så mäktigt.


.

det här har varit värsta natten & dagen i hela mitt liv.
och än är dagen inte över...

everyone has been shot



okeeej.. mkt musik nu senaste inläggen ja, men det skadar väl inte för musikälskare i guess.
kan inte sova pga min jävla hosta, är så less! håller på att tappa rösten nu också, hur kul är det på en skala?
nä fyfan, får se om det blir någon skola idag när det är såhär baaad i halsen och bodyn.

just a dream


i do my thing



i smoke i drink i do my thing 
i'm livin' in my own world 
and if they hate i let them 
who gives a fuck?
anyone who know about what i do
i'm livin' in my own world
i chill back and i spread peace n love


we'll see



i used have a little bit of a plan, used to have a concept of where i stand, but that concept slipped right out of my hands, now i don't really even know who i am. what do i have to say, maybe i should do what i have to do to break free, what ever happens to you, we'll see, but it's not gonna happen with me.

underbart!


let's have a toast...

...for the douchebags!
let's have a toast for the assholes.
let's have a toast for the scumbags,
everyone of them that i know.

tjeeena!
idag..? legat och degat och sett tv med gutte & blomman till fem typ..?
sen skjutsade jag hem blomman, plockade upp gabbi, fixade lite grejer innan vi packade in oss i bilen och rullade vidare mot svartlå. for först och hälsade på elsa (pappa farmor) och var lite social med henne, sen for vi till harads och tankade och lämnade pengar åt elina, sen till svartlå och hämtade min bräda innan vi rullade vidare mot nattöppet i klinten! jag hann dock bara åka fyra åk innan jag for och hämtade pappa & elle och skjutsade dom till pubkvällen, efter det orkade jag inte åka mer pga min förkylning och febern jag hade inatt, så for hem och surrade lite med degen, viktor, jimmy & elina som kom utanför huset istl innan jag for till pubkvällen och satt och surrade med lite folk. efter det for jag & gabbi och snörde ihop lite grejer innan vi rullade mot stan igen.
nu sitter "vi" (gabbi har slumrat till på soffan) och väntar på att klockan ska bli tre så porten till hennes mamma öppnas eftersom hon inte har nån nyckel med sig och nätet är helt fucked up så går inte att ringa heller..

i don't give a fuck



it's easy not to care what people say,
it's harder to pretend and try,
cuz they can only love you from yesterday,
i'm looking at them now they pose high.
i'm just a woman who's walking,
they stand around and keep talking.
they tried to clip my wings,
but wisdom fills so many things.

pigg




joo.. där är vi.
den här jävla hostan vill inte ge sig!! hade feber igår morse och igårkväll också, vet dock inte om jag har det nu.
trots det så måste jag åka till stan en sväng för att min syster är så klantig så hon glömmer mobilen hemma...
såå, är väl bara dra på sig mjukisarna och mössan då innan jag börjar rulla.

the love song



it's funny how life can go,
first you ride high then you might lay low.


never yours



say i have known some less than i should,
say i have known some too well for my own good.
say i'm a saint of mercy, say i'm a whore.
i've been a lot of things, but never yours.
say i have known some less than i should,
say i have known some too well for my own good.
say i'm a saint of mercy, say i'm a whore.
i've been a lot of things, but never yours.

Blacklooow

Sååååja... Nu är det tamefan färdigt i mitt rum hemma hos paps i blackloow! Var ju inte en dag försent om jag säger så.. Är iallafall slut som artist, förkyld som fan + att jag fryser och svettas på samma gång samtidigt som det svartnar för ögonen så jag börjar misstänka feber... Kul om jag har det enda helgen jag är ledig på typ 4 veckor? Nä vad säger man, "just my luck", som det så fint heter.

Keep talking

Pffft.... Keep talking shit about me, you're making me famous bitch. Jag kunde inte bry mig mindre...

Nördigt?

Haha, ligger och spelar the sims 3 för tillfället och måste erkänna att jag gjort det 2-3 dagar nu! Tror jag blivit lite nördig...? Men vafan gör man då man inte har internet?! Nä, juste. Nu tänkte jag iallafall dra igång en rulle och försöka somna så man orkar med skolan imorgon ja!

Utvilad?

Njaaa.... Tror snarare jag har 15 ton med grus i ögonen. Klockan var efter fyra då jag kollade på den sist så har väl fått mig 3-3,5 timmes sömn inatt då med andra ord! Vad är det på bilden då? Det jag & jens suttit och ägnat oss åt senaste timmen, alltså vårat (mitt, jens, jimmys, emanuels och stefans) projektarbete! Vad vi pysslar med får bli en hemlis tills vidare! Efter skolan ska jag på banken och fixa ny kod eftersom jag lyckats slarva bort den, sen ska jag till gutte och hämta mina grejer och efter det kanske jag rullar hem till blacklooow för en gångsskull? Var ju som ett tag sen nu.

Glass & film

Myyyys! Sitter hemma hos gabbi och käkar ben & jerry's och ser farsan atm!

guldbaggen



sitter hemma hos gabbi just nu och ser guldbaggen på 1an!
bästa manliga huvudroll fick såklart fina joel kinnaman!
var precis pris för bästa film, som filmen "sebbe" vann.. där tyckte jag faktiskt "i rymden finns inga känslor" skulle ha vunnit istället.

blir bara lungt ikv. känner mig fortfarande trött och hängig.
skönt med kort dag imorgon..

men dra åt helvete....



... vad less jag är på att vara sjuk hela tiden!! fast.. å andra sidan får jag skylla mig själv när jag går med öppen jacka då det är 25 minus ute.. elleer?!

ligger iallafall i sängen och spelar the sims 3 nu, väldigt roande faktiskt. har väl planer på att försöka ta mig upp härifrån nångång fast det blir tuuungt.. är helt jävla slut i kroppen och skallen väger 4354 kg av allt snorande.
mmh.. tooo much information?

you can't imagine how much fun we're having.


.

Jo jag har gift mig! Näämen snart kanske.. Ska då iallafall ha den här strösselringen när jag gifter mig! Sitter på jobbet nu och väntar på att få sluta om 40 min så blir det middag för micke ikv och kanske nån drink på det.

yo



yo!
sitter hemma hos mamma för tillfället och väntar på att min sista lektion ska börja tio i två.
resten i min klass slutade tio över elva så kändes rätt drygt att sitta själv på skolan i nästan 3 timmar så satt och surrade med nelson ett tag innan jag drog hem hit. är sjuuukt trött så kämpar med att hålla ögonen öppna..
får se vad som händer ikv, antingen blir jag kvar i stan eller hem? skönast att sova i stan när jag jobbar imorgon..

music


Filmtaaajm?

Joo.. Den här dagen har väl inte fullt ut varit lika bra som igår. Toppade listan med att försova mig till kl ett!!! Och sista lektionen slutade tjugo över ett så var väl inte så stor idé åka dit nä.. Var pga sömntabletterna, var vaken lite länge på dom och minns inte att jag somnat. Därför alarmet aldrig ringde imorse med andra ord.. Nåja, jag, gutte, blomman och tomas for in till stan och käkade på dagoberts. Sen följde vi med tomas till hemtex där han skulle kolla på nya gardiner osv till sin nya lgh. Efter det för vi och duschade osv innan vi tittade förbi hos poppen för att se hur det gick med tomas tatuering. Sen har vi väl inte gjort så mkt mer, legat i sängen och sett "tomorrow when the war began" "miss marsch" och "gun" med 50 cent som huvudroll! Den var faktiskt jävligt bra :) nu ska vi se "F" eller "just friends" skräck möter komedi, that's a tuff one! Börjar iaf 10 imorgon, S-K-Ö-N-T!!

Sängbygge!

Jo.. Idag har varit en bra dag faktiskt! Drog till svartlå en sväng vid fyra och åt och duschade osv innan jag & elina rullade mot stan igen. Och nu ägnar vi oss åt lite sängbygge! Eller ja.. Vi sitter/ligger väl mest på golvet och tittar på om jag ska vara ärlig...

forever


Planering

Yees... Nu är det igång! Sitter i klassrummet med klassen och planerar inför studentresan (som jag dock inte ska med på) och studenten! Är inte länge kvar nu.. Veckorna lär väl springa förbi när det är så mkt lov och grejer här framöver! Har även gjort en sak som fått mig att känna mig 10 kg lättare! Ställde mig upp inför klassen och berättade anledningen till varför jag inte varit i skolan så mkt, och guud vad bra det känns nu efteråt, trodde aldrig jag skulle klara av det.

angel on my shoulder



you cannot be certain,
you cannot be sure.
all those times that i took for granted left me wanting more.
now that i've awoken, i'm ready to adore though my heart is broken i'm wiser than before.



jag måste ta mig i kragen för jag blir galen om jag inte tar vara på livet jag lever nu!


Natti

Nuuu ska jag säga godnatt och hoppa i säng och hoppas på att få sova några få timmar! Sist jag kollade på klockan igårnatt var den halv fem så blev väl 3-4 timmars sömn och en sjuhelvetes mensvärk på det, så med andra ord inte min dag idag! Hoppas på att morgondagen blir bättre.. Bild; gutte & enzo right now!

hahaha helt fucked up låt & video!


the botten is nådd



jag svär om jag bara kan klara idag
så ska jag ta mig i kragen och vara så glad.

för the botten is nådd
hur långt kan man gå?
hur lågt kan man sjunka?
hur kasst kan man må?
kändes förjävligt innan men det börjar bli lite bättre nu min vän,
om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen.



Ullis bjöd mig & gabbi på storfrulle!


-



du har sönder mig, fast du gör mig hel
det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
jag är slav för dig, jag gör vad som helst
allt för att va' med dig, kan aldrig dra en gräns
jag har tappat greppet, vet inte in och ut
vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjuk.

Morgonbloggen

Nääämeen... Se på fan det finns en "morgon" bloggning också! (Bild från igårkväll då gabbi diskade på sitt jobb) igår vaknade jag upp hos gutte vid tolv första gången, sen drog han iväg så då råkade jag somna om men vaknade halv fyra igen då han kom hem. Vi drog på take off och käkade pizza innan vi drog vidare till johan & marri! Vi blev där säkert 4-5 timmar, men jag klagar inte det var jättekul, tog nån drink med marri, satt och pratade, chakke & lasse kom sen också. När gutte skulle hem for jag till gabbi på godisarenan och väntade på att hon skulle sluta sen for vi hem till henne och käkade chips och såg prisonbreak :) sov över här så har precis vaknat upp på en madrass på golvet! Nu tänkte vi äta frukost sen får vi se vad som händer, eller rättare sagt vad jag orkar göra, så grymt ont i halsen och täppt i näsan...

no more mr nice guy



jag trampar vatten i kvicksand medan du drar ner mig, jag sjunker bara djupare varje minut du ger mig.
jag vägrar släppa taget, jag kan inte hjälpa det .

jag behöver mer fastän du förstör mig helt.

du är knark.

welcome to my hood


Nattbloggen

Tjeeeena nattbloggen! Eller... Heter det morgonbloggen om klockan är sex på morgonen?! Ajaaa.. Idag då? Sovit dåligt som fan igårnatt, åkt på en förkylning så vaknade flera ggr av att halsen svällt igen så kunde knappt dricka så beslutade mig för att stanna hemma från skolan efter många om och men. Låg och sov till tre? Sen for jag, elin & elina till svartlå där jag gjorde klart i rummet och duschade. Efter det tog elina sitt pick & pack och drog till harads med hossen & danne och jag & elin rullade mot stan. Vi drog till micke och chillade hos han och käkade maxmat, sen drog jag till "mitt andra hem" (hos gutte) och chillade med han & dennis. Nu ligger gutte och sover på soffan och jag funderar på att gå i hans fotspår.. Är dock inte trött för fem öre så ligger i sovrummet och roar mig med att se tv och blogga från mobilen.

Nattbloggen

Joo.. Bjussar på en gammal bild jag hittade på mitt gamla minneskort (köpt mig en ny mobil idag) i gamla mobilen på mig, macke & dennis då vi spårade ur en smula en kväll då vi drack hos macke och fick för oss att bada med kläderna på! Ligger iaf hemma hos gutte nu och kan inte somna fastän jag är så sinnessjukt jävla trött.. Har bott här med han och blomman sen lucia typ? Tror jag sovit hemma max 1-2 nätter sen dess. Tänkte iaf försöka somna nu så jag orkar med skolan kl 10 imorgon!

H.A.M


muusic


2011

nytt år, nya löften.

det här året ska bli bra. det här året ska bli förändrat.
jag har så mkt att jobba med vad gäller mitt förflutna.
mitt förflutna är verkligen ingenting jag är stolt över,
hur har jag betett mig? vem har jag varit? vad tänkte jag med?
tusen frågor som snurrar i skallen just nu.. jag är glad att jag insett allt nu.
tillskillnad från vissa andra som lever som jag gjorde när jag var 15-16 nu vid 19-20 års ålder.
jag har gjort bort allt det "roliga" eller vad man nu ska kalla det.. förstår inte hur vissa tänker.

jag tycker absolut inte man ska döma en människa efter ett förflutet, nejnej det finns inte i min värld.
alla har nångång gjort misstag, och man ska inte behöva stämplas genom hela livet pga det.
alla kan förändras, right?

jag vet iallafall nu precis hur jag kommer bete mig och inte bete mig.
sen ska jag sluta vara snäll för jag får bara skit tillbaka.
och jag tänker aldrig mer låta någon trycka ner mig.
det är väl en ganska bra start på det nya året?
joo, jag tycker det jag.




2010

Året 2010:

Hur har året 2010 varit för dig? oj.. både bra & dåligt!
Bättre än förra året? joho 2010 vinner över 2009 med hästlängder.
Har du träffat några nya vänner? yes
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? oj.. inget jag kan komma på nu, eller rättare sagt, inget jag kan skriva ut här.
Har du flyttat under 2010? joo 2 ggr till och med.
Har du hittat en ny låt som du älskar? joo många, bland annat slightly stoopid - collie man.
Har du kysst en främling? jo det har jag

Kärlek:
Hur har din kärlek varit under 2010? väldigt upp och ner.
Har du varit kär? nja, inte direkt kär men på god väg.
Har du sagt jag älskar dig till någon? nej, eller ja till mina vänner såklart.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? jo

Sorg&hämd:
Har någon i din närhet tagit självmord? nej
Har någon i din släkt avlidit? nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? nej
Har du varit i slagsmål? nej

Personligt:
Har du gjort någonting du ångrar? ohjaaaa
Har du skämt ut dig? haha yes.
Har du varit ute en hel natt? javisst
Har du blivit tagen av polisen? jo

Skolan&fritiden:
Vilken skola går du i? björknäs
Trivs du bra där? nejnejnej
Har någon varit elak mot dig i skolan? haha nja kan jag väl inte påstå.
Hatar du någon i din skola? jodå
Har du gjort något framsteg? jo
Har du haft alla rätt på ett prov? nej


Vänskap:
Har du träffat nya vänner? jo det har jag!
Har du förlorat en vän? yes tyvärr.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? ja :)

pigg tjej



börjar få lite ordning i rummet hemma hos pappa nu.. elleer?
nja, är rätt kaos därinne nu men det kommer!

igår var jag med elin hemma i svartlå. vi chillade, surrade och lyssnade på musik.
hon drog till stan vid två inatt så efter det pratade jag lite med elina osv och sen somnade jag väl där vid fyra.
vaknade kvart över åtta imorse av att nelson satt i sängen och tog kort på mig. skulle skjutsa mange till sävast klockan nio så flög upp ur sängen och hoppade i duschen, drog på mig kläder och styrde bilen mot harads.

nu har jag skjutsat mange till sävast och kommit till mamma precis.
tänkte lägga mig och sova nån timme innan jag ska till sävast och hämta mange och skjutsa hem han igen.

jag & gutte hade väldigt lite att göra en natt så vi satt på golvet och pimplade vin och sorterade mina smycken? haha;




elina fick sig en tatueringsmaskin i julklapp;



tomten är far till alla barnen på julafton har blivit en tradition;




lilla julafton 23 december hos bigmike;





sååja, där kom lite random bilder upp också!

nattinatti.

sömnlös natt



soooft att jag inte har somnat än.. elleeer?!
nja
.. inte direkt kan jag väl påstå.

jag och elina kom just till svartlå efter en sömnlös natt i stan.
funderar starkt på att lägga mig och sova nån timme nu och sen greja på här i rummet så det blir klart nångång.
såå.. nattinatti en timme eller fem.

m is for music










bloggtorka med stort b?

oooj vad dålig jag har varit på att blogga på senaste. anledningen till det är att jag bott hos en kompis dom senaste tre veckorna så har haft lite annat för mig än att sitta här och skriva massa meningslösa inlägg.

nu är jag iallafall hemma hos pappa i svartlå, som förövrigt också är mitt hem nu. flyttade från min lägenhet i stan i torsdags. känns faktiskt skönt, tro det eller ej. tror jag kommer trivas ganska bra här ändå, bara jag får det lite hemtrevligt här i rummet. har packat upp nästan alla flyttkartonger så nu ska bara tvn upp på väggen och lite tavlor och hyllor och grejer så är det klääärrrt sen!

ska göra klart här nu och sen ska jag och elina åka till stan och umgås med folk!


RSS 2.0