snustorrt..

.. var det på bloggen igår ja! börjar väl från onsdag kanske:
blev less på att ligga inne framåt kvällen och tvingade iväg mig själv hem till erik där han & andreas var. blev bjuden på andreas omtalade pekingsoppa, och den var verkligen svingod! sen drack vi någon öl, satt och kollade när dom spelade ufc med viktor & nisse osv. sen kom sofia en sväng också så fick jag och hon prova ufc, var jävligt kul! sen hände det inte så mkt mer den kvällen.
igår: for iväg på relaxen med erik, andreas & elin efter tolv nångång. satt i bubbel, var i utepoolen och chillade och solade, tävlade i röda & blåa röret, käkade mat, drack öl osvosvosv. vi stannade ända till stängning klockan sex, var sjukt härligt. efter det fick vi iallafall skjuts av putte till coop där erik köpte en trisslott till ola som fyllde år igår. efter det gick vi vidare hem till mamma där det bjöds på tårta & fika. efter det fick vi oss ett vinglas och hips vips stod det dukat för grillat till oss också. fanny kom förbi också efter maten, var kul :) blev iallafall att vara hos mamma hela kvällen och dricka allt från vin till rom & cola till jägermeister.
idag då? bara hunnit vakna till än så länge. tänkte försöka köpa lite öl till i helgen strax och sen he mig ut! får se vad som händer ikväll. jobbar iaf 10-14 imorgon, mindre kul men pengar är pengar.












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0