.

moorrrn!
igår då? jag, elin och elina rullade iväg mot harads efter åtta nångång. for hem till sebbe & alex och drack lite öl och vin med dom och stefan. när klockan närmade sig elva rullade jag mot stan med hossen, marcus, rosita och lina. for på max en svängom innan dom släppte av mig hos mamma. surrade med elina i telefon, såg film och somnade.

nu ska jag ta en dusch och hoppa i kläderna innan det blir jobb 10-14. 
fortf oklart vad som sker ikväll, men det löser sig förhoppningsvis!

hot


shuu

somnade efter många om och men där nångång efter halv fyra inatt. vaknade till liv efter tio nångång. klickade hem dom där vita ed hardy skorna och sen gjorde jag mig klar och gick och mötte dennis :) vi mötte upp laxen sen också och gick vidare till romeo, eller ja nu för tiden "den glada schweizarn" där dom tog en öl. efter det knallade vi vidare till bolaget innan jag och dennis gick till mamma och hämtade bilen. for till skolan och plockade upp nellan, elina och öström innan vi rullade mot luleå. drog en runda på bolaget på storheden med dennis innan vi rullade mot sävast och släppte av han. har precis droppat nellan, öström och elina och är nu hos mamma igen. ska varva ner några sekunder innan jag ska iväg på nästa mission.

m



fan vad tragisk jag är.. jag skulle försöka sova för typ två timmar sen eller mer men likförbannat sitter jag här framför datorn, klarvaken. snöade fast på olika sidor med kläder som vanligt. herreguuud vilken tur att jag inte har ett jobb och tjänar bra med pengar för då skulle dom då ta slut samma dag jag fick dom. oj vad jag skulle shoppa. nåväl nu ska jag som sagt se en film och försöka sova efter det!

klick klick klick..

.. och hem i brevlådan!
satt igår och klickade hem det här från nelly:



+ en studenklänning och ett par örhängen som jag tydligen måste ha köpt det sista av eftersom dom inte längre finns på nelly. var något erbjudande så man behövde inte betala förrän midsommar och då har ju pengarna från deklarationen kommit så det var ju braaa! och ja juste ang. studenklänningen. jag har ju trott att jag varit utkickad. uppfattade det så efter ett mail jag fått från min lärare. men visade sig att jag tydligen inte var det och får vara med på vagnen och studenten ändå så då blev jag jätteglaaad för det är verkligen något jag sett fram emot! dock ska jag inte dit imorgon för då skulle dom avsluta bf-kursen med redovisningar och jag har ju inget att redovisa så. sen kommer jag inte gå ut med slutbetyg, utan bara omdömen, men det får jag ta tag i sen helt enkelt.

har dock hittat ett par vita ed hardy skor nu som jag också vill ha så sitter och velar fram och tillbaka om jag ska beställa dom eller inte.. hm svååårt. såhär ser dom ut iaf:



sjuuukt snygga! och jag älskar vita skor och jag älskar ed hardy såå.. då vet vi ju hur det kommer sluta haha.

nåja. var ju som sagt på kvällsöppet ikväll med elin! vi träffade på nellan och marcus så gick och tog en latte på hanssons med dom som nellan var snäll och bjussade på! efter det for jag och elin och snurrade en sväng innan hon droppade av mig här och sen dess har jag bara legat i sängen och glott in i dumburken.

nu tänkte jag dra igång en rulle och försöka somna in till den så jag orkar med morgondagen. ska nämligen till storheden med nellan och elina en svängom och sen fixa lite andra ärenden i stan innan jag ska ut och promma och sola med annasofia och sen färga håret. efter det får vi se vad kvällen har att erbjuda!

ändrade planer

promenaden med annasofia tar vi imorgon istället!
nu ska jag ut på kvällsöppet på stan med min fina elin istället.



a broken man and the dawn



tror inte det finns en enda låt som är dålig med volbeat?
kommer aldrig glömma när jag och elin var och såg dom live i luleå i oktober, det var awesomeee!

.

sometimes you feel tired, feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up. but you gotta search within you, you gotta find that inner strength,
and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up.
and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.


sometimes you feel tired, feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up. but you gotta search within you, you gotta find that inner strength, and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up. and not be a quitter,
no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

-

såå var man hemma hos mamma igen efter ett litet arbetspass på smycka från 10-15. skönt med en gnutta extra klirr i kassan! efter jobbet umgicks jag med elin en svängom innan hon droppade av mig här. nu har jag precis käkat mackor och tänkte förflytta mig mot systembolaget en snabbis strax. efter det ska jag och annasofia ut och gå. kanske drar en repa på stan också när det är tjejkväll och grejer ikväll!

full fart

här kommer en liten bildserie på vad jag roat mig med tidigare ikväll:











se på fan vad jag kan!
börjar bli en riktig fordons som byter däck och kablar igång bilen och grejer haha.

herreguud vad det är fullt upp hela tiden. visserligen är det jag själv som väljer att ha fullt upp hela tiden för att jag är så extremt rastlös alltid, men ja, ändå. jag tror helt seriöst att jag har ADD eller något liknande! något är det ju som inte står rätt till där uppe haha.

vaknade till liv strax före elva. käkade en macka och gjorde mig klar innan jag for ut med gutte! vi var förbi på komvux och fixade lite grejer, sen till totally you en sväng och surrade med dom, sen var vi bara ute och snurrade i stan och pratade. efter det for jag hem till mamma en svängom innan jag knallade vidare till mormor och hälsade på henne. sen gick jag till mamma och hämtade bilen och plockade upp elin & elina innan vi rullade mot svartlå. for med pappa upp till elsa och ja som sagt, bytte däck. så nu kan jag lägga till det på min meritlista också! var faktiskt enklare än jag trodde. for sen hem till pappa en sväng, käkade räkmacka och glodde lite tv och surrade innan jag, elin och elina rullade mot stan igen. in på godisarenan en sväng innan jag droppade av dom hemma hos elin och plockade upp annasofia. vi for runt i stan och surrade i två timmar innan jag skjutsade hem henne och nu har jag precis kommit in genom dörren hemma hos mamma! med andra ord, fullspäckad dag som vanligt nu för tiden. 

nu tänkte jag slå på en rulle och försöka somna i "normal" tid så jag orkar med att jobba 10-15 imorgon!
tjopp!

hej bara

vad dött det var här då..

jag har verkligen inte haft tid att blogga dom senaste dagarna för det har varit full rulle hela tiden. orkar inte dra upp allt jag gjort under dom här dagarna men kan säga såhär, har haft världens bästa påsk! guud så rolig och bra den har varit! vill bara spola tillbaka helgen och göra om den igen!

nåväl. igår sov jag hos elin, eller ja, sov och sov. med mina vanliga sömnproblem blev det väl inte så mkt sömn för min del om man säger så. efter tio nångång imorse for iallafall jag och annasofia och solade på suntan. sen hem till mamma och duschade innan vi drog vidare mot luleå. köpte hårfärg, två tshirtar och ett linne innan vi satte oss i solen utanför kulturens hus. sen rullade vi mot boden och plockade upp elin och for och snurrade lite. sen gick vi en runda på stan och kikade innan vi satte oss på uteserveringen på fareast i solen. efter det snurrade vi en sväng i sävast och blev lite nostalgiska innan vi rullade mot kallax för att hämta upp elina & gabbi som kom hem från mallorca! när jag släppt av alla for jag och elina runt i stan och snurrade och pratade sönder varandraa efter att ha varit ifrån varandra en vecka haha. sen hit hem till mamma igen och åt nån macka osv. fick föressten två ed hardy armband och en kuk-klubba av elina haha, tack fina du!

nu ska vi prata lite mer sen se film och försöka sova. ska nämligen ta tag i lite grejer imorgon!

-

gooomöööööra!
har väl sovit sisådär 2,5-3 timmar inatt skulle jag tro..? jag och elin for först på relaxen igår och började dricka öl. var faktiskt en jävligt dålig idé haha, man blev trött och seg, men skönt var det. efter det så gick vi till krille på förfest. sen drog halva högen till luleå och halva på fareast. var faktiskt jävligt kul igår! skönt att bara en våning var öppen så man inte tappade bort alla hela tiden. tänkte ialllafall gå hem redan vid ett, men då blev jag övertalad att stanna kvar så det slutade med att jag och elin kom hem halv sju-sju imorse haha.

tänkte försöka sova nån timme nu. sen ska vi iväg ett gäng till harads och grilla och bada tunna och grejer, kommer bli awesooooome!

deppmode



hm.. är lite deppig nu faktiskt. har fått avslag på min ansökan till tallink silja tråkigt nog.


"Bäste Josefine

Stort tack för din ansökan!

Vi är mycket glada över Ert visade intresse.
Då vi haft ett stort antal kvalificerade kandidater, måste vi tyvärr meddela dig att ni denna gång inte gått vidare i vår rekryteringsprocess.
Vi vill önska er lycka till i ert fortsatta sökande efter ett spännande och givande arbete.

Med vänliga hälsningar

Tallink Silja AB Human Resources, Rekryteringen."

faan.. ville verkligen ha det där jobbet. meeen, då återstår det bara att få avslag från 3 färjor till innan jag begraver mig helt och hållet då ja!

annars idag då? slöat omkring som en sovsäck hela morgonen innan jag drog mig ut på stan och umgicks med nelson, mats och stefan. gick till dannes lägenhet och satt och surrade ett tag innan jag gick hem och åt. nu sitter jag i sängen och funderar på vad fan man ska hitta på? blir galen av att bara sitta här och glo.
vill ha ett jobb nuu!


här var det dött

jeeooru. inte riktigt haft tid att blogga känns det som när det varit så awesoooome väder ute senaste dagarna. kanske ska börja från i lördags då? for till micke och tog nån öl. sen hamnade vi på nån förfest på svea. for sen till bränna och lyssnade lite när kribbe spelade. efter det gick vi vidare mot lotus. träffade på johanna & sofia så hängde mest med dom. sen drog jag, micke, love och erik först till krille, men gick bara in och ut genom dörren innan vi gick vidare till micke istället. söndagen spenderade jag med elin :) var ute och gick i finvädret osv. sen var jag ute och åkte bil med moa från typ halv nio-ett? sen hem och sov.

igår satt jag och stekte på balkongen, sen kom annasofia hit efter två nångång. gjorde mig klar sen gick vi till totally you där jag fixade mina naglar. blev huuur snyggt som helst :) känner på mig att jag kommer bli beroende av att fixa naglarna efter det här haha.. efter det for jag iallafall hem och åt lite innan jag mötte upp sofia! vi gick och mötte johanna och sen drog vi till harads och umgicks med syd & ägget. såg big brother och gran torino innan vi rullade hem mot stan igen. släppte av dom och sen for jag hem och sov. 

idag har jag suttit och friterats på balkongen. solen tar sjuuukt mkt nu alltså.. skönt. ska fundera ut vad jag ska göra resten av dagen nu och få lite mat i kistan.

här ser man ytterst lite av naglarna:



tjenis

fan vilket wuuunderbart fint väder det är ute. äntligen börjar sommaren närma sig!

igåår.. mamz bjussade på ett vinglas när hon kom hem efter jobbet så satt vi och surrade en stund innan jag tog mitt pick & pack och traskade iväg till erik. satt och surrade, drack lite rödvin osv. sen styrde vi vidare till bodensia där han efter en stund lämnade mig med mamma & ullis. satt där en stund innan jag gick hem, såg film och somnade redan efter ett tror jag? skönt. 

vaknade vid tolv idag. åt nån macka och drog på mig kläder innan jag gick och mötte upp gutte. for och snurrade lite, pratade och åt en isglass. han släppte precis av mig hos mamma igen så nu ska jag vänta på att mamma ska vila färdigt så blir det nog grillat till middag! sen ikv ska jag nog till micke och ta nån öl, kanske blir bränna sen?



little pills


yaruuu

vad har hänt idag då? drog iväg och cuttade håret hos rebecca på totally you efter elva nångång, blev väääldigt nöjd! gjorde ju ingen stooor förändring men frisörer brukar vara bra på att klippa fel så hatar egentligen att gå och klippa mig på salonger, men blev riktigt bra nu faktiskt så jag är nööjd :)! efter det kom gutte in där en sväng så surrade lite med han sen for jag och han ut och snurrade en sväng innan han släppte av mig hos mamma. träffade på farmor & farfar så dom hjälpte mig att få igång bilen som varit stendöd i nån dag. sen for jag och plockade upp annasofia så drog vi och solade 20 min på suntan. när vi kom ut därifrån var batteriet stendött.. IGEN. kul.. men händig som jag är så fixade jag igång bilen själv den här gången. skjutsade hem anna sen for jag hem till mamma och duschade osv och nu tänkte jag gå ut på stan och se om man träffar på någon vänlig själ!



tjeeena

happ.. fått gjort väldigt mkt idag känns det som! åkte från svartlå kring åtta imorse hem till mamma och duschade och gjorde mig klar. sen kom gutte så rullade vi iväg mot sunderbyn en svängom för nån koll. efter det var han snäll och bjussa mig på lunch på fareast :) for sen hem en sväng innan jag gick vidare till totally you där jag fastnade i två timmar. mötte sen upp elin och vi traskade vidare hem till mamma och chillade. sen gick jag och elina på hanssons och åt toast och lite efterrätt på det! nu har vi landat hemma hos mamma för nån timme sen där mormor också var! sagt hejdå till henne för hon drar till ammarnäs imorgon så då vet man inte när man får se henne igen. nu väntar jag på gutte så ska vi hitta på nå kul ikväll. en bra dag med andra ord :)!



the town



Doug MacRay är en brottslingutan ånger, en ledare av ett gäng hänsynslösa bankrånare som skryter med att stjäla det de vill ha och komma undan med det. Utan några egentliga relationer att bry sig om behöver Doug aldrig vara rädd föratt förlora någon nära person. Men allt det förändras vid gängets senaste jobb, när de tar en gisslan - bankchefen Claire Keesey. Även om de lät henne gå utan att skada henne, så misstänker hon att de vet vem hon är. Men hon slutar att vara på sin vakt när hon träffar en försynt och charmig man som heter Doug, omedveten om att det är samme man som bara dagar innan har terroriserat henne. Den omedelbara attraktionen mellan dem utvecklas snart till en passionerad förälskelse som hotar att ta dem båda nedför en farlig, och kanske dödlig, stig...




sitter och ser den här filmen med annasofia, gabbi & elina just nu. har inte riktigt hängt med från början för att jag gjorde annat, men av det jag sett verkar den jävligt bra! ska agera frisör nu och toppa elinas hår, sen chilla och försöka somna i tid så jag orkar jobba 10-18 imorgon..

m


tja





sitter och myyyser med dom här brudarna hos mamma just nu. eller ja, gabbi for just men hon kommer tillbaka ikväll efter hon jobbat! elin är på ingång också :) får se vad vi hittar på för roligt ikv. var förövrigt jävligt skönt att jobba idag.. få in lite rutiner, tror jag behövde det. jobbar imorgon också 11-16, och 10-18 på onsdag, caaash!

music is my drug




dött

här var det dött ja.. har som inte riktigt haft tid att skriva dom senaste dagarna pga mkt som hänt. jag är iallafall hemma hos min kära pappa nu, tillfälligt. väntar bara på besked om jobb där nere så drar jag så fort tillfälle ges. det känns jätte jobbigt att vara här igen, verkligen, mkt värre än vad jag trodde det skulle vara.. men samtidigt roligt att hinna umgås med mina vänner och nära och kära så jag hinner säga hejdå på riktigt eftersom jag bara drog utan att säga något till någon. så det är väl lite både och. min helg har iallafall varit jättebra, var något jag behövde.

fredag for jag, elin och elina till västbo på grillfest hos jonas. var jättekul att träffa alla haradsbor och det slog mig att jag nästan aldrig är i harads längre och umgås med alla vänner jag har där? det måste det bli ändring på för jag trivdes verkligen i fredags, lite nostalgikänsla. iallafall så for jag och elina hem rätt tidigt och satt och surrade och såg på film innan vi somnade.

lördag sov jag rätt länge. sen for jag till stan och träffade min fina vän gustavo en sväng innan jag for till elin och käääkade och gjorde oss klara. sen fick vi skjuts till krille där förfesten var. lirade lite ölspel osv, som man förövrigt inte ska göra om man dricker vin om man nu inte vill ha en karatefylla. men nyktrade till litegrann när vi kom till krogen så det var luuungt, typ. orkar inte bry mig så mkt för jag hade jävligt kul och det är huvudsaken. skulle dra iväg på nån efterfest efter krogen men jag bangade på den.

sen idag har vi inte gjort ett skit? legat och halvsovit och sett film hela dagen/kvällen. sen rullade jag och elin mot svartlå där kring nio nångång. hämtade upp viktor i harads också, sen kom hanna också och var med oss. har precis skjutsat dom till harads, elin och elina sover i elinas rum och jag ska väl se nån rulle och försöka somna så man orkar med morgondagen. ska nämligen jobba 11-16 imorgon, gogogo!





-





some people learn from mistakes and don't repeat them,
others try to block the memories and just delete them.
but i keep 'em as a reminder they not killing me,
and i thank god for teaching me humility.
remember when you fight to be free,
to see things how they are and not how you like 'em to be.
cause even when the world has fallen on top of me,
pessimism is an emotion, not a philosophy.
knowing what's wrong doesn't imply that you right,
and its another, when you suffer to apply it in life.
but i'm no rookie, and i'm never gonna make the same mistake twice, pussy.

-


fiskarna

den känsliga naturen gör fisken mottaglig för andra, ibland till den grad att hon verkar sakna egna åsikter. hon hjälper gärna andra, och detta är hon väl lämpad för. hennes empatiska egenskaper gör henne ofta till en god vän eller älskare. underlägsna människor attraherar henne för hon känner deras behov av förståelse och hjälp. hon gör vem som än ber henne om det en tjänst - om det finns anledning att tro att hennes ansträngningar uppskattas. hon tror på sina vänner tills omständigheterna absolut tvingar henne att ändra sin tro. 

det finns ett djupt rotat behov att fly bort hos fisken. både känslomässig och fysisk flykt är nära att tillgripa. det har inte med feghet att göra utan är mer en undermedveten drift. flykten kan ta sig uttryck i konst, inåtvändhet eller psykiska gåvor.

hennes insiktsfullhet gör henne mycket sympatiserande med andra som har problem. hon står aldrig utanför och tittar in utan verkar faktiskt uppleva vad den andra personen känner. hon gensvarar på den inre sanningen snarare än på vad som utåt sett kan förefalla vara sant. vissa astreologer tror att de som är födda i fiskarnas tecken egentligen är andar, som återvänt till livet här och nu, och att de får framtidesförutsägande blixtinsikter från den framtidens värld som de har lämnat.

hennes aura av mystik kan vara bedräglig. det är sant att hon har en märklig, hemsökande egenskap, som oundgängligen attraherar män. hon behöver ständigt betryggas om att hon är älskad.
hon blir kär alldeles för lätt och leker med herr fel fastän hon borde ägna sig åt herr rätt. hennes nyckfulla känslor är vanligen uppriktiga och hennes kärleksuttryck kan vara ömma, urskiljande och charmerande. hon blir ofta rädd för de män vilkas intresse hon väcker. då försöker hon dra sig undan deras framstötar. olyckligtvis finns det något perverst i hennes personlighet som får henne att om och om igen dra till sig fel sorts man. tidvis kan hon verka ödesbestämd att bli besviken i hjärteangelägenheter. detta kan vara farligt för hennes ömtåligt balanserade känslonatur kan inte stå ut med en längre period av påfrestningar eller olycklighet. det kan lätt driva henne till randen av ett nervöst sammanbrott. 

hon är skådespelerska och kan anpassa sig till varje roll. med denna förmåga och med hennes aktiva fantasiliv är det uppenbart att hon kan skapa sig en framgånsrik karriär i teatervärlden. hon kommer att bli olycklig om hon inte på det ena eller andra sättet kan kombinera sina sexuella fantasier med verkligheten. detta får henne ofta att bli anhängare till olika sexkulter. man kan också finna fiskarna arbeta som nakenmodell, topplös dansös, erotiskt målare eller författare av sexromaner. 

haha ja.. vissa saker stämde väl in, andra inte.

-



understand the things i say
don't turn away from me
cause i spent half my life out there
you wouldn't disagree
do you see me, do you see
do you like me, do you like me standing there
do you notice, do you know
do you see me, do you see me
does anyone care.


den här snubben var grym.


so keep your mouth closed and let your eyes listen.



tja.
kanske ska försöka mig på att skriva ett "normalt" inlägg då.. börjar ju som vara ett tag sen och det är rätt mkt som pågår i mitt liv just nu. för det första: jag har "flytt" från boden för snart en vecka sen. varför? för att jag inte orkade med staden, människorna och all skit som hänt mig där senaste året/åren. för det andra: jag söker jobb för fullt här nere och har stora planer på att stanna kvar här till juni, då jag kommer åka hem för att hämta resten av mina saker osv om jag kommer trivas här och om jag börjar må bättre av att bo här. sååå.. ni som undrat var jag tagit vägen så har ni svaret där.

jag har alltid sagt att jag aldrig skulle vilja bo i sthlm, om jag ska bo någonstans neråt så är det gbg. men det här är en början.. jag måste få säga att jag är stolt över mig själv. jag är stolt att jag vågade lämna allt, bara sätta mig i bilen och köra utan att veta var jag skulle. dock var det väldigt egoistiskt av mig att inte säga något till någon att jag skulle åka, förutom elin. jag önskar att jag hade sagt något till min syster för jag vet att jag svek henne som fan, och det har jag sjukt mkt ångest över. jag ska försöka reda upp mitt liv här nere i sthlm och starta om på ny kula. får jag inget jobb måste jag tyvärr åka tillbaka till boden. men bara för ett tag. jag kommer att fortsätta söka jobb här nere även om jag åker hem. för boden kommer jag verkligen inte stana kvar i, jag kommer aldrig börja må bättre så länge jag är bosatt där.

så, då var det sagt.
over n out.

i'll be there for you.



oavsett om jag bor här nere i sthlm eller i boden så kommer jag alltid finnas här för er två.
ni är det finaste & viktigaste jag har i mitt liv och jag älskar er av hela mitt hjärta mina änglar!

RSS 2.0