date night

nu blir det den här med elina innan det är godnatt (om det nu går att sova..);



Ett gift par lämnar barnen hemma hos barnvakten för att gå på en romantisk date, ensamma. Tyvärr blir de misstagna för ett annat par, som maffian är ute efter...



.

såja, nu har jag gjort bort dom där häftena till teorin.. S-K-Ö-N-T! så nu kan jag komma till trafikskolan med gott samvete imorgon, efter att jag gjort ett sånt där körkortstest på internet också så att säga.

när jag blev klar med häftena blev jag sjukt rastlös så drog på mig mjukisbrallorna, pluggade in lurarna i öronen och gick ut på en promenad. hann dock bara till veckans allehanda där jag stötte på johanna! stod och surrade med henne om helgens bravader sen kom thomas & nille och surrade med oss ett tag också. efter det fick jag skjuts hem och sen har det inte hänt så mkt mer efter det. funderar på att gå ut och gå igen för det kryper i hela kroppen. då kanske man får någon sömn inatt, ja så får det bli!
hörs.


beställt två t-shirtar föressten;



älskar udda t-shirtar! ♥

sen köpte jag ett par jeans (som jag inte ids ta kort på) och den här t-shirten idag också;



i'm not dead..

.. elleeer? känner mig helt död iallafall.

yrat runt på stan hela eftermiddagen med elina. först gick vi och solade på solana center, sen gick vi till romeo och satt och surrade med kim & dennis. efter det följde dom med oss till oregano så åt jag & elina en sallad. sen gick jag, elina & dennis till CQ i gallerian och satt och surrade. efter det for dennis och jag och elina shoppade lite. fick med mig ett par jeans och en t-shirt. sen sprang vi hem till mig och slängde oss i soffan. nu står min älskade syster och diskar åt mig, puss på henne! jag ska städa resten av lägenheten strax och sen är det väl bara borra ner huvudet i teori- och skolböckerna hela kvällen igen... härligt liv vi lever.


daniel


daniel karlsson från idol 2007 är en kille jag verkligen aldrig kommer glömma! älskar hans stil, hans röst och hans säriga rörelser på scenen. kom å tänka på honom nu när jag kikade på idol, varit rätt tyst kring honom sen han åkte ut? kommer ihåg att alla blev så chockade när han åkte ut helt otippat, och daniel som då satt i juryn hade gått och sparkat i någon dörr el liknande..


nu ska jag göra ett körkortstest, sen se that '70s show och sova!
night!

,

i know that times were hard,
i know that you've been feelin' down,
if you only knew how im feelin' for you.
if i could take your pain,
i wish that i could wash it all away,
if you only knew how i'm feelin'.

you've been runnin' around for so long,
you've been hurting yourself too much,
you keep messin' around with darkness,
you're the one who's losing..


.

jag är så jävla less på att plugga, både teori & det vi har i skolan.. vill bara snöra allt åt helvete men det går ju ej nä.

dagen på skolan har känts hur lååång som helst. trodde aldrig jag skulle få gå hem.. 8:20 såg vi en serie om dom med downs syndrom, den var faktiskt bra, fick skratta mkt :)! efter det hade vi en kort rast innan vi skulle lyssna på en föreläsning, som jag inte hängde med i överhuvudtaget för det var så sjukt ointressant. sen var det lunch men jag och jimmy orkade inte stå i kö till maten så vi gick runt med papper till studentmössorna och lite annat. efter det planerade vi inför skämtfotot på fredag, haha kommer bli såå kul med våran idé! sen kompletterade jag & jennifer det vi missat på grupparbetet om olika funktionshinder innan jag gick med jimmy mot stan. sen jag kom hem har jag bara ätit pastasallad, gjort ett försök till att plugga lite (vilket gick åt helvete och slutade med att jag kastade böckerna i golvet...), stått och pratat lite med pappa & elina och sett på tv. jag är så less, kan det inte bara bli fredag nu? helst igår?
nu ska jag strax göra ett nytt försök med teoriboken, sen ska jag gå till micke och hjälpa elin att packa flyttkartonger!

.

min natt inatt var ju inte den roligaste vill jag meddela.. sist jag kollade på klockan var den halv sex, så det var tuuungt att gå till skolan idag.. hade projektarbete på morgonen, sen la jag & jimmy oss på varsin bänk och dog en minut med matisyahu i lurarna innan nästa lektion. vid lunch sjukanmälde jag mig och gick hem för att jag mådde så jävla illa. rosita ringde vid tolv och frågade om hon kunde komma förbi en sväng, så hon kom och såg tv och surrade med mig! när hon gick såg jag klart sista true blood avsnittet för den här säsongen så nu måste man vänta ett helt år till på näste, surt... försökte verkligen hålla ögonen öppna efter det men det gick inte. så vid tre la jag mig och skulle sova en timme som blev två timmar istället. nu måste jag städa, sen ska jag gå och sola och sen gå på coop en sväng.

då var det över

herreguuud vilken helg det har varit. man mår som man förtjänar idag kan jag tala om!

fredag; städade och sånt där annat kul. sen kom elin hit och började dricka med mig! gick till romeo och åt en pizza & tog en öl och funderade över vad vi skulle göra. slutade med att vi åkte till harads. hälsade först på viktor och sen for vi och kollade hur det gick för micke innan vi åkte till stan igen med jimmy, winroth & daniel. skulle på en fest i sävast men hon som hade festen var tydligen inte hemma? avrundade kvällen på frasses och sen gick jag, rosita och elina hem till mig och sov.
igår; for till luleå när jag vaknade med bea, jk, rosita & evalena! strosade omkring i lite butiker innan vi for tillbaka till stan. jag gjorde kycklinggryta, ris & sås till mig och rosita och sen droppade elin in och började dricka med oss. for vidare till adde där kring halv nio på förfest innan vi begav oss mot krogen. minnet därifrån ska vi väl inte ens tala om. för första gången i mitt liv kom en vakt fram och röck mig i armen och sa "en droppe till och du åker ut" så ja, blev kanske lite väääl mkt alkohol igår. lyckades också försöka få ut min jacka ur garderoben som jag redan hade på mig? haha. när det stängde gick iallafall jag, erik, daniel & marie hem till mig och sov.
idag; vaknade halv tio och satt och surrade med daniel & erik. sen gick vi ut på stan och mötte upp markus! gick till korvmojjen och käkade och gjorde lite andra ärenden sen gick vi hem till mig igen och chillade. när rosita kom gick vi till kina och åt där haha. sen gick jag, daniel & rosita hem till markus en sväng och sen till marknaden innan vi gick hem till mig igen. nu har dom åkt hem och jag borde plugga, så ska väl försöka med det nu snart hade jag tänkt.
föressten så gav min mobil upp igår så det går inte att nå mig.

-

jag är gaaalet trött vill jag bara meddela.
lyckades bli godkänd igårkväll när jag gjorde ett av körkortstesten, så det hurrar vi för. sen kom nille, albin & timmy förbi här och hängde med mig och elina nån timme innan dom for vidare. jag och elina mös ner oss i soffan och såg på vänner resten av kvällen/natten!

snoozade lite väl fööör länge imorse så kom 10 min sent till lektionen. under lektionen satt vi bara och bestämde vad vi ska vara på skämtfotot på måndag och sen gick vi igenom något inför projektarbetet. efter det gick jag & daniel och köpte en kycklingmacka i fiket och vandrade vidare till kina där micke & elin var och käkade. satt och surrade med dom en stund och sen gick jag och elin på banken. träffade syd sen på gågatan så då gick vi en runda på stan med han. nu är jag hemma en snabbis, ska iväg på teorilektion klockan två och efter det måste jag städa upp här, IGEN... har märkt att det inte är så kul att ha fullt hus varje dag om man kollar på röran som blir sen, meen hur kul är det att vara ensam på en skala? nåväl nu måste jag skynda mig.

-

nä undra om man skulle ta sig tid att skriva ett inlägg idag då?

iförrgår; ställde jag in mig på att följa med elin hem till micke och packa flyttkartonger osv men det kom annat ivägen. jimmy, mange & linus kom till stan med halv sju bussen och såg idol osv med mig, towe & elina :) sen såg vi nån film och åt massa gotta! jimmy, mange & elina sov över här.
igår; var på skolan och satt med jennifer i datasalen och gjorde klart våran rapport om epilepsi. sen gick jag mot stan och mötte mange som följde med hem till mig. pluggade lite osv och sen kom towe, elina & linus senare och såg idol och film! sen drog towe hem och linus & mange sov här.
idag då. varit på skolan, redovisat i svenskan, provat studentmössa osv. nu är det inte länge kvar till studenten, tycker veckorna bara springer iväg! hann också med en fika i gallerian med elina, jimmy & daniel :)
nuu hade jag tänkt ta en powernap eftersom jag är så insaaaneligt trött. sen ska jag göra ett sån där körkortstest på internet och plugga naturkunskap, samhälls och fixa en uppgift så får vi se om jag får vara med om något roligare sen ikväll!

liquor store blues


kärlek




alone

jag kom att tänka på en sak. det här är första kvällen jag inte är med någon på 5 veckor eller mer? andra skulle väl tänka "guud vad skönt att vara för sig själv en kväll". men jag tycker det är sjukt jobbigt, hatar att vara själv! blir så jävla rastlös.. nåja imorgon slipper jag det iallafall. nu har jag då gjort det där körkortstestet och tänkte slå på en film och se om jag kan sova inatt. blev kanske 2 timmars sömn förra natten..

då ska vi se...

.. om jag lyckas få till ett normalt inlägg. börjar ju som vara ett tag sen nu?
kan börja med att säga att jag var extremt sliten igår eftersom vi festade tre dagar i streck.
torsdag; var jag, nille, henke, thomas & elina först hemma hos mig. sen for vi till HRs klassfest i heden. dock hade redan snuten kommit dit när vi kom så vi blev inte kvar så länge utan for hem till mig istället.
fredag; fyllde henke år så det var fest hemma hos han. var kul men jag råkade slumra till på henkes soffa en stund haha. när jag vaknade gick iaf jag, nille, henke & elina hem till mig och käkade smörgåstårta osv.
lördag; jobbade först 10-14, sen for jag och elin på bilbingo i heden. blev ingen vinst men var 1 nr ifrån två ggr, surt. for iallafall hem och gjorde mig iordning och sen for vi till sanne där vi skulle fira sofia som fyllde 20 igår :)! åt jättegod mat och drack alkohol. sen följde jag med elin hem till henne en sväng för var så seg. efter det for jag och elina ut på lite andra äventyr och det slutade sen med att jag, hon, henke & nille hamnade hos mig igen och käkade tårta.

igår; mådde skit när jag vaknade, vilket kanske inte är så konstigt.. iallafall var jag, elina, henke, nille & thomas hemma hos mig hela dagen och såg film. har haft en sjukt rolig helg iallafall!
nu ska jag göra ett sånt där körkortstest på internet och efter det får vi se om något annat kul händer. håller på att dö av rastlöshet så här blir jag inte kvar länge till.

en gammal favorit

gonna be free like a bird in the sky, 
gonna be free gonna fly so high.
gonna be free gonna free my mind, 
gonna be free gonna fly so high.


runaway


let’s have a toast for the douchebags!
let’s have a toast for the assholes
let’s have a toast for the scumbags
every one of them that i know
let’s have a toast for the jerkoffs
that’ll never take work off
baby, i got a plan,
run away fast as you can.

.

jag tänker på dig fortfarande. det är så sjukt..
tror nog inte det finns någon som accepterat det fullt ut ännu.
är det verkligen på riktigt?

just a dream


cribs



kärlek


underbar låt ♥

förändring

when you were born, you cried and the world rejoiced.  
live your life so that when you die, 
the world cries and you rejoice.

okej, nu kommer jag vara väldigt öppen, varför? det vet jag inte ens själv.
bloggen har varit väldigt deprimerande sista två månaderna, pga olika anledningar. jag har verkligen inte haft något positivt eller roligt att dela med mig av eftersom jag sett allt negativt. vi har börjat komma in i hösten nu. och vad betyder det? jo, en deprimerande period. så blir det mer eller mindre för alla tråkigt nog. men, det ska bli en förändring från och med nu har jag kommit fram till. jag ska ta tillvara på tiden och ha roligt och tänka positivt. jag ska ta tag i skolan, fixa körkortet, börja blogga igen. reda upp allt helt enkelt.
för att - they always say time changes things, but you actually have to change them yourself.
however mean your life is, meet it and live it.


.


seems so far, 
that i have gone down this road,
only to find that it ends.
but looking back,
there is one thing that i know
- i can't make it all alone again.



-


if you judge people, you have no time to love them.


-


i got ice in my veins, blood in my eyes,
hate in my heart, love in my mind.
i've seen nights full of pain, days of the same.
you keep the sunshine, save me the rain.
i search but never find, hurt but never cry.

RSS 2.0