-


*

blivit på lite bättre humör nu efter min besvikelse tidigare idag (då jag fick veta att ed hardy paketet inte skulle komma). muntrade upp mig själv genom att beställa hem ett svart ed hardy linne istl, här har vi det:
seen innan nästa lön ska jag hitta dom andra sakerna jag hade klickat hem igårnatt. eller ja, jag kan beställa redan nästa vecka eftersom det tar mellan 8-20 dagar innan paketet levereras från usa. svarta ed hardy bikinin jag beställde tidigare i veckan borde trilla ner i brevlådan idag, annars kommer den på måndag.
mår iallafall lite bättre nu. vågade mig på att äta två hårdbrödmackor och dom fick stanna kvar i magen. började dock må lite illa efter dom men det var det värt. elin kom iallafall kring tolv, satt och pratade och såg andra avenyn och nu har hon lagt sig i sovrummet :) tänkte försöka sova nu jag också.

fan vad leeessss..

fan vad sur jag är just nu.
ed hardy kläderna jag beställde inatt kommer jag inte få. fick ett mail från sidan att dom skickar paket till alla länder i europa förutom sverige för att det är förbjudet att skicka hit? HAPP. kul.
och mår illa som ett as dessutom, och trött är jag.

rare fashion

alltså var har alla snygga rare fashion klänningar som fanns på nelly i somras försvunnit? hade mer än gärna vilja ha några av dom i sommar, får hoppas på att dom kommer in igen:
min älskade lillasyster har varit snäll och handlat åt mig på coop nyss, har verkligen ingen kraft att orka gå dit själv. nu sitter hon iallafall här och fikar lite och väntar på att pappa ska hämta henne. än så länge har jag inte spytt idag, men det kan bero på att jag inte provat äta något heller. elina handlade lite lätta saker åt mig på coop såsom yoghurt, barnmat m.m. så tänkte försöka få i mig något i den stilen på en stund, måste bara få bort illamåendet lite först.

godmorgon.

då var man vaken igen då. har märkt att om jag väl kan somna nu under det här illamåendet kan jag bara sova typ 2-3 timmar? har bara sovit 5 timmar sammanlagt på två dygn nu, och det känns vill jag lova.
nu ska jag slå på en film och vänta på att elina kommer med cola och lite annat till mig.

eddy

hej, godmorgon & godnatt?
stämmer, har fortfarande inte somnat. ett under att jag fortfarande är vaken med tanke på att jag snart inte sovit på två dygn, om man inte räknar med dom två timmarna jag sov igårnatt då. har iallafall mått fööör illa inatt för att kunna sova helt enkelt. hållt mig vaken med tvn, avslagen cola och datorn i knät här i soffan.. vill verkligen sova i min säng men den är för långt från toan så måste ligga här i min nedsuttna soffa..

iallafall det jag skulle komma till. beställde ju hem en svart ed hardy bikini & en svart ed hardy tubklänning igårkväll. suttit inatt och kollat runt och kunde inte låta bli att klicka hem tre grejer till. här är dom:










åååh vad jag längtar tills allt kommer hem i brevlådan.
finns nog ingen som verkligen förstår hur mkt jag älskar ed hardy.
nä nu ska jag se om jag kan få några timmars sömn, natti.


2,5 timme

alltså.. nu är det 2,5 timme sen jag skrev att jag skulle försöka sova. men det gick inte. var tvungen spy ut illamåendet jag haft hela kvällen för en liten stund sen så nu kanske det kommer att gå bättre att somna om jag har tur. men känns så jävla onödigt att somna fem på morgonen, vill inte sova bort hela dagen imorgon..


trött



ungefär sådär trött har jag varit sen halv nio-nio ikväll. men inte har jag kunnat somna än för det pga mitt jävla illamående.. alltså vad är det här. nu är det torsdag, imorgon är valborgs, ska jag vara magsjuk då?
nu är jag less. ska försöka sova igen, helt sjukt att jag varit vaken hela dagen trots ynka två timmars sömn natten till onsdag.

lycklig

jag har ÄNTLIGEN hittat min ed hardy klänning som jag letat efter i snart ett år:



kääärlek ♥
och det bästa av allt, den är påväg hem till mig nu!
och som om det inte vore nog har jag också hittat en ed hardy bikini, som också är påväg hem till mig nu:



åh vad jag är lycklig just nu! om man bortser från min magsjuka.. på tal om den så har den än inte blivit bättre. mamma var hit på sin lunch med cola & barnmat åt mig, eftersom det brukar hjälpa då man är magsjuk. och ja, jag fick i mig barnmaten, men den satt bara kvar i 10 min sen fick jag springa på toa. kul, jättekul. jag är less på att må illa så fort jag tänker på mat nu, och så fort jag ser mat också för den delen... och jag är trött och vill sova men kan inte för att jag mår så illa. tack gud. hej!

magsjuka dag 2

orkat hämta upp datorn i soffan så ligger och klinkar på den en stund nu. har som sagt knappt sovit något inatt och har mått så illa sen åtta imorse så har inte kunnat sova något nu på dagen heller. fått springa på toa 5 ggr idag, men bara spytt 2 ggr. greeat, ligger och försöker intala mig själv att jag ska vara frisk redan ikväll så jag inte missar valborg men gav upp eftersom jag bara började må ännu sämre då. fått i mig två glas vatten + ett glas cola utan kolsyra idag. suttit och kollat på kläder har jag också gjort för en stund sen. fan vad jag älskar udda kläder:



nu tänker jag bli frisk, tack och hej!

jamie

man kan inte annat än älska killen.
sett klippen med han 3252532 gånger och dom är lika bra varje gång:




har f.ö sovit typ två timmar inatt. sprungit på toa hela jävla natten.. jag är hemma idag och ska verkligen försöka kurera mig så jag blir frisk innan valborgs, vill verkligen inte ligga hemma och spy då.

..................



happ...... där är jag.
magsjuka är det värsta jag vet.
tre dagar till valborgs, min vanliga tur.

gah..

mått svinbra idag... inte.
började redan igårmorse med världens värk i äggstockarna, anledningen till värken visade sig senare under dagen. det har iallafall fortsatt idag också så var hemma från skolan både igår och idag. och som om det inte vore nog så har jag mått illa som fan idag + världens yrsel, skakningar och huvudvärk. huvudvärken, yrseln och skakningarna beror dock på att jag går på den där naturdieten då man dricker typ 3 shakes om dagen så där får jag skylla mig själv. nåja, elin behövde iallafall hjälp med en grej idag så jag tog mig dit. eller ja, jag fick skjuts av samme. satt hos henne en stund och drack kaffe med henne och matte, sen följde jag med elin till colorama där hon skulle kolla på tapeter. efter det for vi till micke och drack en till kopp kaffe och surrade med han. sen kom samme dit så följde vi med han till sebbe och hälsade på, sen fick jag och elin skjuts tillbaka till hennes bil utanför micke. följde med till henne en sväng och beslöt mig sedan för att ta en promenad hem för att se om det blev bättre i äggstockarna då men nja, inte direkt. sen dess har jag iallafall bara legat här på soffan och rullat en flaska med varmt vatten över magen i hopp om att det ska bli bättre.

fick ialllafall en bra nyhet idag. kommer få igen en heeel del pengar på min deklaration i juni, OM jag ska klicka hem nya kläder då, fan vad glad jag blev. nu ska jag ialllafall försöka plugga, lite svårt när jag har sån huvudvärk. får se hur jag mår imorgon, men måste iallafall på lektionen då vi ska redovisa om stress oavsett om jag mår bra eller dåligt.


plugg



exakt sådär känner jag mig nu, minst sagt. usch är så jäävla less på att plugga. ge mig sommarlov nu tack!!
tänkte iallafall ta en paus, eller rentutsagt sluta med pluggandet för ikväll, slå igång en bra rulle och sedan vänta på att bli trött så man orkar med morgondagen. vad har jag annars hunnit med idag då? städat lite, varit på coop och handlat, åkt med elin till erikslund och hämtat ut ett paket (fråga mig inte varför paketet hamande där?) och suttit och surrat med henne i bilen innan hon skulle på träning, sen har jag bara pluggat efter det.
nåja, en bra rulle var det nu ja.

*



hade tänkt springa iväg på coop och handla strax. funderar på att gå in på magi också och köpa mig ett par jeans. sen ska jag hem och plugga och städa resten av kvällen. jag hatar måndagar.
orkar som sagt inte skriva om allt i helgen, fredag - hemma hos micke med några sköningar.
lördag - skotercross tävlingen i klinten med macke och micke, kolla på elins match i bredåker, pubkväll i klinten, söndag - chilldag i svartlå med micke, macke & elin, hem till stan för lite mys på kvällen.
ungefär så såg helgen ut, här får ni några bilder också:

fredag:



lördag:















söndag:














har varit en treevlig helg. var kul att vara hemma i svartlå också, var ett tag sen jag var där en helg :)!
nåja nu ska jag på coop som sagt så jag kommer ígång med pluggandet sen.


eclipse



guud vad jag längtar tills den kommer på bio :)!
orkar inte rabbla upp hela helgen just nu, ganska sliten.
men det har iallafall varit jättekul. drar en längre uppdatering sen, ska på coop nu och handla lite innan jag får sällskap.

skotertävling


somnade nio imorse, vaknade elva. sviiinbra med två timmars sömn.
igår satt jag, elin & micke hemma hos micke och chillade hela kvällen, skönt.
sitter hos micke just nu och väntar på att han ska bli klar, vi ska till klinten på skotertävlingen!
blir att kolla på den hela dagen, sen kommer elin efter sin match så åker vi på förfest hos pappa i svartlå innan vi ska på pubkväll i klinten, kan nog bli en jävligt bra kväll!

*



'SEEEEEN LUNCH'

somnade mellan sju och halvåtta imorse, sovit till två. får sån ångest när jag sovit bort hela dagen. jaja kvällen är ju kvar iaf. nu ska jag dricka upp den här och sen fixa lite till ikväll.

godmorgon?



det där föreställer mig just nu vill jag lova. fyfan vilken natt.. har inte ens somnat ännu, men det var väl inget nytt att jag inte kan sova om nätterna? fan vad less. varit för mkt gorm inatt som gjort att jag inte kunnat sova. är dock helt död nu, ögonlocken faller ihop hela tiden så nu ska jag "vila" en stund hade jag tänkt. har sjuukt ont i äggstockarna och mår illa som fan. illamåendet beror dock på att jag inte sovit på hela natten, värken i äggstockarna vet jag inte.

25 sanningar



25 sanningar om mig:

• klarar mig inte en dag utan snus & loka.
• varje kväll innan jag lägger mig måste jag stå och vrida på plattorna tusen ggr för att försäkra mig om att dom inte är på.
• innan jag lägger mig måste jag kolla under sängen.
• har ett extremt shoppingberoende, går jag in på en sida med kläder "råkar" jag klicka på "köp".
• jag måste prata i telefon med någon om jag går ut själv, även om det bara är till coop.
• jag är extremt faschinerad av lampor, får inte nog av dom.
• jag kommer bäst överrens med killar.
• jag är sjukt lat.
• har fobi för spindlar, småkryp, ormar & flygplan.
• tror alltid att folk pratar skit om mig.
• om en kompis mår dåligt börjar jag må lika dåligt som honom/henne.
• jag visar mig aldrig i glasögon.
• har svårt för att koncentrera mig när det gäller skolarbete osv.
• jag är extremt känslig.
• jag har snusat i sex år.
• jag tycker inte om att ha tighta kläder eftersom jag skäms över min kropp.
• är expert på att få minnesluckor då jag dricker alkohol.
• jag får panik om vågen visar 60 kg.
• jag måste hitta minst 10 nya låtar att ladda hem varje dag.
• jag kan några ord på turkiska.
• har väldigt svårt för att gå in i ett förhållande med någon, när det börjar bli seriöst ballar jag ur.
• jag har extrema sömnproblem på nätterna men sover som en stock på morgonen/dagen.
• jag är jävligt trög.
• jag har ångest varje natt (en utav anledningarna till sömnproblemen).
• jag provar på olika dieter i stort sätt hela tiden, men misslyckas nästan alltid (dock ska inte det hända den här gången).

finns en miljon andra sanningar också, men dom kommer en annan gång.
nu ska jag se en film och försöka sova efter det.
natti!

killers

blir nog att se den här ikv:

killers
release datum: 11 juni 2010
genre: action/komedi





Handling: Ashton Kutcher spelar huvudrollen som en oåtkomlig mördare som gett upp sin brottsliga karriär efter att ha gift sig med sin drömkvinna. Hans hustru har ingen kännedom om hans förflutna, tills de upptäcker att någon är ute efter honom, och att deras närmaste vänner och grannar kan vara de hyrda lönnmördarna.

middag



precis käkat det här till middag! naturdiet shake är så jäävla gott. skulle kunna leva på dom hur länge som helst. nu tänkte jag iallafall ta tag i lite plugg. måste skriva klart uppsatsen i svenskan samt göra klart APU uppgifterna, hann inte med det igår då jag hårdpluggade till provet hela kvällen.


wavin' flag remix


skratt eller gråt?

hahaha alltså vet helt ärligt inte om jag ska skratta eller gråta? fan vad patetisk man kan vara. förstår inte hur man kan tänka som du gör? tänker du alls överhuvudtaget? förstår inte hur man kan göra så. får helt enkelt acceptera att vi tänker jävligt olika.

nog om det. varit på skolan och skrivit prov i pedagogik och ledarskap. när jag kom till skolan innan provet kunde jag ingenting, var som att inget fastnade hur mkt jag än läste. sen när jag väl satte mig ner med provet framför mig skrev jag tre fulla A4? haha fattar ingenting. men det gick helt okej iaf, blir då glad bara jag får ett G :)! tog iaf 20 min att skriva provet, sen traskade jag hem. suttit och surrat med elin i tlfn ett bra tag och nu tänkte jag ta tag i resten av mina uppgifter. imorgon är det ÄNTLIGEN fredag, ska bli så jävla roligt i helgen!!

lunch



'LUNCH'

andra avenyn



efter elin åkt hem har jag inte gjort ett skit. mamma var hit en sväng och handlade lite mat åt mig, sen efter det har jag bara pluggat. men känns som att inget går in i skallen ikväll så gick inget vidare.. nu börjar iaf andra avenyn så efter det ska jag fortsätta plugga och sen sova.

*

elin är här och hälsar på :) mys. vi har suttit och kollat på gamla bilder, surrat och lyssnat på musik. nu har hon somnat på soffan så då passar jag på att plugga lite. håller på med ett grupparbete om stress nu. sen blir det att plugga till provet jag har imorgon, kan ingenting än så länge och kan inte koncentrera mig så får se hur det går..


breakfast bar



precis suttit och TVINGAT i mig själv en sån här till lunch. var inte det roligaste och framför allt inte det godaste heller.. usch alldelens för sött och äckligt. men fick i mig den tillslut. sitter och pluggar arbetssätt & lärande, svenska, pedagogiskt ledarskap & idrott. måste göra klart APU-uppgifterna sen också.. har varit riktigt slarvig med dom den här gången. imorgon har jag iallfall prov i pedagogiskt ledarskap så när jag kommer hem blir det att hårdplugga till det så man klarar det.

helgen

har verkligen ingen ork eller motivation till att skriva just nu faktiskt pga vissa saker. såå, ni får min helg i bilder istället:

fredag






lördag





söndag





nu ska jag se tv och försöka plugga. hemma från skolan idag.

big mike

sitter hemma hos big mike med han och elin just nu, precis käkat en familjepizza!
gårdagen var jävligt rolig, dock kanske det blev en aning för mkt alkohol men man lever bara en gång så vem bryr sig om hundra år. var iallafall smockfullt på lotus igår, kan hända att hela boden befann sig där.
ska väl vara här några timmar till innan jag knallar hem till min lilla lägenhet där det blir städning ikväll efter fredagens festligheter.

wavin' flag


vilken "härlig" dag..

kan ju börja med gårdagen då. hade skola från 10:05-13:30. första lektionen såg vi en teater som bf 3an satt ihop, sen lekte vi land & rike på sista lektionen. när jag kom hem fixade jag lite sen skulle jag ta en 30 mins powernap som råkade bli en två timmars istället.. nåväl vaknade av att mamma kom inklampandes och skulle sätta ihop det sista på min byrå. sen kom även elin, ralle & syd också. vi började dricka lite smått här hos mig och spelade alias. sen for jag och elin och hämtade samme, sebbe & matte. släppte av matte hos honom och sen for resten hem till mig på förfest. blev sen att gå ut på lotus kring halv ett kanske? var faktiskt jävligt roligt där igår, mkt folk för att vara en fredag. jag, samme & syd fick iallafall skjuts till mig sen av patrik & krille. sen kom också ralle & stefan hit. satt väl uppe till fem-halv sex sen somnade vi.

och idag.. kvart i nio var det bara kliva upp och hoppa in i duschen. jobbat från 10-14 och det var tungt. tiden gick så jävla sakta idag så trodde jag skulle dö där ett tag. nåja sen gick jag iallafall hem och har inte hunnit med så mkt mer än så. nu ska jag ta en powernap sen ska jag och elin till patrik och hämta mitt dricka, sen förbi micke en sväng, sen tillbaka till mig, sen kommer syd & ralle hit så ska jag göra dom till transvestiter eftersom dom ska på nån 20 års fest eller vad det nu var ikväll. jag och elin har iallafall bestämt oss för att dricka lite ikväll också, men var, hur och när vet vi inte, det får vi se :)

fan vad jag älskar mitt liv just nu!! har världens finaste & roligaste vänner.







PUSS!

bygga byrå



såhär ser det ut hemma hos mig just nu. mamma sitter på golvet och bygger ihop min nya dubbelbyrå från ikea och jag ligger med två täcken i soffan och ser på film :) ska bli skönt att äntligen få en byrå där jag kan stoppa ner alla grejer som står kvar i flyttkartonger. börjar bli lite ordning här i läggan nu iaf.

så olika..

det är märkligt egentligen att det gått såhär lång tid för mig att inse det.
vi är olika, för olika. det funkar inte om man inte har något gemensamt.
ni är si, jag är så. ni har saker gemensamt, ni tycker om att göra samma saker, ni är ungefär likadana som personer och gör i stort sett samma saker. därför passar jag inte in. finns fööör många exempel på varför.
jag vet inte vem jag är lik egentligen? jag har aldrig gått speciellt bra ihop med tjejer pga vissa anledningar. därför har jag nästan bara umgåtts med killar under min uppväxt. dom är enklare att ha å göra med helt enkelt.
vet egentligen inte varför jag skriver allt det här nu. kan vara för att det slog mig helt plötsligt att det är så det ligger till.  

J A tack!




barnmat + proviva

varit på evk möte på skolan på morgonen. var inte så farligt som jag trodde, gick faktiskt ganska bra. fast det är en hel del att göra dock.. jag mår iallafall fortfarande illa så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag också. gick med mamma på coop efter mötet och handlade lite i form av barnmat + proviva. har bara fått i mig en macka sen i förrgår så mamma kom med idén att prova äta barnmat, ska tydligen vara bra om man mår illa. såå nu ska jag sätta mig i soffan och försöka få i mig det och se lite tv.

-

happ.. börjar väl känna mig lite bättre efter att ha legat utslagen i soffan hela dagen. har gått runt med täcket sen jag vaknade framtills nu. lyckades peta i mig en macka ikväll också, framsteg. nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och se en film innan jag ska sova. har evk möte på skolan imorgon, får väl se hur det går..

usch..

.. har sovit MAX 2 timmar inatt framtill nu klockan nio. haft kallsvettningar, illamående och huvudvärk sen jag la mig igårkväll och det har pågått ända tills nu och håller på fortfarande. iofs är det ju inget ovanligt att jag inte sovit något eftersom jag aldrig kan sova på nätterna. jag kan aldrig sova på nätterna, morbror ola kan aldrig sova på morgonen? :) jobbigt läge. iallafall provade jag äta för en stund sen för att se om illamåendet gick över då men nej det blev snäppet värre. sååå nu ska jag lägga mig ner i soffan, dricka massa vatten och hoppas på att jag INTE blir magsjuk.

riskettan



kommit hem från riskettan för kanske 30 min sen. suttit där i tre timmar och lyssnat på varför man inte ska köra drogpåverkad, sett tre olika filmer osvosvosv. gick väl helt okej, men var ganska less där sista timmen. när jag kommer hem möts jag iallafall av två sovandes, tess i soffan & elina i sängen. såå skakar liv i dom och elina inser att hon missat skjutsen med pappa till svartlå, så får nog sovsällskap inatt och det var ju inte igår så det blir mys. nu ska jag iallafall gå på coop och handla lite så jag kan snöra ihop någon sorts middag, inte käkat på hela dagen och är konstigt nog inte hungrig?

sol dag tre



hur underbart är det inte att vakna upp till det här varje morgon?
skumt ändå hur vädret ute kan få en på annat humör.
iallafall idag, skola 12:20 till strax före tre, sen riskettan 15:00-18:30 nångång. kommer bli tuungt.

soool

ytterligare en härlig dag med en stor sol & blå himmel, det tar sig!
sitter och käkar pastasallad (igen, ja!) och tänkte plugga lite, både på grejer till skolan & körkortet.
mötet gick bra. for hem och fixade lite efter det sen har jag hunnit med en promenad och en sväng till svartlå med macke och dennis också. dom käkade varsin burgare och sen drack vi en kopp kaffe innan vi for tillbaka till stan.


möte



ska iväg på möte om 40 min. lär väl ta 45-60 minuter ungefär skulle jag tro.
sol & härligt väder ute idag också, det gillar vi! ska äta upp min lunch nu som består av pastasallad. sen ska jag göra mig klar innan pappa kommer fem i ett.

nu siktar vi framåt!

jag och elin har gjort ett löfte. bort med slisk - fram med frukt, bort med läsk - fram med loka, bort med skräpmat - fram med nyttig mat. sen gäller ju då en till sak till mig som elin inte behöver delta i eftersom hon tränar 5 ggr i veckan. det är iallafall att jag ska börja röra på mig. minst 30 minuters promenad om dagen, MINST. sen ska jag försöka äta bra, oftare med minder potioner. det kan gå! det ska gå! bara 2 månader kvar till sommarlov nu så nu gäller det att ta det här på allvar och ge gärnet. funkar det inte får det helt enkelt bli någon sån där diet igen.
det blir definitivt inget mer av det här:













och det sjukaste i allt det här är ju att jag fakstiskt aldrig varit speciellt förtjust i godis och såna saker? brukar sitta där med mitt granatäpple eller en popcornpåse med loka till. men nu senaste månaderna har jag ätit godi, för mkt godis. så nu är det färdigt med det" så det är så vi ser ut under dag ett imorgonbitti. och om någon av oss fuskar ska hon ge 20 kr till motståndaren. tror det kommer gå bra. blir roligare om man är två också så man kan peppa varandra :)

mitt lilla "straff" eftersom jag aldrig tränar kommer bestå av:

 





blir spännandeee! men det ska fullföljas till 110 %, så enkelt är det.
nu måste jag leta reda på sängen och göra ett nytt försök till att sova.



tabby


film & natt

börjar faktiskt känna mig lite trött nu trots min fyra timmars powernap så funderar starkt på att slå på en film nu och försöka sova efter det. imorgon är ledigheten över och skolan börjar om, känns tungt, minst sagt.


powernap...

... är något av det skönaste som finns? synd bara att jag missbrukar det. sovit f-y-r-a jävla timmar, vaknade upp precis av att elin ringde och frågade om det hänt något eftersom jag inte svarat på hennes sms. fanfanfan. lär aldrig somna ikväll misstänker jag.. nåja, ska äta lite pastasallad nu och sen glo tv resten av kvällen.

barnprogram

efter att ha suttit och kollat på massa reklamfilmer från när jag var liten var jag tvungen att kika runt på gamla barnprogram jag såg när jag var liten också. ååh vad jag vill vara liten igen haha.

























finns ju hur mkt som helst, men det där får räcka.

reklam

satt och tittade runt på youtube och hittade igen massa gamla reklamfilmer som var på tv när jag var liten:













nostalgi på hög nivå.

S-O-L!

guuldväder ute. nu är det snart sommar och det får mig att bli på så jävla bra humör!
hoff, igår? åkte med erik & andreas till micke först och lämnade av lite grejer till samuel & noel som blev kvar i ammarnäs. sen for vi till svartlå, sprang in och hämtade pengar av pappa, sen for vi till södra harads hem till erik. satte mig ute i solen med andreas och drack en breezer och surrade medan erik städade bilen. sen for vi till råbäcken, hämtade upp love & björn och for till sushibaren (namn?!) och hämtade upp ola också köpte dom sushi. for sen hem till erik, åt lite sushi och drack lite. satt iallafall hos erik hela kvällen och drack med ovanstående personer + björns bror & viktor. somnade väl där mellan halv 4-4 nångång på en madrass i vardagsrummet. varit på kina för en stund sen med ola, erik, björn & andreas och ätit fyra små rätter. precis kommit hem till min lägga, tänkte plocka undan lite och ta en powernap. sen blir det mest troligt att se elin spela fotboll halv tre med paps!


morning

måste ju säga att jag inte känner mig sådär fullt utvilad riktigt ännu faktiskt.. blev iaf väckt av att erik ringde kvart över elva. surrade lite med han och efter det har det vibrerat hela tiden i telefonen så var som ingen idé att försöka somna om heller. sitter och funderar vad man ska hitta på idag.. svartlå? utgång? chill-film-kväll?
måste fundera. nu ska jag käka pastasallad och slänga mig i duschen så jag vaknar till liv.

natt

nu ska jag säga godnatt!
haft besök framtills nu av love & björn. vi har suttit och pimplat upp mina ed hardy vinflarror och snackat massa skit. dom tog precis taxi till råbäcken, så nu tänkte jag söka upp sängen. kanske, kanske att jag ser något avsnitt av how to make it in america först... inget speciellt som står på schemat imorgon så jag kan sova längelängelänge.


*

det finns sex ställen jag ska åka till innan jag dör.
jag och elin har bestämt några ställen vi ska åka till som vi tänker börja spara till redan nu.

los angeles









las vegas








bora bora








new york








london








paris




efter jag besökt alla dom platserna kan jag dö med ett leende på läpparna!





i am legend

sjuukt ont i magen efter fetmiddagen i stugan.. sparade mig till maten hela dagen idag också så blev än en gång så att jag slängde i mig på tok för mkt mat på för kort tid. iallafall for jag, elin, tess & elina till jimmy i harads efter middagen. satt och kollade på när han, erik, stefan & bella spelade poker. efter det for vi till stan. svängde förbi micke och var social med han ett tag, sen skjutsade elin hem mig hit för en stund sen. nu ska jag slänga mig i soffan, ta en panodil, rulla en flaska med varmt vatten över magen i hopp om att magvärken ska försvinna & se i am legend. älskar den filmen!

2009 har människan hittat ett botemedel mot cancer. Tre år senare har en annan sjukdom utplånat hela mänskligheten. Nästan.

Ensam på New Yorks gator vandrar Robert Neville (Will Smith), immun mot det hemska virus som slagit ut hela civilisationer. De flesta dog omedelbart, medan en liten procent var precis som Robert immuna. Dock klarade de inte kampen mot dem som tog emot smittan och utvecklades till hemska monster, med en blodaptit som får Dracula att se ut som en lekfarbror. Robert, vars enda sällskap är hans hund överlever genom att plundra lägenheter och jaga rådjur vid Times Square. Fast besluten att hitta ett botemedel kämpar Robert inte bara mot sitt psyke, utan också mot det faktum att de smittade monstrena han försöker bota, gör allt för att döda honom.


yes

vad "pigg" jag är idag... har varit helt slut sen jag kom hem från ammarnäs, har ju ändå gått 4 dagar sen jag kom hem nu så borde ju vara tillbaka till vardagen vid det här laget egentligen?

somnade iallafall om där kring åtta och sov till elva. klev upp och gjorde lunch. sen såg jag & tess en film innan ralle & syd kom hit och käkade. sen la vi oss i sängen och vilade/svamlade ett tag. nu har dom precis åkt och jag ska ta på mig kläder (ja jag går fortfarande runt i pyjamasbyxorna) och gå ut på stan med tess, måste köpa ett par nya jeans idag. sen väntas det buffé i österby klockan fem, kalas för farfar!

morrn

vettefan vad jag gör vaken nu om jag ska vara helt ärlig.. klev upp med ralle & syd innan dom skulle iväg på riskettan. nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig igen och sova någon timme.

igår var jag som sagt med ralle & syd. vi gick till coop och handlade lite innan vi gick tillbaka till mig och såg cribs på mtv. sen slog vi på bröllopsfotografen. den var faktiskt bättre än jag trodde :)! kul att det var i princip samma skådespelare som det var i smala sussie. kan iallafall rekomendera den! efter filmen somnade syd på soffan och jag & ralle gick och la oss i sängen och sov. nu har dom gått till riskettan och tess & elina ligger och snarkar här. ska gå och lägga mig bredvid elina en stund nu.



Robin är bröllopsfotografen från hålan i Värmland som får uppdraget att plåta ett överklassbröllop i Djursholm. Han förälskar sig i brudens syster och försöker göra om sig för att passa in i den fina världen. Det går väl så där.


matkoma



halvligger på golvet och har matkoma efter köttsoppan jag och elin var och åt i stugan för en timme sen. har som alltid förmågan att slänga i mig maten på 2 min... något jag ärvt av pappa ja.

idag har jag iallafall varit på stan med elin & carro. hittat ett par jeans som jag måste ha. bara 400 kr också så då svider det inte så mkt i plånkan. sen gick jag på banken och skulle ta ut pengar. var världens kö där eftersom det var stängt igår pga bankrånet.. efter 40 min blev det iallafall min tur. sen for jag och elin och hämtade upp rutto. sen for jag & rutto hem till mig och såg film. nu ska jag gå och möta ralle & syd!

morning

varit vaken sen klockan tio och bara såsat på här i lägenheten hela morgonen. jag äälskar att gå omkring i pyjamasbyxor hela morgonen och bara vara, så skönt att slippa stressa iväg till något. sitter iallafall och väntar på att pappa ska komma hit på sin lunch så ska vi fixa lite med hdmi sladden, sen ska jag ut på stan och göra lite ärenden.


how to make it in america



yees. nu ska jag krypa ner under täcket med datorn och ge den här serien en chans. har som inte riktigt hunnit med att börja se den ännu, men har bara hört gott om den så det ska bli spännande! imorgon ska jag faktiskt ringa min körskollärare så jag får fara ut och övningsköra lite. sen ska jag göra ett nytt försök på banken så jag får ut lite pengar. sen skulle syd komma imorgonkväll och se film osv och sova här, blir bra!

handling:

Gillar du ”Entourage” får du inte missa ”How to Make It in America”, Mark Wahlbergs nya dramakomediserie som utspelas i New Yorks modevärld.

"How to Make It In America" kretsar kring två unga män som söker lyckan i New Yorks tuffa modevärld: Ben (Bryan Greenberg från "One Tree Hill") och Cam (Victor Rasuk). Ben jobbar i jeansaffär och drömmer om ett eget imperium i denim, inte minst för att locka tillbaka sin ex-tjej Rachel (Lake Bell från "Boston Legal") som jobbar i inredningsbranschen. För att lyckas försöker Cam ta hjälp av sin kusin Rene (Luis Guzmán från "OZ"), en lånehaj som själv har stora planer för sin energidryck Rasta-Monsta. Rapparen Kid Cudi spelar killarnas polare Domingo Dean, en man med många kontakter, och vi ser Martha Plimpton som Rachels excentriska chef.

Mark Wahlberg har producerat "How to Make It in America", som har beskrivits som ”Entourage” innan grabbgängets genombrott och rör sig hemtamt i ett hipster-New York där man ständigt partajar eller testar allehanda projekt. Det märks att manusförfattaren Ian Edelman växt upp i den miljö han skildrar i sin första tv-serie. Bland Wahlbergs medproducenter i projektet finns Stephen Levinson (som faktiskt försökte starta ett klädmärke innan Hollywoodkarriären!) och Rob Weiss, som båda samarbetat med honom även angående ”Entourage”.


vååårkläder

fan vad jag har hittat mkt vårkläder jag vill ha. man känner verkligen att det är vår nu då det är 10+ ute och snön tinar bort så man ser gatorna och all sand som legat på snön under vintern. nu är det bara solen som fattas!
ikväll har det inte hänt mkt. gjort bort nästan alla APU uppgifter, skönt. sen har jag bara suttit här, fixat lite spellistor på spotify och sett andra avenyn nyss. nu ska jag gå och ta ut linserna och tvätta bort sminket innan true blood börjar klockan tio på ettan. redan sett andra säsongen två varv men fanns inte så mkt annat på tvn som lockade så det blir nog bra :)!










macke & dennis

något som slog mig idag (eller idag och idag, slagit mig ett bra tag nu) är hur sjukt mkt jag saknar macke & dennis. jag var med dom varje dag förut och dom sov hos mig i princip varje natt under veckorna. det är så jävla tråkigt att man ska glida ifrån vissa personer ju äldre man blir. den enda jag fortfarande umgås mkt med som är en av mina närmaste vänner är elin.

känner att det är dags att ta upp kontakten nu igen och hitta på något, har gått alldelens för längesen sist.



finns en miljon andra bilder, men dom här får duga.
varje gång jag ser den här videon tänker jag på dom:


?

jo hunnit med lite idag iaf. började med att jag och elina gick till resia och avbokade min resa till bulgarien, tråkigt men sant.. insåg att jag helt enkelt inte har råd, sen var det pga andra tråkiga saker som hänt på sistone. får dock inte tillbaka dom där 1200 jag betalade i förväg på resan, lite surt men men. sen skulle vi iallafall till swedbank och ta ut pengar från mitt sparkonto, men då var det stängt pga bankrån? haha vad händer? bankrån i boden? nåja gick iallafall över till nordea då och tömde mitt andra sparkonto och fixade ett nytt sparkonto där jag ska börja lägga undan pengar varje månad. fixade mig en internetdosa också så pappa slipper betala fakturorna då jag beställer kläder. sen gick jag på klarsynt och gjorde en linskoll + beställde nya linser. sen på coop och handlade lite eftersom det enda som fanns i min kyl var smör & ost. efter det har jag bara kommit hem och lagat mat, pratat lite i tlfn osv. nu ska jag göra klart alla apu uppgifter som jag skjutit upp under påsken. mer än så händer inte ikväll.


compaq CQ61-405SO

här har vi nya datorn jag köpte igår föressten:


fungerar då bra än så länge och kostade bara 4985 kr, så än ska jag inte klaga :)
har varit otroligt seeeg på att göra mig klar och ta mig ut den här morgonen, sitter fortfarande i pyjamasbyxorna. men nu ska jag klä på mig och gå ut så jag hinner med allt som måste göras idag.

morning

fan vad konstigt att jag är vaken "tidigt" en morgon. vaknade klockan tio, såg att det låg någon på min soffa så gick närmare och såg att det var elina som nu blivit brunett igen! sen har jag bara såsat på här i lägenheten på morgonen. nu tänkte jag duscha, äta frukost och sen he mig ut på stan i "finjävlavädret" boden bjussar på.


homeee

sjuukt tråkigt att vara hemma igen. vill tillbaka!
iallafall gick bilresan hem braaa, varför går bilresan hem så fort jämfört med vägen dit?
jag, björn & ciara for iaf först hem till mig och lämnade grejer, sen gick vi ut för att leta ett ställe att äta på, men det mesta var stängt så fick bli frasses. efter det kom björns pappa så for vi till min lägenhet igen och drack kaffe innan dom for hem. efter det har jag bara sett tv och laddat upp massa bilder från ammarnäs på facebook + pratat i telefon med syd & johanna för en stund sen. efter den här påsken är jag riktigt jävla slut så nu ska jag dra mig till sängen. verkligheten väntar imorgon! hunnit med en sväng till luleå med elin idag också, fick med mig en bäbar compaq, fungerar bra än så länge så får hoppas det sitter i sig.

Alla bilder från påsken orkar jag inte lägga upp här. iallall inte just nu. siktar in mig på morgondagen istället.
och på tal om morgondagen har jag en heeel del attt göra. procka ut pengar från sparkontot på swedbank, vilket gavs till nya datorn. sen över på andra banken och föra över dom till sparkontot hos swedbank. sen ska jag på stan en runda och köpa lite smågrejer jag böhöver, också ska jag in och avboka bulgarien resan :( känns trist.. kom det kommer andra roliga resor efter man sommarjobbat :) nää nu håller jag på att somna, så nattii!

Byebye ammarnäs

Happ.. Då var man påväg hem efter en galen påsk, minst sagt. Jag tycker förra påsken var hård, men den här påsken har varit 10 gånger värre. Har verkligen haft jättekul, lärt känna mkt nytt folk, åkt bräda, solat, jobbat en kväll, varit på sjuka fester i stuga två, lärt småkusinerna åka bräda och mkt mer. Längtar redan till nästa påsk. Ville verkligen inte åka hem när det var så underbart väder idag. Vi har iaf passerat ajaur så inte så länge kvar nu med andra ord.

take a bow


torrt

varit lite torrt här under påsk, och tänkte fortsätta låta det vara det för orkar inte rabbla upp allt som hänt under påsken just nu. imorgon åker iaf jag, elin, ciara, björn, micke, calle, samuel & noel hem från ammarnäs. ska bli så jävla tråkigt för påsken har verkligen varit jätterolig. men men, siktar på att nästa år ska bli minst lika bra. har äntligen börjat känna mig som människa igen så nu ska jag ta en dusch och sen gå ut och sätta mig i solen med mormor & gunilla på baksidan.


Happy hour

"jo, jag var inte sådär jätteglad en morgon i nya lägenheten" Men nu jävlar! Måste börja med att säga att jag trivs som fan i nya lägenheten. Sover som en ängel, och jag som inte sovit gott på tio år.. Sen måste jag säga att fan vad jag trivs här! Jag fullkomligt ÄLSKAR ammarnäs! Bättre plats finns inte. Sitter i backen och tar en öl i snösoffan och åker något åk för att sen åka hem och duscha och göra sig klar för kvällens festligheter, det är underbart!

RSS 2.0