friends

image129

vänner slår allt. kan se på det i dagar utan att bli less, hört rykten om att det ska komma en vänner-film, hoppas ryktet är sant!

så skönt att äntligen ha ett städat rum, har sett ut som ett bombnedslag här efter att vi var barnvakt åt eleonors ungar i helgen :)

har även hört att amerikanska tv-kanalen CW har beställt pilotavsnittet av en ny glassig serie baserad på boken how to teach filthy rich girls.
serien har många likheter med tv-serien
gossip girl. och precis som i gossip girl ger filthy rich girls uttryck åt rika bortskämda tonåringar som simmar i pengar.
      

huvudkaraktären är en ung smart tjej som precis fått kicken från assistentjobbet på en lyxig skvallertidning. istället blir hon anställd som personlig coach till två unga arvtagerskor. serien kretsar kring hennes personliga problem och småtjejernas liv i palm beachs societet.  

gossip girl är en riktigt bra serie så ska bli spännande att se om den här serien går att jämföra med gossip girl :) men tv-serien har knappt börjat spelas in så det dröjer länge innan den kommer till sverige dock :/

nu ska jag krypa ner i sängen och se några vänner avsnitt innan jag nannar.
puss natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0