus x2 & towe på max och efter det for jag hem.

nuu ska jag göra ett körkortstest och sen ska jag se någon bra film!
gnight!

















-

hate in my heart, and love in my mind. i fucked this game up. i work and forever try
but i'm cursed so never mind. this game aint gonna be the same on the day that i leave it, cause
all this bullshit have made me strong.



outfit



bjuder på en outfit bild från igår! händer ju inte alltför ofta nä.
jag är sjukt sliten, men det har aldrig stoppat mig förut så nu går jag & elina till elin och tar en öl med henne och micke och funderar vad vi ska hitta på resten av kvällen.



tjaaaaaaaa.

.



kärlek till låten ♥

orkar verkligen inte skriva allt om igår just nu. ska ta en powernap nu och sen duscha och äta innan det är dags för kvällens festligheter!

.

gud vad trött jag är, gått runt hela dagen som en zoombie på skolan..
kom till skolan kring tjugo i nio imorse. gick till klassrummet och bytte om till skämtfotot osv. jag & jimmy hade ju en plan men han dök inte upp den jäveln så jag fick improvisera lite med jennifer, blev väl kanske inte världens bästa men jaja! efter det hade vi grupparbetet, som jag och jennifer typ är klar med så det blev inte mkt gjort på den lektionen. sen var det lunch, åt dock inget utan satt ute i solen och pratade med elina & hossen istället och sen gick jag hem. nuu ska jag snabbt göra ett körkortstest och sen ska jag åka iväg till trafikskolan för teorilektion.

RSS 2.0