hallelujaaaah

den här helgen har faktiskt varit riktigt jävla kul!

i fredags var jag först på praktiken, sen for jag hem och käkade lunch snabbt och sen hade jag svenska på skolan, vi fick bara en massa jävla fika och kaffe under svenskalektionen så det var chill :) sen hade jag musik, skulle redovisa om nån artist, men de gick bra iaf : ) sen efter musiken gick jag mot skåpen med sara-li och joanna, och det visade sig då att joanna hade tappat sin mobil så vi sprang omkring som nå yra hönor runt hela skolan i minst en halvtimma,  men vi hittade den inte!

anywaaay, var iaf  på sannes 18 års fest i fredags och det var förjäääävla kul ;)
hon fick massa fina grejjjjjjer också ;)
meen jag, rosita, elin & evalena tog en taxi redan kring halv tolv, fråga mig itne varför?!

igår var jag med macke och chillllade, sen kom dennis också!
gick omkring i pyjamas hela dagen igår, var jävligt skönt haha :)
sen såg jag snakes on a plane kl tio med martin, elina & macke,
sen efter det packade jag lite och sen la jag mig och såg på vänner!

om en timma och tio minuter far jag iaf till hemavan med mamma, hennes kille, hans två barn & elina,
jag känner mig inte så pigg på att fara, men det går säkert fort och blir säkert kul så.. blir iaf där till på fredagkväll nångång, sååååå mig lär ni inte höra av föränns då ;)
meeen jag ska väl fortsätta packa nu så allt blir klart innan mamma och elina kommer och hämtar mig, jag har en förjävla lång bilfärd framför mig så hör hemskt gärna av er!
puss


this is for you

jaaaag har ont i magen som bara fan, haft det ända sen igår kväll, tog en miljon tabletter igår men inte fan hjälpte det, legat vaken i stort sett hela natten och haft så jävla ont så det är fan inte sant, så blev med andra ord ingen praktik för min del idag, har bara legat i sängen och sett vänner-avsnitt och sovit!

klev precis upp ur sängen, har inte fått i mig mat heller, en ynka liten hamburgare utan bröd kring halv fem-fem tiden, that´s it.  ooooccch det suger ganska hårt ska jag be om att få tala om...

så imorgon?, blir det lite festligheter, och troligtvis på lördag också, jag har ju fyllt år så tänkte ha lite roligt då!
och grattis sanne som blir stor tjej idag ;) aaanyyway, praktiken på förmiddagen imorgon, sen hem och äta snabb lunch, sen till skolan och ha svenska och musik, sen hem och duscha och fixa och sen bär det iväg på lite fest, kommer bli en rätt bra helg känner jag på mig, och hoppas på!

sen måste jag även ägna mig åt packning och plugg på lördag, far nämligen till hemavan söndag-fredag, blir myyyys att komma bort ett tag, och få sista lediga helgen hemma i boden sen!

nuuu, ska jag fortsätta se vänner, är så jävla inne i det, bästa tv-serien genom tiderna, puss för den!
sen en liten dusch också,

sen vill jag ge ett STORT jävla finger åt boden, har alltid velat, har alltid gjort. TACK!

aaaand.. that´s it!
PUSS



mättttt

jag är spy, spy, spy mätt på tårta!!!!
har ätit tårta söndag, måndag, igår & 2 ggr idag, blä ursch huvva..

igår var jag hemma hos mamma och firade henne för hon fyllde 38 år :) åt massa tårta och såg "bröderna fluff" med samuel & noel haha :) sen gick jag hem och sov.

idag hade jag först engelska på morgonen, sen matte, och efter det slutade jag, skönt!
gick hem och sen kom elin efter en stund, så jag, hon & pappa gick till opalen och köpte en tårta åt mig, sen käkade jag och pappa en dagens där.

sen kom nina & annasofia kring ett? och åt tårta osv, sen kom cia också.

sen när dom farit kom macke, elina, martin & eve engström också ,så då vart det en andra omgång med tårta....
sen såg jag, macke, eve & cia på vänner :) det är sååå bra!

sen for alla dom och mormor kom hit och grattade mig, fick christina aguilera parfymen och två kuddar till min sofffffa :) så, har fått 2000 kr, presentkort på kicks, biobiljetter, parfymen av mormor + kuddarna, örhängen och en stock snus av elina, och nå badgrejjs :b vart ändå en rätt lyckad födelsedag fastän jag inte fyllde arton, jaja bara ett år kvar nu iaf.. längtar.

nu är iaf macke här, vi väntar på dennis som tar bussen hit 21.26 & på cia som kommer hit då hon bowlat klaart :)

ska vara social med macke nu!
puss

fuck that

var med cia i lördags, vi for till nån fest på erikslund med ivan, niklas, beccy, sandra, ante & pontus..
haha hade inte så jävla kul men nog var det ändå en trevlig kväll nog..
vi vek av hem till mig nångång kring ett redan?
var vaken till typ halv sju, vaknade nångång vid tio, förjävla skön natt....(INTE)

nåväl, igår gjorde jag absolut ingenting, låg och nötte vänner och såg singing bee och wallander med elina, sen somnade jag där kring halv ett-ett tiden någongång...

skolan idag, det suger, hade svenska på morgonen, sen gick jag och rosita hem till mig kvart i tio och nötte ännu mer vänner haha, i love it! vi gick tillbaka till skolan kring kvart över två ungefär lagomt till engelskan började,
sen efter engelskan skyndade jag mig hem och städade upp lite i mitt rum, sen kom det lite folk och grattade mig osv, och nuuuu ska jag ta en varm dusch <3 och sen krypa ner i sängen och se lite mer vänner avsnitt och sedan börja läsa min engelskabok så det blir klarrrrrt..

imorgon ska jag hem till mamma kl sex så ska mammas släkt gratta mig och mamma, sen ska jag se gossip girl och plugga, as alwayyyyys...

sen på onsdag då jag fyller år på riktigt händer det ingenting haha, kanske slår till stort och gör en tårta och bjuder hit lite folk, får se vilket humör jag är på ;)

fest till helgen iallafall, ofcourse!

ska vara lite social med elina och martin nu,
puss


something u forgot

cia kom hit kring två(?)
vi har inte gjort ett skit idag, bara suttit här i mitt rum och chilllat och glott tv, macke kom hit lite senare, vi såg hjälp osv, och hann med en sväng på coooop..
haha cia du ger mig alltid ett gott skratt här i livet måste jag be om att få tala om!

60-tals cafét flytttaaa dig hit till staaaaaaan tack, har haft väldigt mkt sug efter en caffe laffé ikväll och inte fan fick jag mig en sådan inte....

nåväl, jag är trött som fan och har ändå sovit runt klockan inatt.. det är väldigt ovanligt?! men jag och cia ska hålla oss vakna till vingar av glas börjar fem över ett inatt, var längesen man såg den filmen! sen blir det att stiga upp tidigt imorgon också, jaaa kuuul...

plugga svenskan imorgon, och sen har jag ingen aning vart dagen tar mig.
chilllllet bredvid cia i sängen nu,
puss


inside it drives me crazy

jag somnade klockan åtta igårkväll?! och sov till strax efter klockan nio imorse... känner mig verkligen inte "pigg & kry" som man ska göra.. så, som ni förstår så blev det ingen praktik eller skola för min del idag, ska bli pigg och kry till nästa vecka istl då det blir en fullspäckad vecka!
kan inte förstå att tiden gått så fort?! jag fyller år på onsdag och far till hemavan nästa söndag?
cia kommer hit ikv, hon vet inte om att jag är sjuk ännu, och har ingen tlfn så kan inte ringa henne heller.. men jag antar väl att vi kommer mysa hela kvällen med film osv.

jag fick mig en tankeställare igår, hur kan först en människa förändras så mkt pga en ny snubbe som kommit in i ens liv och sedan träffa en ny snubbe som vänder på hela cirkeln på mindre än ett halvår? vem jag talar om är förstås okänt, men jag kan fortfarande inte förstå den där stora förändringen i den här personens liv, de flesta trodde väl att hon skulle förbli "surhaggan med stort S", men det blir bara bättre och bättre om jag ska vara helt ärlig, och det tror jag väl att alla ni andra också börjar tycka nu? hennes snubbe är iallafall toppen, vet inte hur min och den här personens kontakt hade sett ut idag om hon inte hade vinkat hejdå till sin föredetta och träffat den här nya snubben.. och vad vill jag då få fram genom det här? JO, att en person kan verkligen förändras när den personen insett sina snedsteg och misstag.. jag säger bara "been there done that"

min andra fundering är, vad i helvete händer med boden?! varför har alla gubbar helt plötsligt kommit på att utöka boden så jävulskt mkt?! om vi börjar med campingen på bnäs, nya stugor varje år, alltid lika smooockfullt?! sen det här med gallerian, okej jag får faktiskt tacka gubbarna för den idén, för den här lägenheten var verkligen myy bättre än den förra, MEN, i boden? sen det här med det där "joe labero-slottet" dom ska bygga? whaaat? sen det här med lyxhotellen ute på pappas område (A8) eftersom det helt plötsligt är så jävla bra fiske här i boden? kommer tydligen dra hit jävligt många tyskaaar och ryssar? och slutligen nöjesfältet som nu också ska ta sin början? boden kommer då inte bli något nytt "sthlm-city", nu tänker ni förstås "det vet vi väl", meeen varför så stor uppståndelse av lilla staden boden? nog kommer norrmännen fortsätta dra sina semestrar i lilla boden, men vad fan är det som händer egentligen?! jag säger bara  "i´m soo confuuuused".. och det är jag mest troligt inte ensam om att vara heller.. självklart behöver vi lite nya aktiviteter hit till boden eftersom det ända man hör om helgerna är "okej nu sitter vi här i lilla boden, där det aldrig finns någonting att göra", MEN, än så länge har dom bara hunnit med att öppna ett 60-tals café ute på A8, (som har öppet på kvällarna?) vilket var en väldigt bra idé, men hallå? hur långt är det inte till A8? den superbra idén kunde dom väl ha placerat inne i staden kanske... nog kommer det säkert hänga lite folk där ute på A8 om kvällarna, men det går ju som sagt inte så bra med bussar dit ut..

nu ser jag att mina funderingar tagit upp ett stort inlägg, meen om ni har andra synpunkter än vad jag har på de här nya idéerna så blir jag ännu mer förvirrad...
puss

plugggg

vi fick internet hit till nya lägenheten tidigare än vad jag förväntade mig, det är ett stort +!!

praktiken idag, gick helt okej faktiskt, dom hade mest bara alla hjärtans dag pyssel osv.. sen följde elin med hit en sväng, vi har bara chillat och käkat lite kött till middag osv, hon for för en stund sen!
sen har mamma varit förbi här en sväng också och gett mig alla hjärtans dag present, duntofflor och solglasögon ;D

nu gäller det bara för mig att hårdplugga till svenskaprovet, jag ska prata med svenskaläraren imorgon och säga att det inte funnits tid till att plugga när vi varit mitt i flytten, så ska höra om jag får göra det på måndag istl så har jag iaf helgen på mig att plugga...

är helt slut i kroppen efter den här veckan, ska lägga mig badet nu coh sen antingen gå och sova hos mamma eller lägga mig här i min säng och slå på en film.
puss

weiiii

flytten igår, säger bara KAOS!!!!!
flyttkartonger överallt i lägenheten, en enda röra, tappat bort massa saker :/
ska ALDRIG mer flytta, jobbigt som bara fan..

nåväl, är hos mormor just nu iaf, eftersom vi inte lär få internet i lägenheten föräns nästa vecka?! så jag kommer vara lite okontaktbar när jag inte heller har någon mobiltlfn.
igår var iaf dennis & macke hos mig och hjälpte mig att hänga upp lite grejer på väggarna :)

idag då, skulle ha matte fem över tio, så gick till skolan och det har aldrig tagit så lång tid för mig att ta mig till skolan, det stormade som fan, när jag väl kom dit så hade vi tydligen inte matte, så det var ju också kuuuul... så då var det bara att gå hem igen. nåja, ska till dollar store med mormor & farmor strax och kolla efter en ny lampskärm eftersom min gick sönder :/ sen ska jag fortsätta packa upp flyttkartonger och plugga till svenskaprovet,
cia skulle komma förbi en sväng ikväll också :) sen ska jag till mamma och sova där,

sen imorgon är det först praktiken, sen kommer pappas släkt hem till oss och gratttar mig :)
nu ska jag gå hem till lägenheten igen.
puss

rehab

cia sov här inatt, var myyyys, vi såg singing bee och wallander och åt massa gotta :)

jaha, sista dagen i lägenheten idag då... allt är en stor jävla röra här hemma.
hade svenska fem över tio imorse, men jag försov mig en smula, jaja gick iaf till skolan kring kvart över tio, vi såg någon film osv, sen slutade vi, så jag gick hem och käkade lunch och satt och pratade lite med pappa osv..

ska strax packa ihop det sista, inklusive datorn, vet inte hur länge det dröjer innan vi får internet i nya läggan men men... så, kvällen består endast av att packa ner allt det sista i lägenheten, flyttgubbarna kommer halv åtta imorgonbitti så blir en tidig morgon för min del.

och ni som kommenterar att ni inte bryr er om vad jag skriver ni behöver ju heller inte läsa min blogg eller hur?!

ska dra en powernaaap nu,
puss

slow down

igår packade jag flyttkartonger för fullt.. (okej vi blir aldrig klara jag vet?), sen kom eleonor hit och åt tacos med mig, pappa, elina & martin (: och sen droppade cia också in strax efter att vi hade ätti!

sen for pappa & eleonor till urban och jessica i bodsvedjan,
och dennis, kim.p, putte & jimmy kom hit, sen for vi ut med jimmy en sväng, sen kom även denta, christer & kim hit!
blev en låååång natt, somnade efter fem tiden nån gång, och vaknade kl sju imorse, haha as always när det handlar om festligheter..

idag ska jag packa ner det sista, det tar aldrig slut och ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte vad mer jag kan packa?! datorn tänker jag då inte packa ner föräns imorgonkväll iaf, så what´s left? möjligtvis galjarna i garderoben, men det fixar man ju på ett kick.. sen ska jag ta ner rullgardinen och lampan i fönstret, sen är allt klart.

cia skulle kika förbi här kring fem tiden, vi ska mysa och glo film all night long, sen slaggar hon nog här, blir mys :)

börjar iaf kl tio imorgon, så det är ju iaf skönt.. sen blir det sista natten i den här lägenheten imorgonbitti, jag börjar faktiskt konstigt nog se lite positivare på flytten nu, kan vara kul att få ett nytt rum osv, d blir säkert bra, men nog kommer jag sakna den här lägenheten nog, fyfan, aldrig bott i någon finare och större.

har massa saker att göra under den här veckan..
måndag: komma ihåg att ta hem matteboken och svenskan så jag kan plugga till provet, (vilket inte kommer gå så bra eftersom vi är mitt i en flytt?!)
tisdag: vårdcentraleeen, får inte glömma den här gången! samt att flytten är äger rum på tisdag, så då måste jag fixa massa grejer i nya lägenheten, blir att visa flyttgubbarna vart allt ska stå osv i lägenheten och sen flytta resten av dagen, niiiiice, naaaaat.
onsdag: fortsätta göra iordning i nya lägenheten, samt pluggga som ett cp till provet på fredag!

haha okej det där kanske inte var allt för mkt, men jag kommer faktiskt inte på vad jag skulle göra resten av veckan?! vet att det var jätte mkt jag skulle göra men minnet ligger på minus så det lär väl inte bli av ändå..
fyller sjutton om tio dagar, wie puss på den.
nu ska jag ta mig en dusch och sen finputsa lägenheten lite efter helgens bravader!
puss



so much

igår var det då först praktiken, sen skolan 20 över 12, vi släktforskade, var faktiskt ganska intressant!
sen hade vi musik, men jag orkade fan inte gå på den, var helt slut i huvudet efter alla ungar.
gick iaf hem och packade, skruvade ner nästan allt från väggarna (förutom stora spegeln), så nu är d inte så mkt kvar, bara att packa ner datorn, fast det gör jag iofs dagen innan typ, och alla kläder från garderoben!

nåväl, var iaf med evalena, rosita & elin igår (:
vi såg först på film, "dude wheres my car" hahaha ;D
sen kom roy och hämtade oss och skjutsade oss till syyydan, han hade lite "fest", eller nja, dom var fem killar men aja : ) haha!
vi var iaf där ett tag, sen ringde vi roy kring kvart över ett(?), men han skulle just gå och lägga sig så vi fick traska hem... mötte annasofia, maggan & ivan vid statoil typ, så stod och pratade med dom rätt länge och skrattade åt fyllesvinet ivan! sen gick vi iaf hem och såg först "bare bea" och sen "popcorn", fast jag somnade typ i början av filmen..

varmt som en bastu i mitt rum imorse yaaaa,
vi ska iaf klä på oss osv nu, (jag, rosita & evalena) och gå till coop och handla lite grejer osv,
sen ska jag packa klart det sista i flyttkartonger, sen kommer nog macke och dennis förbi här en sista gång ikv, om inte annars kanske jag hoookar med elin (:

puss

make it rain

igår slutade jag halv 12, det var jäääävligt skönt! hade nämligen inte sovit speciellt bra under natten..

ralle & syd kom iaf hit nån gång efter tre, vi chillade och såg massa saker på tv och sen film, och sen var klockan helt plötsligt halv ett så då bestämde dom sig för att traska hem och jag satt vid datorn en stund innan jag la mig!

praktiken idag var seeeeg, hade bara sovit 3,5 timma inatt så var inte på så bra humör! iaf så slutade jag kvart i två så jag gick med elin mot stan då, sen gick jag hem! pappa kom hem kring fyra tiden så då fixade vi käk, sen for vi och hämtade upp elina och for till eleonor för att låna banankartonger till flytten osv, vi blev kvar hos henne en stund innan vi for hem och börjat packa lite på "allvar", har inte blivit att vi har packat nå typ.. så blir sista rycket nu i helgen, jag har då nästan tagit ner allt från väggarna nu iaf!

imorgon är det praktik fram till kvart i elva, sen hem och käka lunch, sen skola igen tjugo över tolv!
sen efter skolan ska jag vara med fanny, elin & evalena och feta med film osv :) blir myyyyyys!

nu ska jag se en film med elina och försöka sova efter det!
puss

dumpin´

igår packade vi lite flyttkartonger osv, sen kom syd, ralle & ivan hit strax efter kl åtta!
vi gjorde inte mkt, jag såg lite av gossip girl osv, sen inte mkt mer, sen drog dom hem kring 11 tiden någon gång.

jag kunde inte sova igårkväll så vart en sen natt för mig :/ vilken innebar att jag försov mig lite, men inte speciellt mkt, är ändå rätt pigg och kry nu så! funderar på att gå och ta en latte på hanssons om jag hittar någon att ta med mig!

ska iaf plugga svenska osv ikv, och packa någon mer flyttkartong, sen får vi se vad jag mer får ut av den här dagen :)

luuunch nu!
puss



hahaha!

chill

data på morgonen, sen rast till tjugo i elva, sen var det "matte".. rektorn kom in och pratade om maritas uppförande eftersom i stort sett hela klassen har klagat på henne och hennes beteende mot eleverna, så där gick en matte lektion bort pga diskutionen vi hade i klassen... haha

sen efter matten hade jag hål till halv tre, så gick hem och käkade lunch, sen kom david efter ett tag och vi gick och tog en latte på café ollé.. sen följde han mig tillbaka till skolan, det var några från irland på skolan idag, så nu sista lektionen fick vi sitta och prata lite med dom om hur dom hade det osv, var lite intressant :)

nu har jag iaf precis kommit in genom dörren, ska packa någon flyttkartong nu strax hade jag tänkt innan pappa kommer hem, sen ska jag på coop och hämta ut min tröja jag beställt från junkyard & mina två sjalar.. blir nice.
puss

nej nej

gick på hanssons och fikade med erika då jag hade håltimma tidigare idag, drack en latttteeeee <3
sen gick erika till bussen och jag gick hem och pratade lite med pappa, både jag och han har kännt oss snurriga i huvudet, så när jag skulle gå tillbaka till skolan kring halv ett hända det något med mina ben? jag hade ingen känsel i dom och stapplade fram hela vägen till skolan samtidigt som det svartnade då och då framför ögonen, så när jag kom till skolan slog jag mig ner på en bänk och kände mig helt borta, när jag kollade på rosita såg jag bara svarta ringar framför ögonen, så jag gick till lärarrummet och anita satte mig på en stol och kände på min puls osv, sen fick rosita följa med mig hem, det var verkligen obehagligt, trodde jag skulle svimma när som helst.. (har aldrig svimmat så har inte så bra uppfattning om det där..), iaf så ringde jag pappa och sa att jag inte ville vara ensam, så han kom hem och tröck i mig massa kolhydrater och gick sedan med mig till sängen och sa att jag skulle sova för att han var tvungen att fara tillbaka till jobbet, så jag hade väl inte så mkt mer till val än att lyssna på
vad han sa ha ha :)

vaknade strax innan han kom hem igen och mådde betydligt bättre, sååå har bara försökt ta det så lungt som möjligt sen det där hände igår så jag ska kunna fara på skolan imorgon, och det känns helt okej med mig nu faktiskt, lite skakig fortfarande bara men det går nog över efter en natts sömn!

nåväl, ska iaf se american idol kl nio, sen ska jag sova!
imorgon blir det att packa nån flyttkartong från rummet, och sen ska jag plugga till svenskaprovet också, och fixa referatet jag ligger efter med och omskrivningen av en artikel!
puss

image44

right turrrrrrr

okeeej, jag & anansofia vaknade kring ett elr nånting igår?!
haha tråååååkigt att jag & elina försökt väcka henne hela natten/morgonen igår, hon var allt en segväckt jäääävel haha :) nåååväl, vi chillade rätt hårt, macke kom förbi och var bakis som en gris också, så vi käkade lite kött som pappa lagat till lunch, sen for annasofia hem och jag låg och såg film med macke & elina.

sen for även macke och jag packade lite inför flytten och sen såg jag film med elina :)

och idag då, hade svenska på morgonen, sen när jag var påväg hem såg jag erika komma gåendes, så jag tog med henne hem till mig, vi funderar på att gå och ta en fika på hanssons om vi inte har något bättre för oss!
börjar igen kvart över ett, idrott, sen engelska!
skriver nån rad senare.
puss

seeeegt

annasofia kom hit strax före åtta, vi chilllade ett tag sen kom erika strax efter nio tiden!
haha vi såg farlig korv och satt och pratade lite osv :)

sen gick vi ner till christian och följde med han till jens och spelade kort, vi spelade först femkort och sen cirkus/games, sen kom en taxi till erika kring tolv som jag och annasofia hakade på, hoppade av vid buketten och traskade vidare hem till mig, haha halt som fan var det! väl hemma hos mig väntade jag fortfarande på ett samtal från ola, som jag väntat på sedan kl tio, och det kom dessutom inte haha.. aja, macke kom iaf kirng kl ett och stannade till efter två-halv tre nångång, och sedan dess har jag suttit här haha.

sååå ungefär så har våran kväll sett ut, vi hade andra planer men så blev det inte eftersom det där lilla samtalet inte kom haha :)

nu ligger iaf annasofia och sussar i min säng och elina ligger i soffan och ser film, så jag tänkte krypa ner bredvid anna nu :)

blir dollar store med macke imorgon iaf, och sen blir det att fortsätta packa flyttkartonger, + att jag ska plugga lite svenska hade jag tänkt!
puss


tragiskt

ingenting att göra en lördag?! hur tragiskt blir inte det på en skala ett till tio?
somnade till slut igårkväll iaf, vaknade kring tio i ett idag av att pappa och elina levde om som fan,
dom höll på att rensa förrådet osv nu inför flytten, så stod kartonger överallt i lägenheten, tog mig knappt ut ur rummet.. så jag började kika och hittade massa saker som väckte upp gamla minnen måste jag säga haha.
cia kommer mest troligt hit på ett tag, om hon får tag på busspengar.

jag sitter tragiskt nog fortfarande i morgonrock, tänkte klä på mig osv nu, sen får vi se vad den här kvällen kommer bjuda på, jag är iaf tröff som fan så tänkte lägga mig och vila lite och se lite nya heroes avsnitt!

puss

ajajaj...

chilllllat stenhårt med elin & sis hela kvällen, sen kom även jeppe!
vi såg film, och skrattade väldans mkt, as always :)
dom drog kring tolv, så sen dess har jag suttit här och degat, håller på att bränna ut avsnitt 6-9 av heroes säsong 2 just nu, så fort det är klart ska jag krypa ner i sängen och titta på det :)

jag borde egentligen ligga och sova för länge sen för pigg är jag då inte, men kan inte sova, för mkt oro i kroppen... och ont, ajajaj... imorgon blir det nog att fara till pagla med eleonor och hennes kids, om det är inte snöstorm som det varit idag så att säga.. sen blir det väl att packa någon flyttkartong om pappa hunnit fixa det, det var visst så att vi skulle vara ute ur lägenheten den 15e februari, och därmed börjar vi alltså att flytta den 13e, två dagar på oss, kan bli lite tiiiiight... såå, blir 1,5 sista vecka här i läggan, känns kasst, huvva. :/

satans knöljävel, är inte fullt felfri från smärtor just nu alltså, nä fyfan...
ajaaa, elina ligger i min säng och snackar och mummlar för fullt just nu, så tänkte att jag också ska dra mig till sängs och dra mitt sömnen-snack också!

GRATTIS BEA 18 ÅR BTW ;) PUSS PÅ DIG!

lägger in en rad då jag vaknar!
puss

image42

det vet ni

chillllade med fanny igår, mys!
sen såg jag film med elina, som vanligt :)

idag var sista skoldagen, vilket var mycket skönt.. var på praktiken på förmiddagen, sen kom pappa & hämtade mig och elin, som vi släppte av på svea, sen var det raka spåret hem och käka lunch osv, sen tillbaka till skolan för min del. hade svenska sen "slutade " vi.. (skippade musiken.....)... så jag kilade hem till mig med rosita, sen kom sture, evalena & hennes mamma och hämtade henne och jag väntade på ett samtal från fanny, skulle egentligen hänga med henne & elin iqweellls, men det blev inte, fanny mår ju så dåligt osv :/ krya på dig gumman!

ska iaf hänga med elin & jeppe ikv, d är då ett som är säkert.. sen får vi se vad jag mer får ut av den här kvällen..
imorgon då? ingen aning om vad som händer då, men lungt blir d då iaf :)

nu ska jag hjälpa pappa att fixa det sista med maten,
puss

image41


RSS 2.0