*

NYÅRSLÖFTEN:

börja äta nyttigt & gå ner i vikt
• börja röra på mig
• försöka sluta snusa (iaf dra ner på snusningen mer än jag redan gjort)
• börja hålla ordning i mitt rum/lägenhet
• bli ekonomisk
• sluta äta godis, chips, glass osv
• sluta köpa 2 loka per dag
• skaffa ett extrajobb

såå, kommer inte på något mer just nu, men det är en bra början iallafall tycker jag :)

här är en låt som alltid kommer att påminna mig om 2008, speciellt kvällarna i stugan när jag, macke, dennis & elina for ut med båten och slog av motorn och bara gled omkring på älven samtidigt som vi lyssnade på den här:



ha ett trevligt nyår alla :)
puss

gott nytt år!

inte än då, men efter tolvslaget så :)!
igår var jag då som sagt i luleå med min kära systeryster. hittade bara ett par stövlar, en tunika från gina tricot och en typ kjol/t-shirt klänning från hm :) men sen tog mina pengar slut hips vips, så var väl lika bra att jag inte hittade något mer.
sen igårkväll rensade jag min garderob på gamla kläder osv som jag inte vill ha kvar.

har vaknat för en liten stund sen, tänkte försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikv, eftersom jag inte hittade något i luleå igår så har jag bara en massa tråkiga klänningar och tunikor att välja mellan...
jag, martin & elina åker iaf med bussen 14:52 till harads, vilket betyder att vi är framme redan 15:40, så vettefan vad vi ska hitta på när vi är där så tidigt, men det löser sig i guess.

nä nu ska jag komma igång med sminkning osv,
puss


utmaning

Blev utmanad av Jennifer

"Här kommer en lista! (En del av frågorna är tolkningsfrågor som du får besvara efter hur du tar dom. Efter att du har fyllt i listan, utmana 7 blogglada vänner och meddela dom i respektive blogg!"


Vem är din käraste flickvän?
elin
Vem är din käraste pojkvän? macke & dennis
Vem litar du mest på ?  elin utan tvekan, och pappa & sis
Vem vänder du dig till när du behöver någon? elin
Vem är dig likast till sättet?  hm.. svårt, typ cia? haha
Vem skulle du vilja ta med utomlands? mina älskade vänner
Vem skulle du inte vilja ta med utomlands? venne
Vem var du med senast? bella, elin, & winroth, också sis igår då men :)
Vem saknar du mest? meka..
Vem älskar dig mest av dina vänner? haha ingen aning
Vad önskar du dig just nu? pengaaaaar, och en platt tv :)
Vad önskar du dig inte alls just nu? vet inte
Vad betyder mest för dig? mina vänner och min familj
Vad får dig på bättre humör? hahaha snus
Vad får dig på sämre humör? när jag läser om krig osv, och typ om hur dåligt det är i världen idag
Vad saknar du? haradsskolan
Vad är dina nyårslöften? hmm.. ska göra en lista i ett annnat inlägg, men mitt nya hälsosammare liv börjar imorgon :)
Hur vill du att din framtid ska se ut? Friskhet, familj, pengar i fickan, bra jobb, bra relationer till familj & vänner osv.
Hur vill du leva ditt liv? det vet jag inte, tar en dag i taget
Hur delar du med dig av dina känslor? vet inte om jag är så bra på det, kan nog ta ett tag innan jag öppnar mig och pratar om vad det är med mig 
Hur mår du? vet inte, okej kanske.


Jag utmanar: elina, martin, cia, fanny & elin!


ikea

klev upp strax före halv tio imorse och tog en dusch & åt frukost osv. sen for jag, winroth, elin & bella mot ikea :) gick runt där inne i 2-3 timmar, köpte en matta, 4 svarta muggar, 4 caffe latté muggar och köksredskap :) måttligt och bra. sen for vi över till gallerian på gränsen. köpte mig en tunika på gina tricot och sen for vi hemmåt, var hemma kring halv åtta :) imorgon ska jag och elina till luleå jätte tidigt så vi är där när alla affärer öppnar, hoppas man hittar något fint :) ska se en film och sen sova efter det för är helt död efter den här dagen. puss

juldans

jaa, så vi var på juldans i vuollerim igår.
det var väl roligt till en början men sen blev det lite långtråkigt, hade förväntat mig att det skulle vara roligare iaf :)
men bättre det än att sitta hemma och uggla hela kvällen medans alla andra som har åldern inne är på farmen.

vaknade halv tolv imorse, åt lite frukost och sen for vi till huset en sväng, köket kommer bli så jävla snyggt, allt blir snyggt.

kylen & kaklet
 

köksön


här ska det bli matplats


hallen


en liten del av elinas rum


tänkte slänga upp fler bilder sen när allt börjar vara klart :)
nu ska jag tjata på pappa att vi ska äta tacos och springa iväg på coop.
puss



after xmas då



sååå var julafton över, wierd.
hade iallafall en mkt trevlig och bra julafton iår med många fina julklappar och trevligt folk :)!

idag ska jag först och främst till mormor på julmiddag klockan fyra med 13 pers till, sen efter det ska vi ju ha julklappsutdelning osv eftersom micke & helena inte kunde vara med igår på julafton. sen ska jag hem en sväng innan macke kommer så far vi mot harads efter det och plockar upp lite folk och sen far vi mot vuollerim på juldans, kan, kan kanske bli kul.

dusch och fix nu innan jag ska hem till mamma och öppna en julklapp hon glömde ge mig igår,
puss

god jul!

var bara upp och hoppa halv nio imorse för att hinna duscha och göra sig iordning innan jag och elina skulle ut på stan och köpa sista julklapparna med pappa klockan tio. sen kom mormor, curt och ola hem till mamma kring elva. så då åt vi gröt osv och sen delade vi ut julklapparna :) fick jättefina julklappar till min nya lägenhet, så tack så mkt för det mamma, morbror ola, mammas ola & mormor :) sen såg vi på lite gamla filmer och nu har jag, ola & elina just kommit hem till pappa. fick öppna en julklapp när vi kom hit, och jag fick en bärbar hårddisk av pappa och eleonor, blev jätteglad :) så nu håller jag på att sätta över filmer från datorn på den så det inte tar så mkt plats i datorn.
men nu är det kalle anka och sen bär det vidare till farmor & farfar för ännu mer julfirande.
puss & god jul!

woooops..



nästan en vecka sen jag skrev här, men har som vanligt inte haft tid.
har nog aldrig varit så stressad inför någon jul någonsin som jag har varit iår, och än är det inte över.
är hemma hos mamma nu på uppesittarkväll med bingolotto och hela baletten.
jag och elina ska sova över här ikväll, sen ska vi ut på stan med pappa klockan tio och fixa dom sista julklapparna, sen kvart över elva rullar allt folk in hemma hos mammmmsen. sen bär det iväg till farmor och farfar någon gång före klockan fyra där det rullar in ännu mer folk. blir nog himla trevligt får man hoppas.

nu ska jag fortsätta med det jag höll på med,
puss

*

har varit lite dålig på att skriva blogg ett tag nu, som vanligt då med andra ord.
men har varit så mkt i skolan nu och på fritiden så har inte riktigt hunnit med att skriva här.
var iallafall på julshow med macke & elina igår och såg esmk06, fanns många som var duktiga :)
så här är några låtar från igår:

Aaron - happy ending


Frida - superstitious


Sanne & bea - black or white
 

Sanne & anton - 16 tons


själv tycker jag att bea & sanne - black or white var bästa framträdandet, man blev glad av att titta på dom :)!

nu har jag iallafall hål framtill klockan två, så tänkte plugga, städa och vila en stund eftersom det inte blev så många tmmars sömn inatt. sen ikväll kommer mest troligt jimmy :)
puss

:)



förstår fortfarande inte hur dom kunde skicka med johan i idol istället för den här killen?

igår hade jag skola till halv tolv, sen gick jag hem och pluggade och sov en stund. sen gick jag hem till elin & var social med henne & winroth, sen hem och åt middag osv. och sen var det tänkt att jag och therese skulle och jobba, men therese var för trött så det blir av ikväll istället. btw så har pappa & eleonor kommit riktigt långt med huset, det går snabbt för dom. sååå, dom är nog inflyttade om 2-3 veckor.
puss

~

igår sov jag hemma hos mamma, vi klädde julgranen och gjorde knäck :) var mysigt att känna lite julstämning.
sen idag mötte jag jennifer utanför coop och gick med henne mot skolan kring halv nio. på skolan fick vi göra mackor som vi skulle ha med oss på bussen till boda borg! jag och jennifer hamnade i samma dag och det gjorde min dag mkt bättre :) var bland det roligaste jag varit med om och jag vill bara tillbaka dit! dom som inte följde med missade verkligen något. var iallafall hemma kring halv sex tiden, så såg lite tv osv sen for jag,  laxen, dennis & robin på en åktur med macke till svartlå och kollade hur det gick för eleonor i huset i svartlå, sen for vi tillbaka mot stan igen och skjutsade hem laxen och robin osv. nu tänkte jag ta och röjja upp i mitt rum innan jag ska sova för det ser ut som ett bombnedslag.
puss

¤

jag gick ut på stan med elin kring två tiden för att köpa julklappar. men hade bara 95 kr på kortet så min snälla mamma betalade juklappen jag köpte åt jimmy :) sen kom winroth ut på stan med oss också. vet ungefär vad jag ska köpa åt alla nu efter att ha gått och kollat i alla affärer :) sen gick jag hem och packade lite grejer till imorgon då vi ska till boda borg med skolan, sen gick jag hem till mamma. vi har gjort knäck precis och ska klä julgranen sen ikväll :)
nu ska jag se lite tv.
puss


*



så sköna killar :)
tänkte gå ut på stan med elin alldelens strax och inhandla julklappar, eller ja för mig räcker det nog bara till en julklapp eftersom jag inte har nå pengar och får ju aldrig mina pengar av PO så vettefan hur jag ska få ihop till julklappar åt alla...
men men, sen ikväll ska jag städa upp mitt rum, sen kanske jag går och sover hos mamma, får se hur det blir.
sen imorgon ska vi till boda borg i skellefteå med barn & fritid, kommer bli kul :)
puss

nu var det ett tag sen

har varit alldelens för upptagen för att skriva här faktiskt.
för det första så var jag sjuk nästan hela förra veckan, + att jimmy har varit här sen i onsdags till ikväll så har inte haft så stor lust till att sitta framför datorn då :) i helgen var jag, jimmy, winroth och elin i byn. vi for till bredåker på nån fest men var rätt tråkigt så vi for tillbaka till harads igen, sen for vi hem och sov rätt tidigt. sen for jag och jimmy tillbaka till boden på lördagen och satt hemma hos mig hela kvällen, sen kom macke & dennis också på besök. macke fyllde ju 18 i fredags så han kom hit en sväng efter han hade varit på ice och berättade om kvällen, haha :)
och idag har jag varit på skolan, sen var jag och jimmy förbi bella en sväng och såg film osv, sen for jag och åt middag hos farmor & farfar och sen hem och såg film med jimmy innan han skulle hem till kalix.

alltså den här tjejen kan inte må riktigt bra:

HAHA fan vad jag älskar dom här killarna:



nu ska jag ta och se en film innan jag ska sova, sen imorgon ska jag på stan med elin och inhandla lite julklappar :)!
puss

RSS 2.0