guuuud...

hoff vilken dag.. först jobb 11-18. efter det gick jag och mormor och käkade en korv och väntade på att micke, kidsen & chribba skulle komma till mickes nya lägenhet. när dom kom gick vi upp i lägenheten och kikade, den var svinfin & svinstor, och mitt på gågatan dessutom :)! efter det gick jag, micke, samuel, noel & elin ner till karusellerna åde på kvarnängen. åkte virvelvinden med samuel & noel två gånger och sen hoppade dom lite studsmatta och sen åkte jag & elin radiobilarna med dom :) efter det for kidsen & micke hem och jag och elin gick på kvällsöppet på stan en sväng. efter det bjöd hon mig på korvmojjen innan vi gick åt varsitt håll. nu sitter jag hemma i lägenheten och funderar på att städa lite för vet inte när annars jag ska ha tid med det? imorgon jobbar jag ju 10-18 och sen är det bara hem och äta middag innan vi ska se eclipse på bio. och fredag jobbar jag 10-18 och sen får jag springa hem och göra mig klar innan vi ska förfesta innan vi går ut på området. så lite städning blir nog av ikväll innan jag ska sova.

sis

seni seviyorum elina ♥
La sangre es más espesa que el agua
♦ la sangre es más espesa que el agua ♦



-

någon prommis ikväll blev inte av nej. ligger och kurerar mig istället så kanske man förhoppningsvis är frisk inför helgen då alive intar boden. försökt sova ett tag men kliar så förbannat i halsen och hostar som ett svin så går inte sådär jättebra tyvärr så lär nog bli en trött & jobbig dag på jobbet imorgon igen.. efter jobbet ska jag iallafall gå ner på alive området med elin och kika lite och sen ska vi gå på stan eftersom det är kvällsöppet till 22 imorgon :)!

trött

helt slut i kroppen efter den här dagen på jobbet. ganska stressigt även idag, men som sagt, tiden går fortare om det är mkt folk så ska inte klaga. efter jobbet följde jag med mamma till gallerian en sväng sen gick vi och handlade på coop. när jag kom hem diskade jag och gjorde kycklingsallad som jag sitter och äter nu :)! funderar på om man ska orka ta sig ut en sväng ikväll, skulle behöva få bort iallafall några öl som man drack i helgen.

jag tycker verkligen inte om dig längre.. personen jag håller om ryggen förtjänar så mkt bättre än dig. du har gjort bort dig i mina ögon.

.

nu tar vi väl det där lååånga inlägget om helgen & midsommar då.
torsdag; åkte med nille och degen till svartlå kring fyra om jag minns rätt. släppte bara av lite grejer och sa hej innan vi for vidare till jimmy i harads där det var fest. micke, elin & elina anlände dit efter ett tag också. tror klockan var redan kring tolv då vi for tillbaka till svartlå. grillade oss några hamburgare och satt ute och pratade innan vi gick och la oss.

fredag; vaknade kring elva och gick ut på gården och solade med micke, elina, morfar, pappa & elin. senare kring 2 tiden kom degen, erik & jesper också. vi bestämde oss för att fara till brobäcken och sola på bryggan & bada. sofia anlände dit kring fyra nångång. när klockan började närma sig fem for vi tillbaka och duschade och började grilla osv. efter det droppade det in folk då och då under hela kvällen. blev en trevlig midsommar trots några små incidenter :)!



lördag; (fråga mig inte varför texten blir som en länk) vaknade upp där kring tio redan. käkade frukost osv och sen drack vi någon öl och var bara hemma i huset pga det dåliga vädret ute. det sprack upp senare under dagen och då spelade vi kubb m,m, blev en trevlig kväll även då.



söndag; blev en vilodag. jag, nille, erik & elina for upp till harads och köpte massa flott och for hem till pappa för att se film. senare under kvällen såg jag, nille, elina & pappa en svinbra film jag inte minns namnet på & som man bäddar. somnade rätt sent pga hostan.



jaa det var väl ungefär vad som hänt i helgen. har iallafall haft jätteroligt :)! nu är jag hemma på lunch och börjar igen om 30 min. så nu ska jag vila en stund innan det är dax att gå tillbaka. slutar klockan sex idag och efter det ska jag och handla och sen hem och städa.

i wanna do bad things with you

dagen idag flööög iväg i världens fart på jobbet. full rulle hela dagen, vilket är skönt för då går dagen fortare :)! slutade strax före fem och följde då med och skjutsade nille till kallax.. var då inte det roligaste jag gjort det här året kan jag säga, huvva vad jobbigt det var att säga hejdå efter att ha haft honom hemma i fem dagar...
efter det for vi iaf och handlade snabbt (jag & elina) innan vi fick skjuts av tommy till pappa. har sett nya avsnittet av true blood och hot tub time machine, samt lite fotboll. nu ligger hela huset och sover och jag funderar vad jag gör vaken med tanke på att jag ska upp kvart över sex, så med andra ord ska jag gå och lägga mig bredvid elina nu och se en film innan det är dags att sova. inlägget om midsommar kommer imorgon då jag är hemma i lägenheten och har alla bilder osv därifrån.
natt!

såja

bloggtorka några dagar nu pga midsommarens alla dagar. har inte riktigt tid att berätta om allt som hänt tors-sönd eftersom jag sitter här nyduschad och börjar jobba om 25 min så jag tar det efter jobbet istiället med bilder. förkylningen blir det då bara värre med. i fredags hade jag tappat rösten men började få tillbaka den redan under lördagen. inatt har jag dock inte kunnat sova för att halsen svällt upp så jag knappt kan andas + att jag hostar hela tiden. nåväl nu ska jag sluta sitta här och klaga och göra mig klar istället, jobbar 11-18 så hörs efter det.

m is for music

finns ingen låt som får mig att må så bra & dåligt på samma gång som den här;

sjuktsjuktsjukt. suttit och tryckt i mig två piggelin för att lindra febern lite. nu ska jag ta en dusch och sen är det jobb 10-16. efter det ska jag till byn med nille :)!

.

jaa.. bilden talar väl för sig själv. jag har feber.. + att jag är förkyld & har ont i hela kroppen. hääärligt såhär 1 dag före midsommar. tagit två ipren nu på morgonen så får hoppas på att det hjälper, men ska gå till coop och köpa isglass också för det ska tydligen vara bra om man har feber. har f.ö sovit 6,5 timme inatt!!!! det är rekord den här veckan. fast känner mig ändå inte utvilad, vilket säkert beror på febern osv. nåja nu ska jag på coop.

.

ooj vilken lång dag känns det som.. började iallafall dagen med jobb 12-16. gick mkt bättre idag eftersom jag var lite mer utvilad än natten innan även fast det inte blev många timmars sömn inatt. efter jobbet gick jag hem och plockade ihop lite tvätt innan pappa hämtade upp mig. körde bil hem till svartlå och det gick bra trots att jag inte kört på så länge. pappa lämnade av lite grejer och sen hämtade vi upp elsa & elina och begav oss mot stugan där det var kalas för farmor som fyller år idag :) bjöds på jättegod mat & tårta! sen lirade jag, pappa & elina lite boll och sen gick jag och elina en prommis innan jag fick skjuts av nisse till stan. nu ska jag ta en dusch och se en film. jobbar antingen 10-16 eller 11-16 imorgon beroende på hur mkt sömn det blir inatt. sen imorgon efter jobbet ska jag till byn med niiiils som kommer hem ♥
räkbakelse till förrätt i stugan!
middag;















'





jajomeeen

somnade klockan sex imorse, hej bara och tummen upp för den.
sitter och hinkar i mig kaffe nu och ska strax klä på mig för att jobba 11-16.
efter jobbet blir det middag & kalas i stugan för farmor som fyller år idag :)!

alltså vad i heelv.....

...är det här?! är min kropp immun mot sömn eller? börjar nästan tro det.. jag menar idag har jag varit igång hela dagen och jobbat, knappt suttit ner förrän 15 min el liknande då ullis kom in på jobbet strax före jag slutade. efter det var det ju bara raka spåret hem och hälla i sig naturdieten innan jag mötte johanna här utanför och var ute och gick 2 jävla timmar (och då var det inte i sölig takt vill jag lova) och joggade sista biten... men hallå?! nu har jag t.o.m tagit två sömntabletter för en timme sen men inte ens DET hjälper. så den stora frågan är, vad begär min kropp av mig för att jag ska få lite sömn? ska jag springa ett helt maraton eller?

alltså det har ju verkligen inte varit mkt sömn senaste dagarna:

fre-lör natt; 4 timmar
lör-sön natt: 2 timmar (även 2 tim under dagen)
sön-mån natt: 3 timmar
mån-tis natt: 2 timmar (22:00-00:00) för att
vakna hur pigg som helst. lyckades int
somna om förrän efter 06:30 nångång.
För att sedan vakna upp 09:30.
Så sammanlagt blev det 5 timmar. och här
måste jag även tillägga att jag & johanna varit
ute och promenerat i rask takt 1 tim & 10 min.
trots det vaknar jag efter två timmar och måste
ta en sömntablett kring klockan två, som absolut
inte fungerade, blev inte trött/dåsig för 5 öre.
tis-ons natt/nu: än så länge 0 timmars sömn.
kände mig sjukt sliten då jag
kom hem efter våran lilla prom/
joggingrunda på 2 timmar och
tänkte "fan nu måste jag väl
ändå bli trött & sova gott!" men
icket. nu har jag även fått i mig
två zolpidem för 1,5 h sen.
och dom verkar tyvärr inte
heller ge resultat. sååå..
jag förblir en nattuggla då.

Ett som är säkert är iaf att när jag gått ut skolan ska jag ha NATTJOBB. Det är under nätterna jag tänker klarast, får mest saker gjort och arbetar bäst. bartenderutbildningen i miami kanske har någon bakomlliggande tanke ändå? kanske inte åker dit bara "för skojsskull"  we'll seeeee....
nu ska jag göra ett sista försök till att sova och fungerar inte det så vettefan vad jag gör alltså. man kan inte ständigt vara vaken 24/7, kroppen säger emot tillslut. det lär nog min göra också inom en snar framtid.
natt på er som kan sova utan problem!

one good thing about music, when it hits you, you feel no pain.

today's:


skööönt..

fyfan säger jag bara.. när jag berättar det här lär ju mina närmsta kompisar trilla från datastolen. jag - elin maria josefine lundberg, har varit ute och gått & joggat med johanna andersson i 2 jävla timmar! yes, den lataste människan i boden har äntligen börjar röra på arslet, och det har vi johanna andersson att tacka för!
puss på dig!

faktiskt måste jag säga att det var skönt som fan! fattar inte varför jag inte börjat röra på mig tidigare? så jävla hääärligt när man är helt jävla mör i benen när man kommer in genom dörren. nä nu ska jag slänga mig i soffan & se en film eller liknande.

d-ö-d

kommit hem för en stund sen och sitter nu och äter det här till middag.
somnade halv sju imorse och började jobba klockan tio (egentligen) men fick börja halv elva istället. slutade iallafall halv sex och det har varit en tuuung och lååång dag, minst sagt. efter middagen är planen att gå på en långprommis med johanna, sen hoppas på att somna i tid med tanke på sömnbristen inatt..

.

"veritas numquam perit"

.

'


nä..

.. alltså nu ger jag upp. legat och vridit och vänt på mig över en timme och det går helt seriöst inte att somna om. nu får jag bara ligga och vänta på att klockan blir åtta så jag får gå ut och gå med mormor. kommer ju vara helt jävla DÖD på jobbet idag.. också ska jag orka med en långprommis med johanna ikväll också, intressant att se hur denna dag slutar.



nu avslutar vi med några underbara klipp på min älskade matisyahu.
kärlek är bara förnamnet ♥




sen några andra underbara låtar också;
one good thing about music, when it hits you, you feel no pain

innan natti...

...tänkte jag bara berätta för er som är nyfikna på vad naturdiet är!

Naturdiet är en måltidsersättning som kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Men Naturdiet är också ett sätt att tänka. Så innan vi börjar: Försök sluta snegla på vågen! Det viktigaste är nämligen att du mår bra, inte att du tappar ett exakt antal kilon. Bli kompis med måttbandet istället och känn efter hur kläderna sitter. Kommer du inte i favoritjeansen längre, eller hoppar du över en fest för att du inte har något att ha på dig som passar? Då är det dags att göra något åt saken!

PS. Gör dig av med alla modemagasin med trådsmala idealmänniskor i när du ändå håller på, och jämför dig bara med dig själv! D.S



 

Varför ska jag använda naturdiet?:
För att gå ner i vikt och må bättre såklart! Och:

DET ÄR SMART! Du får all den näring din kropp behöver, men minimalt med kalorier! När du hoppar över måltider eller äter ensidigt leder det ofta till att du blir hungrig och går och småäter, eller att du riskerar att få för lite näring, vilket du undviker helt med Naturdiet. Produkterna gör att du kan äta och dricka inom ramen för VLCD = 800 kcal per dag. Suveränt, eller hur?

DET ÄR SNABBT OCH ENKELT! Du kan välja fritt mellan många olika produkter, och ingen av dem kräver några krångliga förberedelser. Samtidigt är det alltid gott och nyttigt. Svårare ska det inte vara att gå ner i vikt!

DET ÄR GOTT! Det finns en mängd goda smaker att välja mellan, vad sägs till exempel om choklad, jordgubb och vanilj? Dessutom finns flera matiga soppor. Variera dig, så tröttnar du inte. Ingen vill äta choklad till frukost, lunch och middag!



 

Vad är det som är så bra med naturdiet?:
Precis som livet i största allmänhet handlar viktminskning om balans! För att gå ner i vikt måste du förbruka mer energi än du får i dig via maten. (Att äta en pizza när man bara suttit vid sitt skrivbord hela dagen är till exempel inte att rekommendera.) Du måste helt enkelt öka din förbränning genom att du rör på dig mer, och du måste äta bättre!
Naturdiets måltidsersättningar innehåller färre kalorier än du förbrukar under en hel dag, men ändå allt du behöver för att må bra och känna dig mätt. Det vill säga rätt mängd och kvalitet av kolhydrater, proteiner, fett och fibrer. Samt alla vitaminer och mineraler som kroppen kräver. Är du med?

När kan jag använda de olika produkterna?:
Byt ut frukost, lunch, middag eller kvällsmål, eller varför inte allihop? Naturdiet fungerar utmärkt som måltidsersättning för alla dina måltider. Du bestämmer helt själv, följ bara det viktprogram som du har valt!

Kostråd

Med Naturdiet kan du hålla full koll på ditt kaloriintag. Byter du ut alla dina måltider mot Naturdiet får du i dig ca 800 kcal under en dag och du går snabbt ner i vikt. Om du istället väljer att kombinera måltidsersättingen med nyttig och näringsrik mat, kommer här lite bra tips och goda råd!

Ät ofta och gärna
Ät många små måltider under dagen, gärna var fjärde timme, så håller du igång ämnesomsättningen. Om det går för många timmar mellan måltiderna ställer kroppen in sig på sparlåga och väntar med att bränna energi.

På tallriken
Den gamla beprövade tallriksmodellen är faktiskt fortfarande aktuell. Men hur var det nu igen? Jo, så här: Fyll halva tallriken med grönsaker, en fjärdedel med protein (till exempel kött) och en fjärdedel med kolhydrater (till exempel potatis, pasta eller ris).

Mindre fett
10 % av ditt energiintag ska komma från fett, så att skippa det helt är ingen bra metod för att gå ner i vikt! Men välj gärna mjuka fetter istället för hårda: till exempel olivolja, rapsolja eller jordnötsolja. Goda och nyttiga dressingar gör du på linfrö-, nöt- och sesamolja.

Frukt är godis!
Nej, okej det är det ju förstås inte, men det är gott och nyttigt! Frukt och grönt innehåller massor av antioxidanter, vitaminer och mineraler, plus att det ger en bra mättnadskänsla. Komplettera gärna varje Naturdiet måltid med lite ”nästan-godis”!

Drick mer!
Vatten alltså. 1-2 liter, utöver det du dricker till maten, ska du klunka i dig varje dag.

Sött och gott
Det är mänskligt att bli godissugen, men försök att begränsa mängden och därigenom antalet kalorier! Med Naturdiet Snackbars kan du enkelt hålla räkningen.

 


 

Motionsråd

Dessvärre är det inte så enkelt att det räcker att bara börja ersätta måltider med Naturdiet, du måste röra på dig också! Försök hitta något som du tycker är roligt, det kvittar om det är stavgång, fjärilssim eller tennis. Men du – om man tränar ofta och hårt är det viktigt att inte äta för lite. Byt då bara ut enstaka måltider mot Naturdiet och komplettera med vanlig mat.

Promenader
Promenader är världens enklaste motion och bästa sättet att komma igång. Du behöver varken nya kläder eller någon dyr utrustning, det är bara att ge sig ut och gå. Däremot är det helt okej att belöna sig med lite snygga funktionskläder när du lycktas göra traskandet till en vana!

Styrketräning
Muskler är inte bara snyggt, de ökar också din förbränning eftersom muskler kräver energi dygnet runt. Men tänk på att vila minst 48 timmar mellan passen! Musklerna bryts nämligen ner vid överträning och behöver lugn och ro för att byggas upp och bli starkare.

Vardagsmotion
Du behöver faktiskt inte stå och svettas på gymmet om du inte gillar det. Det funkar utmärkt att ägna sig åt vardagsmotion. Vad sägs om att testa det här enkla vardagsprogrammet?

08.00 Gå av bussen två hållplatser tidigare.

08.42 Ta trapporna istället för hissen.

12.30 Ägna halva lunchen åt att promenera.

17.50 Sätt på favoritmusiken och dansa hela skivan ut.

19.35 Storstäda lägenheten, skotta snö eller jobba i trädgården (Välj det som passar dig bäst!).

21.00 Se en rolig film och skratta så att du kiknar.

22.45 Somna som en stock!

Titta, så här många kalorier förbränner du på en timme? när du:
Vilar: 78 
Åker skridskor: 300 
Spelar tennis: 420 
Cyklar: 300 
Joggar (7 km/tim): 600 
Går upp för trappor: 600-1080
Städar: 240 
Åker slalom: 480 
Dansar: 300 
Spelar golf: 300 
Spelar fotboll: 560 
Promenerar snabbt: 420 
Jobbar i trädgården: 350

Det du!


 

Naturdietkuren är uppdelad såhär;

1. Quick start

Här får du en riktig rivstart på din viktminskning. Ersätt alla dagens måltider och mellanmål med Naturdiet. Att kombinera med en frukt eller en lätt sallad går alldeles utmärkt!

2. Steady loss

Vill du gå ner i vikt men ta det i lugnare takt? Då ersätter du 1-2 av dagens måltider med Naturdiet, helst middagen som oftast innehåller mest kalorier. Och glöm inte att röra på dig och äta sunt i övrigt såklart!

3. Stay fit

Har du redan gått ner i vikt? Grattis! Då behöver du förmodligen bara fortsätta att leva sunt för att hålla vikten. Ett säkert (och enkelt) sätt att göra det är att ersätta enstaka måltider med Naturdiet.



Jag själv använder mig av quick start och än så länge har det fungerat bra. Men ikväll när jag och johanna var ute och gick kände jag mig ganska mör i kroppen och såg då och då svarta prickar framför ögonen, men det går nog över med tiden bara man blir van. Informationen är hämtad från; http://www.naturdiet.se. Där kan du även göra ett eget viktprogram m.m. så kolla in den sidan om du vill börja med naturdiet.

Nu blev texten jätteful färg så nu säger jag godnatt, om det går så att säga.

.

jaa nog är det ju himla tur att när man väl somnar i tid, alltså klockan tio, vaknar tjugo över tolv och är svinpigg. jag och mina sömnproblem alltså, blir galen. när jag vaknade åt jag iallafall och provade sen ta en sömntablet.. grejen är bara de att dom jag hade tidigare var 10 mg och dom här 5 mg. så nja, kan säga att dom inte riktigt funkade. men ska prova ta två stycken imorgon om jag inte kan sova så får vi se.. bara det att jag bara fick utskrivet 10 tabletter så dom räcker ju inte så länge då och har dom endast för nödlägen, såsom det här exempelvis. nåja nu ska jag försöka sova på egen hand utan hjälpmedel. ska promenera med mormor klockan åtta imorgon!
nä nog måste jag säga att dom här fungerade bättre än dom jag har nu;

haha?

vad är det här? mina ögonlock vill inte hålla sig öppna så nu måste jag lägga mig och sova före klockan tio?!?! herregud om jag kan somna såhär tidigt lär jag ju orka springa ett maratonlopp klockan åtta imorgonbitti. nä, nu ska jag leta reda på sängen!
natti.

-

lite kvällsfika och big brother på det! känner på mig att jag somnar snart så efter jag ätit och sett något avsnitt blir det sängen. fan vad sjukt att jag är trött redan kvart över nio, har väl inte hänt på säkert tre år eller mer?!

mööööör

gaah.. varit igång hela dagen känns det som! johanna kom kring halv tre eller nå sånt. letade efter mina korta ed hardy mjukisbyxor i hundra år innan vi gick till vårdcentralen. fick sitta där från tre-fem och träffa tre olika läkare för att få dom där jävla sömntabletterna. sen gick vi iallafall och hämtade ut dom på apoteket också handlade jag lite sallad osv på coop innan vi gick hem till mig för att jag skulle dricka min middag. efter det drog jag på mig mjukisdressen också tog vi en runda runt buddbyträsket. tog 1 timme & 10 min och kan säga att jag är mööööör nu haha, min kropp är inte van vid sånt här. efter rundan satte vi oss iaf på bryggan vid bränna och surrade ett tag innan vi gick skilda vägar. nu har jag precis duschat och sitter och dricker massa vatten. lär ju somna så fort jag lägger mig i sängen så ska se en film nu och sen sova. jobb 10-17 imorgon, ska faktiskt bli skönt som fan.

gamla godingar

En gammal goding som nöttes mycket under förra sommaren. påminner mkt om sommar så den passar väldigt bra nu;

också den här är en låt som jag nött mkt under hösten 2009;



även den här är väääldigt utnött under hösten 2009;



också den här;

finns så sjukt mkt andra låtar också som jag får minnen av, men där är några st som nöttes rejält under sena 2009. nu ska jag klä på mig & möta upp johanna!

better life

nyduschad och fräsch sitter jag här i soffan och smuttar på min naturdiet. provar på en ny smak just nu - hallon & vaniljsmak! faktiskt jävligt god och kul att kunna variera sig lite mellan choklad, caffe latté, jordgubb, päron & hallon- och vaniljsmak! päron har jag dock inte provat på ännu så det blir nästa grej, men resten har jag provat och alla är supergoda! speciellt smooothiesarna, god damn - hade kunnat leva på dom, speciellt den med granatäpple. nåväl nu ska jag dricka upp den här (fuskat som faaan i helgen så nu är det dax igen) och sen klä på mig innan jag ska möta upp johanna. hon ska följa mig på vårdcentralen och sen ska vi chilla ute :)!

i wanna be a billionaire

fuuuck vad jag vill ha pengar. kan inte beskriva med ord hur mkt jag längtar tills jag är klar med fittskolan och får jobba 24/7 så man klarar sig en månad iaf. 1050 kr kommer man ju vääääldigt långt med..
nä fyfan vad less jag är. 15 kr på kortet, hur bra är det på en skala 1 till 10? räcker förfan inte ens till en måltid och min kyl är tom, greeeaaat!!!!!
den här dagen kunde inte ha börjat sämre, hej!!!

morrn

legat och snoozat sen klockan nio imorse och skööönt har det varit. är dock jävligt seg eftersom jag somnade kring fem-sex tiden imorse. borde ha tagit mig upp tidigare idag för fick veta för en stund sen att jag får börja jobba redan imorgon. hur ska det gå? hade behövt gå på vårdcentralen och få nya sömntabletter men vem orkar det? får se om jag hinner med det idag eller vad som händer.

-

jahaa, nu börjar det vara morgon ja och jag är vaken. måste börja vända tillbaka på dygnet snart känner jag om jag ska orka börja jobba redan på onsdag.. jag har iallafall inte gjort ett skit ikväll, bara legat i soffan & sett big brother och ätit hela tiden. elin kom förbi en sväng också, hon gick för nån timme sen så satt och surrade lite med henne osv. nu hade jag tänkt göra ett försök med att sova så man inte sover bort hela dagen imorgon.

today's:


maaaat

alltså gud vad jag äter när jag är hangover, helt sinnessjukt. idag har jag fått i mig två pizzor (en till frukost & en till sen lunch), köttfärssås & makaroner, chips & popcorn. det är sjukt.. i vanliga fall klarar jag mig med typ ett mål om dagen men såna här dagar får jag i mig hur mkt som helst. nu har jag i stort sätt rensat min kyl, frys & skafferi på mat iallafall och har bara 15 kr kvar på mitt kort innan lönen kommer den 25e så någon mat kan jag inte heller handla nej. men det är lika bra för imorgon kör vi på naturdieten igen.
nu ska jag mysa ner mig i soffan och se big brother, as usual. 
natt!

MJ


sitter och kollar på this is it på 3an just nu. hur sjukt är det egentligen att michael jackson är död? allt i filmen är så jävla mäktigt, suttit med rysningar större delen av filmen. han är verkligen någon jag borde ha sett live under tiden han var vid liv. om fem dagar är det exakt ett år sen han dog, vad hände?!

fick en förfrågan ikväll om jag ville jobba onsdag och torsdag fastän jag inte börjar jobba förrän på måndag, och SJÄLVKLART vill jag det. känns inte ens jobbigt för finns ändå inget att göra om dagarna och lite extra pengar tackar man ju aldrig nej till, hade gärna kunnat börja jobba redan imorgon om det gick. nu ska jag se klart MJs film och sen ska jag göra nå mat osv.

hur?

hur ska jag orka med den här hålan ett helt år till? jag kan verkligen inte tänka positivt just nu. jag är så jävla spyless på boden så vet inte vad jag ska göra snart. jag önskar verkligen att jag hade valt att sommarjobba i norge eller någonstans söderut i sommar istället för i boden så man hade fått komma bort ett litet tag iallafall. jag hoppas verkligen att sista året på gymnasiet flyger förbi så jag får dra härifrån sen. jag har verkligen bara dåliga minnen och dåligt förflutet här så ser ingen anledning till varför jag skulle stanna kvar här överhuvudtaget. jag vet att jag kommer komma tillbaka efter en tid, det kan vara efter ett år, eller tio år det vet man aldrig - men boden är alltid hem oavsett hur det varit tidigare. men just nu trivs jag verkligen inte i mitt "hem" och hoppas på att hitta en ny plats som jag kan kalla "hem".



.

"vita non est vivere sed valere vita est"

morning

jag mår faktiskt helt okej idag, än så länge iaf. skönt =)
vaknade där kring nio och drog på mig mjukisdressen och gick direkt till coop. köpte lite pizza, dricka och andra grejer. har tankat hem massa nya filmer så min plan är att inte gå ut på hela dagen utan bara ligga inne och käka gott och se film, låter som en jävligt bra plan enligt mig.

guuuud...

... alltså har verkligen haft den roligast helgen på väldigt väldigt länge. kommer verkligen inte ihåg sist jag hade såhär kul. och kan säga att det VERKLIGEN behövdes efter helvetesveckan som har varit, så tacka gudarna för det.
träffa även bobban som nowadays är bosatt i sthlm och besöker boden 1 ggn/år max eller liknanade? så det var kul. vi satt och pratade säkert en timme eller mer. träffade även linus olsson som jag inte heller ser ofta nu för tiden, också det var kul. har iallafall hunnit med att dansa på bordet i öltältet med hanna palmér + okända männisor, dansa och sjunga då drängarna spelade, träffat miljoner människor jag inte sett på hur länge som helst, dansat på bord tills man var helt färdig, skrikit så jag i stort sett tappat rösten, jaa ungefär det och mkt mer. kvällen var verkligen värt pengarna. och nu ska jag sova, så natt!

-

vaknade där vid tre och insåg att jag missat bolaget som stänger två, braa där. nåväl, gick iallafall på coop och mötte upp elin & micke för att hämta ut våra biljetter till farmen och sen löste sig biten med dricka också. nu har jag precis käkat thaimat och ska ta en powernap. sen blir det dusch & fix innan jag ska till elin och efter det farmen!

.

okeeej.. tog ca en timme innan jag tog mig iväg hem ja. har precis kommit in i dörren, slagit mig ner i soffan framför datorn i en KALL (för en gångs skull) lägenhet med en kall loka, kan nog inte bli bättre? nej skulle inte tro det. nu ska jag iaf duscha och sen lägga mig och sova för "natten" så man orkar med farmen ikväll ja.

?

jahaa, kvällen/natten blev rätt händelserik och rolig trots mitt otroligt deppiga inlägg innan.
gick ut och gick en promenad efter senaste inlägget och sen kom johanna a & moa hem till mig. vi gick till smörblomman och härjade lite innan vi gick på coop och köpte lite saker och satte oss på en bänk och surrade på gågatan. sen gick jag hem till elin och drack en öl med henne och micke. efter det gick jag hem och bytte om innan vi tre for till bränna. var ganska segt där i början men sen droppade det in mer folk och då blev det kul :) efter bränna gick iaf jag, elin & matte till frasses och käkade och sen gick vi hem till elin. jaa, ungefär så har kvällen sett ut. nu sitter jag och funderar på att gå hem och sova så man orkar med farmen senare idag med tanke på att klockan snart är fem över sex på morgonen..

-

känner mig sådär + att jag har spring i benen som FAN.
och sur är jag också över att mamma & ola springer omkring i sthlm nu medans jag ligger här på golvet och har så jävla tråkigt så jag håller på att spy. jag börjar jobba veckan efter midsommar och har inte ett skit att göra nu när jag är ledig, lyckaaaaat.
hej.

.



... and one year from now, i'll be the person who leave you people..

*

'
jaa.. igårkväll/natt hade jag och johanna one tree hill maraton! vi hann med att se 11 avsnitt av säsong fem innan vi gav upp och gick och la oss mellan halv tre-tre tiden. klev upp klockan ett idag och gick till pappas jobb där det var invigning av nån konstnär osv. var där en stund innan vi gick till sun tan där jag solade. efter det gick vi på stan en sväng. hittade en svart/guldig adidaströja som jag köpte TROTS att jag inte har råd.. men har letat efter en adidaströja svinlänge nu och tyckte verkligen om den så var tvungen. nu är vi iallafall hemma hos mig och ska fortsätta med vårat maraton en stund, sen kanske vi her oss ut i finvädret som kommit tillbaka!

today's:



låååångt

muntliga bokrecensionen i svenskan gick helt okej. var dock lite seg i huvudet pga sömnbrist. fick också tillbaka novellen och lite annat arbete som jag är nöjd med! när jag var klar på skolan gick jag hem till en sovande syd & johanna som vaknade till när jag kom hem. surrade lite med dom innan dom somnade om och jag la mig och sov till klockan ett då samme klampade in i lägenheten och väckte oss. duschade och gjorde mig klar sen gick jag, han, johanna och syd till opalen och åt lunch. gick sen på stan en sväng och kollade sen på när samme klippte sig på trudes! efter det for samme & syd till harads och jag & johanna gick till mormors lägenhet. har diskat, renbäddat, dammsugit, skurat och dammtorkat så nu är den i fint skick till då mormor kommer hem imorgon. efter det gick jag och johanna hem till mig och låg i soffan och slöade. nu har hon gått hem för att duscha osv innan hon kommer tillbaka hit för filmkväll och oth maraton! fick ett samtal av ola också, ser ut som att det kan bli en rolig midsommarfest om allt går som det ska!

nu till varför jag varit på skolan då det är sommarlov; eftersom jag pluggat på distans i nästan sju månader pga vissa anledningar som jag helst inte tar upp här så har jag haft en del restuppgifter & prov kvar att göra för att få betyg innan dom sätts imorgon. nu har jag bara ett hemprov kvar sen har jag tagit ikapp det jag missat och det känns otroligt skönt att jag lyckades tillslut för det såg ganska mörkt ut där ett tag, men vill jag så kan jag har jag upptäckt.

också filmerna vi såg igår; såg först hot tub time machine. haha väldigt sjuk men rolig film, fick mig många skratt och rekomenderar den verkligen!
handling;
De fyra bästa vännerna Adam (John Cusack), Lou (Rob Corddry), Nick (Craig Robinson) och Jacob (Clark Duke) har alla tröttnat på som vuxna liv av olika anledningar. De åker på skidsemester och efter en natt med hårt festande i hotellets "Hot Tub" vaknar de upp 1986. Nu får de chansen att ändra på sin framtid

sen såg vi kick-ass. den var lite seg i början men sen blev den spännande & bra, också en film jag kan rekomendera!

handling;
Filmen handlar om Dave Lizewski (Aaron Johnson), en typisk tonårspojke, som undrar varför det inte är någon som har provat på att vara superhjälte. Han bestämmer sig för att köpa en dräkt från nätet. Första försöket med brottsbekämpning går dock inte bra, han blir misshandlad, knivhuggen och påkörd av en bil. Han hamnar på sjukhus, och får metallplattor som håller ihop benen. Han drabbas även av nervskador som gör att han kan hantera mer smärta än de flesta.

nu blev det här inlägget väldigt långt så nu ska jag städa lite innan jag ska möta upp johanna utanför coop för att handla lite mat. märks att jag inte bott här på länge, kylen är tooom!

Kaffe, snus & plugg

Ja.. Kaffe, snus & plugg såhär på morgonkvisten. Slumrat till i max 30 min, annars har jag, syd och johanna vakat hela natten och sett film + att jag pluggat så tacka fan för att det finns kaffe! Nu ska jag fortsätta plugga innan jag ska till skolan, berättar mer sen om varför jag ska till skolan då det är sommarlov och om filmerna vi sett inatt.

-

jag och johanna bestämde oss för att skita i cirkusen så gav biljetterna till camilla istället. vi mötte iallafall upp samme, syd och elin på dagoberts och käkade tidig middag där. sen for vi ut på lite äventyr med sammes bil. nu sitter jag och johanna hemma hos mig (mormors lght) och väntar på att tvätten ska bli klar, sen ska vi börja flytta över lite grejer till min lägenhet. tänkte flytta hem till den idag efter att ha bott borta i snart två månader? sen ikväll ska vi se film med samme, syd och elin.

legget är tillbaka!

haha tur att man är så duktig när det gäller att leta efter småsaker. hittade legget under sängbordet så behöver inte lägga ut 400 kr på ett nytt, skönt! nåväl då var det problemet ur världen. nu ska jag klä på mig och gå ut på stan med johanna w :)!

.

sovit sjuukt dåligt inatt.. har iallafall städat lite osv här i lägenheten. nu ska jag duscha och klä på mig och sen knalla iväg till polisstationen. lyckades tappa mitt legg i lördags så måste fixa ett nytt så man kan åka på farmen till helgen. sen ska jag tvätta och efter det ska jag på cirkus med johanna w :)!
today's;



såja

gick och mötte elin utanför kina strax före nio. gick till coop och köpte lite gotta och sen hem till mig och legat i soffan och sett big brother hela kvällen :)! nu har hon åkt iväg med syd och samme och jag tänkte försöka sova snart. orkade inte följa med eftersom jag har skola imorgon.. känns tungt ja. ångesten efter dom här tre dagarna börjar släppa lite nu som tur är. haha blir så less på mig själv, förstår inte varför man inte kan dricka med måtta. nåväl, man lever bara en gång.

hot tub time machine

börjar känna mig lite som människa nu igen. efter jag varit hos elin traskade jag hem och har bara suttit här sen dess. tänkte ta mig till duschen nu innan samme & syd kommer. jag, dom och elin ska på alder och grilla osv och sen ska vi se film ikväll. blir nog den här om jag får välja:


De fyra bästa vännerna Adam (John Cusack), Lou (Rob Corddry), Nick (Craig Robinson) och Jacob (Clark Duke) har alla tröttnat på som vuxna liv av olika anledningar. De åker på skidsemester och efter en natt med hårt festande i hotellets "Hot Tub" vaknar de upp 1986. Nu får de chansen att ändra på sin framtid.

hm...

kan säga såhär.. idag känns det att man druckit tre dagar på raken.
men kul har det varit! ute i solen + bodensia i torsdags, hos jennifer + lotus + bränna i fredags, svartlå + farmen igår. riktigt mkt folk på farmen, jävligt roligt. har iallafall suttit på romeo med elin, samme, syd, helena & matte. nu är jag hemma hos elin och ska käka. sen ikväll ska jag, hon, samme & syd på alder och grilla osv.

Grill

Sitter i svartlå och grillar med pappa, elin, elina, kim och amanda. Dennis, anna & macke är på ingång! Får se om vi blir kvar här ikväll eller om det blir farmen.

Studentfirande

Sitter i harads hos niklas & maria och firar macke som tog studenten igår :-) fått i oss lite smörgåstårta och vanlig tårta. Jag, elin och elina ska strax åka vidare till svartlå där vi ska grilla ikväll med pappa, macke, dennis, anna, kim och amanda!

yes!

guud vilken tur att man är så "utvilad", annars hade den här dagen blivit jättejobbig... okej jag har sovit typ två timmar inatt. folk har ringt mig stup i kvarten (alla som tar studenten) och varit knall och surrat i flera timmar. jag vill också ta studenten... nåväl, är ju vaken iaf. nu måste jag plugga lite och sen klä på mig och bege mig till skolan för att skriva provet, får se hur det ska gå.. sen åker jag till luleå med johanna w :)

sola

satt och pluggade i 542353 år.. sen blev jag så less så gav upp och satt vid datorn en stund. sen ringde johanna och frågade om jag ville följa med och sola så vi gick till solana center och drog en 25 minutare, skönt :)! nu ska jag fortsätta plugga, sen se en film och efter det sleeepa!

love the way you lie


hej älsklingar!

världens bästa grej hände  mig idag! gick in på internetbanken för att kolla om pappa fört över pengar imorse och fick se att jag fått tillbaka skattepengarna! skyndade mig ut på stan med moa, stina & johanna och shoppade jofama by kenza skorna här ovanför, ett knallrosa långt linne med tryck & bh + trosor! så jäävla skönt att äntligen få shoppa haha, som jag har längtat. har iallafall precis kommit hem och nu ska jag plugga så jag har tid över för lite trevligheter senare ikväll.

haha!




haha spårig kille..
somnade tillslut igår efter många om och men. vaknade där kring elva-halv tolv tiden nångång och har bara såsat omkring sen dess. städat lite har jag gjort iaf. nu ska jag duscha, sen träffa moa en sväng, sen träffa pappa en sväng, sen handla, sen plugga, sen sola och sen vettefan.

-




inte somnat ännu nej.. fuck. ska göra ett nytt försök nu, önska mig lycka till!

eddy

alltså fyfaaan.. vill ha alla flaskor/burkar med ed hardy på. dom är ju så jäävla snygga;
allt är säkert svingott också.. har bara smakat två röda viner (oranga & svarta flaskan på fjärde bilden) och dom var hur goda som helst. jag brukar inte ens tycka om rödvin. nää nu ska det handlas när jag får pengar!

kollade just på klockan och såg att den sprungit iväg. nu ska jag mysa ner mig i soffan och se en bra film och se om det går och somna efter min långa powernap tidigare ikväll.

2pac


nu ger jag upp med pluggandet efter 1,5 timme och slår på vänner istället!

fyfan vad söt unge!

haha så jävla duktig!
joo tog mig en powernap där kring halv fyra tiden. tänkte sova 30 min men vaknade upp klockan sex, greeeat! kommer ju definitivt kunna somna ikväll efter den "lilla" powernapen. gick iallafall och mötte upp elin då jag vaknade och handlade lite på coop. sen stod jag & hon och surrade med stefan & mats i nån timme innan jag gick hem och lagade mat. nu har jag precis ätit och ska plugga vidare till provet!

*

jahaaa! gick tillbaka till skolan där kring halv tolv. satt och surrade med några i klassen innan vi samlades i klassrummet. lyssnade bara på lite info om vad som händer i veckan sen for jag, jennifer, moa, stina & johanna iväg med jennifers bil och snurrade ett tag innan vi for till retro café och mötte upp resten av klassen. fikade osv och sen for jag, jennifer, moa, stina & johanna iväg med bilen igen en sväng. kom hem för en liten stund sen och nu ska jag plugga till ett prov jag fick reda på att jag har på torsdag tidigare idag!

he's baaaack


less..

haha fyfan vad less jag är. somnade typ halv fem imorse, tvingade upp mig själv halv åtta och mötte stina klockan åtta. sen när jag kommer till skolan visar det sig att jag gjort allt i det ämnet jag jag skulle jobba med idag, vilket betydde att jag fick gå hem och inte hade behövt komma förrän klockan tolv då vi ska fika på retro café med klassen. haha dom kunde inte ha sagt det lite tidigare? ååh vad less. jaja nu när jag ändå är vaken är det ju lika att fortsätta vara det. gick bara hem för att byta om eftersom jag trodde det skulle vara kyligare ut, sen ska jag tillbaka till skolan och hänga med johanna, stina & moa tills vi ska och fika.

today's;



späck

var ju då som sagt och såg kommissarie späck på bio med elina, winroth, jimmy & joakim. den var helt okej :)!
nu ska jag försöka läsa lite i svenskaboken och fixa lite annat skolarbete innan jag ska se på vänner & sova så man orkar med morgondagen.

jahaa..

.. ja nog har man snälla vänner alltid! fick just reda på att jag ska på bio med ett gäng som skulle bjuda mig pga min dåliga ekonomi just nu. så nu ska jag göra mig klar och möta upp systeryster, sen blir det den här:
En man hittas brutalt mördad genomborrad av knivar, gafflar, osthyvlar och en högaffel. Kommissarie Mårten Späck (Leif Andrée) och hans kollega Grünvald Karlsson (Johan Hedenberg) kopplas in på fallet. Den matglade Späcks teori är att det rör sig om en hänsynslös seriesjälvmördare, men den råbarkade Grünvald gör ett fynd på brottsplatsen som snart leder dem in på ett annat spår. Samtidigt får spaningsgruppen tillskott i form av den kvinnliga superpolisen Irene Snusk (Cecilia Frode). Spåren leder dem till något som visar sig vara större än de kunnat ana, ett av kriminalhistoriens värsta brott.

.


to do

har suttit och funderat på om jag ska skriva ut min "to do list"- inför dom kommande hm.. fem åren typ? här på bloggen. tror nog jag gör det. längtar efter att få komma härifrån så sjuukt mycket.
• tar studenten nångång i början av juni
• jobbar hela sommaren och lägger undan varenda krona på ett sparkonto
• säger upp lägenheten och flyttar hem till pappa tillfälligt under jobbperioden
• börja på författarskolan i kalmar i september/oktober hösten 2011 (pågår i ett år)
7 november - 28 november eller 28 november - 19 december
3 veckors kurs - 13 900 kr (då ingår; tre veckors bartenderutbildning inkl. allt utbildningsmaterial, flairingkurs, utbildningsbok i 4-färg inkl. recepthäfte, diplom samt utbildningsintyg efter avslutad kurs, välkomstmiddag, avskedsmiddag, attraktivt boende på south beach hostal beläget mitt på south beach, frukost varje dag, fri transport till flygplatsen från hostalet vid hemresan)
• 20 veckors kurs på international makeup center, stockholm - 24 januari 2013.
• På vår 20 veckors utbildning i Stockholm läser du måndag till fredag under dagtid. Karaktärsdelen är en 10 veckors lång påbyggnad av vår 10 veckors skönhetsdel. Vi kommer även att ha en hel vecka där vi arbetar med hårstyling och uppsättningar. Skönhetsmakeup är en sak, men för dig som är konstnärligt lagd och älskar att skapa och bygga fritt på egen hand, är karaktärskursen den naturliga fortsättningen. Här handlar det inte om att bara försköna, utan om att förändra, föråldra och förvandla. Tänk dig att kunna jobba med alla dessa bitar på en gång. Under denna kurs är de sista 10 veckorna mer teaterinriktade där du bland annat lär dig att sminka sår, bruten näsa, frostskador, clown-makeup, skägg, föråldring samt att göra flinthätta och mycket, mycket mer…
• Efter avslutad 20 veckors kurs så har du en bredare yrkeskompetens och möjlighet att jobba som sminkör inom fotografering och rörlig media som tv och film. Du som redan gått vår 10 veckors skönhetsutbildning, kan bygga på med dessa tio veckor även om det inte är i direkt följd efter varandra. Du kan välja att gå de första 10 veckorna i Stockholm, Malmö eller Göteborg medan de sista 10 veckorna kan du endast gå i Stockholm.
• för att försöka få jobb med någon av utbildningarna jag gått.
jaa ungefär sådär långt framåt har jag planerat haha, (om vi lever så länge eftersom jorden går under 2012) nämen kanske inte blir sådär exakt som vad jag skrivit ut här, men något i den stilen iallafall. det är iallafall dom sakerna jag vill göra först efter att jag tagit studenten, sen vill jag ut och resa mycket också.

naturdiet

blää vad less jag är på den här just nu.. får sitta och tvinga i mig sista klunkarna. dock har jag bara smakat naturdiet drinkmix - choklad, naturdiet shake - choklad & naturdiet shake - caffe latté. såå, kanske borde variera mig lite och testa något nytt. har faktiskt hittat en annan drinkmix diet som verkar bra:
Diet Shake är en helt nyutvecklad måltidsersättning som sätter en ny standard inom kosttillskott för bantning och viktkontroll. Diet Shake gör inte bara att du går ner i vikt genom att begränsa ditt kaloriintag och optimera din fettförbränning, produkten smakar även fantastiskt bra och innehåller naturliga antioxidanter med olika små fruktbitar beroende av smakval. Välj mellan fruktkött och antioxidanter från riktiga jordgubbar, hallon, ananas eller varför inte njuta av nyttiga bitar från härlig mörk choklad!
  • Varje portion ger dig mindre än 100 kcal jämfört med en normal måltid på ca 800 kcal
  • Perfekt balans av näringsämnen för snabbast möjliga viktnedgång
  • Bränner fett och sparar muskelmassa
  • Naturliga antioxidanter från olika frukter eller mörk choklad
  • Kan användas året runt som ett nyttigt mellanmål eller vid måltider när du önskar någonting lättare
  • Berikad med vitaminer, mineraler och prebiotiska fibrer som ger en bra mättnadskänsla
  • Smakgaranti!

Genom att byta ut 1-2 måltider per dag med Diet Shake kan du på ett enklare och godare sätt än traditionell banting/diet gå ner ca 1-3 kg i vikt i veckan.

Tips 1. För att få i dig så många olika antioxidanter som möjligt använd dig av flera smaker och variera intaget. Detta förhöjer smakupplevelsen och gör det även ännu nyttigare!

Tips 2. Kombinera gärna Diet Shake med en bra fettförbrännare så som BURN för en ännu snabbare viktnedgång.

den verkar inte så dum? dessutom billigare än naturdiets produkter så får fundera på den ett tag tror jag nog. nu ska jag försöka läsa ut den där svenskaboken.

-


kuuuuuuuuuuuuuuuuuk. enda ordet som passar in idag.
jag har.... 53 jävla kronor kvar på mitt kort som ska räcka till den 25e, alltså till mat & snus. vilket kommer gå åt helvete. och eftersom mitt kort innehåller så lite pengar nu betyder det att jag inte heller har råd att dricka på skolavslutningen eller farmen heller.. såå, tänkte shoppa ett rep för sista pengarna och hänga mig istället, hej.

ello

sviiinbra att jag råkade somna tidigare ikväll och sov ett x antal timmar.. kommer säkert gå jättebra att somna "ikväll" efter det. nää nu ska jag se prisonbreak och hoppas på att bli trött igen. sen måste jag ju också säga att det är grymt irriterande att jag hade 4356 missade samtal och 345634 mottagna sms då jag vaknade som jag inte ens kan svara på... tack gud.



-


uuh

hade jävligt kul igår, förutom där på slutet då det spårade ur, snefyllor hit och dit osv. efter edeborg var jag iaf med marcus & viktor, följde med till viktor och sov där sen med han, marcus, emelie & henke. fick skjuts av elins mamma till stan redan kring elva imorse. köpte en dagobertsmacka och gick hem och såg prisonbreak. nuu ska jag ta mig till coop och köpa något att äta och sen hem igen och se prisonbreak resten av kvällen skulle jag tro. ids inte slänga upp alla bilder från igår, dom finns på facebook.

hej!

nu ska jag & elin knata iväg till kvarnängen och kolla på balen, sen åker jag, hon & macke mot harads!
have a bad ass weekend!

nån liten outfit bild kan jag väl få med också;
dock jävligt suddig men ajaaaa.
ed hardy klänning - donedhardy.com
svart jacka - serious sally
jeansleggins - vila
snäckhalsband - nån affär i sthlm
örhängen - snö

i need a dollar

jag har aldrig varit så desperat som jag är nu. vad fan ska jag göra? köpa trisslotter för sista pengarna och hoppas på det bästa? måste göra något jävligt drastiskt för jag klarar mig inte utan pengar längre, klarar mig inte utan pengar på mobilen heller. i need a dollar!

i need a dollar dollar, a dollar is what i need
hey hey
well i need a dollar dollar, a dollar is what i need
hey hey
and i said i need dollar dollar, a dollar is what i need
And if i share with you my story would you share your dollar with me?

veritas

"veritas odium paret"

samma visa om & om igen, jag är gode less nu. det är anledningen till varför jag håller mig borta, till varför jag är med dom jag är med - för att det här inte ska återuppspelas hela tiden. ska ta mig en ordentlig funderare nu, sen ska jag lägga mig och försöka somna. ska och kika på balen med elin imorgon, sen åker jag, hon & macke till harads (där jag trivs bäst med dom ärligaste & finaste människorna) för att inta lite alkoholhaltiga drycker under haradsdagen. kan inte bli annat än bra!
- du & jag mot världen, så har det alltid varit, så kommer det alltid att vara, seni seviyorum e ♥

.


-

såå, vad har hänt idag förutom tandläkarbesök? inte mkt. hållt mig inomhus, vilat, umgåtts med elin en timme kanske? ja ungefär det. fick en rapport från stina nyss, hon & johanna gör debut i harads. dom har aldrig varit där förut, inte ens passerat, var lite småroligt :)!

harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om boden. orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

utsiktsklippan på gångavstånd från centrum erbjuder en storslagen utsikt över älvdalen.

kläppgårdens bygdegårds- och hembygdsmuseum har en rik samling föremål från edeforsbygden. i kläppgården finns även en gammal skolsal samt en lanthandel från början av förra seklet.

i harads ligger församlingskyrkan, edefors kyrka, med snidade takkronor och altartavla. takmålningarna är utförda av konstnären kim larsson, stockholm.

"edeborg ungdomsgård biograf evenemangs lokal" edeborg har använts som en träffpunkt som går att hyra och sen även som en biograf. det var ofta dans där förr men nu är det endast när evenemang som haradsdagen pågår det dansas där.

harads är ett centrum för bodträskfors, västbo och södra harads som alla ligger i en 5 kilometers radie. dessa trakter är även kända för sina utomordentligt skickliga skoteråkare.

 

såå, nu vet ni vad harads är!


.

lo que no me mata me fortalese.

gåshud x1000


FIFA world cup


ouff...

jag mår skit. känner verkligen att det är något pågång i kroppen.. har ingen kraft eller ork till någonting, huvudvärk & illamående. var jobbigt att bara ta sig till tandläkarn här mitt emot? efter det gjorde jag iallafall bort att gå på coop och köpa lite saker till ikväll eftersom jag ändå bara ska ligga hemma och kurera mig - granatäpple & loka.
ska iallafall träffa elin snabbt en sväng sen och surra lite osv. sen ska jag slänga mig i soffan igen och bli kvitt det här förhoppningsvis.

fuck

behöver pengar so bad just nu.... för första gången på över ett år har jag slut pengar på mobilen OCH gratis sms, och jag kommer inte ha råd att fylla på den förän sista juni. hur FAN ska jag klara mig utan pengar på mobilen så länge? känner mig handikappad utan pengar på telefonen, vad ska jag med den till om jag ändå inte kan använda den? jag har 200 kr på mitt kort, 200. det ska alltså räcka till mat, snus, alkohol till haradsdagen imorgon, alkohol till skolavslutningen, alkohol till farmen 19 juni + biljetten till drängarna. kommer ju gå.. lysande? jag tror aldrig jag varit så fattig i hela mitt liv som jag är nu. har kommit på att mat är JÄVLIGT dyrt, så därför ska jag svälta mig från och med nu.    sen har jag också kommit framtill att jag MÅSTE ha ett par nya jeans, och det är nu. jag har två par som jag använder och kommer i nu efter att jag gått upp så jävla mkt i vikt. dom ena paren är det hål i överallt och dom andra trivs jag inte i. såå, what to do? jag behöver en mille nu.

nu ska jag klä på mig, borsta gaddarna ordentligt och sen möta johanna utanför coop tio över elva. ska vara hos käftis tjugo över. sen efter det ska jag vara med henne en stund, så länge jag orkar så att säga, är inte riktigt kry. sen ska jag iväg och prata med elin också :) ska bara vara hemma och vila sen ikväll så får vi se om jag orkar med  balen & haradsdagen imorgon.

rastaflätor

alltså.. jag har inte gjort ett SKIT idag. pga att jag mått så dåligt ja. har inte rört mig en meter från soffan, förutom då jag varit tvungen att gå på toa då. iallafall.. jag sitter alltid och gör småflätor i mitt hår när jag ser på film, av en vana, tänker inte ens på att jag gör det. nu slutade det iallafall med att jag gjorde rastaflätor i hela håret, vilket tog 3 prisonbreak avsnitt, alltså 2 timmar & 6 min. kändes verkligen inte som att det tog så länge.. iallafall kommer bli jobbigt att ta ut alla dom här haha:
dock är dom ju inte så jääävla fina eftersom jag bara gjort dom kors och tvärs utan bena och grejer, men ska ju ändå inte ha kvar dom så spelar ju inte så stor roll. nu vet jag iallafall hur jag ser ut i rastaflätor! dreads nästa steg då?

P.S. jag är INTE försvunnen haha. går visst rykten om att jag skulle vara det men så är inte fallet! D.S.

pb

myyyyspyyyyys. sådär såg jag ut inatt.. började med att jag fick svinont i magen där vid 9-10 tiden, sen började jag må jätteilla efter tolv. trodde det var för att jag ätit dåligt så provade äta lite fil men det hjälpte inte speciellt mkt. såå när klockan var mellan tre-fyra så kom det ja. kunde inte somnade förän åtta imorse för att jag mådde så jävla illa och hade så ont i magen. guu så trevligt.
låg förövrigt och såg på prisonbreak inatt då jag inte kunde sova. och åh herre min gud vad snygg dominic purcell är, hade glömt bort honom totalt. frågar ni mig så är han snyggare än wenthworth miller, utan tvekan:

sinnes...

har helt sinnessjukt ont i magen.. haft det i två timmar nu och vet inte riktigt vad det kan bero på.
sen till en annan tråkig sak. hämtade ut ed hardy klänningen idag och den satt SMÄCKTIGHT.. måste försöka töja ut den eller liknande för jag ska fan ha på mig den, så det så.


nu tänkte jag iallafall roa mig med att se 2-pack 4-ever innan jag ska sova.

Den 13 september 1996 avled musikern, rapparen och legenden Tupac Shakur av skottskador. Här väcks Tupac åter till liv i en ingående och känslosam dokumentär. Filmen innehåller unika tagningar och intervjuer månaderna strax före hans död. Livetagnignar från bland annat House of Blues och tagningar från inspelningen av "Hit 'em Up"-videon. Andra som medverkar i filmen är Mike Tyson, Lisa "Left Eye" Lopez, Too Short, Bizzy Bone med flera

-

hooff.. kom precis in genom dörren. varit i farten sen klockan två idag! mötte upp stina & johanna på gågatan sen gick vi till coop och köpte digestive, jordgubbar & glass och knallade iväg mot kvarnängen där vi satte oss i solen på en filt :)! sara-li & moa kom sen också och satt med oss. efter det gick vi upp mot stan, följde med sara-li och johanna på dagoberts då dom skulle käka och sen gick vi och kikade lite i gallerian och i andra affärer. hittade iallafall ett par skor som jag MÅSTE köpa när jag får pengar. sen sa vi hejdå till stina & moa och gick till lägenheten där jag åt lite sallad innan vi gick iväg och solade på solana center. hunnit med rätt mkt idag känns det som! nu ska jag iallafall plugga och sen se prisonbreak är helt mööör efter solningen.

ed hardyyyy

joo, glömt att berätta att idag har min ed hardy klänning kommit, finally :)! har dock inte hunnit hämta ut den på ica ännu, ska göra det imorgon! här har ni iaf två bilder hur den ser ut bak och fram, hittade bilderna på google så är inte jag på bilderna:



faan vad awesome! får hoppas att den sitter fint bara.. MEN, min lycka är inte helt på topp förrän mitt ed hardy linne från USA kommit också, tog med DH delivery så det skulle ta mellan 20-40 dagar, men borde väl ändå ha gått så länge snart? ääh.. vill bara att det ska komma nångång. här är det:



nuu ska jag se klart prisonbreak avsnittet och sen sleeepa, om det går så att säga.
natti!



<3

alltså hur jävla sööööt syster har inte jag?! världens finaste om jag får säga det själv ♥
och tänk att världens bästa det är hon också, så det så.

tog mig iallafall till coop och köpte det där jävla granatäpplet + en loka, så med andra ord har jag laddat upp för en lugn hemmakväll framför tvn. blev som ni säkert kan räkna ut ingen morgonpromenad imorse pga migrän och sömnproblem så tänkte ta det imorgonbitti istället då jag är utvilad.

granatäpple..

finns helt seriöst inte nå godare än granatäpple. äter hellre det än chips & godis, skojar inte. bara det att det är så förbannaaaat dyrt... jag & annasofia var och köpte varsitt granatäpple på coop igår, 42 jävla spänn gick det på/äpple.. men då var dom iofs ganska stooora också men ändå, 42 spänn? hoff. nu har jag iallafall suttit och varit sugen på ett granatäpple sen jag kom från romeo (där jag åt med micke, samuel & noel) så nu går jag till coop och köper ett, trots att jag inte borde.

reggae


herråå

varit och sagt hejdå till den här rara söta fina! happ, då dröjer det alltså ca 2,5 månad innan man ser henne igen.
känns som att hon kom...... typ igår? weird.

iallafall. sovit sjuuukt dåligt inatt, knappt något alls. krypit i hela kroppen och fram kring 3-4 tiden fick jag världens migrän. kring halv två idag gick jag och annasofia på dagoberts och åt lunch ute i solen. sen gick vi ner mot järnvägsstation och sen upp till stan igen. sen for hon iväg en sväng och jag satt ute och solade. när hon kom tillbaka kring tjugo i fyra packade vi bara ihop hennes grejer och sen skjutsade jag & pappa henne till bodforsen och sa hejdå. nuu ska jag sätta mig ute i solen och plugga till ett prov.
todaaaay's;



men snälla?!

yees, det där är jag just nu..... ingen nyhet att jag har extrema sömnproblem nej. men tänkte väl tidigare ikväll att "ja inatt kanske jag får sova när jag rört mig så mycket", men icket. legat och vridit och vänt på mig sen klockan tolv.. grejen är den att ögonen knappt orkar vara öppna men det kryper i hela kroppen. sjukt. hade kunnat ta en joggingtur just nu, så illa är det. tack gud, du fortsätter straffa mig.

RSS 2.0