-


ljuset brinner, och kommer forsätta brinna, för dig.
hoppas du har det tryggt och bra i famnen på en ängel.
tänker på dig och dina närmaste varje dag..
har inte riktigt förstått det ännu.
you left the world far to soon.

life is unfair.
vila i frid ♥

in the arms of an angel



in the arms of an angel, fly away from here.
you're in the arms of an angel, may you find some comfort there.



hur accepterar man att någon är död?

alltså jag förstår inte.. jag vill inte förstå och jag kan inte förstå. nu tycker säkert alla att det här börjar bli jätte tjatigt men jag kan inte skriva om något annat för det enda som snurrar runt i mitt huvud är att du är död. det är så overkligt. sitter och hoppas att du ska vakna upp fast jag vet att det är omöjligt. hur accepterar man att någon är död? jag ser ditt ansikte och ditt fina leende framför mig hela tiden. livet är så jävla orättvist.. det är inte meningen att man ska dö när man är 18 år. jag tänker också på din familj. och alla dina närmsta vänner.. om jag känner såhär starkt över det som hänt, och ändå inte hade pratat med dig på säkert över ett år, hur ska inte dina närmaste vänner känna då? jag kan inte ens tänka mig. för det här är bland det värsta jag har varit med om. jag och elina for till olycksplatsen också och kollade på alla fina ljus, texter och bilder på dig. jag tänkte gå dit och tända ett ljus sen. när jag har accepterat det här hoppas jag att du får det bra på andra sidan. vi ses snart! vila i frid ♥
jag tänder mitt eget ljus för dig ikväll.

....

usch vad alla dör hela tiden. det är så hemskt.. och den här personen som har dött har jag inte träffat på väldigt länge. men vi umgicks mkt förut under tiden jag bodde i sävast och jag var lite småkär i honom. han var världens snällaste & sötaste. men sen flyttade jag till stan och man började umgås med andra och gled ifrån varandra, precis som man gör med alla andra. men vi hälsade iallafall om vi såg varandra, och det är inte ofta det händer nu längre. och att nu få veta att man aldrig mer kommer få se honom igen, det känns.. konstigt, hemskt. hoppas du får det bra där du är nu. vila i frid ♥

?

haha.. kvällen igår blev helt jävla fucked up. slutade med att vi var påväg hem till boden igen klockan ett typ? varför det blev så är en låååång historia som jag definitivt inte tänker dra upp här.
idag funderar vi iaf på att åka tillbaka, om jag får tag i min vän så att säga. lite svårt när hans mobil är cp. men det löser sig... om det nu inte blir så att vi åker tillbaka så vet jag då inte vad jag ska hitta på idag? f.ö vill jag flytta nu, helst igår. jag förstår verkligen inte hur jag ska palla ett år till. alltså ju mer jag tänker på det så ja, det kommer aldrig gå.

STRESS

okej dagen har varit stressig som fan. har inte ens tid att sitta och skriva det här egentligen. nu ska jag packa om väskan och sen drar vi på trästocks! hemma söndag så hörs då.

toooday

dagen idag har gått... segt. kollat på klockan hela tiden på jobbet. haha på tal om jobbet.. man får vara med om mkt märkliga saker där ibland vill jag lova.

exempel:
då jag jobbade en lördag i vintras kom det in en gubbe som skulle byta batteri på en klocka. jag tog emot klockan och gick bak till batterierna. när jag kommer tillbaka med klockan kollar han på mig och sänker ner blicken mot mina ben och säger sen: "- har du dålig lön?"
"- haha va nej?"
"-tänkte när du inte har råd att köpa hela byxor..."

haha och då var dom här jeansen splitternya, men såklart med hål i osv.

nåväl. åt lunch på oregano med mormor idag. efter det hann jag gå in på johannas jobb och kika på barnkläder och surra lite med henne innan jag gick tillbaka till jobbet. efter jobbet gick jag direkt hem till mormor och åt surströmming med henne & mamma. JA, jag tycker om surströmming! sen gick jag hem och efter det har det inte hänt så mkt. spenderat hela kvällen framför datorn och försökt fixa en bil åt mig och syd till imorgon då vi ska på trästocks. dock har vi inte lyckats så bra, men vi får väl se hur det blir med det där. nu ska jag se film och sen sova.
bjuder på en outfit bild idag också:



tröja - amplified vintage m. rolling stones tryck
jeans - gestuz
halsband - rock by sweden
armband - pandora
vita converse i läder

tidsfördriv

Namn: elin maria josefine lundberg
Längd: 1,64
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: svart
Önskar du att du bodde någon annastans: varje dag
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra du är attraktiv: ibland?
Använder du droger: nej
Röker du: ja ibland
Vilka shampoon använder du: det rosa eller lila head&shoulders
Vilka parfymer använder du: britney spears - midnight fantasy
Vad är du rädd för: spindlar, ormar, flyga
Gillar du att tvätta: nja kul är det väl inte, men inget jag dör av heller
Gillar du berg- och dalbana: jaaa

KÄNSLOR
Gråter du ofta: beror på, ibland, ibland inte.
Skrattar du ofta: haha för ofta, vid fel tillfällen också.
Hur känner du dig just nu: trött, stressad.
Hur har du mått den senaste tiden: upp & ner.
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: ja.
Blir du lätt förälskad: nej.
Är du kär i kärleken: nej gud nej.
Tror du på ett för alltid: nja.

Är du förälskad just nu: vet inte riktigt vad jag ska kalla det.

Hur många har du varit tillsammans med denna månad: ingen.
Har du blivit sårad av kärleken: ja.
Har du blivit lycklig av kärleken:ja.


såja

faaaan vad dagarna springer iväg, helt sinnes. var ju måndag igår? eller? torsdag imorgon, sen fredag och sen helg igen. och efter helgen har jag två ynka veckor kvar att jobba, gött! efter jobbet var tanken att jag skulle hem direkt och städa och plugga, men den planen ändrades. sprang i gallerian en sväng med mamma och kikade efter nya skor eftersom mina är slitna som fan.. kom dock hem tomhänt. efter det handlade vi lite käk på coop och sen blev jag bjuden på en helt insaaaaneeeligt god slushdrink & grillat hos mamma och ola. tanken var att jag bara skulle äta och sen gå hem. tog mig inte därifrån förrän efter tio och då hade jag ingen ork till att plugga nej.. nu ska jag se film och sen sova. natti!





seriöst?

fan vilken chock jag fick när jag såg det här klippet.. hon kan verkligen sjunga.
får gåshud över hela kroppen när jag hör henne:



nostalgi


elefantöga?

(lunch på oregano idag)

oouuff.. den här dagen har varit en av dom segaste på länge. klev upp klockan sex och packade ihop mina grejer innan jag och farfar rullade iväg mot stan. när jag kom hem la jag mig och sov två timmar. klev sen upp och fick se det här i spegeln:



seriöst, vad är det här?! tycker det ser ut som ett elefantöga. det hade bildats två svullna påsar under min vagel? och det var inte direkt så att jag kunde kyla ner påsarna heller eftersom dom gjorde ont så inåt helvete. nåja nog pratat om det, var bara att traska till jobbet och fortsätta se ut som ett miffo. och om kunderna har stirrat? jajomen, kan man lungt säga. om jag har skämts? skoja inte. men, lyckades på något vänster dämpa det lite med smink så det såg ut såhär lite senare under dagen:
okej såg fortfarande ut som ett miffo men det blev iallafall bättre än på morgonen. men det är smällar man får ta. har jag tur så försvinner den väl inom en vecka, har jag däremot otur får jag dras med den 6-12 månader...

när jag fick lunch gick jag iallafall ut på stan och mötte upp anna. vi tänkte först gå till dagoberts men där var det knökfullt så vi gick till oregano istället. deras sallader är ju bara föööör goda! glad att vi gick dit istället. sen gick vi och gjorde ett ärende på banken innan vi sa hejdå och gick tillbaka till våra jobb. efter jobbet for jag och mamma på dollar store och sen for vi bara och körde runt lite. sen har jag inte gjort så mkt mer, ätit, sett tv, suttit här typ. har faktiskt inte orkat plugga teori ikväll, är helt mör i kroppen och hjärnan så får ta det imorgon istället. nu ska jag se en film och sen hoppas på att få somna tidigt.

bjuder på en film från i söndags:




just the way you are


when i see your face,
there's not a thing that i would change
cause you're amazing
just the way you are.
and when you smile,
the whole world stops and stares for a while.



bilder från helgen


teori hit, teori dit..



okej, hann inte riktigt med att skriva här igår. efter trundön följde jag med direkt till svartlå. var lite med ungarna och sen förlängde jag elinas hår. blev riktigt bra faktiskt :) fast det fattas 40 slingor så kommer se mkt bättre ut då jag satt i dom.. kunde inte göra det igår eftersom dom var fel färg men nu har hon färgat dom. somnade iallafall redan halv två igår tror jag? sen klev jag upp kvart i nio imorse och duschade och gjorde mig klar innan vi for till stan. dagen på jobbet har varit seeeg.. kollat på klockan hela tiden.

efter jobbet åkte jag iallafall med farfar till stugan. mamma, disa, samuel & mormor var också här och hälsade på då vi kom! satt och surrade med dom ett tag och åt middag, och nu sitter jag här. väntar på att elina ska komma tillbaka så ska jag förlänga hennes hår. sitter och pluggar teori under tiden men håller på att somna hela tiden så tog en paus och satte mig här. har förövrigt fått en sån här mysig sak i ögat:



En vagel (hordeolum) är en akut bakteriell infektion i en talgkörtel i ögonlockskanten med varbildning som följd. Den läker ofta utan behandling, men ibland används antibiotika i form av ögonsalva.

Yttre vaglar beror på att en talgkörtel som mynnar vid ögonfranskanten inflammerats men man kan även få en inre vagel i körtlar som sitter djupare i ögonlocken. Djupa vaglar kan ibland irritera och skava på ögat.

En vagel kan kapsla in sig som en liten oöm knöl och kallas då chalazion. Den kan precis som vageln finnas under det nedre eller det övre ögonlocket. Vanligtvis försvinner de med tiden, dock kan det ta tid- upp till ett halvår. Detta är ofarligt, men om chalazionen ger besvär och inte går bort av sig själv kan läkare, under lokalbedövning, pricka hål på chalazion så att den försvinner.

mm.. så mysigt. okej kanske inte är lika illa som på bilden då, men om ont gör det iaf. kan knappt stänga ögonlocken utan att det svider och kliar + att jag ser ut som ett mongo. nåja nu ska jag fortsätta plugga innan jag ska sätta igång med förlängningen på elina. slänger upp bilder från helgen osv imorgon då jag är hemma.

gammal favorit i repris




har det förövrigt jättebra här på trundön. tar verkligen emot att behöva åka hem imorgon eftermiddag...

heeelg!

nu är det bara 1 timme & 20 min kvar tills jag har helg. ska bli så skönt! imorse då.. var tungt att ta sig upp. försökte sova lite i bilen men farfar babblade på så jag gav upp i bredåker haha :) när jag kom hem hängde jag upp lite tvätt och sen la jag mig och sov. blev bjuden på smörgåstårta på jobbet idag också eftersom det är sista dagen för dom jag jobbar med nu, så på måndag kommer dom som varit på semester :)! efter jobbet åker iaf jag, pappa & elina raka spåret till trundön där morfar har stuga, eller ja nu för tiden bor han väl där. blir där till på söndag iallafall, blir awesome.




stugan + fisketur

happ så var ytterligare en hel dag förbi.. tiden bara rusar iväg och snart är det skola igen. om fem ynka veckor.. känns... tungt, minst sagt. efter jobbet gick jag hem och snörde ihop nå grejer snabbt innan farfar kom och hämtade mig. han lät mig köra från bredåker så nu har han också fått prova på att åka med mig haha. när vi kom fram åt vi iallafall middag, nå kött, pepparsås & yummie potatos med sallad :) sen jordgubbar & grädde till efterrätt. efter det for jag och elina ut på en 2,5 timmes fisketur. men vi fick inte med oss en enda firre hem :/ ska slänga upp lite bilder imorgon då jag är hemma. nu ska jag plugga teori, sen se film & sova. ska upp klockan sex imorgon för åker med farfar till stan kvart över sex. hittade förövrigt några väääldigt gamla bilder på mig på farmor & farfars dator:







alltså... what's up med mina ögonbryn och mitt hår haha?! hade iallafall extremt mkt vitare tänder där upptäckte jag precis.. att snusa gör mkt på tänderna.

kaffe


en dusch och några kaffekoppar är det enda som får mig att vakna till liv på morgonen. jag är ingen morgonmänniska, jag är en nattuggla.. så då vet alla det om ni inte redan märkt det! var iallafall uppe kvart över åtta imorse för hade körlektion klockan nio. körlektionen gick väldigt bra! fick t.o.m prova på att köra lite i stan och det gick också bra konstigt nog.. trodde jag skulle stressa ihjäl mig i trafikljusen men icket, så det hurrar vi för. nu är det jobb till 18 och sen sticker jag till stugan ikväll. åker med farfar till stan mellan sex-halv sju imorgonbitti, blir tungt.

tidsfördriv

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? 41,80 kr
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? nej inte det
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? mamma & katarina på jobbet
4. Hur lång är du? 164?
5. Vilken är den senaste filmen du sett? smala sussie
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen? "jag saknar dig."
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på..
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? idag
10. Icke godkänt i något ämne? ja.
11. Mvg i något? nej.
12. När vaknade du idag? 09:40
13. Vilken är din favoritplats? österby & ammarnäs.
14. Vilken plats föredrar du minst? sjukhus & kyrkogårdar.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? bra fråga.. inte i boden iaf.
16. Hur stor är din säng? 160
17. Vad sover du i? underkläder
18. Hur många kuddar har du i sängen? tre
19. Var har du bott/bor? bott i harads, bodsvedjan, sävast & stan.. bor i boden nu.
20. Tycker du om kinamat? ÄLSKAR kinamat!
21. Tycker du om kaffe? ja, klarar mig inte utan det på morgonen.
22. Vad dricker du helst till frukost? kaffe
23. Kan du spela poker? jo men det börjar vara ett tag sen nu.
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? yes, frida!
25. Vill du ha barn? yes, 2 eller 4!
26. Kan du några andra språk än svenska? några få ord på turkiska, också engelska då.
27. Har du någonsin åkt ambulans? nej.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? havet.
29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder!
30. Äger du dyrbara smycken nej inte speciellt.
31. Kan du rulla med tungan? nooo.
32. Vem är den roligaste människan du känner? dennis!
33. Vad har du för ringsignal?
East Coast Avengers (Ft. Slaine) - Lady Liberty

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? inte här hemma iaf.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min adidasjacka.
36. Kan du byta olja på bilen? haha nej tror jag ej.
37. Vilken var den senaste boken du läste? det ska bli ett sant nöje att döda dig - magdalena graaf.
38. Dansar du i bilen? yes!
39. När var du i kyrkan senast? i fredags.
40. Hur många hål har du i öronen? fem.
41. Har du någon piercing? inte nu nej. haft i näsan, läppen och naveln.
42. Har du någon tatuering? nej, inte det.
44. Röka eller snusa? snusa.
45. Har du pojkvän/flickvän? nej.
46. Vad är ditt mobil nummer? - dedu.
47. Vad ska du göra ikväll? se film & sova.
48. Har du några syskon? yes!
49. Vad gör du nu? fyller i den här listan & lyssnar på musik.
50. Vad har du gjort idag? jobbat 09:50-18, ätit middag, pluggat teori i drygt två timmar, pratat i telefon och suttit här.
såja. nu ska jag slå på en film och sen försöka sova så jag orkar upp tiiiiiidigt imorgon. har nämligen körlektion innan jobbet! natt.

bleh.

suttit och pluggat teori från halv sju-tjugo i nio.. fiifan vad tråkigt det är. men det måste också göras tråkigt nog.. efter det gick jag iallafall på coop och köpte snus & loka och efter det har jag pratat i telefon med syd :) inte pratat med han på tusen år och förut pratade vi varje dag så det var skönt att få prata av sig lite med honom. nu ska jag ladda batterierna inför teoritestet på internet. efter det ska jag se film & sen sova!

förövrigt är jag jävligt sugen på trästocksfestivalen iår.. den är ju samma helg som lönen kommer så kanske man skulle ta chansen iår? såg att bland annat prop dylan skulle dit så det skulle ju vara kul att se han. och för er som inte vet vem han är så har ni två låtar här:



hittade igen några gamla filmer också:




-

vilken värme det är ute alltså, helt sinnes! får sån ångest över att jag måste stå inne i en buktik då det är såna här dagar.. men efter den här veckan har jag bara tre ynka veckor kvar att jobba innan jag är fri. nu tänkte jag laga mig någon slags middag och sen sätta mig och göra tre moment i teoriboken + testet på internet.. gogogo!



blödig



fan vad blödig man är..
fastnade på youtube och kom av nån konstig anledning in på olika klipp på unga människor som har dött.. det är sjukt hur många unga som dör varje år.. usch det är så hemskt. vet inte vad jag skulle göra om en nära vän till mig skulle försvinna, eller om min syster skulle försvinna. hur kommer man över något sånt? huuva... nu blev jag deprimerad. och när man är deprimerad passar väl deprimerande låtar bäst:


less

haha ja fyfan vad less jag är på den här jävla teorin, och då har jag bara börjat? hur ska detta sluta.. smart som jag är så gjorde jag iaf fas a på internet trots att jag inte hade pluggat nånting, vilket slutade med 47/70 rätt haha, svinbra.. nåja får ta och borra ner huvudet i boken innan jag ska sova så kanske de går bättre imorgon efter jobbet.
nu hade jag iallafall tänkt se en film, men frågan är bara vilken eftersom jag tankat hem två nya:




Filmen utspelare sig i en nära framtid där artificiella organ blivit big business. Filmen handlar om en man som är anställd vid ett företag som tillverkar artificiella organ, och som efter en olycka ovetandes fått ett dyrt hjärta implanterat. Hjärtat visar dig dock vara allt annat än gratis...



Actiondrama om två män på var sin sida om ett upplopp i ett 
fängelse – fången Badass som startar kravallerna och den unga 
fängelsevakten Juan Oliver som fastnar i attacken, som låtsas 
vara fånge för att överleva, men snart måste välja sida.


alltså cell 211 ser ut som en b-film. men har bara hört att folk sagt att den är sjukt bra så ska ge den en chans. svårt bara att välja vilken jag ska se ikväll.. vilket värlsproblem.

.


.

känner mig hjärndöd.. speciellt igår. körlektionen gick helt okej, rätt kasst i början men sen lärde jag känna nya bilen lite bättre och då gick det enklare! efter körlektionen sprang jag hem och hämtade väskan och gick sen till jobbet. jobbade 09:50-18:00. sen gick jag hem och lämna väskan och böt om innan jag for till körskolan. viktor & jonte var också där så vi fick sitta och göra ett test om vägmärken innan dom gick hem. när dom åkt hade jag privat teorilektion. efter det gick jag på coop och handlade, sen hem och åt och sen såg film.

hade svinsvårt att ta mig upp imorse pga sömnbrist inatt för att det är som en bastu i min lägenhet. tog mig upp tjugo i tio iallafall och drog bara på mig kläderna, borstade tänderna och gick till jobbet. efter jobbet var jag ute med mamma & disa en sväng och sen åt jag mat. nu ska jag plugga teori, och sen mest troligt städa beroende på hur länge det tar med teorin!

morning

trött är jag.. hade jättesvårt att somna inatt. låg och vred och vände på mig i nästan två timmar innan jag somnade. men nu är jag iallafall vaken och ska ta en dusch och dricka kaffe. dagen kommer bli lååååååång.. minst sagt. har först körlektion 9:00-10:00, sen jobb 10:00-18:00 och sen teorilektion 18:30-? lär ju vara helt slut i hjärnan ikväll.
nåja nu ska jag duscha.

.


loooord...

nu är man gode mör vill jag lova. helgen har varit hur rolig som helst, finner inte ens ord för den :)!
nu är jag inte i mitt bästa skick idag så orkar inte dra varenda detalj om helgen men.



fredag: dagen då själva bröllopet var! maria & niclas var jättefina och sången av fredrika & elina inne i kyrkan fick alla inne i kyrkan att fälla en tår eller två. efter själva bröllopet gick vi till hotellet där festen var. middagen var sjuuuukt god. kan ha varit något av det godaste jag har ätit någonsin! det blev mkt dans och för många drinkar i baren senare under kvällen. gick hem ganska tidigt, redan mellan 1-2 tiden nångång.

lördag: for alla med fyrhjuling till aitelnas. blev hela 70 personer där! vi åt mat, fiskade, kollade runt osv. efter det for vi hem och duschade innan det var dags för middag och karaokekväll uppe i liften! även middagen under den här kvällen var sjuukt god. senare under kvällen släppte jag spärrarna och sjöng karaoke med micke haha. hann med att sjunga final countdown med maria, mormor, kinna & gunilla också innan jag, ola, niklas & macke for på efterfest där kring halv tre-tre nångång. jag och macke gick hem till gunilla mellan halv fem-fem och jag slocknade direkt.
och ja idag har vi bara solat och packat och sen åkt hem. nu tänkte jag se en film och sen försöka somna i god tid. ska och övningsköra med körskolläraren innan jag ska jobba imorgon så bäst att vara utvilad.
bjuder på några filmer från helgen också:



Wedding

Sitter på bröllop i ammarnäs. Just ätit förrätt, väntar på värmrätten som består av citrus och dragonmarinerad älginnanlår, vitlöksspäckad rödvinssås, gräddstuvade murklor, potatismuffins och tranbärsgelé : ) så jävla skönt att vara här igen. Helgen kommer bli awesome : )!

Lunch

Sitter på jobbet och "äter" min lunch och lyssnar på musik. Grubblar över vad fan jag ska ha på mig på bröllopet imorgon.. Har ju nästan bara svarta klänningar och det passar väl inte riktigt på ett bröllop. Varit runt på varenda affär i boden också och letat men hittar inget så vi får väl se hur det här kommer gå..

guuuud.....

..... vad trött jag är just nu. får knappt upp ögonlocken. har inte blivit många timmars sömn inatt så lär vara helt död på jobbet idag. nu ska jag klä på mig och borsta tänderna innan jag ska gå. jobbar 09:50-18 idag, efter det kommer systeryster till stan och ska sova här eftersom vi åker till ammarnäs tidigt fredagmorgon. då ska vi myysa!



gaah...

jahaa.. så var det, morgon? kvällen bara flög iväg. blev lite nostalgisk och såg en gammal film och sen pratade jag med nille i tlfn i två timmar! efter det har jag suttit och försökt bränna en jävla cdskiva till micke & elin eftersom dom åker till ammarnäs imorgonbitti och vill ha nån bra skiva i bilen. men min dator har fått nå tuppjuck så det står att brännaren inte är ansluten och grejer så det gick då åt helvete. gav upp nu efter en timmes försök, så finns väl inte så mkt att göra åt den saken annat än sova!
satt föressten och kollade igenom gamla cdskivor med bilder och filmer och hittade en bild på mig från 9an b.la:



haha lite småkul med gamla filmer & bilder. bra att man har sparat det på cdskivor eftersom båda mina hårddiskar har kraschat! här är en gammal film på macke från 2005-2006 då han visar hur man bakar en snus:



-

det här är något jag hade behövt just nu.. har sjuuukt ont i halsen. har ju varit förkyld i över två veckor nu men det går upp och ner. ikväll går det neråt kan man lungt säga! kan inte ens svälja. göttttt!!! varför blir det alltid värst med sjukdomar för mig nån dag före jag ska göra något?! nu ska jag iallafall se en film och försöka börja må bättre.

memories

sjukt mkt minnen av den här låten från sommaren 2007 & 2008.



.

(mamma och disa efter jobbet)

jaha, ytterligare en arbetsdag avklarad! skönt också att det bara är en dag kvar av den här veckan för fredag är jag nämligen ledig. varför det? joo för att jag ska på bröllop i ammarnäs i helgen + massa annat roligt så kommer bli en helhelg där, blir awesome :)! efter jobbet gick jag på coop och hämtade ut mitt paket från stayhard som innehöll dom här;
har dock inte hunnit prova dom ännu så om dom sitter som dom ska återstår att se! nu är iallafall min plan att fortsätta städa det jag inte hann igår. efter det måste jag verkligen leta igenom hela garderoben efter något att ha på mig på bröllopet på fredag.. har ingen jävla aning om vad jag ska ha på mig? blir spännande att se om jag lyckas gräva fram något som duger. men före det ska jag äta min sallad till middag!
kan bjuda på en dagens outfit idag också;



jeansleggins - sisters point
rött linne - gina tricot
vitt linne - gina tricot
vit jacka - serious sally
vita converse i läder
halsband - rock by sweden

disa


hundvakt osv

(bild från tidigare ikv då jag var ute med disa)

jaa så var det bara två arbetsdagar kvar innan det är helg igen, skö-ö-ööö-n-t!
efter jobbet gick jag hem och åt min vanliga middag som är sallaaad. sen gick jag över till mamma & ola och satt hundvakt åt disa medans ola var ute och körde motorcykel och mamma var på bränna. efter det gick jag hem och började städa men hann inte så långt.. han bara diska och städa köket innan nille ringde så pratade jag med han i över en timme, la på för en liten stund sen och då hamnade jag såklart här framför dumburken. såå, nu ska jag se en film och sen försöka sova.
natt!

sååja

nu har jag varit och skrivit in mig på en ny körskola, så får väl hoppas på att det går vägen den här gången för nu ska jag ta det där förbannade körkortet.. nu ska jag iallafall dra på mig kläder och sen springa iväg på jobbet. jobbar 10-18 idag!

.

l'amore cresce e si nutre anche da distanza.

m is for music


-


jaa så har ännu en dag sprungit iväg.. (och varför i helvete blir texten blå ibland när jag skriver?!) dagen började med jobb 09:50-18.. efter jobbet gick jag och handlade  på coop sen hämtade elin upp mig. for till harads och surrade med viktor i nån timme. efter det for vi och hälsade på pappa och elina i svartlå. sen tog vi med oss elina och for hem till syd där dom var ett gäng och drack öl & badade badtunna! när klockan blev strax före elva for vi upp till röken och hämtade chribba och micke och rullade ner mot stan igen. nu har jag precis kommit in genom dörren och funderar på planen jag hade på att städa och rensa kläder idag, så ska väl börja lite smått med det nu innan jag ska försöka sova tänkte jag.


drar till med en outfit bild idag också;



linne - red label
jeansleggins - sisters point
vita converse i läder
armband - pandora
halsband - rock by sweden


happ..

.. då ska vi se om jag orkar skriva en rad eller två. det här måste ha varit den mest effektivaste bakis söndagen på väääldigt länge måste jag säga. började med att gå hem till mamma på förmiddagen och hämta elinas guld som jag lovat panta. sen mötte jag upp micke & elin på dagoberts och käkade lunch där. efter det gick jag och pantade in guldet på bodensia och gick sen upp till mickes lägenhet. jag fick jobbet som målare! men självklart började det spöregna när jag stod och målade så då gick jag in och hjälpte micke lite med det sista av soffan. efter det sprack det upp och blev kanonväder så då målade jag klart ute på balkongen första varvet. efter det gick jag, micke & elin runt och letade efter någon bra uteservering men alla ligger ju i skuggan så det fick bli en grekisk salladchili chili! efter det for vi till erikslund och fixade lite grejer och sen gick jag hem. har suttit och letat efter nån klänning att ha på mig på bröllopet i helgen men det gick det sämre med. nu tänkte jag iallafall se en film och sen se om jag lyckas somna "i god tid" ikväll.

music


så var det över

jaa då har hela boden alive veckan svischat förbi lika snabbt som alla år ännu en gång..
igår under dagen var jag och hjälpte till i mickes nya lägenhet. for och tog nåt litet flyttlass med han & jocke och sen stod jag och torkade ur skåparna osv. jag, micke, elin, putte & marie gick ut på området där kring elva nångång. satt inne på asian garden och surrade och tog en öl. gick till thaimatstältet på åhléns när det stängde klockan ett. var hemma i lägenheten kring kvart över tre. skö-ö-öönt! vaknade där kring sju första gången imorse och mådde inte sådär jättebra.. men sen somnade jag om kring halv tio och vaknade efter tolv nångång så nu är det lite bättre. tänkte klä på mig nu och gå över till mamma och hämta elinas guld, lovade henne att gå och panta in det åt henne idag. sen ska jag köpa mig nå mat och gå vidare till micke, ska bygga ihop möbler och städa idag!

ba dag 1 avklarad..

.. och kan ju säga att jag inte är i någon "toppform" idag om man säger så haha. jag och elina gick iaf till elin där kring sju. träffade pappa & robert (pappas kusin) på vägen till elin så dom hakade en sväng. följde med till mamma en stund där kring nio och kollade på hundvalpen dom hämtade igår. hon var så söööt :)! efter det gick jag tillbaka till elin och sen for vi ut på området. hade jävligt roligt framtills det hände lite grejer.. slutade iaf med att jag, pappa, robert, peter och nån mer käkade på korvmojjen där kring två-halv tre tiden innan vi gick hem till mig och såg sorority row. pappa & robert gick dock och la sig efter 20-30 min av filmen och jag somnade väl där kring halv sex-sex imorse och vaknade klockan nio så det är nog anledningen till varför jag inte är så pigg.
nu ska jag iallafall klä på mig och borsta gaddarna innan jag ska ut och käka med elin. tänkte gå en sväng på boddan och panta lite guld osv också, blir nog bra.

?

behöver jag säga nå annat eller?!
nu fix och sen drar jag till elin innan vi ska ut på området.
ses i dimman!

jepp

jobb idag som vanligt. moa och johanna droppade in på jobbet strax före jag slutade halv sex så vi tre gick hem till mig där jag käkade kycklingsallad osv. efter det gick vi ner till karusellerna på området och kikade lite innan vi bestämde oss för att sätta oss i stadsparken och surra :) fanny, sofia & elin kom också dit efter en stund, sen också elina :). elin hade förlängt håret och det var verkligen jättefint :)! efter det gick vi iallafall och hämtade ut biobiljetterna och tog sen en runda hem till elin & coop innan vi satte oss inne i bion och väntade på micke. bion började 22:00 och slutade strax efter tolv, och det var verkligen svinbra :)! efter bion gick vi till elin en snabbis och kollade då hon öppnade mickes present, ett par as snygga jeans från stayhard som jag också vill ha! hon var då förbannat snygg i dom iaf. efter det for vi och skjutsade elina till svartlå och nu är jag hemma. jag är sjukt trött för en gångs skull så nu ska jag lägga mig och sova så man orkar jobba 09:50-17:00 imorgon. efter det är det bara springa hem och duscha och göra sig klar innan jag ska till elin :)
och föressten, elin fyller år idag - så ett STORT grattis till dig min älskade vän ♥
fast hon fick sin present av mig igår och blev svinglad, gav henne biljetter till volbeat :)

favoriter i repris

satt och kollade igenom filmklipp i mobilen och hittade några favoriter i repris!


svea är speeeedad;

erik är knall i ammarnäs påsken 09;



micke är fast på toa;


bort med backspegeln;



skotertur i svartlå;


'

elin visar hur man cyklar på enhjulingen;



RSS 2.0