smink

vad gäller smink är mitt favorit märke nouba.
köpte alltid en dubbel ögonskugga därifrån förut i vitt/ljusguld aktig ton som satt en hel festkväll utan kladd.
jag såg på pashions hemsida att dom har nouba produkter på rea, det jag är sugen på att beställa är;


Beskrivning:
Ett ultralätt transparent och matt löspuder som fixerar din makeup, tar bort glansighet och ger en perfekt yta. Pudret är extremt finkornigt, är helt fritt från talkoch täpper inte igen porerna. Pudret ger ett silkeslent och tunt resultat. Det består av speciellt utvalda pigment som gör att det inte ändrar färgen på underliggande foundation. Magic Powder bevarar makeupen vacker och matt längre genom att pudret absorberar överskott av sebum och transpiration, samtidigt som det låter huden andas. Tack vare de fuktgivande ingredienserna bevaras huden mjuk och sammetslen. Magic Powder känns som en lätt smekning på huden, det ger en naturlig yta och en vacker, hållbar makeup - för alla tillfällen.

pris i butik; 329 kr
pris på pashions hemsida; 230,30 kr


Beskrivning:
Stick Foundation efterlämnar en mer täckande finish. Appliceras i hela ansiktet som en makeupbas eller partiellt som concealer. Denna "två i en produkt" är perfekt för den som önskar makeupbas och täckstift/concealer i samma produkt som täcker ärr, rodnader, mörka ringar och röda fläckar.
Fixera Stick Foundation med Noubas Magic Powder eller Soft Compact Powder.


pris i butik; 289 kr
pris på pashions hemsida; 202,30 kr


Beskrivning:
Compact Foundation är ett praktiskt krämpuder som ger ett mycket fint resultat för alla hudtyper, från torr till blandad och fet hy. I flera timmar efter appliceringen bevaras huden vackert matt med en jämn färg som inte förändras trots transpiration och överproduktion av sebum. Detta tack vare de viktiga naturliga ingredienserna kaolin (naturlig lera) och candellilavax, ett vegetabiliskt vax (utvunnet från den tropiska växten kandelnöt) som är mjukgörande och skyddande samt bevarar färgens pigment så att den håller i många timmar. Compact Foundation ger en mer täckande yta och appliceras på bästa sätt med hjälp av den torra svamp som medföljer i förpackningen. För fet hy rekommenderas alltid ett puder ovanpå.

pris i butik; 295 kr
pris på pashions hemsida; 206,50 kr



Beskrivning:
En av Noubas mest sålda ögonskuggor i fantastiska färgkombinationer. Double Bubble innehåller två fina ögonskuggor i samma ask som framhäver både ögonmakeupen och din personlighet. Ögonskuggan är tillverkad för hand och har en fantastisk kvalitet samt är mild för huden. Skuggorna är multifunktionella och kan användas både torra som en ögonskugga alternativt med fuktad pensel som en eyeliner. De är lätta att applicera och sitter väldigt bra.

pris i butik; 215 kr
pris på pashions hemsida; 150,50 kr


Beskrivning:
Vill du snabbt se piggare ut? Prova Touch Corettone som snabbt och enkelt döljer trötthet genom att "maskera" mörka ringar under ögonen utan att torka ut huden.
Concealern döljer naturligt mörka ringar, blemmor, rodnader och ojämnheter. Används partiellt eller punktvis under ögonen eller andra partier i ansiktet.
Appliceras på rengjord hy före foundation med en concealer pensel eller med en ren fingertopp. Då "smälter" produkten och blir följsam att arbeta in i huden.


pris i butik; 159 kr
pris på pashions hemsida; 111,25 kr


Beskrivning:
Ett superfint multirouge som förhöjer kindbenen och formar ditt ansikte. Blushon Bubble är tillverkade för hand, har hög färgintensitet och sitter väldigt länge tack vare den unika formulan. Det är enkelt att applicera, ger härlig lyster och fin balans till makeupen. De kan även användas som ögonskugga

pris i butik; 239 kr
pris på pashions hemsida; 167,30 kr



Beskrivning:
En relativt cremig, vårdande mascara som ger både fylligare och längre fransar. Den gynnar utväxten och stärker ögonfransarna samt förbättrar och bevarar ögonfransens kondition.

pris i butik; 195 kr
pris på pashions hemsida; 136,50 kr


Beskrivning:
Ögonpennor av högsta kvalitet som är lätta att applicera och som sitter väldigt bra. De har noggrant utvalda färgpigment och ser till att färgen bevaras hela dagenoch inte flyter ut. Ögonpennorna ramar in ögat och ger en fin blick. De är milda och passar även känsliga ögon och de som bär kontaktlinser.

pris i butik; 139 kr
pris på pashions hemsida; 97,30 kr


och sist men inte minst skulle jag vilja våga beställa det här röda läppstiftet;


Beskrivning:
Noubas läppstift är högkvalitativa och har hög färgpigmentering. De bibehåller ett perfekt resultat i timmar. Läppstiften är vårdande och verkar fuktbevarande och passar den som vill ha ett läppstift av högsta kvalitet.

Applicera direkt på läpparna alternativt med läppensel. Använd läppstiftet tillsammans med Noubas läppenna för att förstärka läppkonturen.


pris i butik; 185 kr
pris på pashions hemsida; 129,50 kr

men jag är dock nästan 100 % säker på att jag aldrig någonsin skulle passa i rött läppstift, men det skulle vara kul att prova och just den här röda färgen såg så jävla härlig ut att jag knappt kan motstå..
tror jag ska ta en tripp på kicks senare i eftermiddag och kika på lite nouba produkter och fundera vad jag ska beställa, vill helst ha allt här ovanför men har för dålig ekonomi den här månaden så det går inte..
puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0