farmen

lite pixxx från förfesten & farmen igår:










































det var väl dom flesta bilderna från gårdagen.
hade sjuukt roligt iaf :) var först på förfest hos nån johanna kände, sen var det ju tänkt att vi skulle till lotus. men alla på förfesten skulle på farmen + att vi fick höra att ralle, ivan & krille var där så vi beslöt oss för att bojkotta lotus & bingo rimér för farmen. var helt okej där, hade kunnat ha roligare men ska inte klaga, var iallafall med folk som är roliga att festa med ;) sen for jag, ivan, ralle, johanna, krille, adam & niklas till mig och drack någon öl och satt och surrade. ivan & ralle somnade på soffan nån timme före jag och johanna somnade i sängen.
idag började jag med att gå till elin direkt jag vaknade och pratade med henne. sen for jag, ivan, ralle & johanna på max och åt och efter det for vi till luleå och hälsade på ivans moster och kusiner. sen for jag och johanna hem till mig. vi har nyss ätit kyckling, wokgrönsaker & ris :) och nu ser vi one tree hill! vi hade tänkt följa med ralle & ivan till vlm strax då ivan ska skjutsa hem ralle, sen får vi se vad som händer. imorgon åker iaf jag och elin upp till svartlå, ska köra skoter och åka lite bräda hade vi tänkt :) sen kommer johanna dit på onsdag!



det blidde farmen

joo, kvällen slutade med att vi hamnade på farmen ändå, fast bara för en hundring så det var det väl värt! fast har ändå hört lite grejer man missade med bingo på lotus, men det kommer väl fler gånger. orkar inte rabbla upp allt från igår just nu och orkar inte lägga in alla bilder heller, gör det senare för nu ska jag, johanna, ivan & ralle och käka maxmat! :)

farmen vs lotus?

VS.

som det ser ut just nu för mig och johanna så blir det nog lotus. dels pga min extremt dåliga ekonomi då jag lägger undan varenda öre till bulgarienresan i maj, dels pga andra saker. meeen, vi kanske ändrar oss och tar farmen istället, det vet man aldrig.

jobbat 10-14 idag iaf. gick brabrabra. elin & stefan var in och var sociala med mig en svängom. sen gick jag på stan med elin. måste säga att jag nog aldrig lidit så mkt som jag gör just nu haha, jag vill shoppashoppashoppa!! kommer fan inte klara att inte shoppa på två månader känns det som just nu.. hittade så mkt fint idag också som jag ville ha, såklart..... jaja nu ska jag ta en dusch och mest troligt en powernap så jag orkar med kvällen!


klippningmatöltrötthej

den här dagen har varit lååång, samtidigt som den varit kort.
började med att sova till två, sen upp och äta frulle & klä på sig innan det var dags för klippning på salong saxarna halv tre. hade med mig elin & johanna som sällskap :) toppade iallafall bara lite och klippte upp det. sen gick vi till marknaden och köpte munkar. hann med en sväng på team sportia som nyss öppnat också innan vi for förbi smycka och sa hej till mamma samt kollade synen innan jag handlade med pappa på coop. sen for jag och johanna till mig och började laga maten, sen kom elin också! vi gjorde kyckling, wokgrönsaker & ris. tröck i mig tre portioner för att det var så jääävla gott! sen bestämde vi oss för att dricka en öl eller två. såå, vi har suttit och pratat, druckit lite öl, spelat lite spel och lyssnat på musik. nu har elin gått hem och jag och johanna ska se en film innan vi ska sova, jobbar imorgon.

-


























SÅJA!!! det var väl ungefär det "enda" som fanns på min önskelista just nu..
är totalt såld på ed hardy och wesc.

my world


true blood



idag har jag inte gjort mkt. legat i sängen under täcket och hostat och snorat hela dagen i stort sett. tess & elina kom en sväng och var social innan dom for till svartlå med pappa. sen kom johanna efter fyra :) vi gick på coop och handlade med mamma klockan fem så nu ser kylen och frysen lite bättre ut. sen lagade vi ihop makaroner, köttbullar & broccoli! och nu sitter vi och ser true blood och väntar på att ivan ska komma hit. vi ska bara se film och ta det lungt ikväll med tanke på att jag inte mår sådär jättebra. får hoppas på att jag mår bättre imorgon!

musiiiiiic











bloggtorka

har det varit några dagar nu ja. anledningen till det är att i söndags var jag alldelens för bakis för att orka skriva om helgen som varit.. och igår låg jag och hostade och frös i sängen hela dagen, tror ivan & johanna har smittat ner mig för har hostat som ett tok inatt också. nåja, ska väl berätta om helgen då!

fredag: var det 40års fest för mamma! kom dit redan mellan fem-halv sex och började göra iordning allt. sen kring halv sju började alla gäster droppa in, + ivan & ralle som skulle vara bartender under kvällen. åt svingot mat, sjöng, dansade och drack en massa goda drinkar. hade riktigtriktigt kul den kvällen :) jag, ralle & ivan for hem till mig mellan halv tre-tre och sov. (lägger upp bilder från fredagen när jag får dom av elina)

lördag: fyllde jag 19 år. började dagen med att äta på max med ivan, ralle, patrik & krille. sen for jag, ralle & patrik hem till patrik och spelade lite rockband innan ivan kom och skjutsade hem mig. duschade och gjorde mig klar. och kan tillägga att jag blev rejält grundlurad, speciellt av ivan, krille, ralle, patrik & johanna. dom hade sagt på lördagen att dom inte skulle orka dricka för att dom var så bakis sen fredagen, så var jättenära att jag sket i att dricka jag också för att jag var så deppig över det. iallafall så plingade det på dörren efter sju, och där stod elin, sofia & fanny med tre kameror och en ögonbindel och sa att vi skulle åka iväg. så dom satte på mig den och ledde ner mig till bilen. sen sa dom efter kanske 30 min "i den här parkeringsfickan kan vi stanna och röka". sen surrade fanny något om att hon skulle springa in i skogen och kissa. sen ledde elin & sofia mig till något dom sa var ett utedass, tog av mig skorna & jackan och ledde mig in i det jag trodde var ett dass. men när dom tog av mig ögonbindeln var jag hemma i köket i svartlå där det satt 20 pers och sjöng för mig och gav mig presenter. fick mig väärldens chock, stod och skakade av glädje i säkert en timme efter allt :) såå, blev iallafall en husfest hemma i svartlå framtill halv tolv då jag, ivan, ralle, patrik, johanna, sofia & fanny fick skjuts till stan. for en sväng på lotus sen hem till mig och sov! hade verkligen en födelsedag jag sent kommer glömma, tack så jätte mkt allihopa :)! det enda som fattades för att den skulle bli perfekt var elin som inte kunde vara med eftersom hon hade match :/ (bilder från lördag kommer också då jag får bilder av elina, fanny & sofia)

söndag: vaknadade kring elva? gick till dagoberts med ivan, ralle, johanna & pappa och handlade lite mat. sen hem till mig igen där vi såg the boondock saints & 2012. sen fick vi skjuts av patrik till svartlå där ivans bil var kvar. sen skjutsade jag, ivan & johanna hem ralle till vlm innan vi for till farmor & farfar och åt palt :)

såå, så har min helg sett ut. verkligen en helg jag sent kommer glömma :)!
kan nog inte tacka alla fullt ut, är fortfarande chockad över allt alla hade gjort för mig under lördagen :)!

nu ska jag slå på en bra film och krypa ner under täcket igen och försöka bli frisk. sen ska jag pallra mig iväg till coop och handla med mamma klockan fem eftersom min kyl och frys är TOM.


bakis.com

idag mår jag verkligen inte bra efter en tvådagars.
men det har varit jätteroligt, kommer inte ihåg sist jag hade en sån här lyckad festhelg :)
är alldelens för bakis för att orka skriva om mammas 40års fest och min fest igår, så tar det senare.
kan iallafall säga att jag fick mig vääärldens överraskning, tack alla :)!
ska se klart booooondock saints med ivan, johanna, ralle & pappa nu!

40 års fest!


ikväll blir det 40 års fest för mamma :)!
kommit hem från skolan för en stund sen och elina har anlänt till lägenheten. vi ska strax springa över till mormor och hjälpa henne med lite grejer, sen ska vi tillbaka hit och fixa lite. lovat mamma att hinna förbi på salong saxarna också där hon är och blir sminkad just nu. sen ska jag hem till mamma och träffa morfar ett tag innan vi ska åka mot buddbyn också :)! tror kvällen kommer bli jätterolig, + att imorgon ska bli minst lika bra, för då fyller nämligen jag 19 år! nu måste jag sluta drömma mig bort och springa över till mormor. hörs imorgon!

mamma!



grattis mammsen på 40års dagen :)!

hoppas den blir lyckad :)! puss!

ska f.ö krypa ner i sängen nu och se klart gossip girl avsnittet innan jag ska sova,
imorgon väntas mammas 40års fest :)!

the blind side

igår var vi hemma hos patrik jag, johanna, ivan, krille & christian. vi spelade rockband & såg hockeymatchen inatt, var trevligt :)! somnade seeeent inatt pga hockeymatchen. var iallafall hemma från skolan idag pga vissa saker. har varit med ivan & johanna hemma hos mamma och hjälpt henne med all mat inför hennes 40-års fest imorgon! sen har vi också varit på resia och fixat så jag följer med på bulgarien resan i maj, kommer bli awesome :)!

sen har vi precis sett en film som heter the blind side. my goooood vilken bra film, det kom några tårar på slutet. har ni inte sett den så se den!!



Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afro-amerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy, en välbärgad, vit familj, som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.


trailer:


dead man walking

igår städade jag upp rejält här i svinstian. vädrade mina täcken, renbäddade, dammsög, skurade & plockade undan allt. sen idag så tog jag tag i diskberget i köket och städade där. så nu har jag bara kvar toan, garderoben & dammtorka. sen lägenheten vara skinande ren igen!

var på skolan en sväng idag på mari-louise lektion. fick papper om nån planering vi ska göra och pratade lite innan vi fick sluta. gick till smycka efter skolan och fick pengar av mamma till hårfärg! elin kom hit sen och färgade håret på mig och surrade lite :) färgen jag valde var iallafall svart.. brukar alltid annars ta mörkbrunt så det här blir spännande :)! har iallafall precis sköljt ur färgen så nu ska jag se klart dead man walking innan jag ska plugga & ta tag i röran i garderoben & toan.



Syster Helen Prejean (Oscarbelönade Susan Sarandon) har vigt sitt liv åt socialt arbete bland samhällets minst privilegierade. En dag får hon ett brev från den dödsdömde Matthew Poncelet som är dömd för morden på två tonåringar. Syster Helen är oförberedd på det som väntar henne. Poncelet är en kall och till synes känslolös man. Men hon och Matthew utvecklar en speciell relation och syster Helen blir Matthews själasörjare inför avrättningen. Hon möts av hat och oförstående från brottsoffrens föräldrar. Kampen börjar för att få Matthew att släppa känslorna av hat och raseri, och göra upp med den fruktansvärda handling han begått. Dead Man Walking är baserad på den sanna boken av syster Helen Prejean.

mobbning

haft en dag om mobbning och lite annat på skolan heeela dagen. på morgonen hade vi först ansikts & ryggmassage. stina masserade mig, somnade till nån minut eller två för det var så gudomligt skönt. sen såg vi en film som heter elling före lunchen. efter lunch satt vi och diskuterade olika saker om mobbning i klassrummet innan vi fick sluta. for och åkte bil med jennifer, stina, moa & marie efter skolan en sväng innan jenne skjutsade hem mig :) nu ska jag ta tag i min röriga lägenhet, plugga & springa med tvätt till mamma!


KAFFE!

fan vad tur att det finns egentligen, vet inte annars hur jag skulle överleva den här dagen eftersom jag är som en zooooombie just nu.. somnade halv fyra imorse, och jag som var trött redan kring åtta-nio? nåja nu ska jag dricka upp mitt kaffe och klä på mig innan jag ska traska iväg mot skolan.

B13

idag har jag inte gjort ett piss. känt mig väldigt dålig.. ont i halsen, ont i kroppen & får knappt luft genom näsan. så har i stort sett vilat hela dagen, och är grymt trött redan nu så kvällen blir tidig.

elin kom iallafall kring sex om jag minns rätt. vi satt och surrade om hur vi ska göra med ammarnäs över påsk, vilka som ska med m.m. och om våran andra plan som jag avslöjar senare då vi är säker på hur det blir. sen såg vi också en film som heter banlieue 13. andra gången jag såg den nu, sjukt bra, rekomenderar den :)!
ivan kommer iallafall snart så ska vi se avatar!



Paris 2013. Brottsligheten i gettona runt stan har fått regeringen att isolera de drabbade områdena bakom höga säkerhetsmurar. Damien, en kampsportsexpert från franska polisen, är på väg till det våldsammaste distriktet, nummer 13. Och han behöver hjälp från insidan. Leito hatar polisen. Genom snabbhet och vighet har han lyckats hålla sig vid liv. Tills nu. Och så ska han plötsligt vara turistguide åt snuten. Det är inget drömjobb när största attraktionen är ett gängkrig på liv och död mellan kvarterets kallblodiga gangsterkungar. Ingen kan göra action som Luc Besson! Nu har mannen bakom Det Femte Elementet och Nikita producerat District 13, som visar den nyskapande freestyle-kampsporten Parkour. Skådespelaren David Belle har varit med om att uppfinna Parkour,
som utnyttjar storstadens extrema miljöer som en pulserande och oförutsägbar stridsplats. Med en handfull av världens djärvaste stuntmän är det full fart och hjärtat i halsgropen som gäller.


matisyahu

matisyahu intervjuar sig själv, och driver med alla korkade intervjuer han fått genomlida genom åren:


igår

bilder från igår:



orkar inte rabbla upp allt jag gjort dom dagarna jag inte skrivt så tar bara gårdagen.
jag och pappa åkte mot svartlå strax före tre nångång. övningskörde på vägen upp, gick bra.
när vi kom fram såg vi tv ett tag innan vi började med maten. blev kroketter, ädelostsås & fläskfilé fylld med gorgonzola, soltorkade tomater & basilika :)! ivan, johanna & elin kom iallafall kring sex nångång. åt nästan direkt då dom kom, sen lirade vi lite mariocart och drack lite. for till klinten senare på kvällen och åkte madrass i backen.. sen tillbaka till pappa igen och satt och pratade om allt möjligt. somnade seent och sov till tio idag.
vi har bara slöat på hela dagen, varit över till stugan en sväng och försökt få igång skotrarna men icket.. får bli en annan helg då man har mer tid. nu ska jag iallafall plugga och sen se daybreakers med ivan, tror den kan vara riktigt bra.

Året är 2019 och en pest har förvandlat nästan alla människor till vampyrer. Innan allt blod tar slut så måste vampyrerna fånga in och fängsla de människor som finns kvar, samtidigt som en forskare jobbar tillsammans med en hemlig grupp av vampyrer för att rädda mänskligheten och finna ett substitut för blod innan det är för sent.

den kan ju inte vara annat än bra? :)
hörs imorgon, nattiiii.


svartlååå..

sitter hemma i svartlå just nu med nära och kära. ska uppdatera senare under dagen, (säger man så eftersom kl är över tolv?!) är upptagen just nu. har iallafall haft en sjuuukt kul helg. kommer med uppdateeee seeen... faktiskt ritktigt länge sen jag hade så kul, även fast jag inte gjort något specoellt.

the man who can't be moved


change

ja igår var jag ju som sagt på skolan en sväng, sen pluggade jag i säkert två-tre timmar, skrev klart tre uppgifter på datorn så ska maila in dom nu idag. sen efter det var jag med tess, elina & ivan. vi satt och surrade och gormade innan vi såg wicker man :)

idag har elin hunnit vara förbi en sväng och jag har hunnit stiga upp ur sängen ungefär haha. sitter och äter pasta alfredo nu och ska strax klä på mig, sen ska jag till luleå en sväng med ivan & johanna :)! får se vad som händer ikv. plugga mer ska jag då iaf göra.


hejhejhej!

igåår var jag med ivan, tess & elina. jag & ivan for till svartlå kring sex tiden för att bränna ut några bra filmer och hämta mina täckbyxor eftersom planen var att vi skulle till pagla med patrik & krille, men det blev inte av nej. iallafall for vi på coop sen och handlade lite, sen hem till mig och såg den gröna milen & i love you beth cooper.

idag har jag hunnit med att vara på skolan på möte med min mentor. fick lite uppgifter och pratade lite om skolan osv. sen satt jag, elina & tess och surrade med jocke & stefan i säkert en timme innan jag och elina fick skjuts hem av ivan kring tre. och ja sen dess har jag suttit här och pluggat, tog en liten paus nu bara. tänkte slå mig ner i soffan och fortsätta plugga så jag gör bort så mkt som möjligt innan helgen.


*

igår for jag och ivan till pappa i svartlå en sväng och hälsade på. spelade wii i säkert två timmar så det känns i armen idag.. (ja jag är nå fruktansvärt otränad!!!) vi for iallafall mot stan efter sju nångång. svängde förbi mamma och planerade lite med henne & ola inför hennes 40 års fest. sen for vi och plockade upp elin och for på kioskbaren och lite annat och köpte lite gotta. sen hem till mig och såg the book of blood, the road & zombieland.



Mary är expert på övernaturliga fenomen och har i åratal försökt bevisa att ett övernaturligt universum existerar runt omkring oss. Hon undersöker ett hus, där flera brutala och oförklarliga mord har begåtts, som hon tror är en port till dödsriket. Här ska de dödas själar välja väg och här berättar de sina historier. Hon tar dit sin elev, Simon, och genom honom hittar de förlorade själarna ett sätt att kommunicera med henne. Han blir deras Book of Blood.

trailer:

måste säga att book of blood är en av de bästa skräckfilmerna jag sett. satt som fastklistrad framför tvn. den är spännande under hela filmen. rekomenderar den starkt!



En far och hans son går ensamma genom ett ödsligt och
förkolnat landskap. Inget liv syns till och endast en svag vind kan
skönjas. Kylan är bitande, nästintill outhärdlig, och snön som faller
är grå. Himlen är mörk. De är på väg mot kusten trots att de inte vet
vad, om någonting alls, väntar på dem där. De har ingenting kvar,
förutom en kundvagn med ett fåtal tillhörigheter och en pistol att
försvara sig med om de skulle bli hotade av någon av de fåtal förvildade
människor som finns kvar. De vägrar ge upp och deras oerhört starka
livsvilja är det enda som får dem att inte lägga sig ned och aldrig mer
stiga upp igen.


trailer:



the road - verkligen en jättebra film! den fick mig att börja tänka jätte mkt. väldigt djup och hemsk film. rekomenderas verkligen!

Skräckkomedin Zombieland fokuserar på två män som funnit en väg att överleva i en värld övertagen av zombies.

Columbus är en riktig fegis - men om du är rädd att bli uppäten av zombies så kan rädslan hålla dig vid liv. Tallahassee (Woody Harrelson) är en automatvapenviftande, zombiedräpande hårding vars enda mål är att få tag i Jordens sista Twinkie. När de sluter sig samman med Wichita och Little Rock, som också funnit sina unika sätt att överleva zombievansinnet, så måste de bestämma sig för vad som är värst, att lita på varandra eller att bli offer för zombies.

trailer:



zombieland skrattade jag jätte mkt åt! är inte så mkt för skräckkomedi filmer men den här rekomenderar jag!

utöver det så har jag idag umgåtts med ivan, tess & elina. elin kom också förbi en sväng och vi har en plan jag ska berätta mer om sen :)! sen har jag hunnit med att vara på körskolan också, äntligen är det på gång med körkortet. nu ska jag iallafall klä på mig och handla på kvantum med mamma!

helgen slut

då var det söndag, vilket innebär att den här händelserika helgen är slut :/ har verkligen haft jätte roligt i helgen, länge sen jag hade så kul faktiskt. i fredags firade vi ju då bea, vilket jag nämnde i förra inlägget. även fast jag blev liiiiite för full så hade jag ändå jättekul :)! hinner nog slänga upp några bilder innan ivan kommer och hämtar mig eftersom han är en tidsoptimist ;)



där har ni några stycken iaf, slänger in några fler sen när jag har tid.

igår då, hade fruktansvärt kul då också! började med att jag och elin åkte hem till pappa i svartlå. tog en öl och satt och pratade och funderade om vi skulle åka till klinten eller jokkmokk. slutade iaf med att vi for med erik, joel, stefan & daniel hem till erik i harads och förfestade innan vi for mot klinten. var rätt lungt när vi kom dit, men kom mer folk allt eftersom :) dock var jag nykter, fast jag drack alkohol så kan väl inte direkt kalla det nykter då, men lite smått påverkad bara. var iallafall jättekul, bra musik & roligt folk där :) vi for hem till harads före två tiden nångång iallafall. sen åkte jag och elin hem med hennes pappa till stan halv tolv idag och sen dess har jag bara suttit här i lägenheten och stirrat in i väggen. är så jääävla trött och slut men somnar jag nu så kan jag aldrig somna ikväll, så håller mig vaken. ivan kommer då iallafall strax och hämtar upp mig så ska vi till svartlå en sväng och se vad som händer där, sen får jag se vad mer kvällen har att bjuda på. lite skolarbete ska jag allt klämma in iallafall.

bak...is

jo, tog det här med fest på lite för mkt allvar igår kanske.. blev knall kring 10-11 tiden, hittade inte hem och somnade halv ett. greeeeeeat haha :) första gången jag varit smart och gått hem istl för att gå ut också, så pluspoäng där. vaknade iallafall fem imorse som vanligt då jag druckit.. sover max 4 timmar. såg iallafall lite film och åt, sen pratade jag med pappa i telefon i 1,5 timme. sen ringde ivan, pratade med han i 30 min innan jag somnade om. vaknade av att elin ringde kring tolv så har legat och surrat med henne ett tag. nuu ska jag ta mig en dusch så jag vaknar till liv, sen måste jag bestämma mig om jag ska med till jokkmokksmarknad eller inte!

klänning 1,2 eller 3?

shiiit.. kan inte bestämma mig vilken jag ska ha ikväll.. och om 45 min ska vi vara på far east, paniiiik..
dom här tre står det mellan:

svåååårt.. lutar nog mest mot enkelt. och enklast är ju svarta spetsklänningen längst till höger.

aja får ta med mig klänningarna till mamma för måste kuuta dit nu och bränna ut en skiva osv.
seeees i dimman!


fest

idag, ikväll, inatt, imorgon! tror inte jag känt mig såhär taggad på jääävligt länge.. kan nog också bero på att jag hållt mig spiknykter sen nyår, så ikväll kommer bli en braaa kväll ;) först middag för bea med 17 pers på far east halv sex, sen förfest hos elin och efter det utgång på lotus :)!

laddar upp med lite bra musiiiiiiiik


-

Alla har någon gång haft en motgång. Oftast är det kärleken som är den jobbigaste biten i livet. Känslan av att bli sviken av någon du älskar är obeskrivlig. Dom som inte upplevt att få sitt hjärta krossat har inte varit med om många förhållanden i sitt liv. Du kan dölja sanningen eller säga det rätt ut, du kommer ändå aldrig undan. En vän sa en gång ”mitt hjärta har aldrig brustit”. Men jag undrar, om det inte är något som brister, kan det inte finnas något att läka. Och om inget läker finns det inget att lära. Och om det inte finns något att lära, så finns det inget att kämpa för. Men att kämpa är en del av det hårda livet vi har framför oss, så måste alla hjärtan bli krossade? Det finns många människor på den här jorden som inte vågar släppa in folk på livet pågrund av rädsla. Många är rädd för livet vi lever och vad det kommer att innebära i framtiden. Men jag tänker, du ska inte vara rädd för livet. Tro att det är värt att leva, så kommer din tro att göra det till ett faktum. Vad jag egentligen försöker säga är att alla någon gång gjort ett misstag, eller fler. Men bara pågrund av det ska vi inte sluta tro på oss själva. Alla måste göra misstag för att lära sig och kunna bli en bättre människa, utan misstag skulle vi stå kvar i samma cirkel hela livet. Låt oss inte fastställa skulden för det förflutna, låt oss istället acceptera vårt ansvar för framtiden.


toooday.. eller?

dagen började med att elin kom till mig, åt lite frulle och klädde på mig innan vi gick ut på stan. bestämde mig för att skicka tillbaka klänningen jag beställt från nelly, så gick till coop och la den i brevlådan. kom dock på senare att jag glömde vända på faktura lappen så mitt namn och adress står där så den lär väl ploppa in i min brevlåda imorgon eller något.. iallafall så köpte jag mig en till spetsklänning på magi, den här gången i rosa. så nu har jag bara en grå kvar att köpa som jag ska beställa från nelly. sen gick vi till hanssons och var social med ivan, syd & johanna innan vi gick en till runda på stan innan vi bestämde oss för att äta en macka på dagoberts. satt kvar en stund efter maten och pratade med syd, ivan & johanna innan jag, elin & rosita for iväg och gav pengar till beas present osv. sen for jag, elin & syd till godisarenan och hyrde en skräckfilm. elin släppte av mig och syd hos mig dit ivan också kom efter ett tag. såg skräckfilmen innan jag, ivan & syd for iväg till lina och var med henne, marie & cissi. sen for jag, ivan, tess & elina till max där dom köpte en glass och jag en supreme jr. sen hem till mig igen och såg ytterligare en skräckfilm. och nu har dom tre somnat och jag sitter uppe som vanligt haha :) känns som att jag ändå hunnit med rätt mkt idag.

imorgon ska jag iallafall springa en runda på stan innan jag ska hem och börja fixa mig innan vi ska ett gäng och äta middag med bea på far east :) sen blir det förfest hos elin innan utgång på lotus! blir nog en bra kväll :)

mamma mms:ade föressten en bild idag, hon hade varit hos frissan och klippt sig och färgat håret, blev jättefint! här har ni en bild:


paranormaaal



jani, tro det eller ej men har inte sett den filmen förrän nu ikväll. såg den iallafall med tess, elina & ivan.. och ja, den var gryyymt seg i början. men sen när det väl hände grejer då var den väldigt bra :)! nu sitter iallafall jag och ser knowing för andra gången, ivan & elina sover i soffan och tess sover i sängen. funderar på att krypa ner bredvid tess strax så jag orkar med morgondagen.

nån dag sen

nu var det nån dag sen jag skrev ja.
i måndags: jag, ivan & elin beslutade oss för att åka till ikea! vi var där kring halv ett-ett tiden nångång. köpte mig bara två nya krukor till fönstret, doftljus & ett 100-pack med ljus till mamma. sen for vi till finland och gick på alko, köpte lite gott och blandat till helgen. sen for vi hemåt. var med ivan på kvällen, vi såg film, spelade land & rike med elina osv.
lite bilder från ikea trippen:


igår: tror aldrig jag varit så död någonsin? skulle egentligen på möte på skolan halv elva så tess, elina, mamma & mormor försökte väcka mig men det var omöjligt. dom skrek mig i örat, tröck väckarklockan mot örat, hetsplingade på dörren och skrek i brevinkastet och ruskade om mig en miljon ggr. men jag vaknade inte? haha sjukaste på länge. ialllafall vaknade jag kring ett tillslut när elin & sofia plingade på dörren. såg vänner och pratade med dom ett tag. sen när dom for kom ivan hit. vi såg hem till midgård och låg och pratade i sängen. sen kom pappa och hämtade mig så for jag, han & elina till svartlå. satt och brände ut lite filmer och grejer och såg tv. sen kom ivan till svartlå så jag, han, elina & pappa spelade land och rike och satt och surrade ett tag. sen gick jag, ivan & elina upp och såg en skräckfilm som var så jävla obehaglig, länge sen jag såg en så läskig film. filmen vi såg hette iaf case 39!



Case 39 är en skräckfilm där Renée Zellweger spelar socialarbetaren Emily Jenkins. 

Emily tror att hon sett det mesta innan hon tar sig an sitt hittills svåraste fall, den plågade tioåringen Lilith Sullivan. Emilys värsta farhågor besannas när föräldrarna försöker döda Lilith, deras enda dotter. Emily räddar henne och bestämmer sig för att själv ta hand om henne tills dess att en lämplig fosterfamilj går att finna. Det är vid det laget den verkliga skräcken börjar..


sen började vi se en film som hette shutter, men ivan och elina somnade så jag chillade ett tag tills ivan vaknade igen. då la vi oss i sängen och pratade osv, somnade väl kring halv åtta-åtta imorse. vaknade kring tolv, låg och chillade ett tag innan vi for mot stan och nu är jag hemma i lägenheten. är sjuukt trött men ska ta en kalldusch snart så jag vaknar till liv. sen ska jag till mamma klockan sex och prata med en från körskolan.

för er som undrar..

.. varför jag inte svarar på sms! min lånetelefon har gått sönder.. förstår fan inte vad det är med mig & mobiler?!?! allt jag tar i går fan sönder. min vanliga tur då! tänkte försöka få tag i pappa snart och åka till dialect med honom och lämna in den och försöka få en ny lånis. sen ska jag iväg på lite andra äventyr med ivan & elin, så vi hörs någon gång ikväll.

RSS 2.0